2011. szeptember 6. kedd

szept. 6
12:59
Sócrates ismét kórházba került (Agroinform)
Másfél héttel hazaengedése után ismét kórházba került Sócrates, a brazilok korábbi klasszis futballistája, akit megint gyomorvérzéssel szállítottak be, a keddi hír szerint súlyos állapotban.
szept. 6
13:09
Primera División: a Sevilla fellépést sürget a Barca, Real duó ellen (She)
José María del Nido, a Sevilla elnöke találkozóra hívta a spanyol labdarúgó-bajnokság élvonalának (Primera División) összes csapatát, kivéve a Barcelonát és a Real Madridot. A megbeszélés témája az utóbbi két klub pénzügyi dominanciájának megtörése.
szept. 6
13:15
Bennünk van a bajnoki cím megszerzésének lehetősége - Ji-Paraná (Agroinform)
A Győri ETO technikás brazil középpályás úgy gondolja, mostanra jött el az ő ideje, idén bajnoki címet ünnepelne a csapatával.
szept. 6
13:27
Videó: Nem érvényesül a győztes csapaton ne változtass elv, Vanczák is kezd - Egervári (She)
Sokat tanakodott Egervári Sándor a kollégáival együtt, hogy a Moldova ellen visszatérő válogatott játékosok, illetve a svédek ellen nagyszerű diadalt elérő csapattagok közül kik alkossák a ma este labdarúgó Eb-selejtezőn pályára lépő kezdő tizenegyet. A szövetségi kapitány az NSO Tv-nek Kisinyovban adott interjújában elárulta, ezúttal nem érvényesül a győztes csapaton ne változtass elv, az…
szept. 6
13:29
Labdarúgás: a St.-Étienne szerződést bontott Malbranque-kal (She)
Szerződést bontott egymással Steed Malbranque és csapata, a St.-Étienne – ezt a francia klub jelentette be a hivatalos honlapján.
szept. 6
13:31
Tenisz: Federer is játszik az ausztrálok ellen a Davis-kupában (She)
A svájciak a 16-szoros Grand Slam-győztes Roger Federert is bevetik az ausztrálok ellen a jövő péntektől esedékes Davis-kupa-mérkőzésen, amelyen a Világcsoportba jutás a tét.
szept. 6
13:33
Shakirát majmolták a brazil focisták, a végén Piqué is befutott - videó (Agroinform)
A finn FC HIK brazil játékosai igen érdekes ünneplésben részesítették a közönségüket, ugyanis Shakira és Piqué is megjelent a gólörömben.
szept. 6
13:33
NB II: A REAC minden tekintetben megfelel az elképzeléseimnek - Böőr (She)
Böőr Zoltán, a labdarúgó NB II Keleti csoportjában szereplő REAC újonnan igazolt középpályása elmondta: bár visszavágyik az élvonalba, számára jelen pillanatban a játék a legfontosabb, ezért fogadta el a rákospalotaiak ajánlatát.
szept. 6
13:45
Brescia: Feczesinék támadójátékát dicséri a helyi sajtó (She)
„Elvarázsol a csodás trió” címmel a Brescia labdarúgócsapatának támadóiról írt riportot az Il Giorno című olasz napilap bresciai kiadása. A cikk kiemeli, hogy a Juan Antonio, Jonathas de Jesus, Feczesin Róbert argentin, brazil, magyar hármas eddig remekül teljesít a bajnokságban, és nagy szerepük van abban, hogy a Brescia kiválóan kapta el a rajtot a Serie B-ben, így három forduló alatt…
szept. 6
13:51
A spanyolok és az olaszok is Eb-résztvevők lehetnek kedden este (Agroinform)
A Moldova-Magyarország mérkőzésen kívül további huszonkét Eb-selejtezőt rendeznek kedden szerte Európában.
szept. 6
13:53
Steed Malbranque visszavonulhat beteg kisfia miatt (Agroinform)
A francia futballista nyáron a Sunderlandtől szerződött a St. Étienne-hez, de már fel is bontotta a szerződését.
szept. 6
14:03
Vízilabda: a világbajnokkal is megküzd a magyar csapat a Volvo-kupán (She)
A világbajnok olasz nemzeti együttes is indul a januári Volvo-kupán – tűnik ki abból a felkészülési programból, amelyet az olimpiai bajnoki címvédő magyar férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya, Kemény Dénes állított össze.
szept. 6
14:09
Hrepka nagyon kiélezett meccsre számít a DVTK ellen (Agroinform)
A Paksi FC Eddig adós maradt a jó szerepléssel hazai pályán, most mindenképpen a három pont megtartására türekednek majd.
szept. 6
14:27
Kemény Dénes elkészítette a válogatott felkészülési tervét (Agroinform)
A szövetségi kapitány kerete "munkamenetének" megtervezésével kezdte meg a londoni olimpiáig tartó hosszú menetelést.
szept. 6
14:29
Balotelli egy félidőt iPadezett, majd elvették tőle a játékát (Agroinform)
A csatár annyira unta magát a kispadon a feöreriek elleni Eb-selejtezőn, hogy az első 45 percet végigjátszotta egy iPaddel.
szept. 6
14:39
Így nyertek a brazilok a visszatért Ronaldinhóval! - videóval (Infostart)
Ronaldinho tíz hónap után győztes mérkőzésen tért vissza a brazil válogatottba. Az eddig őt mellőző Mano Menezes önkritikát gyakorolt: "szükségünk van rá, ott van a helye a válogatottban". Az aranyzöld mezesek Londonban 1-0-ra nyertek Ghána ellen.
szept. 6
14:45
Ártatlannak nyilvánították a doppingoló görög atlétákat (Agroinform)
Pert nyert másodfokon két egykori görög atléta, Kosztasz Kenterisz és Ekaterini Tanu, akiket az athéni olimpiáig visszanyúló hamis tanúzással vádoltak.
szept. 6
15:03
Meireles első interjúja a Chelsea-ben - videó magyar felirattal (Agroinform)
Raul Meireles, a Chelsea új igazolása a Chelsea TV-nek adott interjújában beszél a beilleszkedésről és régi-új edzőjéről Villas-Boasról is.
szept. 6
15:05
Nagyhalat fogott a japán egyesület (Agroinform)
A japán Shimizu S-Pulse csapatához szerződött az Arsenal és a svéd válogatott ikonja, Fredrik Ljungberg.
szept. 6
15:15
U21-es válogatott: Kádár és Tajthy is kezd ma az olaszok ellen (She)
Róth Antal, az U21-es labdarúgó-válogatott szövetségi edzője kijelölte az olaszok elleni Európa-bajnoki selejtezőn pályára lépő kezdőcsapatát – olvasható az mlsz.hu-n. Az Írországban kezdőként pályára lépő gárda két helyen módosult: bekerült az együttesbe a korábban sérüléssel bajlódó Kádár Tamás, míg az eltiltását töltő Iszlai Bencét az újpesti Tajthy Tamás helyettesíti.
szept. 6
15:17
Lósport: Overdose Párizs miatt kihagyja Párizst (She)
Kéthetes augusztusi leállása miatt nem indul a vasárnap esedékes párizsi Group III-as, 1000 méteres viadalon Overdose.
szept. 6
15:19
Női kézilabda: korábban kezdődik szombaton az ETO-FTC rangadó (She)
A Magyar Kézilabda-szövetség döntése értelmében vasárnap korábban kezdődik a női bajnokság második fordulójának rangadója, a Győri ETO–Ferencváros mérkőzés. A meccs kezdési időpontja 18 óra helyett 15.30. A találkozót a Sportklub élőben közvetíti.
szept. 6
15:21
Két helyen változott a kezdőcsapat (Agroinform)
Az Írországban pályára lépő kezdőcsapat két helyen módosult, bekerült az együttesbe a korábban sérüléssel bajlódó Kádár Tamás, míg az eltiltását töltő Iszlai Bencét az újpesti Tajthy Tamás helyettesíti.
szept. 6
15:23
Cesare Maldini őrültnek nézett, mikor a fiát akartam leigazolni - Ferguson (Agroinform)
A skót szakember szerette volna leigazolni Wesley Sneijdert a nyáron, de nem azért, mert tökéletesen alkalmasnak tartja Paul Scholes pótlására.
szept. 6
15:33
Overdose kihagyja Párizst (Infostart)
Kéthetes augusztusi leállása miatt nem indul a vasárnap esedékes párizsi Group III-as, 1000 méteres viadalon Overdose.
szept. 6
15:39
Ronaldo 10 évre aláírna a Realhoz, de Angliáról áradozik (Agroinform)
A Real Madrid portugál zsenije remekül érzi magát a blancóknál, ennek ellenére nem zárja ki, hogy visszatér a Premier League-be.
szept. 6
15:51
Videó: az angol válogatott játékos helyből lőtt védhetetlen bombagólt (She)
Az U21-es angol labdarúgó-válogatott felkészülési mérkőzésen 4–1-re legyőzte hazai pályán Izraelt. A meccs legszebb gólját a Watford támadója, Marvin Sordell szerezte, aki a kaputól mintegy 25 méterre kapott labdával befordult és helyből a bal felső sarokba bombázott.
szept. 6
15:57
Powell, Iszinbajeva és többiek edzőnek álltak Svájcban (Agroinform)
Csütörtökön rendezik a Gyémánt Liga-sorozat utolsó előtti versenyét Zürichben. Kedden Svájc több városában világklasszis atléték tartanak játékos edzéseket gyermekeknek és mutatják be nekik az atlétika világát.
szept. 6
16:09
Tenisz: Murray is játszik a magyarok ellen Glasgow-ban (She)
A világranglistán jelenleg negyedik Andy Murray is játszik a brit alakulatban a magyar teniszválogatott ellen a jövő pénteken kezdődő Davis-kupa-mérkőzésen, amelyen az euro-afrikai zóna I. csoportjába jutás a tét.
szept. 6
16:09
Polgár kikapott a nyolcaddöntő első partijában (Metropol)
Polgár Judit világossal elvesztette első nyolcaddöntős mérkőzését az oroszországi Hanti-Manszijszkban zajló, kieséses rendszerű sakk Világkupán.
szept. 6
16:15
Gerhard Berger szerint ideje, hogy a Mercedes mutasson valamit (Agroinform)
Az osztrákok korábbi tízszeres futamgyőztese szerint Hamilton a legjobb az előzésekben, de talán túl sokszor keveredik balesetekbe.
szept. 6
16:17
A Barcelona is vinné a brazil válogatott gólszerzőjét (Agroinform)
A Porto Alegre gólerős támadóját, Leandro Damiaót eddig is több európai sztárcsapat is figyelte, most a katalánok figyelmét is felkeltette.
szept. 6
16:27
Sakk: Polgár Judit kikapott világossal a nyolcaddöntő első partijában (She)
Polgár Judit világossal elvesztette első nyolcaddöntős mérkőzését az oroszországi Hanti-Manszijszkban zajló kieséses rendszerű sakkvilágkupán.
szept. 6
16:33
Murray is játszik a magyarok ellen Glasgow-ban (Agroinform)
A világranglista negyedik helyezettje is játszik a brit alakulatban a magyar teniszválogatott ellen, a jövő pénteken kezdődő Davis Kupa-mérkőzésen, amelyen az euro-afrikai zóna I. csoportjába jutás a tét.
szept. 6
16:35
Mire mennek vajon a svédverő legények Moldova legjobbjai ellen? - szavazás (Agroinform)
Moldovában igyekszik megőrizni esélyét a magyar válogatott a jövő évi Európa-bajnokságra való kijutásra. Ehhez mindenképpen győznünk kell. Szerinted sikerül? Szavazz!
szept. 6
16:37
Bombaerős spanyol DK-csapat - Nadal, Ferrer, Verdasco, López (Agroinform)
Albert Costa, a spanyol Davis Kupa-csapat kapitánya kihirdette, hogy milyen kerettel várják a francia válogatottat a DK szeptember 16-18. között esedékes elődöntőjében.
szept. 6
16:45
Női kézilabda: korábban kezdődik vasárnap az ETO-FTC rangadó (She)
A Magyar Kézilabda-szövetség döntése értelmében vasárnap korábban kezdődik a női bajnokság második fordulójának rangadója, a Győri ETO–Ferencváros mérkőzés. A meccs kezdési időpontja 18 óra helyett 15.30. A találkozót a Sportklub élőben közvetíti.
szept. 6
16:47
Öttusa: a vb-n Marosi és Gyenesei sem gondolkodik olimpiai kvótában (She)
A júliusi Eb-n gyengébben szerepelt Marosi Ádám és Gyenesei Leila számára egyformán jó ómennek számít a moszkvai helyszín, de egyikük sem a konkrét eredményben gondolkozik a csütörtökön kezdődő olimpiai kvalifikációs világbajnokságon.
szept. 6
16:49
Ökölvívás: Szombaton pont kerül Vitalij Klicsko történetének a végére - Adamek (She)
A hagyományoknak megfelelően megtartották a hétvégén sorra kerülő Vitalij Klicsko–Tomasz Adamek WBC nehézsúlyú profi ökölvívó világbajnoki címmeccs utolsó sajtóeseményét.
szept. 6
16:51
Cech, Luíz és Meireles is játszhat a hétvégén (Agroinform)
A Chelsea cseh kapusa, Petr Cech edzésbe állt, és a vártnál hamarabb, már a hétvégén, a Sunderland elleni bajnokin pályára léphet, akárcsak Raúl Meireles és David Luíz.
szept. 6
17:03
Öttusa: Marosi és Gyenesei is a maximumot akarja kihozni magából a vb-n (She)
A júliusi Eb-n gyengébben szereplő Marosi Ádám és Gyenesei Leila számára egyformán jó előjelnek számít a moszkvai helyszín, és mindkettejük a maximumot akarja kihozni magából a csütörtökön kezdődő olimpiai kvalifikációs világbajnokságon.
szept. 6
17:05
Ökölvívás: Szombaton pont kerül Vitalij Klicsko történetének végére - Adamek (She)
A hagyományoknak megfelelően megtartották a hétvégén rendezendő Vitalij Klicsko–Tomasz Adamek WBC nehézsúlyú profi ökölvívó világbajnoki címmeccs utolsó sajtóeseményét.
szept. 6
17:07
Koronglövő vb: Szollár férfi trapban lemaradt a döntőről és a kvótáról (She)
Ifj. Szollár András ha nem is hibátlanul, de kedden is jól lőtt, ám végül szétlövésben lemaradt a férfi traposok hatos döntőjéről, nyolcadik lett, így olimpiai kvalifikációt sem sikerült szereznie a belgrádi koronglövő-világbajnokságon.
szept. 6
17:09
Atlétika: immár jogerős, hogy nem volt megrendezett Kenteriszék balesete (She)
Az athéni fellebbviteli bíróság felmentette a 2004-es motorbalesetük megrendezéséért májusban elítélt két görög atlétát, Kosztasz Kenteriszt és Ekaterini Tanut.
szept. 6
17:09
Németh Krisztián Rudolf Gergely csapattársa lehet? (Agroinform)
A Panathinaikosz már nyáron is szerette volna leigazolni a magyar támadót, akkor azonban sokallta a 150-200 ezer eurós vételárát.
szept. 6
17:11
U21, Eb-selejtező: Magyarország-Olaszország élőben az NSO-n! (She)
Csütörtökön Írországban 2–1-es vereséggel kezdte meg az Európa-bajnoki selejtezőbeli szereplését az U21-es magyar válogatott, amely ma Székesfehérváron Olaszországot fogadja. A 17 órakor kezdődő mérkőzést nyomon követheti online tudósításunkban.
szept. 6
17:21
Kézilabda: Budapesten ülésezett az IHF fejlesztési bizottsága (She)
A Nemzetközi Kézilabda-szövetség (IHF) fejlesztési bizottsága (korábbi nevén pr és promóciós bizottság) – amelynek tagja Rudas Eszter, a magyar szövetség nemzetközi igazgatója – szeptember 2-án és 3-án Budapesten tartotta idei első kihelyezett ülését.
szept. 6
17:23
Euro 2012: Spanyolország már hat góllal vezet - élő eredménykövetés (She)
Kedden huszonhárom mérkőzéssel folytatódik az Európa-bajnoki selejtezősorozat. Hazánkban a legnagyobb figyelem természetesen a magyar válogatott Moldova elleni idegenbeli fellépését kíséri, de a többi csoportban is várhatóak izgalmas találkozók – a világbajnok Spanyolország, illetve Olaszország jó eséllyel már ma ki is juthat a kontinensviadalra. Kövesse velünk a meccsdömpinget élő eredménykövető…
szept. 6
17:25
Felkészülés: az argentinok legyőzték Nigériát Bangladesben (She)
Argentína a Venezuela ellen 1–0-ra megnyert pénteki felkészülési mérkőzés után 3–1-re legyőzte Nigériát Bangladesben. Az albiceleste csapatkapitánya, Lionel Messi két gólpasszt is adott, és a sikerrel a dél-amerikaiak visszavágtak a júniusi vereségért.
szept. 6
17:27
Az argentinok visszavágtak Nigériának (Agroinform)
Az argentin labdarúgó-válogatott 3-1-re legyőzte Nigériát a Bangladesben rendezett felkészülési mérkőzésen. Lionel Messi, az Albicelestes csapatkapitánya két gólpasszal vette ki a részét a sikerből.

Keresés