2011. november 20. vasárnap

nov. 20
0:18
Primera División: a Real Madrid nyerni tudott Valenciában is (She)
A Primera División listavezetőjére, a Real Madridra rangadó várt: a királyiak a Valenciával játszottak, mégpedig idegenben. A gólgazdag, kitűnő mérkőzésen a madridi gárda 3–2-re megverte egyik legerősebb üldözőjét.
nov. 20
0:22
Öttusa: Kovács Sarolta megvédte világbajnoki címét a juniorok között (She)
Kovács Sarolta győzött szombaton a junior öttusázók Buenos Aires-i világbajnokságán. Tóth Adrienn kilencedik, Földházi Zsófia pedig 16. lett. A magyar csapat bronzérmet szerzett.
nov. 20
0:26
Eurofutball: CFR-derbisiker minden idők legdrágább román bajnokiján (She)
A CFR 3–1-re legyőzte városi riválisát, a szintén jól szereplő Universitateát a román labdarúgó-bajnokság 14. fordulójának szombati kolozsvári derbijén.
nov. 20
0:36
Videó: őrült, ötgólos meccset nyert meg a Real Madrid Valenciában (She)
Mint arról beszámoltunk, a Primera División listavezetőjére, a Real Madridra rangadó várt: a királyiak a Valenciával játszottak, mégpedig idegenben. A gólgazdag, kitűnő mérkőzésen a madridi gárda 3–2-re megverte egyik legerősebb üldözőjét.
nov. 20
0:36
A Juventus és az Udinese is nehéz meccsen törhet az első helyre (Agroinform)
A Novara után újabb kiesőjelölt, a Lecce vár a Romára, amelyben ezúttal már valószínűleg pályára lép a sérüléséből felépült Totti.
nov. 20
0:54
Kék-vörös rangadó a Stamford Bridge-en (Agroinform)
Egyetlen mérkőzést rendeznek az angol bajnokság 12. fordulójának vasárnapi játéknapján, az viszont rangadó a javából: a negyedik Chelsea a hatodik Liverpoolt fogadja.
nov. 20
1:12
Női röplabda: Vasas-vereség a Közép-európai Ligában (She)
Négyjátszmás mérkőzésen vereséget szenvedett szombaton a Vasas a szlovén Calcit Kamnik vendégeként a női röplabda Közép-európai Ligában.
nov. 20
3:45
Bundagyanús focisták megbélyegezve? (Blikk)
A bundaügyben gyanúsított focistákat nem engedik pályára a klubok
nov. 20
6:54
Játékossors: David Beckham még nem határozott a jövőjéről (She)
David Beckham, akinek a Los Angeles Galaxynál lejár a szerződése, még nem döntötte el, hol folytatja labdarúgó-pályafutását.
nov. 20
7:12
NHL: őrült nap - a Capitals hét, a Chicago kilenc gólt kapott (She)
A Chicago Blackhawks és a Washington Capitals is nagy vereségbe szaladt bele az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) alapszakaszának 43. játéknapján: a 2010-ben Stanley-kupa-győztes chicagóiak 9–2-re kaptak ki az Edmonton Oilerstől, míg a fővárosiak 7–1-es vereséget szenvedtek a Toronto Maple Leafs otthonában.
nov. 20
7:14
Bayern München: Heynckes nem hosszabbít szerződést a nyár előtt (She)
Az idény vége előtt nem kíván szerződésének meghosszabbításáról tárgyalni Jupp Heynckes, a Bayern München vezetőedzője, így a nyár előtt nem kezdődnek meg az erre vonatkozó egyeztetések.
nov. 20
7:30
Brazília: az élre ugrott a Vasco, Luís Fabiano duplázott a Sao Paulóban (She)
A Vasco da Gama és a Sao Pauló is két góllal győzött szombat este a brazil élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 36. fordulójában: az előbbi ezzel megelőzte a ma pályára lépő Corinthianst, míg az utóbbinál az utóbbi időben remeklő Luís Fabiano kétszer volt eredményes.
nov. 20
7:48
Argentína: nyert az Independiente, a Boca óriásit léphet a bajnoki cím felé (She)
Az Independiente 3–0-ra győzött az Olimpo ellen hazai pályán az argentin élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 15. fordulójában. Ma este rendezik a Boca Juniors és a Racing Club rangadóját, amelyen az éllovas hazaiak hatalmas lépést tehetnek a bajnoki cím megszerzése felé.
nov. 20
8:06
Vitorlázás: Bossányi Zsolt újra átkel az Atlanti-óceánon (She)
Tavalyi sikeres próbálkozását követően ismét nekivág az Atlanti-óceánnak Bossányi Zsolt, aki a világ egyik legjelentősebb vitorlásversenyének keretében igyekszik eljutni a Karib térségbe.
nov. 20
8:42
Így nyert a Real Madrid a Mestallában, botrányos végjáték után - videóval (Infostart)
Izgalmas mérkőzésen, vitatható körülmények között bár, de megnyerte a Real Madrid a Valencia elleni idegenbeli rangadót, egyben José Mourinho 50. bajnokiját a csapat élén. A Mestalla közönsége a 94. percben számon kért egy elmaradt büntetőt a játékvezetőn Gonzalo Higuaín (vélt?) kezezése miatt.
nov. 20
8:42
Férfi röplabda: a Kaposvár feladója Olaszországban járt próbajátékon (She)
A címvédő és az aktuális röplabdabajnokságban százszázalékos Fino-Kaposvár válogatott feladója, Kaszap Tamás négynapos próbajátékon vett részt az olasz A1-liga hetedik helyezettjénél, az Aqua Paradiso Monzánál.
nov. 20
8:42
Beckham még nem döntött a jövőjéről (Agroinform)
David Beckham, akinek a Los Angeles Galaxynál lejár a szerződése, még nem döntötte el, hol folytatja labdarúgó-pályafutását.
nov. 20
9:00
WBA: Hodgson szerint Gera és Long fantasztikusan játszott (She)
Roy Hodgson, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő West Bromwich Albion menedzsere nagyon elégedett volt a gólpasszt adó Gera Zoltánnal és a győztes találatot szerző Shane Longgal a Bolton ellen 2–1-re megnyert szombati meccs után, és nem győzte dicsérni a két futballistát.
nov. 20
9:00
Heynckes nem hosszabbít szerződést a nyár előtt (Agroinform)
Az idény vége előtt nem kíván szerződésének meghosszabbításáról tárgyalni Jupp Heynckes, a Bayern München vezetőedzője, így a nyár előtt nem kezdődnek meg az erre vonatkozó egyeztetések.
nov. 20
9:02
Hiába Soldado duplázása, Cristiano Ronaldóék megnyerték a rangadót - videó (Agroinform)
A spanyol bajnokság szombat esti rangadóján a listavezető Real Madrid egy nagyon feszült hangulatú találkozón, 3:2-re legyőzte a Mestallában a Valencia együttesét.
nov. 20
9:18
Ajánló: Chelsea-Liverpool, pályán a Juve, Vasas-DVSC - program (She)
Rangadót rendeznek ma a Premier League-ben: a Chelsea a Liverpoolt fogadja. Az NB I-ben a Vasas a DVSC-Tevával, a Ferencváros a Kaposvárral csap össze. Olaszországban a Juventus és az AS Roma is pályára lép.
nov. 20
9:18
Sorozatban negyedszer kapott ki a Washington - videó (Agroinform)
Sorozatban a negyedik vereségét szenvedte el a Washington Capitals az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL).
nov. 20
9:36
Bossányi Zsolt újra átkel az Atlanti-óceánon (Agroinform)
Tavalyi sikeres próbálkozását követően ismét nekivág az Atlanti-óceánnak Bossányi Zsolt, aki a világ egyik legjelentősebb vitorlásversenyének keretében igyekszik eljutni a Karib térségbe.
nov. 20
9:38
Kiesett a kupából a címvédő Porto - videó (Agroinform)
Vereséget szenvedett a Portugál Kupa negyedik fordulójában, ezzel búcsúzott a sorozattól a címvédő FC Porto.
nov. 20
9:54
WTCC: Michelisz lemaradt Makaóban a dobogóról, összetettben a 9. (She)
A nyolcadik és a kilencedik helyen végzett Michelisz Norbert a túraautó-világbajnokság makaói szezonzárójának két futamán. A magyar pilóta összetettben a kilencedik helyen fejezte be az idényt.
nov. 20
10:12
MU: Ferguson szerint válaszoltak a csapat védelmét kritizálóknak (She)
A Manchester United menedzsere, Sir Alex Ferguson a Swansea ellen 1–0-ra megnyert szombati bajnoki után elmondta, nagyon elégedett volt csapata védekezésével az idegenbeli találkozón.
nov. 20
10:12
A Sevilla és az Atlético is odahaza zárkózna az élmezőnyhöz (Agroinform)
Hat mérkőzést rendeznek vasárnap a spanyol labdarúgó-bajnokság 13. fordulójában, melyek közül kiemelkedik a Sevilla és az Athletic Bilbao összecsapása.
nov. 20
10:14
Mostantól az edzők is kapnak prémiumot Kanadában (Agroinform)
A Kanadai Olimpiai Bizottság (COC) döntése értelmében a londoni játékoktól kezdve  az edzők is részesülnek eredményességi juttatásban a versenyzőik szereplésének függvényében.
nov. 20
10:30
Videó: a jégen hagyott hokiütő védett a kapus helyett Floridában (She)
Az NHL-ben szereplő José Theodore, a Florida Panthers kapusa a Pittsburgh Penguins elleni összecsapáson egy akciót követően a jégen hagyta a botját. Mivel az akció ment tovább, nem maradt idő felvenni. Jött is a lövés a pingvinektől, de a korong éppen a jégen hagyott botot találta el.
nov. 20
10:30
Luis Fabiano duplájával nyert a Sao Paulo - videó (Agroinform)
A brazil bajnokság 36. fordulójában a Sao Paulo az egykori sevillai csatár két góljának is köszönhetően 3-1-es győzelmet aratott hazai környezetben az América ellen.
nov. 20
10:32
London 2012: mostantól az edzők is kapnak prémiumot Kanadában (She)
A Kanadai Olimpiai Bizottság (COC) döntése értelmében a londoni játékoktól kezdve  az edzők is részesülnek eredményességi juttatásban a versenyzőik szereplésének függvényében.
nov. 20
10:32
81 éves korában elhunyt Diego Maradona édesanyja (Agroinform)
Vasárnap virradóra szívbetegégben elhunyt a legendás argentin labdarúgó édesanyja, akit pénteken szállítottak egy Buenos Aires-i kórházba. Dona Tota 81 éves volt.
nov. 20
10:48
Videó: Remélem, most már senki nem becsüli le a Szegedet - Ancsin (She)
Elképesztően nagy siker a csapat életében és az én kis karrieremben – mondta Ancsin Gábor, Pick Szeged kézilabdázója, miután a csapat legyőzte a Montpelliert a férfi kéziabda Bajnokok Ligájában.
nov. 20
11:06
Olimpia: Jacques Rogge Kamuti Jenővel egyeztetett Lausanne-ban (She)
A januári, innsbrucki ifjúsági téli olimpiára készült fair play programról egyeztetett Lausanne-ban Jacques Rogge, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) és Kamuti Jenő, a Nemzetközi Fair Play Bizottság (NFPB) elnöke.
nov. 20
11:06
Az egyik pontot megérdemeltük volna - Unai Emery (Agroinform)
A Valencia baszk származású vezetőedzője a Real Madrid elleni 3-2-es vereség után úgy látta, hogy csapata rászolgált volna legalább az egyik pontra.
nov. 20
11:08
Videó: Torghelle felugrás közben mellkason rúgta ellenfelét (She)
A szombati Győri ETO–Budapest Honvéd (1–3) bajnoki 27. percében a kispestiek játékosa, Torghelle Sándor felugrás közben csúnyán megrúgta Vladimir Djordjevicset – a videót a győriek hivatalos honlapjukon tették közzé. A szerb játékos végül tudta folytatni a játékot.
nov. 20
11:08
Kamuti Jenő Lausanne-ban találkozott Jacques Rogge-al (Agroinform)
A januári, innsbrucki ifjúsági téli olimpiára készült fair play programról egyeztetett Jacques Rogge, a NOB, és Kamuti Jenő, a Nemzetközi Fair Play Bizottság elnöke.
nov. 20
11:24
Női kézilabda: a magyar válogatott kiütéses sikerrel zárta a tornát (She)
A Szörényváron zajló Kárpát-kupa harmadik fordulójában a magyar női kézilabda-válogatott tizenegy góllal nyert Macedónia ellen. Karl Erik Böhn szövetségi kapitány az első félidőt a rutinszerzésre szánta, így fiatalabb játékosainak adott lehetőséget, de a szünetre már ők is ötgólos előnyt szereztek (16–11). A második félidőben sort cserélve már hengereltünk is.
nov. 20
11:24
Vlak: Az életünkért harcolunk - Kondás: Nyerni akarunk! (Agroinform)
A tavaszról előrehozott 16. fordulóval folytatódik az OTP Bank Liga. A listavezető DVSC a tizenegyedik Vasashoz látogat.
nov. 20
11:26
Manchester City: Mancini elégedett, de többet akar a Napoli ellen (She)
A Manchester City olasz menedzsere, Roberto Mancini megdicsérte fiait a Newcastle elleni győzelem után, a szakember ugyanakkor elismerte, hogy a szerencse is mellettük állt, és ha a Napoli ellen nyerni akarnak a Bajnokok Ligája következő körében, akkor javítani kell a hibákat.
nov. 20
11:26
Én hiszek és bízom David Villában - Josep Guardiola (Agroinform)
A Barcelona vezetőedzője a Zaragoza elleni meccs után úgy fogalmazott, azért mert nem tud minden játékosának egész mérkőzéseket adni, attól még teljesen megbízik mindenkiben.
nov. 20
11:42
Mourinho vágtatva ugrott Callejón nyakába Ronaldo gólját követően - videó (Agroinform)
A Real Madrid különc vezetőedzője ezúttal sem hazudtolta meg önmagát: a Valencia elleni rangadón Cristiano Ronaldo gólja után provokatív módon fejezte ki örömét.
nov. 20
11:44
Simán verte a válogatottunk Macedóniát a Kárpát Kupa zárónapján (Agroinform)
Könnyed győzelmet aratott a macedón csapat felett a magyar válogatott a szörényvári Kárpát Kupa vasárnapi, harmadik fordulójában.
nov. 20
12:00
Ökölvívás: Botha drámai veresége, az utolsó pillanatban kiütötték - videó (She)
Mindössze 37 másodpercre volt a győzelemtől Francois Botha szombaton este, azonban dél-afrikai ökölvívót drámai körülmények között a záró, 12. menet utolsó másodperceiben kiütötte Michael Grant.
nov. 20
12:00
A Videoton nyolc perc alatt rúgott négyet, 7-0-ra ütötte ki a Siófokot - videó (Agroinform)
Az OTP Bank Liga 16. fordulójának szombati találkozóján a címvédő Videoton 7-0-s kiütéses sikert aratott Székesfehérváron a Siófok csapata felett.
nov. 20
12:02
Dopping: a spanyolok varázsitaláról beszélt egy interjúban Yannick Noah (She)
Nagy indulatokat váltott ki Yannick Noah legutóbbi nyilatkozata, amelyben úgy fogalmazott, hogy a spanyol sportsikerek hátterében Asterix varázsitala áll, s egyébként is jobb lenne, ha engedélyeznék a doppingolást.
nov. 20
12:18
A spanyolok varázsitaláról beszélt egy interjúban Yannick Noah (Agroinform)
Komoly indulatokat váltott ki Yannick Noah nyilatkozata, mely szerint jobb lenne, ha engedélyeznék a doppingolást.
nov. 20
12:36
Bundesliga: hangulatjelentés a Bayern-Dortmund bajnokiról - képekben! (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 13. fordulójában a Bayern München vendégeként nyert 1–0 a listavezető bajorokat a tabellán követő Dortmund. Rendhagyó képgalériánkban hangulatjelentést adunk a legnézettebb európai topbajnokság csúcsrangadójáról!
nov. 20
12:36
Mihalecz az elmaradt büntetőt, Sousa a rengeteg ziccert emlegeti - videó (Agroinform)
A siófokiak trénere szerint, ha 1-0-s állásnál megadja a játékvezető a szerinte jogos büntetőt, másképpen alakulhatott volna a mérkőzés, amely így a Balaton-partiak számára rémálomszerűen végződött.
nov. 20
12:38
Ennyi helyzetet nem lehet büntetlenül kihagyni - Prukner László (Agroinform)
A szakember leginkább azt fájlalta a mérkőzés után, hogy együttese a rengeteg kialakított helyzet ellenére csak egy büntetőből volt képes a kapuba találni.

Keresés