2011. november 21. hétfő

nov. 21
0:00
Örülnünk kell az egy pontnak is - Kulcsár Kornél (Agroinform)
A Kaposvár középpályása mellett Graszl Károly, a somogyiak védője is a Hathárom TV kamerája előtt értékelte csapata teljesítményét.
nov. 21
0:18
Brazília: Liédson és Adriano találatával nyert és lépéselőnyben a Cor - videó (She)
Két fordulóval a brazil élvonalbeli labdarúgó-bajnokság vége előtt kétpontos előnnyel vezeti a tabellát az Adriano és Liédson góljával az Atético Mineiro ellen 2–0-ra nyerő Corinthinas.
nov. 21
0:18
84 pont Detroitban, még mindig hibátlan a Green Bay (Agroinform)
Aaron Rodgersék 35-26-ra legyőzték a Tampa Bayt, és immáron sorozatban 10 mérkőzés óta veretlen a címvédő.
nov. 21
0:22
Két halálos áldozata volt a Philadelphia Marathonnak (Agroinform)
Két versenyző meghalt a vasárnap megrendezett philadelphiai maratoni futóversenyen.
nov. 21
0:36
Brazília: Liédson és Adriano találatával nyert és lépéselőnyben a Cor - videó (She)
Két fordulóval a brazil élvonalbeli labdarúgó-bajnokság vége előtt kétpontos előnnyel vezeti a tabellát az Adriano és Liédson góljával az Atético Mineiro ellen 2–1-re nyerő Corinthinas.
nov. 21
0:36
Halálos maraton: két futó meghalt, tízet kórházba szállítottak (Behaviour)
Két versenyző meghalt a vasárnap megrendezett philadelphiai maratoni futóversenyen.
nov. 21
0:40
Primera División: megdobták a partjelzőt, ezért félbeszakadt a meccs (She)
A hazai csapat 2–1-es vezetésénél, a 60. percben félbeszakadt a Granada–Mallorca találkozó, a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 13. fordulójának késő esti mérkőzése.
nov. 21
0:54
Tenisz, ATP-vb: Nadal drámai csatában, döntő szettben nyert Fish ellen (She)
A londoni ATP-tenisz vb-n egyesben a második mérkőzésen Rafael Nadal egy könnyedén megnyert, majd egy viszonylag simán elveszített második után egy drámai, toalettszünettel is tarkított mérkőzésen végül 2 óra 53 perc alatt döntő szett, rövidítésben győzött.
nov. 21
1:12
NHL: eljött az idő, Sidney Crosby 10 hónap után visszatér (She)
Tíz hónapos kihagyás után visszatér a jégre az észak-amerikai jégkorongligában szereplő Pittsburgh Penguins kanadai kiválósága, Sidney Crosby.
nov. 21
1:48
NFL: Chicagóban is bukott a Chargers, kilencedik sikerét aratta a 49ers (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 11. fordulójának 22 óra után kezdődő mérkőzésein a szezont jól kezdő, azóta viszont óriási gödörbe kerülő San Diego Chargers a Chicago Bears otthonában sem tudott kijönni a hullámvölgyből, a Nemzeti főcsoport nyugati divíziójának (NFC West)- csoportmérkőzésein a San Francisco 49ers az Arizona Cardinals kiütésével kilencedik, a Seattle Seahawks a…
nov. 21
5:42
MLS: Donovan góljával Beckhamék nyerték meg a bajnoki címet (She)
A tengerentúli profi labdarúgó-bajnokság (MLS) 2011-es szezonjának bajnoki döntőjében David Beckham együttese, a Los Angeles Galaxy Landon Donovan 72. percben szerzett góljával 1–0-ra legyőzte a Houston Dynamót.
nov. 21
5:44
NFL: Vince Young jött, látott és győzött a Giants ellen (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 11. fordulójának vasárnap esti rangadóján a Philadelphia Eagles idegenben 17–10-re legyőzte a csoportrivális New York Giantset, így életben tartotta csekély esélyét a rájátszásra.
nov. 21
6:54
Remekeltek a fiatal cselgáncsozók (Behaviour)
Az oroszországi Tyumen végleg bekerült a magyar dzsúdó egyik legkedveltebb helyszínei közé. Korábban Bor Barna itt szerzett világbajnoki ezüstérmet az Open kategóriában, míg ezen a hétvégén a közvetlen utánpótlás bizonyította, bőven van még tartalék a magyar dzsúdóban.
nov. 21
6:56
Bajnokin sem tudott nyerni a Honvéd (Behaviour)
Hiába szeretett volna a Honvéd a férfi vízilabda-bajnokságban visszavágni a Szegednek a Magyar Kupa döntőjében elszenvedett 9-8-as vereségért, ezúttal is a Tisza-parti együttes ünnepelhetett a találkozó végén.
nov. 21
6:58
Egy lépéssel közelebb az újabb csúcshoz (Behaviour)
Nem véletlenül lett a fogadóirodák által a fő esélyesnek kikiáltva az utóbbi hetekben fantasztikusan teniszező Roger Federer, aki október eleje óta még szettet is a legritkább esetben veszített el. A svájci bombaformában érkezett meg Londonba, ahol azzal a Jo-Wilfried Tsongával csapott össze a világbajnokság nyitónapján, aki idén többször is legyőzte őt, ám legutóbbi találkozójukat Federer nyerte…
nov. 21
7:00
Drámai futballhétvége (Behaviour)
Drámai eseményektől volt hangos az angol, a spanyol és a német labdarúgó-bajnokság: a Manchester City megfosztotta veretlenségétől a Newcastle-t, a Real Madrid Valenciában nyert némi szerencsével, a Bayern kikapott a címvédő Dortmundtól, miközben elmaradt a Bundesligában a Köln-Mainz mérkőzés; a találkozó bírája öngyilkosságot követett el.
nov. 21
7:02
Tarolt a Videoton (Behaviour)
A címvédő Videoton 7-0-ra kiütötte és a kiesést jelentő 15. helyre taszította a Siófokot a labdarúgó NB I 16. fordulójában.
nov. 21
7:12
NHL: a Vancouver hosszabbítás után győzte le az Ottawát (She)
A legutóbbi szezon nagydöntőse, a Vancouver Canucks hosszabbítás után 2–1-re legyőzte a kanadai rangadón az Ottawa Senatorst az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) legutóbbi játéknapján. A San Jose Sharks Patrick Marleau triplájával nyert 4–1-re Denverben, a Colorado Avalanche vendégeként.
nov. 21
7:30
Kosárlabda: újabb NBA-játékos választotta a spanyol bajnokságot (She)
A spanyol Caja Laboralnál folytatja pályafutását Goran Dragic, a bérvita miatt szünetelő észak-amerikai profi bajnokságban (NBA) érdekelt Houston Rockets kosarasa.
nov. 21
8:06
Argentína: döntetlent játszott a Boca a rangadón, közel a bajnoki cím (She)
Gól nélküli döntetlennel került közelebb az Apertura bajnoki címéhez a Boca Juniors labdarúgócsapata Argentínában. A „genovaiak” ugyan a második félidő nagy részét emberelőnyben, sőt a hajrában már kettős fórban – az 55. percben Agustin Pellettieri, majd a 77. percben Teófilo Gutiérrez jutott a kiállítás sorsára – játszhatták a Racing Club ellen, mégsem lehetnek elégedetlenek az egy ponttal,…
nov. 21
8:24
Maradona hazautazott Argentínába, nem tudni mikor tér vissza (Agroinform)
Hazautazott édesanyja temetésére Diego Maradona, az egyesült arab emírségekbeli al-Vaszl labdarúgócsapatának argentin vezetőedzője.
nov. 21
8:26
Spanyolországba szerződött a Houston Rockets irányítója (Agroinform)
A spanyol Caja Laboralnál folytatja pályafutását Goran Dragic, a bérvita miatt szünetelő észak-amerikai profi bajnokságban (NBA) érdekelt Houston Rockets kosarasa.
nov. 21
8:28
Trezeguet sérülése miatt szerződést bontott, lehet, hogy abbahagyja (Agroinform)
Izomsérülése miatt felbontotta szerződését az egyesült arab emírségekbeli Bani Jasz együttesénél David Trezeguet, a franciák világ- és Európa-bajnok labdarúgója.
nov. 21
8:42
Tenisz: német teniszező a hét nagy előreugrója a világranglistán (She)
Miután a legjobbak már a londoni világbajnokságra készültek a múlt héten, míg a többiek java része téli pihenőre vonult, nem sok változás történt a férfi teniszezők világranglistájának élmezőnyében. Az első százban a legnagyobb ugrást a német Cedrik-Marcel Stebe produkálta: a 21 éves teniszező Sao Paulóban győzött a Challenger-tornasorozat év végi záróeseményén, ennek köszönheti az előrelépést.
nov. 21
8:42
Pjanic és Gago góljaival nyert a Roma - videó (Agroinform)
Az olasz bajnokság 11. fordulójában az AS Roma hazai pályán 2-1-es győzelmet aratott a Lecce csapata felett.
nov. 21
8:44
Videó: íme, Donovan gólja, mellyel bajnokságot nyertek Beckhamék! (She)
Mint arról beszámoltunk, a tengerentúli profi labdarúgó-bajnokság (MLS) 2011-es szezonjának bajnoki döntőjében David Beckham együttese, a Los Angeles Galaxy Landon Donovan 72. percben szerzett góljával 1–0-ra legyőzte a Houston Dynamót.
nov. 21
8:44
Nadal háromjátszmás győzelemmel kezdte a világbajnokságot (Agroinform)
A második helyen kiemelt spanyol Rafael Nadal a döntő játszma rövidítésében kerekedett felül az amerikai Mardy Fishen Londonban.
nov. 21
9:00
Junior öttusa-vb: Demeter Bence negyedik, a csapat hatodik lett (She)
Demeter Bence a negyedik helyen végzett a junior öttusázók Buenos Aires-i világbajnokságán. Demeter Gergely 23., Harangozó Bence pedig 36. lett. A magyar csapat hatodikként zárta a vasárnapi versenyt.
nov. 21
9:00
Az Eagles a Giants ellen kapta össze magát (Agroinform)
Vince Young vezérletével az Eagles 17-10-es győzelmet aratott a csoportrivális New York Giants otthonában.
nov. 21
9:02
Videó: durrantak a pezsgők az öltözőben, így ünnepeltek Beckhamék! (She)
Mint arról beszámoltunk, a tengerentúli profi labdarúgó-bajnokság (MLS) 2011-es szezonjának bajnoki döntőjében David Beckham együttese, a Los Angeles Galaxy Landon Donovan 72. percben szerzett góljával 1–0-ra legyőzte a Houston Dynamót. A lefújás után kezdődhetett az ünneplés!
nov. 21
9:04
FTC: felavatták a legendás Toldi Géza felújított síremlékét (She)
Vasárnap rövid ünnepség keretében felavatták Toldi Géza, a Ferencváros egykori legendás játékosának síremlékét a Farkasréti temetőben.
nov. 21
9:18
Videó: esernyővel dobták meg a partjelzőt a Granada-Mallorca meccsen (She)
Mint arról beszámoltunk, a hazai csapat 2–1-es vezetésénél, a 60. percben félbeszakadt a Granada–Mallorca találkozó, a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 13. fordulójának késő esti mérkőzése. A játékvezető azért fújta le a találkozót idő előtt, mert az egyik néző egy esernyővel megdobta Xavier Aguilar asszisztenst, akinek a feje vérzett is az eset után. A hazai klub tájékoztatása szerint a…
nov. 21
9:18
MLS: Beckhamék nyerték a bajnokságot (Metropol)
A Los Angeles Galaxy nyerte az észak-amerikai futballbajnokságot (MLS): a lejáró szerződésű David Beckham csapata 1-0-ra verte a döntőben a Houston Dynamót.
nov. 21
9:18
David Beckhamék nyerték a bajnokságot - videó (Agroinform)
A Los Angeles Galaxy nyerte az észak-amerikai futballbajnokságot (MLS): a lejáró szerződésű David Beckham csapata 1-0-ra verte a döntőben a Houston Dynamót.
nov. 21
9:20
Sport: Erdei és Lipcsei is megkapta a Papp László Budapest-sportdíjat (She)
Tarlós István, Budapest főpolgármestere átadta a Papp László Budapest-sportdíjakat. Az elismerést Erdei Zsolt ökölvívó, Fábián László olimpiai bajnok öttusázó, Lipcsei Péter korábbi labdarúgó, Kangyal Balázs válogatott jégkorongozó, edző, valamint Fenyvesi Csaba olimpiai bajnok vívó, orvos, rákkutató vehette át.
nov. 21
9:20
Marleau mesterhármasával nyert a Sharks a Colorado otthonában - videó (Agroinform)
A San Jose Sharks többek között Patrick Marleau mesterhármasával nyert 4-1-re a Colorado Avalanche otthonában az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) vasárnapi játéknapján
nov. 21
9:36
Tenisz: Nadalnak felkavarodott a gyomra, ezért kért szünetet Fish ellen (She)
Mint beszámoltunk róla, Rafael Nadal három játszmában győzött Mardy Fish ellen tegnap a londoni ATP-vb-n, de a spanyol játékos a harmadik szettben szünetet kért. A korábbi világelső elmondta, felkavarodott a gyomra, de nincs nagyobb baja.
nov. 21
9:36
Sidney Crosby 10 hónap után visszatér (Agroinform)
Ismét játékra jelentkezik Sidney Crosby, az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) egyik legnagyobb sztárja, aki január 5-e óta nem szerepelt tétmérkőzésen.
nov. 21
9:54
Chelsea: Nem ez az elmúlt tíz év legszebb időszaka - Villas-Boas (She)
André Villas-Boas, a Chelsea labdarúgócsapatának menedzsere a Liverpooltól elszenvedett vereség után elmondta, nem menekülnek el a felelősség elől.
nov. 21
9:54
Őszvégi kikelet fagyos hangulatban (Agroinform)
A hétvégén a 16. fordulót rendezték a 2011-12-es első osztályú labdarúgó-bajnokságban. Összeállításunkban az OTP Bank Liga mérkőzéseire tekintünk vissza, statisztikákkal, nyilatkozatokkal, értékelésekkel, valamint ismertetjük a következő kör programját.
nov. 21
10:12
Ebouét megdobálták a Besiktas szurkolói, rémülten szaladgált a pályán - videó (Agroinform)
Üvegpalack, öngyújtó és egyéb tárgyak repültek az egy egykori arsenalos elefántcsontparti játékos felé.
nov. 21
10:30
Férfi vízilabda: nem szakadt el a Szeged kapusának combizma (She)
Nem szakadt el a combizma a szombati Honvéd–Szeged vízilabdameccsen megsérülő Baksa Lászlónak, a szegedi kapusnak azonban pihentetnie kell a lábát.
nov. 21
10:30
Guardiola és Nadal is reagált Noah vádaskodására (Agroinform)
Joseph Guardiola bizonyítékokat vár a spanyol sportolókat doppingolással megvádolt Yannick Noah-tól, Rafael Nadal szerint pedig francia elődjének állítása ostoba és gyerekes.
nov. 21
10:32
Stuttgart: Fejeltem már gólt, nem lett volna kuriózum - Hajnal (She)
Mint beszámoltunk róla, hasznos mezőnymunkával, a rivális kapujára időnként veszélyt jelentő futballal járult hozzá az újonc Augsburg 2–1-es legyőzéséhez Hajnal Tamás, a VfB Stuttgart középpályása.
nov. 21
10:48
Videó: Kafelnyikov, akinek jó a mérlege Federer ellen, és mindene a golf (She)
Az orosz tenisz közelmúltjának egyik legnagyobb alakja, Jevgenyij Kafelnyikov az NSO Tv-nek adott interjújában elmondta, a tenisz mellett szenvedélye a golf, remek a mérlege Roger Federer ellen, és az is kiderül, melyik csapatnak szurkol.
nov. 21
10:48
Ötgólos meccsen nyert az Atlético a kipukkadó Levante ellen - videó (Agroinform)
A spanyol labdarúgó-bajnokság vasárnap esti mérkőzésén az Atlético Madrid a Vicente Calderónban 3-2-legyőzte a Levante csapatát.
nov. 21
10:50
Gyász: Magyarországon szenvedett halálos autóbalesetet Dusan Popovics (She)
Magyarországon szenvedett halálos autóbalesetet a szerb Dusan Popovics, a jugoszláv vízilabda-válogatott korábbi centere.
nov. 21
10:50
Másodszor kapott ki a Paris Saint-Germain - videó (Agroinform)
A francia bajnokság 14. fordulójában a listavezető Paris Saint-Germain hatalmas meglepetésre hazai pályán szenvedett 1-0-s vereséget a találkozó előtt még a 19. helyen álló Nancy csapatától.
nov. 21
11:06
Videó: félbeszakadt holland meccs - az orrukig sem láttak a játékosok (She)
A holland első osztályban félbeszakadt az Excelsior–AZ találkozó, miután az orrukig sem láttak a játékosok a hatalmas ködben. A narancssárga labda bevetése ellenére, noha elkezdték, befejezni nem tudták a meccset.
nov. 21
11:07
Tízen estek rá a rossz helyen álló bíróra, valahogy túlélte - videó (Agroinform)
Az NFL vasárnapi mérkőzésén a Baltimore Ravens a Cincinnati Bengals együttesével csapott össze. Összecsaptak az egyik bíró felett is a hullámok, aki a harmadik negyedben igen rosszkor volt rossz helyen.

Keresés