2011. augusztus 25. csütörtök

aug. 25
11:24
Sérülés miatt nem indul 100-on Asafa Powell (Agroinform)
A világranglistavezető, így a világbajnokságon is nagy esélyes jamaicai Asafa Powell ágyéksérülés miatt lemondta indulását 100 méteres síkfutásban a szombaton kezdődő tegui atlétikai világbajnokságon.
aug. 25
11:39
Ausztrália: Kewell után Emerton is úgy döntött, hazájában folytatja (She)
Harry Kewell után Brett Emerton is elhagyja Európát, és hazatér Ausztráliába: a 32 éves középpályás hároméves szerződést kötött a Sydney futballcsapatával.
aug. 25
11:41
Cselgáncs-vb: Nagysolymosi Sándor és Gáspár Eszter is búcsúzott (She)
Baczkó Bernadett után a 81 kg-os Nagysolymosi Sándor és a 63 kg-os Gáspár Eszter is búcsúzott a párizsi olimpiai kvalifikációs cselgáncs-világbajnokság csütörtöki versenynapján.
aug. 25
11:42
Nagysolymosi és Gáspár is búcsúzott (Agroinform)
Baczkó Bernadett után a 81 kg-os Nagysolymosi Sándor és a 63 kg-os Gáspár Eszter is búcsúzott a párizsi olimpiai kvalifikációs cselgáncs-világbajnokság csütörtöki versenynapján.
aug. 25
11:43
Primera División: hiába a 12 órás megbeszélés, nincs eredmény sztrájkügyben (She)
Szerda délutántól csütörtök hajnal ötig(!), mintegy tizenkét órán át tartott a hatodik megbeszélés a kollektív szerződések ügyében a spanyol futballisták szövetsége (AFE), illetve a profi labdarúgóliga (LFP) képviselői között. Miután azonban végkifejletről ezúttal sem számoltak be a résztvevők, továbbra sem tudni, mikor kezdődik az élvonalbeli bajnokság (Primera División) 2011–2012-es idénye.…
aug. 25
11:44
A hőség miatt elmarad a délutáni edzés Győrben (Agroinform)
Csertői Aurél csapat a lista második helyezettjeként pénteken este a sereghajtó Zalaegerszeget fogadja az NB I 7. fordulójában.
aug. 25
11:57
Cselgáncs-vb: az összes magyar versenyző helyezetlenül zárt ma (She)
Baczkó Bernadett után a 81 kg-os Nagysolymosi Sándor és Csoknyai László, valamint a 63 kg-os Gáspár Eszter is búcsúzott a párizsi olimpiai kvalifikációs cselgáncs-világbajnokság csütörtöki versenynapján.
aug. 25
11:59
Genk: Köteles László nem ivott sokat „élete meccse” után (She)
Köteles Lászlót még mindig hősként ünneplik a belga Genknél a Maccabi Haifa ellen tizenegyespárbajban megnyert Bajnokok Ligája-párharc után. A magyar kapus elmondta, hogy hajnal négyig ünnepeltek a társakkal, de nem ittak sokat.
aug. 25
12:00
Varga József felépült, az Újpest ellen és a válogatott meccsekre készül (Agroinform)
Felépült sérüléséből  Varga József, már a vasárnapi, Újpest elleni hazai rangadón pályára léphet. Emellett a magyar válogatott közelgő két Eb-selejtezőjére is készül.
aug. 25
12:15
Real Madrid: Mourinho a barcás telefon miatt ültette kispadra Casillast? (She)
A spanyol Real Madrid a török Galatasaray ellen hódította el szerda este a 33. alkalommal kiírt Santiago Bernabéu-kupát (2–1-re győztek a blancók), s a mérkőzés az ezúttal a kispadon helyet foglaló Iker Casillas miatt kapott plusz körítést.
aug. 25
12:18
Csoknyai is kiesett, elfogytak a magyarok (Agroinform)
Baczkó Bernadett, Nagysolymosi Sándor és Gáspár Eszter után a 81 kg-os Csoknyai László is búcsúzott a párizsi olimpiai kvalifikációs cselgáncs-világbajnokság csütörtöki versenynapján.
aug. 25
12:20
Mégis kapnak aranygyűrűt Nowitzkiék (Agroinform)
Bár nem lesz olcsó mulatság, mégis beadta a derekát Mark Cuban, aki karkötők helyett a hagyományos aranygyűrűvel jutalmazza bajnoki címet szerző csapatának játékosait.
aug. 25
12:33
UEFA: Iniesta a 4., Falcao az 5., Rooney a 6., de ki a győztes? (She)
A Bajnokok Ligája csoportkörének csütörtöki sorsolása adta az apropót, hogy az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) átadja az Év játékosának járó díjakat, amelyekre 53 ország sportújságírói szavaztak. Hazánkat a Nemzeti Sporttól Moncz Attila képviselte. Egyelőre csak azt tudni, melyik három labdarúgó végzett a dobogón és kerülhet ki közülük a győztes, illetve mögöttük megvan a további sorrend.
aug. 25
12:36
Folytatódik a sztrájk Spanyolországban (Agroinform)
Az újabb, szerda délutántól csütörtök hajnalba nyúló tárgyalás is eredménytelenül zárult a spanyol futballisták szövetsége (AFE) és a profi labdarúgóliga (LFP) képviselői között.
aug. 25
12:54
Szurkolóbarát magyar klubok? - felmérés (Agroinform)
Döbbenetes eredménnyel zárult a hatharom.hu nyári csapattesztje, amelyben az NB I-es csapatok internetes kiszolgálását teszteltük.
aug. 25
13:09
Újpest: Az utóbbi két meccsen már jobban bírtuk a terhelést - Szpisljak (She)
Az Újpest trénereként vasárnap visszatér az Oláh Gábor utcai stadionba Zoran Szpisljak, aki három évig volt a Herczeg András vezette Debrecen szakmai stábjának tagja. A lila-fehérek vezetőedzője a dvsc.hu-nak nyilatkozott a bajnoki előtt.
aug. 25
13:11
Spanyolország: Vicente del Bosque három újoncot is behívott a válogatottba (She)
Kijelölte 24 fős keretét a Chile elleni felkészülési, majd a Liechtenstein elleni Eb-selejtezőre a vb-győztes, Eb-címvédő spanyol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Vicente del Bosque. A keretben három újoncot találunk – mindhárman védők –, akikkel így hatra egészült azoknak a létszáma, akik a nyáron tagjai lehettek az U21-es Eb-t nyert korosztályos együttesnek.
aug. 25
13:12
Jelentkezőket várnak az olimpiai fáklyafutásra (Agroinform)
A Samsung Electronics, az ötkarikás játékok hivatalos támogatója öt személyt keres, akik Magyarországot képviselve vihetik az olimpiai lángot a 2012-es londoni nyári játékok előtt.
aug. 25
13:27
Spanyolország: Del Bosque három újoncot is behívott a válogatottba (She)
Kijelölte 24 fős keretét a Chile elleni felkészülési meccsre, majd a Liechtenstein elleni Eb-selejtezőre a vb-győztes, Eb-címvédő spanyol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Vicente del Bosque. A névsorban három újoncot találunk – mindhárman védők –, akikkel így hatra egészült ki azoknak a létszáma, akik a nyáron tagjai lehettek az U21-es Eb-t nyerő korosztályos együttesnek.
aug. 25
13:29
Bajnokok Ligája: a Fenerbahce fellebbez a visszaléptetés ellen (She)
A Fenerbahce csütörtökön bejelentette, hogy fellebbez a Török Labdarúgó-szövetség (TFF) szerdai döntése ellen, amelynek értelmében a klubot visszaléptették a Bajnokok Ligája csoportköréből.
aug. 25
13:45
Primera División: megállapodtak, a hétvégén lesz spanyol futball (She)
A spanyol futballisták szövetsége (AFE) és a profi labdarúgóliga (LFP) képviselői közötti hetedik megbeszélésen végre sikerült megállapodnia a feleknek, így eldőlt, hogy a hétvégén megrendezik a spanyol élvonalbeli és másodosztályú bajnokság mérkőzéseit.
aug. 25
13:48
„Mini-Szeged” a Városligeti-tavon (Agroinform)
Egy héttel a nagysikerű szegedi világbajnokság után és néhány nappal a londoni olimpiai tesztverseny előtt különleges kajak-kenu regatta lesz augusztus 27.-én szombaton, a Városligeti-tavon.
aug. 25
14:03
Videó: Csodálatos szurkolóink vannak - Benczés Miklós a DVTK-ról (She)
A Sport Tv Harmadik Félidő című műsorában Benczés Miklós, a DVTK vezetőedzője mesélt a klub fantasztikus szurkolótáboráról, a legnehezebb időszakáról, amikor a drukkerek mentették meg az egyesületet, de szóba került Benczés Miklós tanári pályája is.
aug. 25
14:06
Három újonc del Bosque keretében (Agroinform)
Az Európa-és világbajnok spanyol labdarúgó-válogatott szeptember 2-án Chilével mérkőzik meg barátságos meccsen, majd szeptember 6-án Liechtensteint fogadja Eb-selejtezőn.
aug. 25
14:24
Megállapodtak a felek, a hétvégén elrajtol a spanyol bajnokság (Agroinform)
Pénteken 18:30-kor a Girona-Elche találkozóval megkezdődik a Segunda División, míg szombaton 18 órakor a Sporting Gijón-Real Sociedad mérkőzéssel a Primera División 2011-2012-es idénye.
aug. 25
14:39
Indulhat végre a spanyol labdarúgó bajnokság (Infostart)
Megszületett a megállapodás a spanyol játékosok szakszervezete (AFE), valamint a labdarúgóliga (LFP) illetékesei között, így a hétvégén elkezdődhet a Primera División 2011/12-es idénye.
aug. 25
14:39
London 2012: várják a jelentkezőket az olimpiai fáklyafutásra (She)
A Samsung Electronics, a világ egyik legnagyobb szórakoztatóelektronikai gyártója és az ötkarikás játékok hivatalos támogatója öt személyt keres, akik Magyarországot képviselve vihetik az olimpiai lángot a 2012-es londoni nyári játékok előtt – hangzott el a cég és a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) csütörtöki sajtótájékoztatóján.
aug. 25
14:42
Nyárbúcsúztató sportnapot rendez a MASZ (Agroinform)
Kicsiket és nagyokat is hív a Puskás Ferenc Stadion edzőpályájára a Magyar Atlétikai Szövetség.
aug. 25
14:57
Kecskemét: Urbán Gábor három évre aláírt - hivatalos (She)
Hároméves szerződést kötött egymással Urbán Gábor és az élvonalban szereplő Kecskemét labdarúgócsapata, amit a klub hivatalos honlapja is megerősített.
aug. 25
14:57
Elindulhat a spanyol bajnokság (Metropol)
Megszületett a megállapodás a spanyol játékosok szakszervezete (AFE), valamint a labdarúgóliga (LFP) illetékesei között, így a hétvégén elkezdődhet a Primera División 2011/12-es idénye.
aug. 25
14:59
BL: Szabics szerint nagyon hiányzott Kienast, de örülnek az El-nek (She)
A Videotont a második selejtezőkörben búcsúztató Sturm Graz hiába ért el 1–1-es döntetlent idegenben a BATE ellen a Bajnokok Ligája rájátszásának első mérkőzésén, hazai pályán 2–0-s vereséget szenvedett, így nem jutott a főtáblára. Az osztrák csapat magyar csatára, Szabics Imre azért az Európa-liga-szereplésnek is örül.
aug. 25
15:00
Sir Alex hét év után kibékült a BBC-vel (Agroinform)
Hét év után befejezi a BBC bojkottálását Sir Alex Ferguson, az angol bajnoki címvédő Manchester United labdarúgócsapatának vezetőedzője.
aug. 25
15:02
Urbán Gábor három évre aláírt Kecskemétre - hivatalos (Agroinform)
A 26 éves csatár három évre írt alá a lila-fehérekhez.
aug. 25
15:15
Manchester United: Ferguson hét év után kibékült a BBC-vel (She)
Hét év után felhagy a BBC bojkottálásával Sir Alex Ferguson, az angol bajnoki címvédő Manchester United labdarúgócsapatának vezetőedzője. A skót mester 2004-ben határozott úgy, hogy a közszolgálati médium televíziójának és rádiójának sem nyilatkozik, miután a BBC leadott egy riportot a fiáról, Jasonról, aki akkoriban játékosügynökként dolgozott.
aug. 25
15:18
Détári, Nyilasi és Kiprich is játszik a szovjetek ellen szombaton (Agroinform)
Bár Nyilasi Tibor nem volt ott az 1986-os mexikói világbajnokságon, beugróként pályára lép a Telkiben rendezendő FociFesztiválon.
aug. 25
15:33
Chelsea: ajánlatot tettek a Porto uruguayi válogatott védőjére (She)
Az angol labdarúgó-élvonalban szereplő Chelsea menedzsere, André Villas-Boas megerősítette, hogy a klub ajánlatot tett a portugál bajnoki címvédő Porto uruguayi válogatott védőjére, Álvaro Pereirára.
aug. 25
15:33
FociFesztivál Détárival és Nyilasival (Metropol)
Többek között Détári Lajos, Kiprich József, Nagy Antal és Esterházy Márton is pályára lép szombaton, a Telkiben megrendezendő FociFesztiválon az 1986-os mexikói világbajnokságon szerepelt magyar csapatból azon a gálamérkőzésen, amelyen az akkori szovjet válogatott lesz az ellenfél.
aug. 25
15:36
Róth Antal keretet hirdetett az írek és az olaszok ellen (Agroinform)
A magyar U21-es labdarúgó-válogatott szeptember 1-jén, csütörtökön kezdi meg szereplését az Európa-bajnoki selejtezősorozatban.
aug. 25
15:51
U21-es válogatott: Gyurcsó is készülhet az írek és az olaszok ellen (She)
Róth Antal, a magyar U21-es labdarúgó-válogatott szövetségi edzője kihirdette keretét a szeptemberi Európa-bajnoki selejtezőkre.
aug. 25
15:54
Sánchez felépült, játszhat a Porto ellen (Agroinform)
A Bajnokok Ligája-győztes katalánok pénteken 20:45-től az Európa Ligát megnyert Portóval csapnak össze az Európai Szuperkupáért Monacóban.
aug. 25
16:09
Atlétika: Gyulai Márton nem került be az IAAF tanácsába (She)
Gyulai Márton nem került be a Nemzetközi Atlétikai Szövetség (IAAF) tanácsába; a vezető testület 14 helyére 32-en pályáztak.
aug. 25
16:11
Franciaország: Ribéry újra a keretben az albánok és a románok ellen (She)
Laurent Blanc, a francia labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya ismét meghívót küldött Franck Ribérynek, a Bayern München támadójának az albánok és a románok elleni szeptember eleji Európa-bajnoki selejtezőkre. Bokasérülése miatt Ribéry kihagyta a Les Bleus legutóbbi mérkőzését Chile ellen (1–1).
aug. 25
16:12
Joey Barton orvosin van Buzsákyéknál (Agroinform)
A Newcastle középpályása szerint néhány dologról még meg kell egyezniük a Queens Park Rangersszel, de ő és a klub vezetői is bizakodnak.
aug. 25
16:13
Evezés: három számból kettőben reális cél az olimpiai kvóta a vb-n (She)
Három olimpiai számban indul, s ezek közül kettőben kvótaszerzési reményekkel száll vízre a 12 fős magyar válogatott a szlovéniai Bledben vasárnap kezdődő és jövő vasárnapig tartó, olimpiai kvalifikációs evezős-világbajnokságon.
aug. 25
16:14
Gyulai Márton nem került be az IAAF tanácsába (Agroinform)
Gyulai Márton nem került be a Nemzetközi Atlétikai Szövetség (IAAF) tanácsába; a vezető testület 14 helyére 32-en pályáztak.
aug. 25
16:27
Spanyolország: az 1. fordulót januárra, a huszadikat májusra halasztották (She)
Eldőlt, hogy a futballisták sztrájkja miatt elhalasztott spanyol élvonalbeli 1. fordulót 2012. január 22-én pótolják, míg az eredetileg akkora tervezett 20. forduló emiatt május 2-án rendezik meg.
aug. 25
16:29
Serie A: nincs egyezség, csúszik az első forduló (She)
Az olasz labdarúgóliga csütörtökön sem jutott egyezségre a játékosok képviselőivel, így immár kijelenthető, hogy elmarad a Serie A hétvégi rajtja, és a Primera Divisiónhoz hasonlóan késéssel indul a bajnokság.
aug. 25
16:30
Iszinbajeva visszaülne trónjára, Vlasic mindent egy lapra tesz fel (Agroinform)
Két nap múlva, szombaton kezdődik az év egyik legfontosabb sporteseménye, az atlétikai világbajnokság. Az előzetes nevezések alapján 202 ország közel kétezer versenyzője áll rajthoz Teguban.
aug. 25
16:32
Osvaldo az Espanyoltól a Romához szerződött (Agroinform)
Az AS Roma - olasz sajtóértesülések szerint - mintegy 18 millió euróért leigazolta Pablo Daniel Osvaldót az Espanyoltól.
aug. 25
16:45
Anzsi: Eto’o a legmagasabb fizetés után a legmagasabb mezszámot is megkapta (She)
A minap az Internazionalét az orosz Anzsi Mahacskala kedvéért otthagyó kameruni támadó, Samuel Eto'o szerdán átesett az orvosi vizsgálatokon, majd aláírta hároméves szerződését a dagesztáni klubnál, ahol a 99-es mezszámban fog futballozni.

Keresés