2011. augusztus 20. szombat

aug. 20
14:03
Légiósok: Németország helyett a cseh élvonalban bizonyíthat a Fradi-nevelés (She)
A többszörös utánpótlás-válogatott Laczkovich Donát évekkel ezelőtt szerződött a Ferencvárostól Freiburgba, majd 2009-ben a Dukla Prahához. A 20 éves támadó középpályás a nyáron szeretett volna visszatérni Németországba, ám az időközben élvonalba jutó Duklánál ragaszkodnak a fiatal magyarhoz, így egyelőre valószínűleg nem vált klubot.
aug. 20
14:05
Roma: eddig tartott a „Pax Romana”, Totti máris kiakadt az új edzőjére (She)
Nem sokáig tartott: „Róma hercege", Francesco Totti máris dühös új mesterére, Luis Enriquére, mert az csak a kispadra ültette őt a hétközi Európa-liga-találkozón. Az olasz válogatott támadó, Marco Borriello hasonló cipőben jár.
aug. 20
14:06
Cal az olimpián is kemény ellenfél lesz Attila számára - Vécsi Viktor (Agroinform)
Vajda Attila edzője, Vécsi Viktor elégedetten értékelte versenyzője pénteki döntőjét, a magyar klasszis a futam során végig éber volt, ráadásul a mester szerint is jól reagált a spanyol David Cal iramváltására.
aug. 20
14:07
Premier League: Arsenal-Liverpool élőben az NSO-n! (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 2. fordulójában az Arsenal a Liverpoolt fogadja. Kövesse a mérkőzést folyamatosan frissülő cikkünk segítségével!
aug. 20
14:08
A döntőben szeretnénk meglepni a nagyokat - Horváth Gábor (Agroinform)
A Sík Márton-Beé István kajakos duó, a Horváth Gábor-Foltán László kenu kettes, és Takács Kincső kenu egyesben is kvalifikálta magát a vasárnapi döntőkbe 200 méteren.
aug. 20
14:09
Újpest: Kiélezett helyzetben álltunk fel a padlóról - Szpisljak (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest újdonsült vezetőedzője, Zoran Szpisljak az ujpestfc.hu-nak adott interjúban elmondta, együttese kiélezett helyzetben állt fel a padlóról Kaposváron. A mérkőzés 2–2-es döntetlennel ért véget.
aug. 20
14:21
Zenit: az orosz klub 31 millió eurót ajánlott Ezequiel Lavezziért (She)
Megadná a Zenit a Napoli által még 2010-ben megszabott kivásárlási árat Ezequiel Lavezziért. Az összeg 31 millió euró. Az argentin támadóért mindeközben a Manchester City és az Inter is érdeklődik.
aug. 20
14:23
Marseille: az Arsenal vinné a franciáktól az argentin középpályást (She)
Az Olympique Marseille vezetőedzője, Didier Deschamps elismerte, hogy az Arsenal érdeklődött argentin játékmestere, a 30 esztendős Lucho González iránt.
aug. 20
14:24
Kényszerű csere a német férfi négyesben (Agroinform)
Továbbra is pechesen szerepelnek a német kajak-kenusok a szegedi olimpiai kvalifikációs világbajnokságon.
aug. 20
14:26
Pakson a bravúrban, Győrben a matekban hisznek (Agroinform)
Az OTP Liga 6. fordulójában szombaton öt mérkőzést rendeznek. A múlt héten a Siófok ellen döntetlent elérő Paks ismét hazai pályán játszik, ezúttal a százszázalékos teljesítménnyel rendelkező Győrt fogadja.
aug. 20
14:39
Videó: Larsson a gólvonalon kezezett a Newcastle ellen, de megúszta (She)
A Premier League 2. fordulójának nyitómeccsén, a Sunderland–Newcastle találkozón már az első negyedórában vezetést szerezhetett volna a vendégcsapat, ám a „szarkák” hiába reklamáltak Sebastian Larsson egyértelmű kezezése miatt, a „sporik” nem vették észre, így a büntető elmaradt. Tekintse meg az esetet!
aug. 20
14:41
Liverpool: Aquilani hétmillió eurórét a Milan játékosa lehet - sajtóhír (She)
A Gazzetta dello Sport szerint az olasz labdarúgó-élvonalban szereplő AC Milan az előző idényt kölcsönben a Juventusnál töltő Alberto Aquilanit szeretné megszerezni. A piros-feketék hétmillió eurós ajánlatot készülnek tenni a Liverpoolnak.
aug. 20
14:42
Güiza a Fenerbachtétól a Getaféhoz szerződött (Agroinform)
A spanyol élvonalban szereplő Getafe együttese leigazolta Daniel Güizát: a török Fenerbahcétól érkező, a spanyol válogatottal 2008-ban Európa-bajnokságot nyert labdarúgó három éves szerződést kötött a klubbal.
aug. 20
14:43
Kajak-kenu vb: a szegedi döntők második napja élőben az NSO-n! (She)
Pénteken hét aranyérem talált gazdára a szegedi kajak-kenu világbajnokságon, míg a döntők második napján, szombaton nyolc versenyszámban avatnak bajnokot. A program a női C–2 500 m-es fináléval indul 14.26 órakor, majd bő egy óra múlva ér véget a K–4 1000 m-es, olimpiai számmal. A mieink pénteken öt éremmel, közte három arannyal kezdtek, és minden nagyképűség nélkül állítható: hasonlóan…
aug. 20
14:44
Kaká az utolsó pillanatokban Párizsba kerülhet (Agroinform)
A PSG sportigazgatójaként dolgozó Leonardo már a Milannál dolgozott együtt a brazil középpályással, akire nem számít alapemberként José Mourinho.
aug. 20
14:45
Sochaux: megegyeztek Maigáról a Newcastle-val, de a játékos még alkudozik (She)
Ötéves szerződést kínált a Sochaux mali csatárának, a 23 esztendős Modibo Maigának a Newcastle United. A francia klubbal már meg is egyeztek az angolok a nyolcmillió eurós vételárban, a labdarúgó azonban még nem írta alá a megállapodást.
aug. 20
14:46
Bronzérmes a női kenu kettes (Agroinform)
Bronzérmet nyert a Takács Kincső, Baravics Gyöngyvér kenus páros 500 méteren szombaton a szegedi kajak-kenu világbajnokságon.
aug. 20
14:47
Kajak-kenu vb: bronzérmes a Takács, Baravics kettős 500 m-en (She)
Megvan a szombati nap első magyar érme a szegedi kajak-kenu világbajnokságon: a Takács Kincső, Baravics Gyöngyvér C–2-es egységünk bronzérmes lett 500 méteren a kanadai és az orosz duó mögött.
aug. 20
14:48
Ezüstérmet nyert Kozák Danuta K-1 500-on (Agroinform)
Az Európa-bajnok Kozák Danuta a második helyen végzett kajak egyes 500 méteren a szegedi világbajnokságon.
aug. 20
14:57
Ezüstérmes Kozák Danuta a szegedi kajak-kenu vb-n (Infostart)
Ezüstérmes lett Kozák Danuta a kajak egyesek 500 méteres számában a szegedi olimpiai kvalifikációs kajak-kenu világbajnokságon.
aug. 20
14:57
Kajak-kenu vb: bronzérmes a Takács, Baravics kettős C-2-ben (She)
Megvan a szombati nap első magyar érme a szegedi kajak-kenu világbajnokságon: a Takács Kincső, Baravics Gyöngyvér C–2-es egységünk bronzérmes lett 500 méteren a kanadai és az orosz duó mögött.
aug. 20
14:59
Kajak-kenu vb: Kozák Danuta kikapott Reinhardttól K-1-ben (She)
Kozák Danuta ezüstérmes lett a szegedi kajak-kenu világbajnokságon K–1-ben 500 méteren. A magyar versenyzőt a német Nicole Reinhardt győzte le.
aug. 20
15:00
A női kenu kettes nyerte első szombati érmünket (Agroinform)
Bronzérmet nyert a Takács Kincső, Baravics Gyöngyvér kenus páros 500 méteren szombaton a szegedi kajak-kenu világbajnokságon.
aug. 20
15:02
Ha gólok, akkor Kecskemét és Kispest (Agroinform)
Az OTP Bank Liga 6. fordulójában szombaton öt mérkőzést rendeznek. A legutóbb Paksról egy pontot elhozó Kecskemét a múlt héten a Ferencvárost verő Honvédot fogadja.
aug. 20
15:15
Világbajnok a férfi kajak kettes Szegeden (Infostart)
Aranyérmes lett Tóth Dávid, Kulifai Tamás kajak kettes 500 méteren a szegedi olimpiai kvalifikációs kajak-kenu világbajnokságon.
aug. 20
15:15
NB I: Pápa-Debrecen bajnoki mérkőzés élőben az NSO-n! (She)
A labdarúgó NB I hatodik fordulójában az eddig hibátlan mérlegű DVSC a Pápához látogat. Kövesse a mérkőzést élő, szöveges tudósításunk segítségével!
aug. 20
15:17
Videó: Elnézést kértünk a németektől a himnusz miatt - Schmidt Gábor (She)
Amint arról korábban már beszámoltunk, a német himnusz első versszakának szövegét játszották a női kajak kettes (a Knorr, Niche páros győzött) eredményhirdetésekor a szegedi kajak-kenu világbajnokságon. A bökkenő csak az, hogy a „Deutschland, Deutschland über alles" kezdetű versszak a náci Németország jelképévé vált, úgyhogy manapság nem használják. A házigazdák úgy vélik, hogy nem…
aug. 20
15:18
Idegenben győzte le a Newcastle a Sunderlandet - videó (Agroinform)
Hiába volt szinte az egész mérkőzésen több helyzete a Sunderlandnek, a Szarkák közül Taylor szabadrúgásból lőtt gólt, így elvitték a három pontot.
aug. 20
15:19
Kajak-kenu vb: a Tóth, Kulifai kettős aranyérmes K-2-ben (She)
Megvan a szegedi kajak-kenu világbajnokság szombati napjának első magyar aranyérme: a Tóth Dávid, Kulifai Tamás kettős az első helyen végzett K–2-ben 500 méteren.
aug. 20
15:20
A Tóth-Kulifai kajak páros nyerte negyedik aranyérmünket (Agroinform)
A Tóth Dávid-Kulifai Tamás páros bravúros győzelmet aratott K-2 500 méteren a szombati döntőben a szegedi kajak-kenu világbajnokságon.
aug. 20
15:22
Két nyolcadik hely a férfiaknál K-1 és C-1 500-on (Agroinform)
Kugler Attila K-1 500, és a mindössze 18 éves Korisánszky Dávid C-1 500 méteren egyaránt a nyolcadik helyen ért célba a szegedi kajak-kenu világbajnokságon.
aug. 20
15:33
Hull City: Gulácsi Péternek harcolnia kell kezdőbeli helye megtartásáért (She)
A Liverpool a nyáron kölcsönadta Gulácsi Pétert a Championshipban harcoló Hull Citynek, ahol a 21 éves magyar kapus azonnal a kezdőben kapott helyet. Edzője, Nigel Pearson szerint meg kell harcolnia azért, hogy ez így is maradjon.
aug. 20
15:36
Lecsúszott a dobogóról a Kovács-Csipes duó (Agroinform)
Némi meglepetésre csak a negyedik helyen végzett a Kovács-Katalin-Csipes Tamara alkotta női kajak kettes az 500 méteres döntőben a szegedi kajak-kenu világbajnokságon.
aug. 20
15:51
Bundesliga 2.: mélyrepülésben a feljutásra pályázó Bochum (She)
A német másodosztályú labdarúgó-bajnokság szombati játéknapja sem hozott szerencsét a Bochumnak: a feljutásra hajtó VfL 2–1-re kikapott az Union Berlin otthonában, így öt forduló után már három vereséggel áll.
aug. 20
15:53
Premier League: kétgólos Liverpool-siker az Arsenal otthonában (She)
A Liverpool 2–0-ra győzött az Arsenal otthonában, míg a Newcastle 1–0-ra diadalmaskodott a Sunderland vendégeként a hagyományos Tyne-Wear derbin az angol labdarúgó-bajnokság (Premier League) 2. fordulójának szombati játéknapján.
aug. 20
15:54
A Liverpool emberelőnyben bedarálta a rutintalan Arsenalt (Agroinform)
A mérkőzés nagyobb részében fölényben volt a Liverpool, amely Frimpong kiállítása után két gólt is tudott szerezni az Emirates Stadionban.
aug. 20
16:09
Kajak-kenu vb: a hetedik helyen zárt a férfi kajak négyesünk (She)
A Kammerer Zoltán, Vereckei Ákos, Kucsera Gábor, Boros Gergely alkotta magyar kajak négyes a hetedik helyet szerezte meg 1000 méteren a szegedi kajak-kenu világbajnokság szombati napján.
aug. 20
16:11
Kajak-kenu vb: három magyar érem szombaton - összefoglaló (She)
A szegedi kajak-kenu világbajnokság szombati napjának hét döntőjéből hatban volt magyar érdekeltség. A Tóth Dávid, Kulifai Tamás kettős aranyérmet szerzett K–2-ben, Kozák Danuta ezüstérmes lett a német Nicole Reinhardt mögött K–1-ben, míg a Takács Kincső, Baravics Gyöngyvér duó a harmadik helyen végzett C–2-ben. Mindhárom érmünk 500 méteren született.
aug. 20
16:12
Hetedik helyen végzett a férfi kajak négyes (Agroinform)
A Kammerer, Vereckei, Kucsera, Boros K-4-es egységünk a hetedik helyen végzett 500 méteren a szegedi kajak-kenu világbajnokság szombati döntőjében, ezzel négy londoni kvótát gyűjtött be.
aug. 20
16:13
Videó: Tóth Dávid és Kulifai Tamás aranyat nyert K-2 500-on (She)
A szegedi kajak-kenu világbajnokság szombati napján három éremnek, ebből egy aranyéremnek örülhetett a magyar küldöttség és a szurkolók. Talán Kozák Danutától, vagy a Csipes Tamara-Kovács Katalin duótól többen várták volna az elsőséget, mégis a vb-újonc Tóth Dávid-Kulifai Tamás kajakpáros evezett be első helyen az 500 méteres távon.
aug. 20
16:14
Forlán leigazolása csak Eto'ón múlik (Agroinform)
Amennyiben a kameruni támadót nem veszi meg az Anzsi Mahacskala, Diego Forlán marad az Atlético Madrid játékosa.
aug. 20
16:15
Videó: brutális öngól után kapott ki az Arsenal hazai pályán a Pooltól (She)
Az angol első osztályú labdarúgó-bajnokság, a Premier League 2. fordulójának rangadóján a Liverpool Aaron Ramsey öngóljával és Luis Suárez találatával 2–0-ra legyőzte idegenben az Arsenalt. Nézze meg a gólokat videón!
aug. 20
16:16
Egy öngól és egy Suárez-találat az Arsenal-Liverpoolon - videó (Agroinform)
A Liverpool 2-0-ra legyőzte idegenben az Arsenalt a Premier League második fordulójában Ramsey öngóljával és Suárez-találattal.
aug. 20
16:27
Meglepetésarany a kajak-kenu világbajnokságon (Infostart)
Egy-egy arany, ezüst és bronzérmet szereztek a magyar versenyzők a Szegeden zajló olimpiai kvalifikációs világbajnokságon a szombati döntőkben. A magyar válogatott négy aranyéremnél és 12 olimpiai kvótánál tart.
aug. 20
16:27
Az Arsenal otthonában győzött a Liverpool (Metropol)
A vendég Liverpool 2-0-ra nyert az Arsenal ellen az angol labdarúgó Premier League második fordulójának szombati második mérkőzésén.
aug. 20
16:48
Fiataljaink okoztak szenzációt női kenuban - videó (Agroinform)
A világbajnokság szombati napjának első kellemes meglepetését és női kenu kettesek 500 méteres versenye hozta a magyar szurkolók számára, ahol Takács Kincső és Baravics Gyöngyvér bronzérmet szerzett.
aug. 20
17:03
Az Arsenal otthonában győzött a Liverpool (Infostart)
A vendég Liverpool 2-0-ra nyert az Arsenal ellen az angol labdarúgó Premier League második fordulójának szombati második mérkőzésén.
aug. 20
17:03
Videó: A kvótaszerzés sokkal nehezebb, mint az olimpia - Kammerer (She)
Férfi kajaknégyesünk a hetedik helyen végzett 500 méteren a szegedi világbajnokságon. Bár az egység lemaradt a dobogóról, megszerezte az olimpiai kvótát. A háromszoros olimpiai bajnok Kammerer Zoltán az NSO Tv-nek elmondta, kvótát szerezni sokkal nehezebb, mint az olimpián szerepelni.
aug. 20
17:05
Videó: Rossz volt a taktika, és nehezek a körülmények - Kovács (She)
Még a dobogóra sem tudott felállni a Csipes Tamara, Kovács Katalin kajakpáros 500 méteren a szegedi világbajnokságon. A döntő után a harmincszoros világbajnok Kovács az NSO Tv-nek is elmondta, a nehéz időjárási körülmények is nehezítették a verseny alatt őket, illetve nem megfelelő taktikát választottak.
aug. 20
17:06
Három érem, öt kvóta a magyarok teljesítménye a szombati napon - eredmények (Agroinform)
A magyar versenyzők mindhárom színű éremből egyet, továbbá öt londoni kvótát szereztek a szombati döntőkben a szegedi, olimpiai kvalifikációs kajak-kenu világbajnokságon.

Keresés