2011. november 3. csütörtök

nov. 3
0:00
Férfi kézi: megkezdődtek a 2013-as vb-selejtezők, hétből hét idegenbeli siker (She)
Elkezdődtek a 2013-as spanyolországi férfi kézilabda világbajnokság európai előselejtezői. Érdekesség, hogy az első játéknapon mindegyik mérkőzés idegenbeli sikert hozott, az egyik legkiélezettebb csatát az erőviszonyoknak megfelelően az olasz–svájci összecsapás hozta, a vendégek sikerével.
nov. 3
0:00
Federer először veszített szettet Nieminen ellen (Agroinform)
A harmadik helyen kiemelt Roger Federer bejutott a legjobb nyolc közé az 1,84 millió euró összdíjazású, keménypályás bázeli férfi tenisztornán.
nov. 3
0:04
Furcsa piros lap, bunyó a jégen, őrült rekorder - napi top videók (She)
Összeállításunkban kiválogattuk a szerdán közreadott videóink közül az öt legjobbat. Találkozhatnak egy igencsak különös körülmények között született piros lappal, egy igazi hokis bunyóval, de szerepelnek  Volán és a magyar válogatott korongosa, továbbá egy őrült rekorder is megjelenik. A Bajnokok Ligája góljaival itt most nem foglalkozunk, a találatokat ide kattintva tekintheti meg!
nov. 3
0:04
A Cardiff Gyepes Gábor nélkül nyert a Derby otthonában (Agroinform)
3-0-ra legyőzte, pontszámban utolérte a Cardiff City a Derby Countyt a Championship 15. fordulójának szerdai mérkőzésén.
nov. 3
0:18
BL: a müncheniek és a nápolyiak sem teljesen elégedettek (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája A-csoportjának 4. fordulójában a Bayern München hazai pályán Mario Gomez mesterhármasának köszönhetően 3–2-re legyőzte a Napolit az öt gól mellett két kiállítást is hozó mérkőzésen. A német csatár első gólja volt a 250. Bayern-találat a BL-ben, a második a 300., amelyet német játékos szerzett a legrangosabb európai kupasorozatban, a harmadikkal pedig megelőzte…
nov. 3
0:36
Férfi kosárlabda Euroliga: 50 pontig sem jutottak el otthon a zágrábiak (She)
Nagy pofonba szaladt bele hazai pályán a horvát bajnok KK Zagreb férfi kosárlabdacsapata, miután az ötven dobott pontot sem érte el, és 89–47-es vereséget szenvedett a CSZKA Moszkvától.
nov. 3
0:40
BL: Ronaldót nem érdekli, melyik a legszebb találat a százból (She)
A Real Madrid Cristiano Ronaldo duplájával 2–0-ra győzött az Olympique Lyon vendégeként a Bajnokok Ligája D-csoportjának negyedik fordulójában. A blancók először nyertek francia riválisuk otthonában, és továbbjutottak a csoportból, CR megszerezte 100. gólját a Real Madridban.
nov. 3
1:12
Labdarúgás: Beckham a Galaxyre koncentrál, míg meg nem nyerik az MLS-t (She)
David Beckham, a Los Angeles Galaxy labdarúgója úgy gondolja, még képes arra, hogy a legmagasabb szinten játsszon és kijelentette, tudni fogja, mikor fejezze be profi pályafutását.
nov. 3
6:36
Felkészülés: a németek nem kérnek a görögökből és a románokból (She)
A német szövetség nem járult hozzá ahhoz, hogy görög-román felkészülési labdarúgó-mérkőzést rendezzenek Németországban. A kérést a görög szövetség fogalmazta meg, amely november 15-én Reutlingenben bonyolította volna le az összecsapást, mivel ott jelentős görög kisebbség él. Német részről biztonsági kockázattal magyarázták az elutasítást.
nov. 3
6:36
Lionel Messi, a kétszázados (Behaviour)
A Csehországban győztes címvédő Barcelona elsőként lépett tovább a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportköréből az egyenes kieséses szakaszba, s egyúttal magával vitte a BATE Boriszov otthonában 1-1-et elért AC Milant is. Továbbjuthatott volna a Chelsea is, ám a Londonban 5-0-s vereséget szenvedett Genk ezúttal pontot csent az angoloktól. A meccs hőse Köteles László volt, aki büntetőt hárított. Tőzsér…
nov. 3
6:54
NHL: engedékenyek voltak a házigazdák, csak vendégsiker született (She)
Nem a vendéglátóké volt az NHL alapszakaszának 27. játéknapja, a Buffalo, a Colorado és a New Jersey is kikapott hazai pályán. A Devils legyőzésében főszerepet játszott Joffrey Lupul, a Toronto balszélsője, a kanadai mesterhármassal segítette győzelemhez a Maple Leafst.
nov. 3
6:54
Elment a Császár, véget ért a földi uralkodása (Behaviour)
Hétfőre virradóra 70 éves korában elhunyt Albert Flórián, az egyetlen magyar Aranylabdás labdarúgó. Múlt csütörtökön szállították kórházba, koszorúér műtétet hajtottak végre rajta. Orvosai az operációt sikeresnek minősítették. Vasárnap infarktust kapott, életét nem tudták megmenteni. A Ferencvárosi Torna Club - amelyhez egész életében hű maradt -, az MLSZ, valamint a MOB saját halottjának tekinti.
nov. 3
6:56
Juhászék továbbjuthatnak Szabicsék ellen (Behaviour)
A Juhász Rolandot is foglalkoztató Anderlecht a Szabics Imrét alkalmazó Sturm Grazot fogadja a labdarúgó Európa Liga csoportkörének negyedik fordulójában. A belgák eddig százszázalékosak, és ha nyernek a Sturm ellen is - amire minden esélyük megvan -, akkor biztosítják helyüket a legjobb 32 között.
nov. 3
6:58
Nem fizet a Zaragoza az MTK-nak (Behaviour)
A spanyol élvonalban szereplő Real Zaragoza máig tartozik az MTK labdarúgóklubnak a válogatott Pintér Ádám átigazolási díjával és annak kamataival, összesen 330 millió forinttal - jelentette ki Domonyai László klubvezető a Digi Sport televízió Reggeli Start című műsorában.
nov. 3
7:12
Beckham visszatérne a válogatottba (Metropol)
Töretlenül hisz a válogatottba való visszatérésében David Beckham, az angolok 36 éves futballsztárja.
nov. 3
7:14
A bányában edzett a futásra (Metropol)
Tízezrek indulnak a vasárnapi New York-i maratonon. Tavaly a chilei bányaomlás egyik túlélője is rajthoz állt. Bombaüzlet lett a verseny, amely átszeli a várost.
nov. 3
7:30
Görögország: egy szaúdi 220 millió euróért megveszi a Panathinaikoszt (She)
A Panathinaikosz fő tulajdonosa, Janisz Vardinojanisz megegyezett a szaúdi Szultan Bin Nasszer herceggel a klub eladásáról. Az arab milliárdos 220 millió eurót fizet a Rudolf Gergelyt alkalmazó görög klubért, amelynek új stadiont is építene.
nov. 3
7:32
Anglia: Beckham még mindig nem mondott le róla, hogy válogatott lesz (She)
Töretlenül hisz a válogatottba való visszatérésében David Beckham, az angolok 36 éves futballsztárja. A Los Angeles Galaxyt erősítő középpályás jó két éve nem lépett pályára a nemzeti együttesben.
nov. 3
7:48
Argentína: Di Stéfano Messit kérte csapatkapitánynak - volt is már (She)
Alfredo Di Stéfano szerint Lionel Messi, a jelen egyik legnagyobb futballcsillaga megérdemelné, hogy az argentin válogatott csapatkapitánya legyen. A Real Madrid egykori kiváló támadója úgy véli, a Barcelonában sziporkázó Messi a nemzeti együttesben is jobban játszana, ha megkapná a kapitányi karszalagot.
nov. 3
8:06
MLS: kettős vereséggel búcsúzott a rájátszástól a címvédő Colorado (She)
Kettős vereséggel búcsúzott a címvédő Colorado Rapids az észak-amerikai labdarúgó-bajnokság rájátszásában, miután a hazai 2–0-s veresége után ugyanilyen különbséggel kikapott Kansas Cityben is. A negyeddöntő másik szerdai visszavágóján a Seattle két gólt ledolgozott első mérkőzésen megszerzett hátrányából, de ez kevés volt a Salt Lake ellen.
nov. 3
8:08
Lille: Gervinho szerint szerencsés klub lesz, ahová Hazard aláír (She)
Gervinho, az Arsenal elefántcsontparti csatára úgy érzi, nagyon szerencsés lesz az a csapat, amely a nyáron megszerzi Eden Hazardot, a Lille 20 éves belga középpályását, aki hétfőn jelentette ki, hogy kész európai élcsapathoz szerződni.
nov. 3
8:24
MotoGP: Lorenzo nem indul a hét végi idényzáró valenciai futamon (She)
Nem indul a gyorsaságimotoros-világbajnokság valenciai idényzáró versenyén Jorge Lorenzo, 2010 világbajnoka, mert még nem épült fel az Ausztrál Nagydíj bemelegítő edzésén elszenvedett ujjsérüléséből. A spanyolt a gyári Yamaha-istálló tesztpilótája, a japán Nakaszuga Kacujuki helyettesíti a hét végi viadalon.
nov. 3
8:26
Cselgáncs: Mészáros pihenteti a térdét, az idén már nem versenyez (She)
Mészáros Anett térdsérülése miatt kihagyja a két hét múlva sorra kerülő amszterdami cselgáncs Grand Prix-t, s bizonytalan a részvétele az év végi, tokiói Grand Slamen is.
nov. 3
8:28
Öttusa: a Martinek, Mizsér, Fábián trió feleleveníti 1989-es sikerét (She)
Jövő szerdán 17 órakor újra összeáll a Martinek János, Mizsér Attila, Fábián László aranytrió.
nov. 3
8:42
Atlétika: Michael Johnson egy olimpiától tiltaná el a doppingolókat (She)
A négyszeres olimpiai bajnok rövidtávfutó, Michael Johnson szerint ha egész életre nem is, egy olimpiáról el kellene tiltani a doppinggal lebukó versenyzőket.
nov. 3
8:42
Joffrey Lupul mesterhármasával győzött a Leafs (Agroinform)
A Toronto Maple Leafs Joffrey Lupul három góljával 5-3-ra legyőzte a Marty Brodeurrel felálló New Jersey Devilst.
nov. 3
9:00
Tenisz: Babos sima győzelemmel kezdett a torontói versenyen (She)
A múlt heti saguenayi tornát megnyerő Babos Tímea győzelemmel kezdte meg szereplését egyesben a torontói ITF-tornán. Fiatal teniszezőnk – akit a hatodik  helyen emeltek ki – az első fordulóban 6:2, 6:1-re nyert a brazil Nathalia Rossi ellen, a második körben az osztrák Nicole Rottmann vár rá.
nov. 3
9:00
David Beckham visszatérne az angol válogatottba (Agroinform)
Töretlenül hisz a válogatottba való visszatérésében David Beckham, az angolok 36 éves futballsztárja.
nov. 3
9:18
Valenciai Nagydíj - Sebestyén is ott lesz a rajtnál (Behaviour)
Sebestyén Péter is ott lesz a rajtnál a gyorsaságimotoros-világbajnokság idei utolsó futamán, a hétvégi Valenciai Nagydíjon.
nov. 3
9:18
A paksi Magasföldi József szurkol a ZTE bentmaradásáért (Agroinform)
A Paks színeiben a zalaiak ellen gólt szerző középpályás sem tudja, hogy 14 forduló alatt miért nem tudott mérkőzést nyerni Tököliék.
nov. 3
9:36
Ökölvívás: Hopkins nem lepődne meg, ha Erdei megverné Cloudot (She)
Bernard Hopkins nem lepődne meg, ha Erdei Zsolt megverné Tavoris Cloudot a szilveszteri IBF félnehézsúlyú világbajnoki mérkőzésen.
nov. 3
9:36
Feliciano Lopez már az első körben kiesett (Agroinform)
A nyolcadik helyen kiemelt, spanyol Feliciano Lopez már a nyitókörben kiesett szerdán a 2,019 millió euró összdíjazású, keménypályás valenciai férfi tenisztornán.
nov. 3
9:54
Magyar válogatott középpályást igazolt a Gyirmót (Agroinform)
Az NB II Nyugati csoportjában szereplő Gyirmót FC másfél éves szerződést kötött az egykori zalai Molnár Balázzsal.
nov. 3
10:12
Európa-liga: Juhász és Szabics csapata ismét egymásnak feszül - program (She)
Az L-csoport 4. fordulójában pedig megint találkozik Juhász Roland és Szabics Imre csapata a labdarúgó Európa-ligában. Az eddig hibátlan Anderlecht egy újabb sikerrel kiharcolhatná a továbbjutást, a Sturm Graznak viszont azért van nagy szüksége a pontokra, hogy életben tarthassa reményeit. Teljes program.
nov. 3
10:12
Rooney lehet Scholes utódja a középpályán (Agroinform)
A Manchester United támadója a román Otelul Galati ellen a középpálya közepén kapott szerepet Alex Fergusontól.
nov. 3
10:30
Euro 2012: kijelölték a bosnyák és a horvát keretet a pótselejtezőre (She)
Kihirdették a novemberi Európa-bajnoki pótselejtezőre készülő bosnyák, illetve horvát válogatott keretét. A portugálokkal játszó bosnyákok otthon, a törökökkel összecsapó horvátok idegenben kezdenek november 11-én, a visszavágókat november 15-én játsszák.
nov. 3
10:30
Németh Krisztián nem lesz az Újpesté, többen távozhatnak a csapattól (Agroinform)
Dr. Bartha Csaba ügyvezető igazgató kijelentette, hogy télen az Újpest FC csapata minőségi játékosokat szeretne igazolni.
nov. 3
10:32
Kézilabda: lemondta a válogatottságot a dánok olimpiai bajnoka (She)
Lemondta a válogatottságot Rikke Skov, a dán női kézilabdacsapattal 2004-ben olimpiát nyerő 31 éves balátlövő.
nov. 3
10:48
Kosárlabda: ausztrál center lett Honti Kata csapattársa Valenciában (She)
Lauren Jackson érkezésével teljes lett a spanyol Ros Casares Valencia kerete. A Szpartak Moszkvával Euroligát nyerő center szerdán mutatkozott be a spanyol sajtó képviselőinek.
nov. 3
10:50
NB II: csak tavasszal térhet vissza a Szolnok rutinos csatára (She)
A megfelelő ütemben gyógyul a két és fél hónapja keresztszalag-szakadást szenvedő Zsolnai Róbert.
nov. 3
10:52
Kerékpár: rendhagyó krossz-versenyben bíznak Salgótarjánban (She)
Vasárnap a salgótarjáni futammal folytatódik a kerékpáros SuperCross-sorozat, a rendezők reményei szerint a remek időjárás a verseny idejére is kitart, így idén remélhetőleg a megszokott hó, fagy és jég nélkül tudják le a viadalt.
nov. 3
11:06
KTE: a sztrájkolókat nem büntetik meg, a tartozások miatt türelmet kér a vezetőség (She)
A hétvégi, Újpest elleni (1–3) mérkőzés előtt a klubvezetőség az öltözőben látogatta meg a játékosokat, Sallói István zárt ajtók mögött ismertette, miért csúsznak a fizetések. Noha a klubigazgató részletes beszámolója után rémhírek is szárnyra kaptak – hónapokig nem is lesz fizetés, sőt Rózsa Pál tulajdonos is távozni készül –, a KTE elöljárói ígérik, hamarosan úrrá lesznek a likviditási…
nov. 3
11:06
Lionel Messi 202 gólja 12 percben - videó (Agroinform)
A Barcelona argentin klasszisa a Viktoria Plzen elleni mesterhármasával átlépte a 200-as álomhatárt - immáron 202 gólt szerzett a katalánok színeiben.
nov. 3
11:08
Labdarúgás: a Harmadik Félidőben sorsolják a Magyar Kupa 5. fordulóját (She)
Sportágtörténeti eseményre kerül sor november 6-án, vasárnap a Harmadik Félidőben: a Sport2 futballshow-jában, élőben sorsolják ki a labdarúgó Magyar Kupa 5. fordulójának a párosításait.
nov. 3
11:08
Bastian Schweinsteiger idén már nem lép pályára (Agroinform)
Kulcscsonttörése miatt idén már aligha léphet pályára Bastian Schweinsteiger, a Bayern München válogatott labdarúgója.
nov. 3
11:24
NB II: még nem kapta meg járandóságát a menesztett szegedi vezetőedző (She)
Egyelőre nem kapta meg járandóságát Kolozsvári János, az NB II Keleti csoportjában szereplő Szeged 2011 volt vezetőedzője.
nov. 3
11:24
A magdeburgi Világkupán küzd női és férfi csapatunk (Agroinform)
A magyar női és férfi válogatott is tagja a mezőnynek az idei év legjelentősebb csapat asztalitenisz viadalán, a németországi Magdeburgban zajló, 281 ezer dollár összdíjazású Világkupán.
nov. 3
11:26
Tenisz: Szávay újra pályára léphetett, és Monfilsék is felvidították (She)
Szávay Ágnes újra pályán volt. A magyar teniszezővel a múlt szombati Tennis Classics-on csak nézőként találkozhattunk, viszont elmesélte, hogy szombaton negyven percet töltött a pályán, és nem fájt a korábban rakoncátlankodó gerince. Nemcsak mi örültünk a feltűnésének, hanem az eseményen résztvevő sztárok, Gaël Monfils és Fernando Verdasco is.
nov. 3
11:26
Pénteken fekszik kés alá Antonio Cassano (Agroinform)
Kijelölték az AC Milanban játszó Antonio Cassano szívműtétjének az időpontját, pénteken a milánói San Donato klinikán operálják.
nov. 3
11:28
Videó: tévesen érvénytelenítették a szenzációs sarkazásos gólt (She)
Gyönyörű gólt szerzett sarokkal Wendel, az Al-Ittihad játékosa az Al-Kvadiszija elleni bajnoki mérkőzésen Szaúd-Arábiában. A baj csak az volt, hogy az asszisztens lest jelzett – tévesen, a játékvezető meg hitt neki.

Keresés