2011. augusztus 19. péntek

aug. 19
10:52
Otthon ütötte ki a Tottenham a Paks-verőket - videó (Agroinform)
A korábban a Paksot búcsuztató Hearts-nak esélye sem a Tottenham Hotspur ellen, amely 5-0-ra nyert a skót együttes otthonában az Európa Liga Play-off körében.
aug. 19
11:03
Kajak-kenu vb: biztosan léptünk tovább a péntek délelőtti előfutamokból (She)
Hét versenyszám előfutamaival folytatódott pénteken délelőtt a szegedi kajak-kenu világbajnokság. A magyar egységek megfeleltek az alapkövetelményeknek, mindannyian biztosan léptek tovább, így hat egységünknek (500 méteren női K-1, férfi K-1, férfi C-1 és női K-2, illetve 1000 méteren férfi C-2 és férfi K-4) hamarosan a középfutamban lesz jelenése, míg a férfi K-2 500 méteres egységünk…
aug. 19
11:05
Bundesliga: „Hajnal a kreatív erő”, külön figyelnek rá a Bayernél (She)
Az élvonalbeli német labdarúgó-bajnokságban, a Bundesligában szombaton a Bayer Leverkusen a VfB Stuttgarthoz látogat. A gyógyszergyári klub hivatalos honlapja a mérkőzést felvezető írásában külön felhívja a figyelmet a svábok kreatív középpályására, a magyar Hajnal Tamásra.
aug. 19
11:06
A férfi kajak négyes is középdöntős (Agroinform)
A péntek délelőtti előfutamok során utolsóként a férfi kajak négyes is megkezdte szereplését a szegedi világbajnokságon.
aug. 19
11:24
Steve Mullingsra örökös eltiltás is várhat (Agroinform)
Örökös eltiltást is kaphat Steve Mullings világbajnok jamaicai sprinter, miután beismerte: másodszor is fennakadt a doppingvizsgálaton.
aug. 19
11:39
Videó: Leandro 25 méteres bombájával szerzett előnyt az Omonia (She)
Korábban már beszámoltunk arról, hogy az Omonia Nicosia hazai pályán 2–1-re legyőzte a Salzburgot a labdarúgó Európa-liga selejtezőjének 4. körében. Leandro végig a pályán volt, és ő szerezte a győztes gólt. Nézze meg a találatot!
aug. 19
11:41
MotoGP: Talmácsi Gábor idén már nem tér vissza - sajtóhír (She)
Noha voltak ajánlatai, 2011-ben biztos, hogy nem tér vissza a versenypályára Talmácsi Gábor, a magyar motorsport egyetlen világbajnoka – írta pénteki számában a Népszava.
aug. 19
11:42
Kozák Danuta a középdöntőben is győzött (Agroinform)
A középdöntő futamok közül elsőként a női K-1 500 méteren voltunk érdekeltek, ahol rögtön az első futamban Kozák Danutáért szurkolhattunk, aki fölényesen győzött és bizakodva készülhet a döntőre.
aug. 19
11:43
Légiósok: Korcsmár Zsoltért vasárnap ajánlatot tesz a Heerenveen (She)
A Nemzeti Sport Online információi szerint a holland Heerenveen képviselői vasárnap Norvégiába utaznak, hogy tárgyaljanak a norvég Brann vezetőivel Korcsmár Zsolt átigazolásáról.
aug. 19
11:44
Mourinho megrúgta a földön fekvő Fabregast? - videó (Agroinform)
A következő videó alapján egyesek úgy vélik, José Mourinho, a Real Madrid vezetőedzője belerúgott a Marcelo által buktatott Cesc Fabregasba.
aug. 19
11:57
Videó: őrült bunyóval ért véget a barátságosnak szánt kosármeccs (She)
A Sportszelepen már megírtuk, de most itt a videó. A sportágat népszerűsítő kulturális missziónak indult, de feszült hangulatú, kiadós bunyóval ért véget a Georgetown egyetem kínai túrája.
aug. 19
11:57
Talmácsi idén már nem tér vissza (Metropol)
Noha voltak ajánlatai, 2011-ben biztos, hogy nem tér vissza a versenypályára Talmácsi Gábor, a magyar motorsport egyetlen világbajnoka.
aug. 19
11:59
Bayern: csak a szokásos - Ribéry és Robben játéka is kérdéses (She)
A német labdarúgó-bajnokságban szereplő Bayern Münchenben szereplő Franck Ribéry és Arjen Robben játéka is kérdéses a Hamburg elleni szombati bajnokin.
aug. 19
12:00
Csank Tökölit is bevetheti Vlak Vasasa ellen (Agroinform)
Az OTP Bank Liga 6. fordulója pénteken Zalaegerszegen kezdődik. A mezőnyben egyedüli csapatként nulla pontos ZTE a hét közben edzőt váltó Vasast fogadja.
aug. 19
12:01
Argentína: Riquelme és Verón is készülhet a brazilok elleni meccsekre (She)
Visszatér az argentin labdarúgó-válogatottba Juan Román Riquelme és Juan Sebastian Verón.
aug. 19
12:18
Kugler Attila óriási hajrával döntős K-1 500-on (Agroinform)
A férfi kajak egyesek 500 méteres számában Kugler Attila remek hajrával a második helyen végzett középfutamában, így bejutott a szombati döntőbe.
aug. 19
12:20
Juan Matáért 27 millió fontot ajánlott a Chelsea (Agroinform)
André Villas-Boas, a londoniak menedzsere a Valencia játékosával erősítené meg a középpályát.
aug. 19
12:33
Videó: így nézett ki Mourinho „Fabregas-taposása" a lelátóról (She)
Korábban már beszámoltunk arról, hogy az FC Barcelona–Real Madrid (3–2) Spanyol Szuperkupa-mérkőzés végén a reálos Marcelo piros lapot érően szabálytalankodott Cesc Fabregassal szemben. Az eset után a vendégek portugál mestere, José Mourinho odasétált a földön fekvő Fabregashoz. Az interneten napvilágot látott első videó alapján elképzelhetőnek tűnt, hogy José Mourinho megrúgta a földön fekvő…
aug. 19
12:36
Korisánszky Dávid finalista C-1 500-on (Agroinform)
Az idén C-1 1000 méteren ifjúsági világbajnoki címet nyerő Korisányszky Dávid a felnőttek között középfutamában a harmadik helyen végzett a szegedi kajak-kenu világbajnokságon, így kvalifikálta magát a szombati döntőbe.
aug. 19
12:38
Riquelme és Verón visszatér az argentin válogatottba (Agroinform)
Visszatér az argentin labdarúgó-válogatottba Juan Roman Riquelme és Juan Sebastian Verón.
aug. 19
12:40
A Csipes-Kovács páros simán jutott döntőbe (Agroinform)
A Csipes Tamara-Kovács Katalin női kajak kettes 500 méteren magabiztosan nyerte középfutamát, így szombaton a döntőben szoríthatunk értük a szegedi kajak-kenu világbajnokságon.
aug. 19
12:51
Játékossors: Tisza iránt Kelet-Európából is érdeklődtek - nemet mondott (She)
Aligha lesz a Diósgyőr játékosa Tisza Tibor: a legutóbb Belgiumban légióskodó támadó továbbra is külföldre vágyik. A 26 esztendős labdarúgó ezekben a napokban a debreceni egyetemi pályán tréningezik, és szeretné kiélvezni a pillanatot, hogy ezúttal egyetlen klubvezető sem szól bele a jövőjébe – szabadon dönt a sorsáról.
aug. 19
12:53
Vuelta: Fabian Cancellara rajtra kész a méhcsípés után (She)
Méhcsípés utáni allergiás rohama ellenére ott lesz a Vuelta szombati rajtján Fabian Cancellara, a svájciak olimpiai és világbajnok kerékpárosa.
aug. 19
12:54
Vidics egy hónapra kidőlt, Ferdinand az Arsenal ellen talán játszhat (Agroinform)
A Manchester United két belső védője is sérüléssel küszködik, ráadásul egyiküket több hátig nélkülöznie kell a Vörös Ördögöknek.
aug. 19
12:55
Universiade: Orbán Éva kalapácsvetésben ezüstérmet szerzett (She)
Ezüstérmes lett 71.33 méteres országos csúccsal pénteken a kalapácsvető Orbán Éva a kínai Sencsenben zajló Universiadén, az egyetemi és főiskolás sportolók világjátékán.
aug. 19
12:56
Talmácsi Gábor idén már nem versenyzik (Agroinform)
Noha voltak ajánlatai, 2011-ben biztos, hogy nem tér vissza a versenypályára Talmácsi Gábor, a magyar motorsport egyetlen világbajnoka.
aug. 19
13:09
MU: Vidics hosszabb időre dőlt ki, mint gondoltuk - Ferguson (She)
A vártnál minden bizonnyal többet kell kihagynia Nemanja Vidicsnek, a Manchester United csapatkapitányának, aki a West Bwomwich elleni nyitó mérkőzésen sérült meg. Sir Alex Ferguson, az MU menedzsere újságíróknak elmondta, eredetileg kéthetes kihagyásra számítottak a vádlisérüléssel bajlódó Vidics esetében, de ebből négy-öt hét lesz.
aug. 19
13:11
Universiade: Orbán Éva ezüstérmes kalapácsvetésben (She)
Ezüstérmes lett 71.33 méteres országos csúccsal pénteken a kalapácsvető Orbán Éva a kínai Sencsenben zajló Universiadén, az egyetemi és főiskolás sportolók világjátékán.
aug. 19
13:12
Lemaradt a döntőről a Széles-Nagy kenu kettes (Agroinform)
Széles Gábor-Nagy Péter kenus kettes 1000 méteren a hetedik helyen végzett középfutamában, így nem jutott be a döntőbe a szegedi kajak-kenu világbajnokságon.
aug. 19
13:13
Légiósok: Németh Krisztián jobb lehetőségre vár, nem megy a Kerkyrához (She)
Korábban már beszámoltunk róla, hogy görög források szerint a korfui Kerkyra szerette volna kölcsönvenni a bajnok Olympiakosz magyar válogatott csatárát, Németh Krisztiánt, ám a legfrissebb hírek szerint a támadó elutasította a lehetőséget.
aug. 19
13:15
UEFA: fegyelmi eljárást indítottak Arsene Wenger ellen (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség fegyelmi eljárást indított az Arsenal labdarúgócsapatának menedzsere, Arsene Wenger ellen. Az eltiltása miatt a hétközi Bajnokok Ligája-selejtezőn a lelátón helyet foglaló francia szakember telefonon és szöveges üzenetben (sms) kommunikált Pat Rice-szal és Boro Primoraccal.
aug. 19
13:27
Légiósok: Németh Krisztián jobb lehetőségre vár, nem megy a Kerkirához (She)
Korábban már beszámoltunk arról, hogy görög források szerint a korfui Kerkira szerette volna kölcsönvenni a bajnok Olympiakosz magyar válogatott csatárát, Németh Krisztiánt, ám a legfrissebb hírek szerint a támadó elutasította a lehetőséget.
aug. 19
13:30
Mourinho orrfacsarónak találta Messit, aki kiintett neki gólja után (Agroinform)
A legújabb „leleplező” fotó szerint Lionel Messi győztes gólja után kiintett José Mourinhónak a padra, mintegy elcsitítva a portugál trénert.
aug. 19
13:45
Kajak-kenu vb: hatból öt egységünk továbbment a pénteki középfutamokból (She)
A péntek déli középfutamokban hat versenyszámban voltak érintettek a magyar egységek a szegedi kajak-kenu világbajnokságon, közülük egy kivétellel a többiek nem hibáztak, így bejutottak a fináléba.
aug. 19
13:45
Ezüstérmes lett Orbán Éva (Behaviour)
Ezüstérmes lett 71,33 méteres országos csúccsal pénteken a kalapácsvető Orbán Éva a kínai Sencsenben (Shenzhen) zajló Universiadén, az egyetemi és főiskolás sportolók világjátékán.
aug. 19
13:48
A magyar kajaknégyes futamgyőztesként döntős ezer méteren (Agroinform)
A Kammerer-Vereckei-Kucsera-Boros összeállítású kajaknégyesünk 1000 méteren végig vezetve megnyerte középfutamát, így a szombati döntőben éremért küzdhet a szegedi kajak-kenu világbajnokságon.
aug. 19
13:50
Fegyelmi eljárás indult Arséne Wenger ellen (Agroinform)
Fegyelmi eljárást indított pénteken az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) Arsene Wenger, az Arsenal vezetőedzője ellen, mert a francia szakember megszegte az eltiltásával járó korlátozásokat csapata keddi Bajnokok Ligája-mérkőzésén.
aug. 19
14:03
Haladás: Aczél kemény, agresszív Ferencvárosra számít vasárnap (She)
A labdarúgó NB I 6. fordulójában a már Nagy Tamás által felkészített Ferencváros a Szombathelyi Haladást fogadja. Aczél Zoltán, a szombathelyiek vezetőedzője a klub hivatalos honlapjának nyilatkozva elmondta, kemény, agresszív ellenfélre számít, amelyet felpörgethet az edzőváltás.
aug. 19
14:06
Egy kivételével minden egységünk döntőbe jutott szombaton (Agroinform)
A Széles Gábor-Nagy Péter kenu kettes kivételével minden érdekelt egységünk továbbjutott a szombat délelőtti és délutáni középfutamokból a döntőkbe a szegedi kajak-kenu világbajnokságon.
aug. 19
14:21
Zalaegerszeg: Tököli Attila ma akár már játszhat a Vasas ellen (She)
A Tököli Attilát egy évre kölcsönadó Kecskeméti TE, illetve a Zalaegerszegi TE vezetői kora délutánra végeztek a papírmunkával, így a támadó – ha Csank János is úgy akarja – pályára léphet a Vasas ellen – olvasható a ztefc.hu-n.
aug. 19
14:23
Atlétikai vb: Blanka Vlasic indul, győz vagy kardjába dől (She)
Részleges izomszakadása ellenére indul a jövő szombaton kezdődő tegui világbajnokságon a női magasugrásban címvédő Blanka Vlasic.
aug. 19
14:24
Egy kivételével minden egységünk döntőbe jutott pénteken (Agroinform)
A Széles Gábor-Nagy Péter kenu kettes kivételével minden érdekelt egységünk továbbjutott a péntek délelőtti és délutáni középfutamokból a döntőkbe a szegedi kajak-kenu világbajnokságon.
aug. 19
14:25
Videó: rosszul szabadított fel a hátvéd, gyönyörű emeléssel lett gól (She)
Különös gólt szerzett Soony Saad, a Kansas City játékosa az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokság (MLS) legutóbbi játéknapján. A Portland elleni mérkőzés 73. percében Eric Brunner fel akart szabadítani, csakhogy Saad éppen mellette volt, és szépen beletette a lábát a lövésbe. A labda így gyönyörű ívet leírva végül a kapuban kötött ki.
aug. 19
14:26
A Tottenham a Real Madridból vásárolna védekező középpályást (Agroinform)
Harry Redknapp szeretné megszerezni Lassana Diarrát, akivel már a Portsmouth-nál is együtt dolgozott.
aug. 19
14:28
Rákos daganat miatt műtötték az egykori veszprémi beállóst (Agroinform)
Bjarte Myrholnál hererákot diagnosztizáltak, és már meg is műtötték a kézilabdázót, akinek jó esélye van a teljes felépülésre.
aug. 19
14:30
A brit sprinter világbajnok Szegeden ülne vissza a trónra (Agroinform)
A brit kajak-kenu sportban Tim Brabants pekingi olimpiai sikere jelentette az áttörést. Az ő „farvizén” egy másik klasszis, Ed McKeever is felnőtt a nemzetközi mezőnybe.
aug. 19
14:39
Hegyikerékpár: ágyúszóra indultak Hollókőről a bringások (She)
A második napon, 32 fokos hőségben rekordidő alatt mászták meg Kékestetőt a Trans Hungária Maraton résztvevői.
aug. 19
14:42
Szeged ismét beugróként rendez nagy vizes világversenyt (Agroinform)
A nemzetközi szövetség (IDBF) döntése értelmében Szeged ad otthont a 2013-as sárkányhajó-világbajnokságnak.
aug. 19
14:57
Ausztria: kártérítést követel a petárdával megdobott német kapus (She)
Kártérítést követel a Rapid Wien és az Austria Wien labdarúgókluboktól Georg Koch kapus, aki 2009 márciusában azért vonult vissza, mert maradandó egészségkárosodást okozott neki, hogy 2008 augusztusában – a két együttes összecsapásán – az Austria szurkolói megdobták egy petárdával.
aug. 19
14:59
Videó: Zidane-t idézte az argentin labdarúgó, de nem a focitudásával (She)
Guillermo Marino erőteljesen fejelt az Universidad de Chile–Fenix mérkőzésen a Dél-amerikai Kupában. Egyetlen probléma, hogy nem a labdába, hanem egyik ellenfelébe, Claudio Riveróba.

Keresés