2011. szeptember 13. kedd

szept. 13
15:22
Válogatott: szerdán kezdődik a jegyárusítás a magyar-finnre (She)
A magyar labdarúgó-válogatott október 11-én 20 órai kezdettel a Puskás Ferenc Stadionban, a finnek ellen játssza az utolsó csoportmérkőzését az Európa-bajnoki selejtezősorozatban. Az mlsz.hu tájékoztatása szerint a mérkőzésre szeptember 14-től lehet megvásárolni a jegyeket.
szept. 13
15:23
Iker Casillas tizenkét éve védi a Real kapuját - videó (Agroinform)
Iker Cassillas, a Real Madrid hálóőre 12 éve áll a királyiak kapujában. Számtalan trófeával a zsebében, a klub élő legendája lett. Alábbi videónkban a 30 éves portás előtt tisztelgünk.
szept. 13
15:24
Ökölvívó-vb: kihirdették a Bakiba utazó magyar válogatott keretét (She)
A Magyar Ökölvívó-szakszövetség keddi elnökségi ülésén jóváhagyta a szeptember 26-án kezdődő baki férfi világbajnokságon részt vevő válogatott csapat összetételét.
szept. 13
15:25
Szerdán kezdődik a jegyárusítás a finnek elleni Eb-selejtezőre (Agroinform)
A magyar labdarúgó-válogatott október 11-én, 20 órai kezdettel a Puskás Ferenc Stadionban, Finnország ellen játssza utolsó Európa-bajnoki selejtezőjét.
szept. 13
15:36
El: Madridban nem tudják, a Celticre vagy Vanczákékra számítsanak-e (She)
Egy polgári bíróság felszólította az Európai Labdarúgó-szövetséget, hogy törölje a Sion Európa-ligából történt kizárását, és a Vanczák Vilmost is foglalkoztató klub szerepelhessen a második számú kontinentális kupasorozatban.
szept. 13
15:36
Ronaldót feldobja, hogy szurkol neki a kisfia (Blikk)
Madrid — A lelátón, apukája, Cristiano Ronaldo (26) szerelme ölében szurkolt a sztárfocista kisfia.
szept. 13
15:39
Már az új mezben fotózták a Vidi játékosait (Agroinform)
Elkészült a bajnok Videoton 2011-2012-es idényének hivatalos csapatfotója. A játékosok már az új szerelésben ültek le a fényképezőgép elé.
szept. 13
15:54
Európa-liga: az UEFA elutasította Vanczákék fellebbezését (She)
A svájci polgári bíróság határozata ellenére az Európai Labdarúgó-szövetség elutasította a Sion fellebbezését, így a Celtic készülhet az Atlético Madrid elleni Európa-liga-mérkőzésre.
szept. 13
15:56
Birkózó-vb: Deák Bárdos negyeddöntős, Lőrincz kiesett, Kozák reménykedik (She)
A 120 kilós Deák Bárdos Mihály a második meccsét is megnyerte, így már negyeddöntős és egyetlen sikerre van a londoni indulási jogtól az isztambuli birkózó-világbajnokságon a kötöttfogásúak második, keddi versenynapján.
szept. 13
16:12
Aranyérmes a magyar női váltó az öttusa világbajnokságon (Infostart)
A Kovács Sarolta, Gyenesei Leila, Tóth Adrienn összeállítású magyar csapat kedden aranyérmet szerzett a nők váltóversenyében a moszkvai öttusa-világbajnokságon.
szept. 13
16:12
Öttusa-vb: aranyérmes a magyar női váltó Moszkvában (She)
A Kovács Sarolta, Gyenesei Leila, Tóth Adrienn összeállítású magyar csapat kedden aranyérmet szerzett a nők váltóversenyében a moszkvai öttusa-világbajnokságon.
szept. 13
16:15
Egervári szerint Gera és Dzsudzsák is visszatérhet a finnek ellen (Agroinform)
A magyar válogatott szövetségi kapitánya várja, hogy Lipták Zoltán, Németh Krisztián, Priskin Tamás hova és milyen körülmények közé tud majd szerződni.
szept. 13
16:30
Öttusa-vb: aranyérmes a magyar női váltó (Metropol)
A Kovács Sarolta, Gyenesei Leila, Tóth Adrienn összeállítású magyar csapat kedden aranyérmet szerzett a nők váltóversenyében a moszkvai öttusa-világbajnokságon.
szept. 13
16:33
Tőzsér gólja robbantotta ki a balhét a lelátón - videó (Agroinform)
Egy Sint-Truiden-szurkoló a magyar középpályás győztes gólja után meg akarta verni a Genk igazgatóját, Dirk Degraent.
szept. 13
16:35
Jan Zelezny edzi a jövőben a finn világbajnokot (Agroinform)
Mostantól a visszavonult háromszoros olimpiai-és világbajnok gerelyhajító cseh Jan Zelezny edzi a finn Tero Pitkämakit, a 2007-es vb-aranyérmest.
szept. 13
16:48
Videó: A nagycsapatokon lesz a nyomás, ezt kell kihasználnunk - Tőzsér (She)
Kedd este megkezdődik a labdarúgó Bajnokok Ligája 2011–2012-es szezonja. Az első fordulóban több izgalmasnak ígérkező összecsapást rendeznek, amelyek közül kiemelkedik a Barcelona–Milan és a Tőzsér Dánielt is a soraiban tudó Genk Valencia elleni meccse. Az NSO Tv szakértője ezúttal a korábbi szövetségi kapitány, Bozsik Péter volt.
szept. 13
16:50
Kézilabda: nyolc magyar együttes indul a masters Eb-n (She)
Ebben az évben már a nyolcadik alkalommal rendezik meg az aktív játéktól visszavonult kézilabdázók kontinensviadalát, idén a húsz sportág versenyeit magába foglaló European Masters Games keretében. Az olaszországi Lignanóban – akárcsak tavaly először – három férfi, valamint két női korosztályban írták ki a küzdelmeket.
szept. 13
16:51
Aranyérmes a magyar női váltó Moszkvában (Agroinform)
A Kovács Sarolta, Gyenesei Leila, Tóth Adrienn összeállítású magyar csapat kedden aranyérmet szerzett a nők váltóversenyében a moszkvai öttusa-világbajnokságon.
szept. 13
17:09
A női váltó nyerte első aranyérmünket Moszkvában (Agroinform)
A magyarok egy arany-, három ezüst- és egy bronzéremmel állnak a vb szerdai zárónapja előtt, melyen a férfi váltók versenyére kerül sor.
szept. 13
17:11
A Barca és a Milan kezdője is hat helyen változik a hétvégéhez képest (Agroinform)
Guardiola, a katalánok és Allegri, az olaszok mestere is hat helyen változtat kezdőcsapatán a hétvégi Real Sociedad és Lazio elleni balul sikerült bajnokikhoz képest.
szept. 13
17:13
Vlagyimir Klicsko nem akar a bátyja által péppé vert Adamekkel bunyózni (Agroinform)
Bár a lengyel Tomasz Adamek Vitali hétvégi pofonjai után Vlagyimirtől is szívesen kifeküdt volna, a fiatalabbik Klicsko szerint ez senkit nem érdekelne.
szept. 13
17:15
Az UEFA visszautasította a Sion fellebezését, a Celtic indul az EL-ben (Agroinform)
Az Európai Labdarúgó Szövetség elutasította a Vanczák Vilmost foglalkoztató Sion fellebezését, így a svájciak helyett a skót Celtic készülhet az Atlético Madrid elleni Európa Liga-csoportmérkőzésre.
szept. 13
17:24
Férfi kézilabda MK: megyei csapat is bejutott a második fordulóba (She)
Lejátszották az 1. forduló mérkőzéseit a férfi kézilabda Magyar Kupában. Amelyik párharcban különböző osztályú együttesek csaptak össze, mindegyikben a magasabban rangsorolt csapat jutott tovább, kivéve a hódmezővásárhelyi mérkőzést, amelyet játék nélkül nyertek meg a hazaiak, miután a szegedi játékosoknak nem volt játékengedélyük.
szept. 13
17:26
Sakk-vk: döntőbe jutott Polgár Judit orosz legyőzője, Peter Szvidler (She)
A nyolc között Polgár Juditot búcsúztató orosz Peter Szvidler bejutott a döntőbe az oroszországi Hanti-Manszijszkban zajló kieséses rendszerű sakkvilágkupán, ezzel jogot szerzett arra, hogy induljon a következő világbajnok-jelölti viadalon.
szept. 13
17:27
Szüzességüket elveszítő fővárosiak, szárnyaló magyarok, Nole a király - egy szörnyű tragédia történései (Agroinform)
Ismét eltelt egy hét, így újra jelentkezünk a Heti 6:3 című rovatunkkal, amiben hat örömteli és érdekes sportesemény mellett három kevésbé vidám, de annál inkább elgondolkodtató történést elevenítünk fel az elmúlt napokból.
szept. 13
17:28
Koronglövő-vb: Bokor Bálint 73., nem lesz ott Londonban (She)
Bokor Bálint hiába lőtt jól a keddi második napon, csak a 73. helyen végzett a férfi skeetesek között, így nem sikerült olimpiai indulási jogot szereznie a belgrádi koronglövő-világbajnokságon.
szept. 13
17:30
Triatlon: a nyílt napon olimpikonok is népszerűsítik a sportágat (She)
A triatlon népszerűsítése céljából szervez nyílt napot szeptember 25-re az Uniqa Team Újbuda SE triatlonszakosztálya és a Mozgásvilág.hu Virtuális Sportklub a budai Sportmax1-be. Az ingyenes sportnapon résztvevők együtt úszhatnak és futhatnak Kuttor Csaba Európa-bajnok olimpikonnal, Dudás Eszter ifjúsági olimpiai bajnokkal és Király Kristóf junior-világbajnoki bronzérmes triatlonistával.
szept. 13
17:32
Birkózó-vb: Deák Bárdos kikapott, de vigaszágas, Kozák kiesett (She)
A 120 kilós Deák Bárdos Mihály a negyeddöntőben kikapott a török Riza Kayaalptól az isztambuli olimpiai kvalifikációs birkózó-világbajnokságon a kötöttfogásúak második, keddi versenynapján.
szept. 13
17:34
Palermo: az olasz válogatott védőt viszi a PSG, keresik az utódját (She)
Maurizio Zamparini, az olasz labdarúgó-élvonalban szereplő Palermo elnöke az RMC-nek elmondta, Federico Balzaretti jövő nyáron a PSG-hez szerződik, s már keresik is az olasz válogatott hátvéd utódját.
szept. 13
17:36
Búvárúszás: újabb magyar arany a tájékozódási világbajnokságon (She)
A Balázs Péter, László Dezső kettős után Balázs Péter egyéniben is aranyérmet szerzett a berlini tájékozódási búvárúszó-világbajnokságon.
szept. 13
17:42
Videoton: Tóth Balázs hat év után visszatér a fehérváriakhoz (She)
A Nemzeti Sport információja szerint Tóth Balázs visszatér a Videoton labdarúgócsapatához. A felek már alá is írták a szerződést.
szept. 13
17:42
Magyar válogatott - Szerdától jegyárusítás a finnek elleni meccsre (Behaviour)
Szerdától lehet megvásárolni a belépőket a Magyarország-Finnország labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőre, amelyre október 11-én, 20 órától kerül sor a Puskás Ferenc Stadionban.
szept. 13
17:44
NB II: formai okok miatt nem kerülhet Vecsésre Schultz és Tímár (She)
Hiába egyezett meg a labdarúgó NB II Keleti csoportjában szereplő Vecsés a korábban a Ferencvárost erősítő Tímár Krisztián, Schultz Levente duóval, formai akadályok miatt nem tudta szerződtetni a két játékost.
szept. 13
17:45
Pilibaitis piros lapja miatt szabadult meg a szakállától - fotó (Agroinform)
Bár nem szenvedett vereséget a Győri ETO, a litván légiós mégis megszabadult arcszörzetétől.
szept. 13
17:46
Jaroszlavl-tragédia: Futácsék gálameccsel emlékeznek az elhunytakra (She)
Az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Portsmouth gálameccset játszik az orosz élvonalbeli FC Rosztovval, s a jegybevételt a jaroszlavli repülőgép-katasztrófában elhunyt sportolók családjának ajánlják fel.
szept. 13
18:00
Birkózó-vb: Deák Bárdos is megszerezte az olimpiai kvótát (She)
Olimpiai kvótát szerzett a 120 kilós kötöttfogású Deák Bárdos Mihály az isztambuli olimpiai kvalifikációs birkózó-világbajnokság keddi napján, miután a vigaszágon legyőzte a bolgár Ivan Ivanovot, így a bronzéremért küzdhet, s veresége esetén is ötödik lesz, ami elég a londoni részvételhez.
szept. 13
18:00
Birkózó-vb: Deák Bárdos kvótát szerzett (Metropol)
A 120 kilós, kötöttfogású Deák Bárdos Mihály a vigaszágon legyőzte a bolgár Ivan Ivanovot az isztambuli olimpiai kvalifikációs birkózó-világbajnokság keddi napján, így a bronzéremért küzdhet, s londoni indulási jogot szerzett.
szept. 13
18:03
2012-től a McLarennél folytatja a Williams technikai igazgatója (Agroinform)
A Szingapúri Nagydíj lesz az utolsó futama a Williams istálló technikai igazgatójának, Sam Michaelnek. Jövőre a McLaren alkalmazásában áll majd, sporigazgatóként.
szept. 13
18:05
Deák Bárdos Mihály ott lehet Londonban, olimpiai kvótát szerzett (Agroinform)
A 120 kilós, kötöttfogású Deák Bárdos Mihály a vigaszágon legyőzte a bolgár Ivan Ivanovot az isztambuli olimpiai kvalifikációs birkózó-világbajnokság keddi napján, így a bronzéremért küzdhet, s londoni indulási jogot szerzett.
szept. 13
18:18
Ausztria: nem várta meg az év végét a kapitány, kedden lemondott (She)
Kedden lemondott posztjáról Dietmar Constantini, az osztrák labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya. A szakembert a múlt szerdán értesítette az osztrák szövetség (ÖFB) elnöke arról, hogy nem hosszabbítják meg év végén lejáró szerződését.
szept. 13
18:21
Nem várta meg az év végét az osztrák szövetségi kapitány (Agroinform)
Eredetileg az év végén távozott volna posztjáról, ám már kedden lemondott Dietmar Constantini, az osztrák labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.
szept. 13
18:36
Női junior vízilabda-világbajnokság: csoportelső a magyar csapat (She)
Mexikó elleni 29–1-es sikerével – valamint az ausztrálok Kína ellen elért eredményének köszönhetően – csoportelsőként azonnal a legjobb nyolc közé jutott a magyar női válogatott a Triesztben zajló női junior vízilabda-világbajnokságon.
szept. 13
18:38
Videó: egy szurkoló nekitámadt a meccsen Tőzsérék igazgatójának (She)
A Genk labdarúgócsapata Tőzsér Dániel pazar szabadrúgásgóljával nyert a Sint-Truiden ellen a belga bajnokság 6. fordulójában. A mérkőzés végén egy ideges hazai szurkoló nekitámadt a VIP-páholyban álló Dirk Degraennek, a vendégek igazgatójának. A feldúlt drukkert azonnal eltávolították.
szept. 13
18:39
Joveticért sorban állnak az angol sztárklubok (Agroinform)
A Fiorentina elutasította az Arsenal ajánlatát a 21 éves támadóért, de a Chelsea és a Liverpool is a kérők között van.
szept. 13
18:40
Newcastle: Kádár gólt készített elő a fölényesen nyerő tartalékoknál (She)
A hosszas combsérülés után lábadozó Kádár Tamás kezdőként lépett pályára a Newcastle United tartalék labdarúgócsapatában, amely bajnoki mérkőzésen 6–0-ra kiütötte a Norwichot.
szept. 13
18:41
Dvorschák szerint a Honvéd megtorpanni látszik, amit ki kell használnia az Újpestnek (Agroinform)
Az NB I 9. fordulójában az Újpest hazai pályán 4-1-re verte a meccs előtt 3. helyen álló Pécs együttesét, és megszerezte első győzelmét az idényben. A lila-fehérek első gólját Dvorschák Gábor szerezte.
szept. 13
18:43
Állami elismerés a legjobbaknak (Agroinform)
Oklevéllel köszöntötte a nemzeti erőforrás miniszter a szegedi világbajnokság érmes sportolóit, illetve az őket felkészítő edzőket.
szept. 13
18:54
Novak Djokovics a US Open királya (Blikk)
New York — Nem lehet megállítani Novak Djokovicsot (24). A világelső teniszező Wimbledon után az amerikai nemzetközi teniszbajnokságot is megnyerte, s ezúttal is a spanyol Rafael Nadalt (25) győzte le 6:2, 6:4, 6:7, 6:1-re a fináléban.
szept. 13
18:54
Juventus: Kraszicsot a Chelsea és a Man. United is vinné - sajtóhír (She)
A Tuttosport értesülései szerint az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Chelsea és Manchester United is szemet vetett a Juventus kiválóságára, Milos Kraszicsra. A januári átigazolási időszakban mindkét csapat ajánlatot tenne a szélsőre.
szept. 13
18:56
Sztár lesz Beckham lánya? (Blikk)
Los Angeles – Ki nem találnák, hogy ki számít manapság a legbefolyásosabb fiatalnak!

Keresés