2011. augusztus 5. péntek

aug. 5
11:42
Pekingben rendezik meg az Inter-Milan Szuperkupa-döntőt (Agroinform)
Rendhagyó módon Kínában rendezik meg az olasz futball 2011/12-es idényének első tétmérkőzését, azaz a Szuperkupát. A bajnok AC Milan, és a városi rivális Internazionale a pekingi Madárfészekben találkozik szombaton.
aug. 5
11:57
Válogatott: Egervári elvei nem változtak, jöhetnek a fiatalok (She)
A magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Egervári Sándor a vasnepe.hu-nak adott interjúban elmondta, válogatási elvei nem változtak, és teret adna a fiatal tehetségeknek is. A szakember elmondta, bravúr kellene a 2014-es vb-részvétel kiharcolásához.
aug. 5
11:59
Olaszország: Balotelli bekerült a spanyolok ellen készülő keretbe (She)
Az olasz labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Cesare Prandelli kihirdette 24 fős keretét a jövő szerdai, Spanyolország elleni nemzetközi felkészülési mérkőzésre. Meghívót kapott többek között a Manchester City balhés támadója, Mario Balotelli is.
aug. 5
12:00
Csernyánszki hibája segítette győzelemhez a Heartsot, így kapott ki a Paks - videó (Agroinform)
Kis Károly fiai az első félórában még jól tartották magukat, de végül a vendéglátóknak sikerült feltörni a magyar csapat védelmét és kiütéses győzelemmel jutottak tovább a következő körbe.
aug. 5
12:02
Ma döntenek Bárányos sorsáról (Agroinform)
Elképzelhető, hogy nem marad következmény nélkül Bárányos Zsolt szerdai kijelentése: a rutinos középpályás megnyilvánulását  ma délután tárgyalja meg Komjáti András és a klubvezetés.
aug. 5
12:15
BL: kövesse élőben a Bajnokok Ligája sorsolását az NSO-n! (She)
A svájci Nyonban tartják a labdarúgó Bajnokok Ligája rájátszásának sorsolását, a párharcok tétje a csoportkörbe kerülés. Kövesse a sorsolást folyamatosan frissülő cikkünk segítségével!
aug. 5
12:15
A milánói derbivel Pekingben indul az olasz szezon (Metropol)
Rendhagyó módon Kínában rendezik meg az olasz futball 2011/12-es idényének első tétmérkőzését, azaz a Szuperkupát. A bajnok AC Milan, és a városi rivális Internazionale a pekingi Madárfészekben találkozik szombaton (magyar idő szerint 14 órakor).
aug. 5
12:17
Olympiakosz: ciprusi csapat szeretné megszerezni Németh Krisztiánt (She)
A totalsport.com.cy elnevezésű ciprusi sportportál információi szerint az Apollon Limasszol szeretné megszerezni Németh Krisztiánt, az Olympiakosz magyar csatárát. A honlap szerint az Apollon vezetőinek helyzetét nehezíti a támadó viszonylag magas ára, de a ciprusi csapat célja harcolni a játékosért.
aug. 5
12:33
BL - Tőzsérék izraeli, Szabicsék fehérorosz ellenfelet kaptak (Infostart)
A Tőzsér Dánielt és Köteletes Lászlót foglalkoztató belga Racing Genk az izraeli Maccabi Haifával, míg a Szabics Imrével felálló osztrák Strum Graz a fehérorosz Bate Boriszov együttesével találkozik a labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtező utolsó, negyedik fordulójában.
aug. 5
12:33
QPR: Buzsákyékhoz aranyfogú támadó érkezett a Blackpooltól (She)
Eladta a Blackpool a 29 esztendős angol támadót, DJ Campbellt a Queens Park Rangers együttesének. Az elmúlt idényben a legjobbak között 13 bajnoki gólt szerző ék kétmillió euróért váltott klubot.
aug. 5
12:35
BL: az „ágyúsok” Olaszországba, Tőzsérék Izraelbe utaznak (She)
A svájci Nyonban kisorsolták a labdarúgó Bajnokok Ligája rájátszásának párosítását. Szabics Imre csapata, a Videotont kiejtő Sturm Graz a fehérorosz BATE Boriszovval találkozik, Tőzsér Dánielék az izraeli bajnok Maccabi Haifával néznek farkasszemet. Az Arsenal az Udinesével, a Bayern München a Zürichhel csap össze.
aug. 5
12:37
Spanyolország: Thiago a válogatott küszöbén, de Brazília is számolna vele (She)
A spanyol bajnok és Bajnokok Ligája-győztes FC Barcelona labdarúgója, Thiago Alcántara a hírek szerint nagyon közel áll ahhoz, hogy bemutatkozhasson a spanyol válogatottban, ugyanakkor a brazil szövetségnél is figyelemmel kísérik teljesítményét.
aug. 5
12:39
DVSC: Simac meggyógyult, Kondás sok futást vár a KTE ellen (She)
A három forduló után az NB I élén álló Debreceni VSC vasárnap a Kecskeméthez látogat a bajnokságban, a hajdúságiak vezetőedzője, Kondás Elemér a dvsc.hu-nak beszélt várakozásairól.
aug. 5
12:51
Videó: szerencsés gól, óriási potya; összezavarodott az osztrák kapus (She)
Az U20-as világbajnokság csoportkörének 3. fordulójában, az Egyiptom–Ausztria találkozón (4–0) az első kapott góltól (védőn megpattanó, szerencsés találat) annyira összezavarodott az osztrák kapus, hogy utána egy potya is az ő lelkén szárad. A győztes továbbjutott, a vesztes „sógorok” búcsúztak.
aug. 5
12:51
BL: Szabicsék fehérorosz ellenfelet kaptak (Metropol)
A Tőzsér Dánielt és Köteles Lászlót foglalkoztató belga Racing Genk az izraeli Maccabi Haifával, míg a Szabics Imrével felálló osztrák Strum Graz a fehérorosz Bate Boriszov együttesével találkozik a labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtező utolsó, negyedik fordulójában.
aug. 5
12:53
Tottenham: Modric nem eladó, L. Diarra és Adebayor viszont jöhet (She)
Hiába alkudozik már lassan egy hónapja a Chelsea a Tottenham horvát karmesterére, Luka Modricra, a legutóbbi 34.5 millió eurós Chelsea-ajánlat sem ért célt. Két ex-realos játékost viszont a Tottenham üldöz ajánlatával.
aug. 5
12:54
Csank-recept a Honvéd ellen: hátul iksz, elöl gól (Agroinform)
A 4. fordulóval folytatódik az OTP Bank Liga. A pénteki nyitómérkőzésen a még pont nélkül álló Zalaegerszeg az utóbbi két ellenfelét nyolc góllal megszóró Honvédot fogadja.
aug. 5
12:55
Schalke: a játékosok Raúlt szerették volna csapatkapitánynak (She)
A német élvonalbeli Schalke labdarúgói felkérték spanyol társukat, Raúlt, hogy legyen a gárda csapatkapitánya és szóvivője. A Real Madrid ikonja azonban úgy véli, nem ő a megfelelő személy erre a feladatra.
aug. 5
12:57
Győri ETO: a sérült Dudás Ádámot Marko Dinjar pótolja majd Siófokon (She)
Egy helyen változik a Győri ETO kezdőcsapata Siófokon a korábbi három mérkőzéshez képest, így egy helyen lesz változás a kispadon is – olvasható a kisalföldi klub hivatalos honlapján az eto.hu-n. A sérült Dudás Ádám helyén Marko Dinjar kap szerepet, míg a kispadra Jarmo Ahjupera ül majd le tizennyolcadikként.
aug. 5
13:09
Győri ETO: a sérült Dudás Ádámot Marko Dinjar pótolja Siófokon (She)
Egy helyen változik a Győri ETO kezdőcsapata Siófokon a korábbi három mérkőzéshez képest, így egy helyen lesz változás a kispadon is – olvasható a kisalföldi klub hivatalos honlapján az eto.hu-n. A sérült Dudás Ádám helyén Marko Dinjar kap szerepet, míg a kispadra Jarmo Ahjupera ül le tizennyolcadikként.
aug. 5
13:11
West Bromwich: Gera Zoltán a 22-es mezt kapta meg régi-új csapatánál (She)
A West Bromwich Albion labdarúgócsapata nyilvánosságra hozta a 2011–2012-es idény mezszámait. Az újonnan szerződtetett Gera Zoltán a 22-es számú dresszt viseli majd régi-új csapatánál.
aug. 5
13:12
A magyarok csapatai verhető ellenfeleket "húztak" a selejtező utolsó körében (Agroinform)
A Tőzsérék az izraeli Maccabi Haifával, míg a Szabics Imrével felálló osztrák Strum Graz a fehérorosz Bate Boriszovval találolkozik.
aug. 5
13:13
Férfi kosárlabda: a Sport Tv közvetíti a sorsdöntő Eb-pótselejtezőket (She)
A magyar férfi kosárlabda-válogatott készen áll arra, hogy négy mérkőzésen kiharcolja az Európa-bajnokságon való indulás jogát. Erre tizenkét éve nem volt példa, de most a Portugáliával és Finnországgal megvívott ütközetek után újra ott lehetünk a kontinens elitjében. A Sport Tv műsorára tűzi az összes mérkőzést.
aug. 5
13:15
MU: Chicharito két-három hetet kihagy, nem játszik a Szuperkupában (She)
Az angol labdarúgó-élvonalban szereplő Manchester United mexikói támadója, Javier „Chicharito" Hernández két-három hétig nem léphet pályára elővigyázatossági okokból, így biztosan nem játszik a városi rivális Manchester City elleni Szuperkupa-mérkőzésen (Community Shield).
aug. 5
13:17
Inter: ügynöke szerint Maicon 25 millió euróért megvásárolható (She)
A brazil jobbhátvéd, Jonathan leigazolása óta lebeg annak lehetősége az Internél, hogy poszt- és honfitársa, Maicon a nyáron elhagyja a klubot. Maicon ügynöke szerint ennek az ára 25 millió euró.
aug. 5
13:19
Spanyolország: Fabregas kimaradt, Thiago bekerült Del Bosque keretébe (She)
Kihirdette keretét Vicente del Bosque spanyol szövetségi kapitány az Olaszország elleni, jövő szerdai felkészülési mérkőzésre. A szakember ezúttal kihagyta 22 fős gárdájából a sérülésből nemrég visszatérő Cesc Fabregast, ugyanakkor behívta Thiago Alcántarát, a Barcelona 20 éves középpályását.
aug. 5
13:21
Sportlövészet: Hegyi Norbert sem döntős a belgrádi Eb-n (She)
Hegyi Norbert utolsó 25 lövéséből kétszer sem találta el a korongot, így lemarad a sportlövő Európa-bajnokság döntőjéről és az olimpiai kvótáról is.
aug. 5
13:30
Csernyánszki hibái segítették győzelemhez a Heartsot, így kapott ki a Paks - videó (Agroinform)
Kis Károly fiai az első félórában még jól tartották magukat, de végül a vendéglátóknak sikerült feltörni a magyar csapat védelmét és kiütéses győzelemmel jutottak tovább a következő körbe.
aug. 5
13:45
Juventus: Elia, Vargas vagy Perotti a középpályára, „Mr. Z” a védelembe jöhet (She)
Három bal oldali támadó középpályással is tárgyal a Juventus: a sevillai Diego Perotti, a fiorentinás Juan Vargas vagy a hamburgi Eljero Elia érkezhet torinóiakhoz.
aug. 5
13:47
DVTK: Gohér mellett Halgas és Rakovics sem játszhat a Vidi ellen (She)
A Diósgyőr labdarúgócsapata már pénteken útra kelt Székesfehérvárra, a Videoton elleni szombati bajnoki mérkőzésre – adta hírül a DVTK hivatalos honlapja, a dvtk.eu. A piros-fehérek Fehérvárra utazó keretéből az eltiltott Gohér Gergő mellett hiányzik a betegséggel küszködő Halgas Tibor és a sérülése után lábadozó Szavo Rakovics is.
aug. 5
13:48
Fabregas-ügy: újabb Barca-ajánlat, újabb elutasítás (Agroinform)
Az eddieknél jóval nagyobb összeget ajánlott fel a Barcelona Cesc Fabregasért, de az Arsenal ragaszkodik a 45 millió eurós vételárhoz.
aug. 5
13:49
El: kövesse az Európa-liga sorsolását élőben az NSO-n! (She)
A labdarúgó Európa-liga rájátszásának sorsolását tartják az Európai Labdarúgó-szövetség nyoni (Svájc) székházában. Kövesse a sorsolást folyamatosan frissülő cikkünk segítségével.
aug. 5
13:51
BL: Lahm szerint a Bayern favorit, Heynckes óvatosságra int (She)
A Bajnokok Ligája selejtezőinek utolsó körében a Bayern München is megkezdi a küzdelmeket, a legutóbbi német bajnokság bronzérmesét a Zürichhel sorsolták össze. Jupp Heynckes vezetőedző és Philipp Lahm csapatkapitány egyaránt azon a véleményen volt, hogy kegyes volt hozzájuk a sors.
aug. 5
14:03
Juventus: Elia, Vargas, Perotti a középpályára, „Mr. Z” a védelembe jöhet (She)
Három bal oldali támadó középpályással is tárgyal a Juventus: a sevillai Diego Perotti, a fiorentinás Juan Vargas vagy a hamburgi Eljero Elia érkezhet torinóiakhoz.
aug. 5
14:05
Férfi kézilabda: a legutóbb a Fradiban védő Paul is Csurgón köthet ki (She)
A csurgói kézilabdacsapat elnöke, Varga János a Nemzeti Sportnak megerősítette, hogy az együttessel edz és két felkészülési meccsen már pályára is lépett a veszprémi Teodor Paul.
aug. 5
14:21
Juventus: Elia, Vargas, Perotti jöhet a középpályára, „Mr. Z” a védelembe (She)
Három bal oldali támadó középpályással is tárgyal a Juventus: a sevillai Diego Perotti, a fiorentinás Juan Vargas vagy a hamburgi Eljero Elia érkezhet torinóiakhoz.
aug. 5
14:23
El: Vanczákék a Celtickel, Juhászék a török bronzérmessel mérkőznek (She)
A svájci Nyonban kisorsolták a labdarúgó Európa-liga rájátszásának párosítását. A Paksot kiejtő Hearts a Tottenhammel találkozik, Szélesi Zoltán és André Schembri csapata, az Olympiakosz Volosz a PSG-vel mérkőzik. Vanczák Vilmos csapata, a Sion a Celtickel, a Juhász Rolandot foglalkoztató Anderlecht a Bursasporral csap össze.
aug. 5
14:24
Sorsoltak a főtábláért - Bödéék lecsúsztak a Tottenhamről (Agroinform)
A Bajnokok Ligája után sorsoltak az Európa Ligában is: a második számú európai kupasorozat negyedik fordulójából továbbjutó csapatok bekerülnek a csoportkörbe.
aug. 5
14:25
Női kézilabda: Kovács és Hajdu mellett norvég név a „kapitánykeringőben” (She)
Közeledik a női kézilabdázók kapitánykijelölésének pillanata. Erre utal, hogy egyre gyakrabban találkozunk találgatásokkal: ki ül majd a kézilabda-válogatott kispadjára Mátéfi Eszter megüresedett helyére. Vetési Iván, az MKSZ júniusban megválasztott elnöke szűzbeszédében mindenkit higgadtságra és türelemre intett, s azóta is kitart amellett, hogy a szövetség vezérkara legkésőbb szeptemberre…
aug. 5
14:27
Balaton-átúszás: szombaton megtartják a június 30. óta halasztott versenyt (She)
Megrendezik szombaton a Balaton-átúszást – tájékoztatták a szervezők pénteken az MTI-t.
aug. 5
14:39
94 ország indul a szegedi vb-n (Infostart)
Összesen 94 ország adta le nevezését a kajak-kenusok augusztus 17. és 21. közötti, szegedi olimpiai kvalifikációs világbajnokságára.
aug. 5
14:39
PMFC: Mészáros Ferenc parázs mérkőzésre számít a Fradi ellen (She)
Az eddig hibátlanul szereplő Pécsi MFC a még nyeretlen Ferencváros ellen lép pályára vasárnap a labdarúgó NB I-ben. Az újonc szakmai vezetője, Mészáros Ferenc kiélezett összecsapásra és parázs hangulatra számít az ütközet előtt.
aug. 5
14:39
Szélesiék az újgazdag PSG-t kapták (Metropol)
Szélesi Zoltán csapata, a görög Olympiakosz Volosz - amelyet bundázásért kizártak hazája élvonalából - a nyáron katari kézbe került, és azóta hatalmas pénzeket elköltött francia Paris Saint-Germain együttesét kapta a labdarúgó Európa Liga-selejtező utolsó, negyedik fordulójában.
aug. 5
14:39
Szombaton megtartják a Balaton-átúszást Révfülöp és Balatonboglár között (Behaviour)
A szervezőbizottság a legfrissebb meteorológiai információk alapján, a Balatoni Vízirendészet egyetértésével pénteken délben döntött úgy, hogy megtartja a nagy érdeklődéssel várt eseményt.
aug. 5
14:42
Már kaphatóak a jegyek a svédek elleni Eb-selejtezőre (Agroinform)
Pénteken megkezdődött a jegyárusítás a szeptember 2-án sorra kerülő Magyarország-Svédország labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőre.
aug. 5
14:57
Evezés: a magyarok a legjobb 12-ben várják a folytatást az ifi vb-n (She)
Mind a három magyar csapat sikeresen vette a pénteki akadályt az angliai Etonban, az ifjúsági evezős világbajnokságon – a jövő évi olimpiai pályán –, így bejutott a legjobb 12-be, ahol szombaton a döntőbe kerülésért evez.
aug. 5
14:59
Videó: nullpontos meccs és a kecskeméti mumusok - Takács Rita (She)
Újabb bejegyzéssel jelentkezett blogjában Takács Rita. A Sport Tv szerkesztő-műsorvezetője most a labdarúgó NB I 4. fordulójának mérkőzéseit elemzi. Szerinte a kecskemétiek a Debrecen mumusaként megnehezíthetik a piros-fehérek dolgát.
aug. 5
15:00
Eltört a kötés a levegőben, Tom Hilde nagyot esett - videó (Agroinform)
A síugrók idei nyári Grand Prix sorozata a németországi Hinterzartenben folytatódik ezen a hétvégén. Tom Hilde szereplése kérdéses, aki nagyot bukott csütörtökön.
aug. 5
15:01
Válogatott: már kaphatók a jegyek a svédek elleni selejtezőre (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség megkezdte a jegyek árusítását a szeptember 2-i Magyarország–Svédország Európa-bajnoki selejtezőre.
aug. 5
15:03
Profi ökölvívás: Őrültnek tartanak, de nyerek - Erik Morales (She)
Szeptember 17-én a kőkemény Walter Matthysse ellen lép ismét ringbe Erik Morales. A legendás mexikói profi ökölvívó élvezi, hogy esélytelenebbnek tartják riválisánál, és boldog, amiért újra komoly ellenfelekkel szemben bunyózhat.

Keresés