2011. szeptember 6. kedd

szept. 6
17:27
Videó: pazar Messi-gólpassz, peches öngól - íme, az argentin siker! (She)
Argentína labdarúgó-válogatottja Bangladesben 3–1-re legyőzte Nigériát felkészülési mérkőzésen. A vezetést Gonzalo Higuaín szerezte meg Lionel Messi zseniális passza után, majd Ángel Di María növelte az előnyt, bár a Real Madrid játékosának nem volt nehéz dolga, mivel a Messi szólója és lövése utáni kipattanót helyezte az üres kapuba. A második játékrész elején a Hoffenheim támadója, Chinedu Obasi…
szept. 6
17:29
Kondásék teljesen komolyan veszik a Ligakupát (Agroinform)
A DVSC-TEVA a Ligakupában is tartaná a bajnokágban megszerzett lendületét, így Angyalföldön is a győzelemre törekszenek.
szept. 6
17:39
Chelsea: Cech újra edzésben, a BL-nyitányon térhet vissza (She)
Hosszas kihagyás után újra edzésbe állt Petr Cech, az angol labdarúgó-élvonalban szereplő Chelsea első számú kapusa. A 29 éves kapuvédő térdszalagsérüléssel küzdött, amelyet csapata egyik augusztusi edzésén szenvedett el.
szept. 6
17:45
Az argentinok visszavágtak Nigériának - videó (Agroinform)
Az argentin labdarúgó-válogatott 3-1-re legyőzte Nigériát a Bangladesben rendezett felkészülési mérkőzésen. Lionel Messi, az Albicelestes csapatkapitánya két gólpasszal vette ki a részét a sikerből.
szept. 6
17:47
Colin McRae felelőtlensége vezetett halálos helikopterbalesetéhez (Agroinform)
Az 1995-ös ralivilágbajnok 2007-ben helikopterbalesetben vesztette életét, és egy vizsgálat kiderítette, hogy az egykori versenyző több hibát is elkövetett, amelyek a tragédiához vezettek.
szept. 6
17:57
Kerékpár: Fejes Gábor a 7. helyen végzett az olasz időfutamon (She)
A dániai országúti világbajnokságra készülő Fejes Gábor (Bátorfi AKTK) rendkívüli formát mutatva a szakadó esőben hetedik helyezést szerzett az olaszországi Memorial Davide Fardelli nemzetközi időfutamversenyen.
szept. 6
17:59
MLSZ: a fegyelmi bizottság fenntartotta Supka Attila eltiltását (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága mai ülésén fenntartotta Supka Attila, a Honvéd vezetőedzőjének egy bajnoki mérkőzésre szóló eltiltását.
szept. 6
18:03
Capdevila máris távozna a Benficától (Agroinform)
A spanyol futballistát nyáron Fabio Coentrao pótlására igazolte le a Benfica, ám a Bajnokok Ligája csoportkörére nem nevezte.
szept. 6
18:05
Megműtötték Vermaleent, egy hónap múlva térhet vissza (Agroinform)
Az Arsenal keddi bejelentése szerint a napokban megoperálták Thomas Vermaelen bal bokáját, a középső védő leghamarabb egy hónap múlva térhet vissza a pályára.
szept. 6
18:15
Vuelta: argentin szakaszgyőzelem, Cobo továbbra is az élen (She)
Az argentin Juan José Haedo nyerte a Vuelta sprintbefutóval véget érő 16. szakaszát, a második helyen az olasz Alessandro Petacchi végzett. Az összetettben továbbra is a királyetapon élre álló Juan José Cobo vezet.
szept. 6
18:17
Asztalitenisz: bravúros szegedi továbbjutás az ETTU-kupában (She)
A Floratom Szeged bravúros szerepléssel második helyen végzett csoportjában az ETTU-kupa 1. fordulójában, így továbbjutott a második számú európai kupasorozat második körébe.
szept. 6
18:19
Videó: itt aludt és itt fog játszani este a magyar labdarúgó-válogatott (She)
Az NSO Tv Moldovában tartózkodó stábja engedélyt kapott, hogy felvételeket készítsen abban a kisinyovi szállodában, ahol a magyar labdarúgó-válogatott töltötte az elmúlt napot. A mindent kielégítő szobák mellett a zsúfolt belvárost és az Európa-bajnoki selejtezőnek is helyszínt adó Zimbru Stadiont is bemutatjuk.
szept. 6
18:21
Megműtötték Vermaelent, egy hónap múlva térhet vissza (Agroinform)
Az Arsenal keddi bejelentése szerint hétfőn megoperálták Thomas Vermaelen bal bokáját, a középső védő leghamarabb egy hónap múlva térhet vissza a pályára.
szept. 6
18:21
Létesítmény: egymilliárd forintért épül sportcsarnok Szentgotthárdon (She)
Egymilliárd forintos beruházással, vállalkozások társasági adójából elkülönített céltámogatás felhasználásával épülhet új sportcsarnok Szentgotthárdon – adta hírül kedden a Nyugat.hu internetes portál.
szept. 6
18:23
Argentin szakaszsiker (Agroinform)
Sprintbefutóban az argentin Juan Jose Haedo nyerte a Vuelta a Espana országúti kerékpáros körverseny keddi, 16. szakaszát, összetettben pedig továbbra is a spanyol Juan José Cobo vezet.
szept. 6
18:25
Érvényben maradt Supka Attila eltiltása (Agroinform)
Az augusztus 28-i, Honvéd-Videoton bajnoki végén elszabadultak az indulatok a pályán, a csetepaté során Kassai Viktor játékvezető Supkát is elküldte a kispadtól.
szept. 6
18:27
Bendtner senkire nem hallgat az egykori csapattárs szerint (Agroinform)
Havard Nordtveit, az Arsenal korábbi, a Mönchengladbach jelenlegi játékosa szerint Nicklas Bendtner csak magának köszönheti, hogy nem futott be az Ágyúsoknál.
szept. 6
18:33
Vb 2014: Kuvait után Libanon is meglepte az Arab Emírségeket (She)
Libanon 3–1-re megverte az Egyesült Arab Emírségeket az ázsiai zóna világbajnoki selejtezősorozatának harmadik körében.
szept. 6
18:35
US Open: az eső miatt még el sem tudták kezdeni a keddi programot (She)
Esik az eső New Yorkban, így egyelőre nem tudják elkezdeni a keddi programot az amerikai nyílt teniszbajnokságon, a US Openen.
szept. 6
18:37
Sportpolitika: gdanski EU-konzultáció a fogadási csalásokról (She)
Czene Attila, a Nemzeti Erőforrás Minisztérium (NEFMI) sportért felelős államtitkára kedden Gdanskba érkezett a sport tisztaságának megőrzéséről rendezett európai uniós elnökségi konzultációra.
szept. 6
18:51
US Open: az eső miatt még nem tudták elkezdeni a keddi programot (She)
Esik az eső New Yorkban, így egyelőre nem tudják elkezdeni a keddi programot az amerikai nyílt teniszbajnokságon, a US Openen.
szept. 6
18:53
Válogatott: a svédverők közül Lipták után Laczkó maradt ki a kezdőből (She)
A kisebb sérülés miatt a keddi Eb-selejtezőre el sem utazó Lipták Zoltán mellett Laczkó Zsolt lett a másik kimaradó a pénteken Svédországot 2–1-re legyőző magyar labdarúgó-válogatott kezdőcsapatából. Egervári Sándor szövetségi kapitány együttese ma 19.45 órakor Moldova ellen idegenben lép pályára és próbálja meg gyarapítani pontjainak a számát. A találkozót a Nemzeti Sport Online hagyományos…
szept. 6
18:55
Birkózás: teljes a magyar vb-keret, Fodor helyett Lőrincz V. indul (She)
A világbajnoki felkészülés hajrájában megsérült, s már műtéten is túlesett olimpiai ezüstérmes Fodor Zoltán helyén a tavalyi junior Eb aranyérmese, Lőrincz Viktor lép szőnyegre a hétfőn Isztambulban kezdődő olimpiai kvalifikációs világbajnokságon. A birkózószövetség elnöksége a mai ülésén döntött a vb-csapat összetételéről: egyhangúan fogadta el a szakágvezetők javaslatát.
szept. 6
18:57
Pistorius olimpiai és paralimpiai érmet szeretne Londonban (Agroinform)
A művégtagokkal versenyző futó ezüstérmet szerzett a tegui világbajnokságon a 4x400 méteres dél-afrikai váltó tagjaként, és nagy álma, hogy az épek között és a paralimpián is érmet nyerjen a jövő évi londoni játékokon.
szept. 6
18:57
Ligakupa: a Győr másodszor is ikszelt, ezúttal otthon a Haladással (She)
A labdarúgó Ligakupa csoportkörének második fordulójában a Győr hazai pályán 2–2-es döntetlent játszott a Haladással.
szept. 6
18:59
Egervári kihirdette a kezdőcsapatot, Laczkó maradt ki a svédek elleni győztes együttesből (Agroinform)
Egervári Sándor szövetségi kapitány kihirdette a magyar labdarúgó-válogatott ma esti, Moldova elleni Európa-bajnoki selejtező kezdőcsapatát.
szept. 6
19:01
Gulácsi sokáig állta a sarat, de végül hármat kaptunk az olaszoktól (Agroinform)
Az olasz utánpótlásválogatott összeszedetten, pontosan játszva múlta felül a mieinket Székesfehérváron Európa-bajnoki selejtezőn.
szept. 6
19:09
Egervári számít a visszatérőkre (Infostart)
Két helyen változtatott kezdőcsapatán a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitány a Moldova elleni meccs előtt. A pénteken a svédek ellen diadalmaskodó csapatba bekerült az eltiltását letöltött Vanczák Vilmos és Juhász Roland.
szept. 6
19:09
Létesítmény: megnyitotta kapuit a felújított győri uszoda (She)
Kedden megnyílt a felújított győri uszoda, amely a közelmúltban elhunyt legendás öttusa mesteredző, Magyar Vilmos nevét vette fel – olvasható a város önkormányzatának honlapján.
szept. 6
19:11
U21: az írek után az olaszok is legyőzték a Róth-csapatot (She)
Újabb vereséget szenvedett a magyar U21-es labdarúgó-válogatott: Róth Antal legénységét ezúttal Olaszország győzte le 3–0-ra, Székesfehérváron. A vendégeknél Manolo Gabbiadini duplázott, a végeredményt Fabio Borini alakította ki. A mieink előző Eb-selejtezőjüket is elvesztették, azt Írországgal szemben idegenben 2–1-re.
szept. 6
19:13
Euro 2012: ajándék Szlovákiának - nem bírtak az oroszok az írekkel (She)
Oroszország nem bírt hazai pályán Írországgal a 2012-es labdarúgó Európa-bajnokság selejtezőjének B-csoportjában, a két csapat gól nélküli döntetlent játszott Moszkvában. Az A-csoport alsóházi derbijén Kazahsztán a szünetben még 1–0-ra vezetett Bakiban a házigazda Azerbajdzsán ellen, de Berti Vogts alakulata a fordulás után 23 percen belül 3–1-es vezetést szerzett. Az azeriek három pontjukkal…
szept. 6
19:15
Oroszország nem bírt az írekkel (Agroinform)
Azerbajdzsán 3-2-re legyőzte hazai pályán Kazahsztánt az Európa-bajnoki selejtezősorozat A-csoportjában, míg a B-jelű négyesben Oroszország szintén hazai földön nem bírt Írországgal.
szept. 6
19:27
U21: Megkönnyítettük az olaszok dolgát, fegyelmezetlenek voltunk - Róth (She)
A magyar U21-es labdarúgó-válogatott Székesfehérváron 3–0-s vereséget szenvedett Olaszországtól. Róth Antal, a nemzeti tizenegyünk szövetségi kapitánya a mérkőzés után a Sport Tv-nek elmondta, megkönnyítettük a vendégek dolgát, fegyelmezetlenül futballoztunk.
szept. 6
19:27
Háromgólos vereség az olaszoktól (Metropol)
A múlt csütörtöki, írországi vereséget követően kedden, Székesfehérváron, Olaszországtól is kikapott az U21-es magyar labdarúgó-válogatott Európa-bajnoki selejtezőn.
szept. 6
19:29
Ligakupa: a Pécs után a Siófokot is megverte a Kaposvár (She)
A Kaposvár 2–0-ra győzött a Siófok ellen a labdarúgó Ligakupa B-csoportjának második fordulójában.
szept. 6
19:33
Nyert a Kaposvár, ikszelt a Győr és a Haladás (Agroinform)
A Kaposvár hazai pályán kétgólos győzelmet aratott a Siófok felett a labdarúgó Ligakupa 2. fordulójának keddi játéknapján, így százszázalékos maradt a sorozatban.
szept. 6
19:35
Moldova-Magyarország - ÉLŐ (Agroinform)
Vanczák góljával 1-0-ra vezet a magyar csapat Moldova ellen az Európa-bajnoki selejtezősorozat E-csoportjának kedd esti mérkőzésén.
szept. 6
19:45
Videó: így kapott ki Olaszországtól az U21-es magyar válogatott (She)
Az U21-es magyar labdarúgó-válogatott Székesfehérváron 3–0-ra kikapott Olaszországtól Eb-selejtezőn. A vendégeknél Manolo Gabbiaidini duplázott, illetve Fabio Borini is betalált. Nézze meg a gólokat!
szept. 6
20:03
Kikapott az olaszoktól az U21-es csapat (Infostart)
A magyar U21-es labdarúgó-válogatott 3-0-ra kikapott Olaszországtól Európa-bajnoki selejtezőn.
szept. 6
20:03
Válogatott: Moldova-Magyarország élőben az NSO-n! (She)
Hamarosan kezdetét veszi a Moldova–Magyarország Európa-bajnoki selejtező mérkőzés, amelyet élő, szöveges tudósításunk és folyamatosan frissülő cikkünk segítségével követhet nyomon!
szept. 6
20:05
Videó: a szurkolók megmondták, észjáték lesz, és 3-0-ra nyerünk (She)
Az NSO Tv Moldovában tartózkodó stábja megkérdezte a szurkolókat, hogy mit várnak az esti Európa-bajnoki selejtezőtől. Habozás nélkül mondták: észjáték lesz, és 3–0-ra nyerünk. Íme, a meccs előtti hangulat!
szept. 6
20:09
Nyertek a törökök, magasan a csoportunk élén állnak (Agroinform)
A török U21-es válogatott harmadik, Írország elleni mérkőzését is megnyerte az Európa-bajnoki selejtezők 7. csoportjában.
szept. 6
20:21
US Open: eső miatt törölték a teljes keddi programot (She)
A szűnni nem akaró eső miatt törölték a keddi programot az Amerikai nyílt teniszbajnokságon, a US Openen.
szept. 6
20:23
Videó: Sneijder zseniális passza után társa remek gólt lőtt - a legfrissebb Eb-gólok (She)
Huszonhárom mérkőzést rendeznek ma este a labdarúgó Európa-bajnoki selejtezősorozatban. Folyamatosan frissülő összeállításunk segítségével megnézheti a legújabb gólokat!
szept. 6
20:27
Törölték a teljes keddi programot New Yorkban (Agroinform)
A szűnni nem akaró eső miatt törölték a keddi programot az amerikai nyílt teniszbajnokságon, a US Openen.
szept. 6
20:29
Vanczák közeli góljával vezetünk Moldovában - videó (Agroinform)
A magyar labdarúgó-válogatott Vanczák Vilmos góljával szerzett vezetetést a Moldova elleni, idegenben játszott Eb-selejtezőjén.
szept. 6
20:31
Egy sima hármast kaptunk az olaszoktól - videó (Agroinform)
A magyar válogatott második csoportmérkőzését is elveszítette a 21 éven aluli Európa-bajnokság selejtezőinek 7. csoportjában.
szept. 6
20:33
Csodás kapáslövéssel vezetnek a hollandok Finnországban - videó (Agroinform)
Kevin Strootman látványos kapásgóljával szerzett vezetést a holland labdarúgó-válogatott a Finnország elleni idegenbeli Eb-selejtezőjén.
szept. 6
20:39
Videó: Vanczák szabadrúgás után, közelről szerzett vezetést (She)
Vanczák Vilmos 4. percben szerzett góljával vezet a magyar labdarúgó-válogatott Moldovában Eb-selejtezőn. A védő egy szabadrúgás után az ide-oda pattogó labdát közelről vágta a kapuba. Nézze meg a vezető gólt!
szept. 6
20:57
Internazionale: Azt mondták, játszhatok majd a BL-ben - Forlán (She)
Mint ismeretes, az olasz labdarúgó-élvonalban szereplő Internazionale nyári szerzeménye, Diego Forlán januárig nem játszhat a Bajnokok Ligájában. Az uruguayi támadó egy spanyol rádiónak elmondta, nem ismerte pontosan a szabályokat, de azt mondták neki, játszhat a legrangosabb európai kupasorozatban.

Keresés