2011. november 26. szombat

nov. 26
0:18
Videó: a hokis nagy meglepetése és a csinos cheerleader esése - napi top videók (She)
Szokásos napi videós összefoglalónkban ezúttal megnézhetik a hokist, aki inni akart, ám nagy meglepetés érte, hogyan lett döntetlen a Budapest Honvéd–Haladás labdarúgó NB I-es bajnoki, mit kívánnak az Aranycsapat legendái a mai magyar futballistáknak és milyen „ajándékokkal” lepik meg mostanság a Dallas Cowboys cheerleadereit a meccseken.
nov. 26
0:36
NHL: tíz győzelem után a Boston szétlövéssel kikapott a Detroittól (She)
A Boston Bruins negyven év után először vihette volna véghez azt a bravúrt az észak-amerikai profi hokiligában (NHL), hogy sorozatban 11 mérkőzést nyer meg, ám tíz siker után hazai pályán szétlövéssel 3–2-re kikapott a Detroit Red Wingstől.
nov. 26
0:54
Labdarúgás: a Depor az Almeríának, a Nantes a Monacónak lőtt hármat (She)
A spanyol másodosztályú labdarúgó-bajnokság pénteki mérkőzésén két olyan csapat találkozott, amely az előző szezonban még az élvonalban szerepelt. A Deportivo La Coruna hazai pályán 3–1-re nyert az Almería ellen.
nov. 26
6:36
Folytatódhat a rókavadászat (Behaviour)
Vasárnap ismét a Füchse Berlin ellen lép pályára a Veszprém a férfi kézilabdacsapata a Bajnokok Ligája csoportkörének hatodik fordulójában. A találkozónak a magyar együttes az esélyese. Nem mondható el ugyanez az EHF Kupában szereplő Tatabányáról és Balatonfüredről. A KEK-ben az FTC-nek nincs félnivalója, szombaton búcsúztatják a pályafutását befejező klasszis játékost, Radulovics Bojanát.
nov. 26
6:54
NHL: nem fukarkodtak a gólokkal, 6-5-re nyert a Chicago, két 6-3 született (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) 48. játéknapján 13 mérkőzést rendeztek,, és több találkozón is igazi gólesőt láthatott a közönség. A Chicago 11 találatot hozó meccsen, 6–5-re nyert az Anaheim vendégeként, míg a Pittsburgh az Ottawa, a New York Rangers pedig a Washington ellen győzött 6–3-ra.
nov. 26
6:54
Ciprus, a boldogság szigete (Behaviour)
Nem mondhatni, hogy az angol együttesek brillíroznának a labdarúgó Bajnokok Ligájában: az utolsó forduló előtt négy delegáltjuk közül mindössze az Arsenal van ott a legjobb 16 között. Talán ennél is nagyobb szám, hogy első ciprusi együttesként ugyanakkor az egyenes kieséses szakaszban szerepel az APOEL.
nov. 26
6:56
Célkeresztben a jövő évi paralimpia (Behaviour)
A Magyar Sport Házában tegnap tartotta közgyűlését a Magyar Paralimpiai Bizottság, amely a legfontosabb jövő évi feladatának a sikeres felkészülést nevezte meg a londoni paralimpiára, illetve az ottani minél eredményesebb szereplést tartja szem előtt.
nov. 26
6:58
Az ereit felvágó Rafati másfél éve depressziós (Behaviour)
Nagyrészt futballbírói tevékenységével együtt járó állandó félelem és médianyomás miatt vált depresszióssá a német Babak Rafati, aki a múlt szombati, Köln-Mainz német élvonalbeli mérkőzés előtt akart véget vetni az életének, amint szállodai fürdőkádjában felvágta az ereit.
nov. 26
7:00
Tsonga hazaküldte Rafael Nadalt a vb-ről (Behaviour)
Noha eddigi pályafutása során már szinte mindent megnyert Rafael Nadal, az egyetlen hiányzó trófeára, a világbajnoki címre még egy évig minimum várnia kell. Pedig a spanyol összeszorított foggal küzdött hosszú sérüléséből visszatérve, a bombaformában játszó francia Jo-Wilfried Tsonga ellen, ám 162 perc káprázatos csatát követően 7:6, 4:6 6:3-as vereségével búcsúzott a világbajnokságtól.
nov. 26
7:30
Chelsea: Villas-Boas úgy véli, Abramovics még bízik benne (She)
Saját bevallása szerint még bírja az orosz tulajdonos, Roman Abramovics bizalmát André Villas-Boas, a Chelsea labdarúgócsapatának szakvezetője.
nov. 26
8:24
Mancini nem hisz a BL-győzelemben (Agroinform)
Roberto Mancini, a Manchester City labdarúgócsapatának vezetőedzője szerint ha együttese tovább is jut csoportjából, nincs esélye megnyerni a Bajnokok Ligáját.
nov. 26
8:42
Videó: A beálló játékosok nem először teljesítenek gyengén - Supka (She)
A labdarúgó NB I 17. fordulójának nyitó mérkőzésén a Budapest Honvéd hiába vezetett 2–0-ra a Haladás ellen, a szombathelyiek a félidők végén szerzett góljaikkal végül egy pontot hazavihettek a Bozsik-stadionból. A meccs után a vendégek mestere, Aczél Zoltán és a pontot érő gól szerzője, Tóth Péter, míg a kispestiektől Supka Attila vezetőedző nyilatkozott az NSO Tv-nek.
nov. 26
8:42
Berdych lesz Tsonga ellenfele az elődöntőben (Agroinform)
A Londonban zajló ATP Mesterek Kupáján a hetedik kiemelt cseh Tomás Berdych három játszmában legyőzte a spanyol David Ferrert, így bejutott a torna elődöntőjébe.
nov. 26
8:44
Férfi kosárlabda NB I: finn helyett spanyol szakvezető Debrecenben (She)
Az eredménytelenség miatt menesztették a finn Mika Turunent, a férfi élvonalbeli kosárlabda-bajnokságban szereplő Debrecen vezetőedzőjét.
nov. 26
8:44
Schweinsteiger elkezdte az edzésmunkát, kulcscsonttörése szépen javul (Agroinform)
Bő három héttel kulcscsonttörése, illetve műtétje után már csapattársaival futott Bastian Schweinsteiger, a Bayern München német válogatott labdarúgója.
nov. 26
8:46
Férfi kosárlabda NB I: magyar állampolgár lett a nyíregyházi hátvéd (She)
Letette az állampolgári esküt, így immár magyar játékosként vethető be László Róbert, aki egy hónapja tréningezik a Marso-Vagép NYKK férfi kosárlabdacsapatánál.
nov. 26
8:48
Videó: a holland listavezető bombagóllal és pazar szabadrúgással nyert (She)
A holland labdarúgó-bajnokság 14. fordulójának nyitó mérkőzésén a listavezető AZ Alkmaar hazai pályán 2–0-ra nyert az Utrecht ellen. A svéd válogatott Rasmus Elm egy pazar szabadrúgásból szerzett vezetést, amelyet a 89. percben az izlandi Johann Berg Gudmundsson duplázott egy bombagóllal. Tekintse meg a meccs találatait!
nov. 26
9:00
Videó: a holland listavezető pazar szabadrúgással és bombagóllal nyert (She)
A holland labdarúgó-bajnokság 14. fordulójának nyitó mérkőzésén a listavezető AZ Alkmaar hazai pályán 2–0-ra nyert az Utrecht ellen. A svéd válogatott Rasmus Elm pazar szabadrúgásból szerzett vezetést, amelyet a 89. percben az izlandi Johann Berg Gudmundsson duplázott meg egy bombagóllal. Tekintse meg a meccs találatait!
nov. 26
9:00
Massa elengedi Alonsót, ha kell (Metropol)
Felipe Massa, a Forma-1-es Ferrari pilótája kijelentette: a vasárnapi idényzáró Brazil Nagydíjon engedi előzni csapattársát, Fernando Alonsót, ha ez kell ahhoz, hogy a spanyol a pontverseny második helyén végezzen.
nov. 26
9:00
Massa elengedi Alonsót, ha kell (Agroinform)
Felipe Massa, a Forma-1-es Ferrari pilótája kijelentette: a vasárnapi idényzáró Brazil Nagydíjon engedi előzni csapattársát, Fernando Alonsót, ha ez kell ahhoz, hogy a spanyol a pontverseny második helyén végezzen.
nov. 26
9:18
Videó: a kegyetlen szabálytalanságot góllal bosszulta meg a Devils (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) alapszakaszának 48. játéknapján a New York Islanders otthonában nyert 1–0-ra a New Jersey Devils. A mindent eldöntő gólt Petr Sykora szerezte, ám a meccs sokkal inkább a hazaiak játékosának, John Tavaresnek súlyos és szándékos szabálytalanságáról marad emlékezetes. Az Islanders centere egy palánk melletti ütközés során kíméletlenül rácsapott Zach…
nov. 26
9:18
André Villas-Boas még érzi a bizalmat a Chelsea-nél (Agroinform)
Saját bevallása szerint még bírja az orosz tulajdonos, Roman Abramovics bizalmát André Villas-Boas, a Chelsea labdarúgócsapatának edzője.
nov. 26
9:20
A Chelsea könnyű, a United nehéz ellenfél ellen javíthat (Agroinform)
A gödörben lévő Chelsea a 17. Wolverhampton ellen javíthatja az elmúlt hetek gyászos mérlegét, Manchester Unitedre viszont kemény feladat vár a Newcastle ellen.
nov. 26
9:36
A Roma közel 80 percig jól tartotta magát, de aztán jött Di Natale - videó (Agroinform)
Az olasz bajnokság pénteki mérkőzésén az Udinese 2-0-ra legyőzte hazai pályán az AS Roma együttesét és a tabella élére ugrott.
nov. 26
9:38
Az utolsó pillanatban mentett pontot a Haladás Kispesten - videó (Agroinform)
Az OTP Bank Liga 17. fordulójában a Budapest Honvéd otthonában ért el 2-2-es döntetlent a tabella hátsó felében elhelyezkedő Szombathelyi Haladás.
nov. 26
9:54
Kajak-kenu: Az MTK-nál folyamatosan a pénztelenség a téma - Benedek Dalma (She)
Benedek Dalma fellázadt. No nem a sok edzés miatt (azt már megszokta, sőt hiányozna is, ha nem lenne), hanem amiatt, ami körülötte folyik. Nem magáért, a többiekért haragszik. Azokért, akiknek tényleg napi megélhetési gondjaik vannak, mert klubjuk, az MTK átlagosan hathavi fizetéssel tartozik a kajak-kenusoknak. A hétszeres világbajnok kajakos a Nemzeti Sportnak adott interjúban beszélt a…
nov. 26
9:54
A Lazio vagy a Juve elléphet, de a Milannal és az Udinesével is jót tehetnek (Agroinform)
A Napoli a pontlevonás miatt a középmezőnyben álló Atalantához látogat, és kérdéses, hogy Cavaniék mennyire fáradtak a City elleni győzelem után.
nov. 26
10:12
Ajánló: madridi derbi, Lazio-Juventus, Ruhr-vidéki rangadó - szombati program (She)
Több rangadót is rendeznek ma az európai labdarúgó-topligákban. Spanyolországban az éllovas Real Madrid városi riválisával, az Atléticóval játszik. Angliában a szezon egyik meglepetéscsapata, a Newcastle United a Manchester Unitedhez látogat, míg a Gera Zoltánt és Fülöp Mártont is foglalkoztató West Bromwich Albion a Tottenham Hotspurt fogadja. Németországban Ruhr-vidéki derbire kerül sor, a…
nov. 26
10:12
Crosby három gólpasszal segítette a Penguins-t - videó (Agroinform)
A hétfőn visszatért Sidney Crosby három gólpasszal segítette csapatát, a Pittsburgh Penguins-t a vendég Ottawa Senators 6-3-as legyőzése alkalmával az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) pénteki játéknapján.
nov. 26
10:14
Remek gólokkal győzte le otthonában a Gladbach a Köln csapatát - videó (Agroinform)
A Bundesliga 14. fordulójának pénteki mérkőzésén a Köln otthonában is magabiztosan gyűjtötte be a három pontot a Borussia Mönchengladbach csapata.
nov. 26
10:30
Ég és föld – Debrecenben próbál talpon maradni a ZTE (Agroinform)
A veretlenül listavezető Debrecen a tabella utolsó helyezettjét, a még nyeretlen Zalaegerszeget fogadja. Nyáron a Loki 2-0-ra nyert a ZTE Arénában.
nov. 26
10:48
Videó: dráma a 91. percben, 60 méteres lövést nézett be a kapus (She)
Elképesztő csattanóval ért véget a holland labdarúgó-bajnokság másodosztályának 14. fordulójában rendezett Sparta Rotterdam–FC Eindhoven mérkőzés. A 91. percben 2–1-es hazai vezetésnél szabadrúgást kapott az Eindhoven. Wesley Vanbelle állt a labda mögé és mintegy 60 méterről a kapuba lőtt. Ehhez persze nagyban hozzájárult Rubin Dantschotter kapus hatalmas hibája, aki csúnyán aláfutott a labdának.
nov. 26
10:50
Videoton: Bozsovics örül, hogy végre lehetőséget kapott, készül a folytatásra (She)
A Videoton montenegrói kapusa, Mladen Bozsovics a labdarúgó NB I 16. fordulójában, a Siófok elleni 7–0-s siker alkalmával lépett először pályára ebben az idényben bajnoki találkozón.  A légiós örül, hogy a sok munkának meglett az eredménye, és már nemcsak a válogatottban, hanem a klubjában is lehetőséget kap.
nov. 26
11:06
NBA: kísérleti megállapodást kötöttek, december 25-én rajtolhat a szezon (She)
Az amerikai profi kosárlabdaliga (NBA) képviselői maratoni, 15 órás tárgyalás után péntek éjjel úgynevezett kísérleti megállapodást kötöttek a játékos-szakszervezettel (NBPA) arról, hogy december 25-én mégiscsak elkezdődik a szezon. Mindez akkor válik hivatalossá, ha a csapatok tulajdonosai is elfogadják az egyezséget.
nov. 26
11:06
Karl Erik érkezését örömmel fogadták a csapattársaim - Heidi Löke (Agroinform)
A Győri ETO norvég beállósa úgy látja, csapattársai örülnek annak, hogy élettársa, a magyar válogatott szövetségi kapitányaként is dolgozó Karl Erik Böhn vette át Konkoly Csaba munkáját.
nov. 26
11:08
Ruhr-vidéki derbi Dortmundban, a Leverkusen Berlinbe látogat (Agroinform)
Óriási várakozás előzi meg a Borussia Dortmund-FC Schalke 04 mérkőzést, a hétközben a Chelsea-t legyőző Bayer Leverkusen az újonc Hertha otthonába látogat a Bundesliga 14. fordulójában.
nov. 26
11:10
Mégis egyezség születhet (Agroinform)
A csapattulajdonosok és a játékosokat képviselő szakszervezet (NBPA) szombaton "kísérleti megállapodást" kötött, melynek következtében elképzelhető, hogy mégsem marad el az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) teljes szezonja.
nov. 26
11:24
Videó: brutális könyöklés, hosszas pofozkodás - pénteki NHL-bunyók (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) alapszakaszának 48. játéknapján a sok gól mellett több bunyót is láthattak a nézők. Ezek közül kiemelkedett a Dallas Stars–Toronto Maple Leafs meccsen (3–4) a kanadaiak játékosának, Luke Schenn-nek a durva könyöklése – a szenvedő fél a cseh Tomás Vincour volt –, amelyet nem sokkal később vissza is kapott, illetve a New York Islanders–New Jersey…
nov. 26
11:42
Mégis lesz NBA-szezon? (Infostart)
A csapattulajdonosok és a játékosokat képviselő szakszervezet (NBPA) szombaton "kísérleti megállapodást" kötött, melynek következtében elképzelhető, hogy mégsem marad el az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) teljes szezonja.
nov. 26
11:42
DVTK: 29 év után győzne ismét a csapat otthon a Fradi ellen (She)
A Diósgyőr labdarúgócsapatának hivatalos honlapján megjelent statisztikai összeállításból kiderül, hogy az együttes holnap két sorozatot is megtörhet a Ferencváros ellen: a vendégek 403 perce nem kaptak gólt az NB I-ben, a DVTK pedig 29 éve nem verte meg hazai pályán a Fradit.
nov. 26
11:42
Siófokon az ébredésben, Pápán a feltámadásban hisznek (Agroinform)
A bajnokság eddigi legsúlyosabb vereségét elszenvedő Siófok az utóbbi három mérkőzését elveszítő Pápát fogadja. A 2. fordulóban a Lombard nyert 2-0-ra.
nov. 26
12:00
Haladás: a 19 éves Radó hétfő óta villámkarriert futott be, ma is játszhat (She)
Az U19-es válogatott Radó András „villámkarriert” futott be a Haladás felnőttcsapatánál: a középpályás hétfő óta készül az első kerettel, tegnap pedig gólpasszal járult hozzá a kispesti pontszerzéshez az NB I-ben (2–2). Ma viszont már az NB III-as együttesben bizonyíthat.
nov. 26
12:00
Bombagólokkal nyert az Alkmaar az Utrech ellen - videó (Agroinform)
A holland bajnokság pénteki mérkőzésén az AZ Alkmaar Rasmus Elm és Johann Gudmundsson csodás góljaival 2-0-ra legyőzte hazai pályán az Utrecht csapatát így megőrizte első helyét a tabellán.
nov. 26
12:02
Videó: a meccs után megkérte barátnője kezét az amerikai kosaras (She)
Szép és emlékezetes pillanatokkal ért véget a másodosztályú spanyol kosárlabda-bajnokság 11. fordulójában rendezett Melilla Baloncesto–Clínicias Rincón mérkőzés (80–69). A hazaiak játékosa, Ridge McKeither a meccs végén megkérte barátnője, a mexikói származású Samantha kezét. A 2000 fős közönség egy része még egy kis transzparenst is kifeszített „Samantha! Hozzám jössz feleségül?” felirattal. A…
nov. 26
12:02
Kádas Adrienn aranyérmes (Agroinform)
A 65 kilós Kádas Adrienn alig 17 évesen aranyérmes lett a Dublinban zajló kickbox-világbajnokságon.
nov. 26
12:04
Tragédia: elhunyt a Maglódon szereplő korábbi Fradi-csatár (She)
Életének 31. évében elhunyt Gajda István, a Ferencváros, a Budapest Honvéd, a Diósgyőr, a Szigetszentmiklós, a Békéscsaba és a BKV Előre korábbi játékosa. A labdarúgó ma hajnalban szenvedett halálos kimenetelű autóbalesetet.
nov. 26
12:36
Sífutás: Björgen Kuusamóban is nyert, ritka egyezés a dobogón (She)
A norvég Marit Björgen sorozatban a harmadik világkupaversenyét is megnyerte a női sífutók 2011–2012-es szezonjában. A szombati öt kilométeres szabadstílusú diadala immáron a 49. vk-elsősége karrierje során – ez a szám abszolút rekord ebben a sportágban a férfiakat és a nőket is beleértve.
nov. 26
12:54
Női kézilabda: csak kedden reagál a Fradi Böhn győri kinevezésére (She)
A Ferencváros korábban tiltakozását bejelentő nőikézilabda-szakosztálya a pénteki elnökségi ülését követően nem foglalt állást a magyar válogatott szövetségi kapitányának, a norvég Karl Erik Böhnnek a győri csapat vezetőedzői székébe történt kinevezése ügyében. A szakosztály kedden délelőtt, sajtótájékoztatón számol be az álláspontjáról.
nov. 26
12:54
Jön a madridi derbi - nálunk élőben! (Agroinform)
Három mérkőzést rendeznek a spanyol bajnokság 14. fordulójában, melynek leginkább várt mérkőzése Real-Atlético összecsapás.
nov. 26
13:12
Kickbox-vb: Kádas Adrienn aranyérmes lett a 65 kilósok között (She)
A 65 kilós Kádas Adrienn alig 17 évesen aranyérmes lett a Dublinban zajló kickbox-világbajnokságon.

Keresés