2011. augusztus 6. szombat

aug. 6
14:21
Szuperkupa: elkezdődött az Inter-AC Milan mérkőzés élőben az NSO-n! (She)
Szombaton, magyar idő szerint 14 órától kerül sor Pekingben az olasz Szuperkupa-mérkőzésre, amelyen a bajnoki címvédő AC Milan városi riválisával, a kupagyőztes Internazionalével csap össze. Kövesse a mérkőzést folyamatosan frissülő cikkünk segítségével!
aug. 6
14:39
Videó: a bajnoki döntőbe készül a Szeged új edzőjével, Vincze Balázzsal (She)
A férfi vízilabda ob I harmadik helyén végző Szeged Beton Vincze Balázst nevezte ki a csapat vezetőedzőjévé. Az NSO Tv ott volt az új vezetőedző első edzésén, aki elmondta, nagyon örül az új kihívásnak, és reméli, hogy döntőbe vezeti a szegedieket.
aug. 6
14:42
Ronaldóék ezúttal hatot rámoltak be kínai ellenfelüknek - videó (Agroinform)
A Real Madrid utolsó Kínában rendezett felkészülési mérkőzését is óriási különbséggel nyerte, Cristiano Ronaldóék 6-0-ra ütötték ki a Tiencsin Teda gárdáját.
aug. 6
14:57
NFL: Boss-szal erősített a Raiders, Lewis maradt Jacksonville-ben (She)
Továbbra is gőzerővel folynak a munkálatok a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) holtszezonjában, ezúttal a nagyszerű tight endek szerződései kerültek a középpontba.
aug. 6
15:00
Cáfol a City Sneijder ügyében (Agroinform)
A Manchester City egyik, név nélküli vezetője az angol BBC-nek cáfolta, hogy a klub ajánlatott tett volna Wesley Sneijderért.
aug. 6
15:02
Formában a Pápa, csatárát veszítheti a Kaposvár (Agroinform)
Szombaton négy mérkőzéssel folytatódik az OTP Bank Liga 4. fordulója. Az eddig veretlen Pápa azt a Kaposvárt fogadja, amelyik egy héttel ezelőtt legyőzte a bajnok Videotont.
aug. 6
15:04
Királyék kiütéssel nyertek a Cottbus otthonában (Agroinform)
Ötgólos győzelmet aratott az 1860 München a Bundesliga 2 harmadik fordulójában szombaton délután. Király Gábor kapott gól nélkül védte végig a találkozót.
aug. 6
15:15
Bundesliga 2.: Király Gáborék ötgólos sikere Cottbusban (She)
Király Gáborral a soraiban győzött 5–0-ra az 1860 München az Energie Cottbus otthonában a német másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Bundesliga 2.) 3. fordulójában.
aug. 6
15:17
Videó: hat gólja mellett a közelharcban is jobb volt a Real Madrid (She)
A Real Madrid labdarúgócsapata 6–0-ra kiütötte a kínai Tiencsin Tedát. A spanyolok Kaká büntetőjével szerezték meg a vezetést, majd Ángel Di María talált be közelről. A harmadik gól Gonzalo Higuaín nevéhez fűződik, aki a kapus mellett elhúzott labdát lőtte a kínaiak kapujába, a 73. percben Cristiano Ronaldo egy szép kényszerítő után lőtt nagy erővel a hálóba, a végeredményt pedig Karim Benzema…
aug. 6
15:18
Sneijder szabadrúgásgóljával az Inter szerzett vezetést - videó (Agroinform)
A holland Wesley Sneijder góljával szerezte meg a vezetést a Pekingben megrendezett Olasz Szuperkupa-döntőn az Internazionale a városi rivális Milan ellen.
aug. 6
15:19
Wolfsburg: Felix Magath szívesen látná a csapatában David Trezeguet-t (She)
A L'Equipe című magazin értesülései szerint a német labdarúgó-bajnokságban szereplő Wolfsburg is szerződtetné David Trezeguet-t.
aug. 6
15:20
A Hamburg tehetséges holland szélsőjét akarja a Juventus (Agroinform)
Eljero Elia ügynöke szerint a Zebrák konkrét ajánlatot tettek a játékosért, és valószínűnek tartja, hogy a két klub meg fog tudni egyezni egymással.
aug. 6
15:33
Atlétika: Kővágó Zoltán második lett a londoni Gyémánt Liga-viadalon (She)
A diszkoszvető Kővágó Zoltán 66.29 méteres eredményével a második helyen végzett a londoni Gyémánt Liga-viadalon.
aug. 6
15:36
Scholes bombagóllal zárta le fényes karrierjét - videó (Agroinform)
A 37. életévében járó vöröshajú középpályás méltóképpen zárta le nem mindennapi pályafutását: a találkozó elején mintegy 25 méterről pokoli erővel lőtte ki a felső sarkot.
aug. 6
15:51
Inter: Sneijder a Man. United helyett a Cityben köthet ki - sajtóhír (She)
A La Gazzetta dello Sport értesülései szerint az Inter holland labdarúgója, Wesley Sneijder mégsem a Manchester Unitedhez, hanem annak városi riválisához, a Cityhez szerződik.
aug. 6
15:53
Öttusa: nincs magyar érem vegyes váltóban az ifjúsági Eb-n (She)
Nem állhatott dobogóra a magyar páros vegyes váltóban az ifjúsági korú öttusázók székesfehérvári Európa-bajnokságán.
aug. 6
15:54
Tömegverekedés tört ki a pályán - videó (Agroinform)
Nem mindennapi jeleneteknek lehettek szemtanúi az amerikai baseball szurkolók pénteken este, a Giants-Phillies meccsen ugyanis tömegverekedés tört ki – ráadásul a pályán.
aug. 6
15:56
211 centis szerb óriást tesztel a Falco (Agroinform)
A nyár utolsó hónapjának végén két hét próbajátékon vesz részt a Falco-Szova KC Szombathely csapatához Milan Bjegovics, aki U20-as válogatottként EB-t nyert a Jugoszláv válogatottal.
aug. 6
16:09
A Milané a Szuperkupa (Infostart)
A Milan nyerte az Olasz Szuperkupát, mivel a pekingi döntőben 2-1-re verte az Intert.
aug. 6
16:09
Tenisz: Robin Haase három szettben nyerte meg a kitzbüheli döntőt (She)
Robin Haase győzelmével ért véget a Kitzbühelben zajló férfi 250-es tenisztorna. Ez volt a holland versenyző első tornagyőzelme.
aug. 6
16:11
Szuperkupa: 0-1-ről fordított a Milan az Inter ellen, így megnyerte a trófeát (She)
Az AC Milan labdarúgócsapata remek második félidei játékával fordított, és 2–1-re nyert az Inter ellen a Szuperkupa pekingi döntőjében. Wesley Sneijder pazar szabadrúgásgóljával ugyan vezettek a kék-feketék, ám Zlatan Ibrahimovic és Kevin-Prince Boateng közeli találatával a városi rivális fordított, és 2004 után ismét megszerezte a trófeát.
aug. 6
16:12
Diósgyőri dopping: Tankcsapdával a Videoton ellen (Agroinform)
Szombaton négy mérkőzéssel folytatódik az OTP Bank Liga 4. fordulója. Az előző körben hazai pályán botló Diósgyőr a Kaposváron betliző bajnok otthonába látogat.
aug. 6
16:14
A Milan hátrányból fordítva nyerte meg a Szuperkupát (Agroinform)
Az AC Milan nyerte a 275. Derby della Madonninát, vagyis az Olasz Szuperkupa-döntőt, a Pekingi Madárfészek 2-1-re legyőzte az Internazionalét.
aug. 6
16:16
Valóban több mint egy klub? - adalékok a Barcelona-rejtélyhez (Agroinform)
Hét saját nevelésű kezdőjátékossal győzni egy BL-döntőben – alighanem ez minden klubtulajdonos álma. A Barcelonának kétszer is sikerült, de kérdés, milyen áron?
aug. 6
16:27
Kővágó második Londonban (Infostart)
Kővágó Zoltán a második helyen végzett a férfi diszkoszvetők között az atlétikai Gyémánt Liga-sorozat londoni versenyének második napján.
aug. 6
16:27
Rangers: ezúttal az Arsenaltól érkezett középhátvéd, oda Juhász esélye? (She)
A skót élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Rangers ismét kölcsönvette Kyle Bartley-t, az angol Arsenal 20 esztendős középhátvédjét.
aug. 6
16:29
Videó: Sneijder pazar szabadrúgására Ibrahimovic és Boateng válaszolt (She)
Az AC Milan labdarúgócsapata remek második félidei játékával fordított, és 2–1-re nyert az Inter ellen a Szuperkupa pekingi mérkőzésén. Wesley Sneijder pazar szabadrúgásgóljával ugyan vezettek a kék-feketék, ám Zlatan Ibrahimovic és Kevin-Prince Boateng közeli találatával a városi rivális fordított, és 2004 után ismét megszerezte a trófeát. Íme, a meccs góljai!
aug. 6
16:30
Négy és fél ezren úszták át a magyar tengert (Agroinform)
Négy és fél ezren - a szervezők tájékoztatása szerint egészen pontosan 4501-en - teljesítették a 29. Balaton-átúszást.
aug. 6
16:31
Sportlövészet: Nemessel kibabrált a pisztoly a belgrádi Eb-n (She)
Nemes Adrienn szétlövés után 765.2 körös teljesítménnyel negyedik lett a junior sportpisztolyosok versenyében a Belgrádban zajló Európa-bajnokságon.
aug. 6
16:32
Kővágó második Londonban (Agroinform)
Kővágó Zoltán a második helyen végzett a férfi diszkoszvetők között az atlétikai Gyémánt Liga-sorozat londoni versenyének második napján.
aug. 6
16:45
Szuperkupa: 0-1-ről fordítva nyert a Milan az Inter ellen (She)
Az AC Milan labdarúgócsapata remek második félidei játékával fordított, és 2–1-re nyert az Inter ellen az Olasz Szuperkupa pekingi mérkőzésén. Wesley Sneijder pazar szabadrúgásgóljával ugyan vezettek a kék-feketék, ám Zlatan Ibrahimovic és Kevin-Prince Boateng közeli találatával a városi rivális fordított, és 2004 után ismét megszerezte a trófeát.
aug. 6
16:48
0-1-ről fordított Ibra és Boateng góljával a Milan - videó (Agroinform)
A bajnok AC Milan nyerte a labdarúgó Olasz Szuperkupát: a Rossonerik a szombat délutáni, pekingi Madárfészekben rendezett mérkőzésen 2-1-re legyőzték a kupagyőztes, városi rivális Internazionale csapatát.
aug. 6
17:03
Négy és fél ezren a Balaton-átúszáson (Infostart)
A szervezők tájékoztatása szerint 4501-e teljesítették a 29. Balaton-átúszást.
aug. 6
17:03
Olasz Szuperkupa: 0-1-ről fordítva nyert a Milan az Inter ellen (She)
Az AC Milan labdarúgócsapata remek második félidei játékával fordított, és 2–1-re nyert az Inter ellen az Olasz Szuperkupa pekingi mérkőzésén. Wesley Sneijder pazar szabadrúgásgóljával ugyan vezettek a kék-feketék, ám Zlatan Ibrahimovic és Kevin-Prince Boateng közeli találatával a városi rivális fordított, és 2004 után ismét megszerezte a trófeát.
aug. 6
17:05
DVTK: Fehérváron is a győzelemért lépünk pályára - Benczés (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Diósgyőri VTK vezetőedzője, Benczés Miklós a csapat hivatalos honlapjának, a dvtk.eu-nak adott nyilatkozatában elmondta, a bajnoki címvédő Videoton otthonába is győzni utaznak.
aug. 6
17:06
Robiny Haase karrierje első tornagyőzelmét aratta (Agroinform)
Robin Haase nyerte a 450 ezer euró összdíjazású kitzbüheli salakpályás férfi tenisztornát: a 24 éves holland teniszező a szombati döntőben három szettben, 6:4, 4:6, 6:1 legyőzte a spanyol Albert Montanest.
aug. 6
17:07
Premjer-liga: Dzsudzsák a kezdőben, Anzsi-Tomszk élőben az NSO-n (She)
Dzsudzsák Balázs a helyi átigazolási szabályzatnak megfelelően ma mutatkozhat be az orosz labdarúgó-bajnokságban. A nyáron a PSV-t elhagyó magyar szélső az Anzsi Mahacskala kezdőcsapatában kapott helyet a Tom Tomszk elleni mérkőzésen. Kövesse figyelemmel a találkozót folyamatosan frissülő cikkünk segítségével!
aug. 6
17:08
Felhajtják a Szusza Ferenc-stadion biztonsági hálóját (Agroinform)
Szurkolóik kérésére a nem kiemelt kockázatú bajnoki mérkőzéseken az Újpest vezetősége felhajtja a D-lelátó előtti biztonsági hálót.
aug. 6
17:21
Belgium: a Ligue 1 év játékosát fegyelmi okokból kitették a keretből (She)
George Leekens szövetségi kapitány kitette a belga labdarúgó-válogatott keretéből Eden Hazardot, a francia bajnok Lille csillagát a Szlovénia elleni felkészülési meccs előtt.
aug. 6
17:23
Anzsi: Zsirkov 15 millió euróért lett Dzsudzsák csapattársa - hivatalos (She)
Jurij Zsirkov négyéves szerződést írt alá a Dzsudzsák Balázst is soraiban tudó Anzsi Mahacskalához, amely 15 millió eurót fizetett érte az angol Chelsea-nek.
aug. 6
17:24
Robin Haase karrierje első tornagyőzelmét aratta (Agroinform)
Robin Haase nyerte a 450 ezer euró összdíjazású kitzbüheli salakpályás férfi tenisztornát: a 24 éves holland teniszező a szombati döntőben három szettben, 6:4, 4:6, 6:1 legyőzte a spanyol Albert Montanest.
aug. 6
17:26
Nincs magyar érem vegyesváltóban az ifjúsági öttusázók Eb-jén (Agroinform)
Nem állhatott dobogóra a magyar páros vegyesváltóban az ifjúsági korú öttusázók székesfehérvári Európa-bajnokságán.
aug. 6
17:28
Thiago Alcantara hosszabb távra tervez a Barcánál (Agroinform)
A Barcelona 20 éves támadó középpályása hatodik szezonját kezdi meg a katalán klubnál, de reméli, hogy még sok-sok ideig a gránátvörös-kékek játékosa lehet.
aug. 6
17:39
FTC: Zsivoczky Norbert visszatért az Üllői útra, 2 és fél évre írt alá (She)
A Nemzeti Sport értesülései szerint Zsivoczky Norbert két és fél éves szerződést kötött a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencvárossal.
aug. 6
17:41
Bundesliga: Hajnal Tamás csapata magabiztos győzelemmel nyitott (She)
A Hajnal Tamást 79 percig soraiban tudó VfB Stuttgart 3–0-ra legyőzte a Schalke együttesét a német labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 1. fordulójában.
aug. 6
17:42
Hajnal és Cacau győzelemre vezették a Stuttgartot a Schalke ellen (Agroinform)
A Svábok leginkább a magyar válogatott irányító szabadrúgásai és szögletei után kerültek a Schalke kapuja elé, és két ilyen helyzetből gólt is szereztek.
aug. 6
17:43
NB I: Bárányos is kezd a Vasasban a Haladás ellen, a meccs élőben az NSO-n! (She)
A labdarúgó NB I 4. fordulójában két nullapontos együttes találkozik a Fáy utcában: a Vasas a Haladást fogadja. Egy biztos: legalább egyikük már nem nullával kezdheti meg a felkészülést az 5. körre. Kövesse nyomon a mérkőzést élő szöveges tudósításunk segítségével!
aug. 6
17:57
Hajnalék magabiztos győzelemmel kezdtek (Infostart)
Hajnal Tamás csapata, a Stuttgart 3-0-ra nyert a Schalke ellen német labdarúgó-bajnokság 1. fordulójában.
aug. 6
17:57
Videoton: a DVTK ellen a legjobb formánkat kell hoznunk - Sousa (She)
Paulo Sousa vezetőedző a vidi.hu-nak adott nyilatkozatában a szombat este 20 órakor kezdődő Videoton–DVTK bajnoki kapcsán elmondta, csapatának a legjobb formáját kell hoznia a Diósgyőr ellen, ha nyerni akar.
aug. 6
18:00
Jurij Zsirkov a Chelseaből Dzsudzsák Balázsékhoz szerződött (Agroinform)
Dzsudzsák Balázs leigazolását követően újabb nagy névvel erősödött az orosz Anzsi Mahacskala labdarúgócsapata: a dagesztáni klub négy évre szóló szerződést kötött Jurij Zsirkovval, aki a Chelsea-től érkezett az együtteshez.

Keresés