2011. november 7. hétfő

nov. 7
0:00
NFL: győzött a Miami, így már csak az Indianapolis nyeretlen (She)
A Miami Dolphins 31–3-ra győzött a Kansas City Chiefs otthonában a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 9. fordulójában, így már csak az Indianapolis nyeretlen a csapatok közül. A Colts 31–7-re kapott ki hazai pályán az Atlanta Falconstól.
nov. 7
0:00
Nem sikerült győzelemmel búcsúzni Alberttől a Ferencvárosnak (Behaviour)
A Ferencváros hazai környezetben gól nélküli döntetlent játszott a Pakssal a labdarúgó OTP Bank Liga 15. fordulójának vasárnap esti zárómérkőzésén.
nov. 7
0:00
A Miami bezsebelte első győzelmét a szezonban (Agroinform)
A Delfinek Matt Moore vezérletével magabiztosan, 31-3-ra győzedelmeskedtek a Chiefs otthonában, már csak az Indianapolis nyeretlen az NFL-ben.
nov. 7
0:18
Az utolsó "őszi" fordulóra talált magára a Videoton (Infostart)
Hat perc alatt három gólt szerzett a Videoton a hajrában, ezzel nyert az Újpest ellen a labdarúgó NB I 15. fordulójában. A Ferencváros hazai környezetben gól nélküli döntetlent játszott a Pakssal.
nov. 7
0:18
Videó: zseniális Ronaldinho, őrült bajnoki Hollandiában - napi top videók (She)
Napi öt legemlékezetesebb videóinkban megnézheti, hogyan lőtt pazar gólt az edzésen Ronaldinho, mekkora különbséggel előzte meg a gyorsaságimotoros Casey Stoner ellenfelét a Spanyol Nagydíjon, ki örülhetett a tíz találatot hozó Utrecht–Ajax mérkőzés végén, hogy talált be Korcsmár Zsolt és meglepte-e a Milant a Catania.
nov. 7
0:18
Balzsay: jöhet a folytatás (Behaviour)
Immár biztosra veheti az augusztusban a WBA nagyközépsúlyú világbajnoki övét megszerző Balzsay Károly, hogy a korábban ugyanezt a címet örző Dimitri Sartison ellen kell megvédenie tavasszal a szervezet vb-címét. A kazah felépült a sérüléséből, és már csak az hiányzik a Balzsay elleni meccséhez, hogy november 12-én sikerrel vegye a nyolcmenetes felhozó találkozóját.
nov. 7
0:18
Tíz emberrel győzte le a Getafe az Atléticót (Agroinform)
A "sötétkékek" úgy nyertek, hogy Alberto Lopo kiállítása miatt a 29. percben emberhátrányba kerültek, és az eset miatt megítélt büntetővel vezetett az Atlético.
nov. 7
0:22
Primera División: a Getafe hősies győzelmet aratott az Atlético ellen (She)
A 28. perctől emberhátrányban játszó Getafe 3–2-re győzött az Atlético Madrid ellen a spanyol labdarúgó-bajnokság élvonalának 12. fordulójában.
nov. 7
0:26
Videó: Neymar szárnyalt - gól szabadrúgásból és cseles gólpassz (She)
A Santos labdarúgócsapata 2–0-s sikert aratott a brazil bajnokság 33. fordulójában a Vasco da Gama ellen hazai pályán. A Libertadores-kupa-győztes első gólját Neymar lőtte szabadrúgásból a 3. percben – igaz, az egyik védő még beleért –, majd a brazil válogatott csatár cseles passzal szolgálta ki Humberlito Borgest, aki védhetetlenül bombázott a Vasco kapujába.
nov. 7
2:06
NFL: a New Englandnek ismét beletört a bicskája a New York Giantsbe (She)
A New York Giants a 2007–2008-as idény fináléja után ismét legyőzte a New England Patriots együttesét az NFL-ben, a bostoni csapat Tom Bradyvel a soraiban 31 megnyert hazai meccs után kapott ki ismét a Gillette-stadionban. A címvédő Green Bay Packers San Diegóban pontokban gazdag mérkőzésen őrizte meg százszázalékos mérlegét.
nov. 7
6:18
NFL: a Ravens az utolsó másodpercekben fordított a Steelers otthonában (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 9. fordulójának vasárnap esti (csoport)rangadóján a Baltimore Ravens elképesztő hajrában, a zárás előtt 8 másodperccel fordítva 23–20-ra legyőzte a nagy rivális Pittsburgh Steelerst.
nov. 7
6:54
Terol is csúcsra ért (Behaviour)
Az idei gyorsasági motoros világbajnokság utolsó futamát Valenciában rendezték, ahol a teljes mezőny együtt búcsúzott el a két hete, Sepangban tragikus balesetben elhunyt Marco Simoncellitől. Mindhárom kategória versenyzői tiszteletkört tettek meg az olasz motoros emlékére.
nov. 7
7:12
Tenisz: Del Potro nem játszik Párizsban, így a vb is ugrott neki (She)
Vállsérülése miatt nem indul a hétfőn kezdődő párizsi férfi tenisztornán az argentinok kiválósága, Juan Martín del Potro.
nov. 7
7:12
Kegyetlen győri bosszú (Behaviour)
Minden, hétvégén pályára lépett magyar kézilabdacsapat megnyerte nemzetközi mérkőzését: a legnagyobb sikert a Győr női együttese érte el a Bajnokok Ligájában a Randers kiütésével (35-20), és óriási bravúrt aratott a férfi válogatott is a szerbiai négyes torna megnyerésével. Az EHF Kupában és a KEK-ben a magyar alakulatok többsége "edzett egy jót".
nov. 7
7:14
Olaszország: Abate először kapott meghívót, Di Natale továbbra sem kell (She)
Az olasz labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Cesare Prandelli kijelölte keretét a Lengyelország és Uruguay elleni felkészülési mérkőzésre.
nov. 7
7:16
NHL: a Vancouver nagyon megverte a Chicagót, ismét nyert a Dallas (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) legutóbbi játéknapjának legnagyobb különbségű győzelmét a Vancouver Canucks aratta, ráadásul idegenben – a legutóbbi szezon nagydöntőse 6–2-re nyert a 2010-es bajnok Chicago vendégeként. A Dallas ugyanakkor egymás után harmadik győzelmét könyvelte el, és a Carolina elleni sikert követően átvette a vezetést a Blackhawkstól a Nyugati főcsoportban.
nov. 7
7:18
Anglia: Rodwell és Sturridge személyében két újonc is bizonyíthat (She)
Jack Rodwell és Daniel Sturridge személyében két újonc is meghívót kapott az angol labdarúgó-válogatott keretébe.
nov. 7
7:48
Real Madrid: hatvanmillió kínai látta az Osasuna elleni 7-1-es sikert (She)
Helyi becslések szerint több mint hatvanmillió kínai néző látta vasárnap a Real Madrid–Osasuna spanyol bajnoki labdarúgó-mérkőzést.
nov. 7
8:42
A német játékosok mellett a szakvezetőknek is magas prémium jár (Agroinform)
A német labdarúgó-válogatott játékosai mellett Joachim Löw szövetségi kapitánynak és két segítőjének, Hansi Flicknek és Andreas Köpkének is jár 300 ezer euró, amennyiben a csapat megnyeri a jövő évi ukrán-lengyel közös rendezésű Európa-bajnokságot.
nov. 7
9:00
Tenisz: Ivanovicsnak négy helyet jelentett a bali tornagyőzelem (She)
Elkészült a szezont lezáró női tenisz-világranglista. Mivel a nagymenők a világbajnokság után már pihentek, a rangsor első felében csak a bali Bajnokok Tornáján résztvevő versenyzők pontszáma változott.
nov. 7
9:00
Németh Krisztián: „Ide hazajöttem” (Metropol)
Góllal tért vissza az MTK-ba a Sopron ellen 4-0-ra megnyert NB II-es baj­nokin Németh Krisztián. Interjú!
nov. 7
9:00
A Giants nyerte az óriások csatáját - videó (Agroinform)
A New York Giants 15 másodperccel a végső lefújás előtt szerzett touchdownt, amivel 24-20-ra győzedelmeskedtek a Patriots otthonában.
nov. 7
9:02
Németország: Löw és segítői is 300 ezer eurót kapnak az Eb-győzelem esetén (She)
A német labdarúgó-válogatott játékosai mellett Joachim Löw szövetségi kapitánynak és két segítőjének, Hansi Flicknek és Andreas Köpkének is jár 300 ezer euró, ha a csapat megnyeri a jövő évi ukrán-lengyel közös rendezésű Európa-bajnokságot.
nov. 7
9:02
Hatot vágott a Canucks a Chicagónak - videó (Agroinform)
A két nyugati nagyágyú első idei összecsapása nagyarányú kanadai győzelmet eredményezett.
nov. 7
9:04
MLS: Beckhamék bejutottak a nagydöntőbe, a Houstonnal találkoznak (She)
A Los Angeles Galaxy 3–1-re győzött a Real Salt Lake ellen az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokság (MLS) Nyugati főcsoportjának fináléjában, és a Sporting Kansas Cityt kiverő Houston Dynamóval csap össze a nagydöntőben.
nov. 7
9:18
Videó: elképesztő végjáték a Pittsburgh-Baltimore NFL-rangadón (She)
Mint arról már beszámoltunk, a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 9. fordulójának vasárnap esti (csoport)rangadóján a Baltimore Ravens elképesztő hajrában, a zárás előtt nyolc másodperccel fordítva 23–20-ra legyőzte a nagy rivális Pittsburgh Steelerst. Nézze meg a mérkőzés összefoglalóját!
nov. 7
9:18
Közel 60 millióan látták Kínában a Real gólparádéját (Agroinform)
Helyi becslések szerint több mint hatvanmillió kínai néző látta vasárnap a Real Madrid-Osasuna spanyol bajnoki labdarúgó-mérkőzést.
nov. 7
9:20
Tenisz: Granollers a tornagyőzelme után 28 helyet lépett előre (She)
Alig volt mozgás a férfi tenisz-világranglista élbolyában, a legfrissebb rangsor szerint – a Valenciában elődöntőt játszó, de a párizsi mestertornától sérülése miatt visszalépő – Juan Martín del Potro egy helyet javítva a tizedik pozícióba ugrott.
nov. 7
9:20
Del Potro lemondta a részvételt, a Davis Kupa döntőre pihen (Agroinform)
Nem indul a hétfőn rajtoló párizsi fedettpályás férfi tenisztornán Juan Martin del Potro.
nov. 7
9:22
Brazília: a Vasco után a Corinthians is botlott a hétvégén (She)
A Vasco da Gama Santostól elszenvedett vereségét követően az éllovas Corinthians is botlott: 2–1-re kikapott az América Mineiro otthonában a brazil élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 33. fordulójában.
nov. 7
9:24
Videó: „Debrecenben még a diósgyőrinél is jobbak a szurkolók” (She)
Bár két tavaszi fordulót előre hoztak a labdarúgó NB I-ben, az őszi bajnoki címet képletesen a DVSC-Teva nyerte meg. Az NSO Tv utánajárt, hogy mi a titka a debreceniek kiváló első félévi szereplésének. Kondás Elemér vezetőedző és pályaedzője, Sándor Tamás a csapatösszhangot emelte ki, míg Dombi Tibor és Szakály Péter szerint a játékosok helyi kötődésének és a közönség nagy segítségének véli a…
nov. 7
9:36
Argentína: csak ikszelt az éllovas Boca, de így is nyolc pont az előnye (She)
A Boca Juniors gól nélküli döntetlent játszott a Vélez Sarsfielddel idegenben az argentin élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 14. fordulójában, de így is nyolc pont az előnye a tabella élén a második Racing Clubbal szemben.
nov. 7
9:36
MLS: Beckhamék döntőbe jutottak (Metropol)
David Beckham együttese, a Los Angeles Galaxy, valamint a Houston Dynamo jutott be vasárnap az észak-amerikai labdarúgó-bajnokság (MLS) döntőjébe.
nov. 7
9:36
Kaká és Marcelo sem sem lép pályára a brazil válogatottban (Agroinform)
A Real Madrid két játékosa, Kaká és Marcelo sem tud résztvenni a brazil labdarúgó-válogatott soron következő két barátságos mérkőzésén.
nov. 7
9:38
Brazília: Kaká és Marcelo sem lép pályára a válogatott meccsein (She)
A Real Madrid két játékosa, Kaká és Marcelo sérülés miatt nem vesz részt a brazil labdarúgó-válogatott soron következő két felkészülési mérkőzésén.
nov. 7
9:54
Sorsoltak a Magyar Kupában (Metropol)
A bajnokságban második Győr és harmadik Diósgyőr párharca emelkedik ki a labdarúgó Magyar Kupa nyolcaddöntőjéből, melynek sorsolását vasárnap este rendezték meg.
nov. 7
9:54
Mondtam Bielsának, hogy állatok vagytok - Guardiola (Agroinform)
A Barcelonánál nincs letargia a bilbaói döntetlen után, Pep Guardiola egyenesen boldog volt a kínkeservesen kiharcolt egy pont miatt.
nov. 7
10:12
KTE: szurkoló ütött meg egy kecskeméti focistát Dabason - sajtóhír (She)
A vasárnapi Dabas–Kecskeméti TE II NB III-as bajnoki labdarúgó mérkőzés 90. percében az egyik hazai szurkoló az oldalvonal mellett megütötte Hajnal Gábort, a vendégek labdarúgóját – írja a delmagyar.hu. A részletekről Török László, a KTE II vezetőedzője beszélt a regionális portálnak.
nov. 7
10:12
David Beckhamék bejutottak a döntőbe - videó (Agroinform)
David Beckham együttese, a Los Angeles Galaxy, valamint a Houston Dynamo jutott be vasárnap az észak-amerikai labdarúgó-bajnokság (MLS) döntőjébe.
nov. 7
10:30
Videó: még a kapus is csak nézte a briliáns kapásgólt a belga bajnokin (She)
A belga labdarúgó-bajnokság 13. fordulójában a bajnoki címre is pályázó Gent 6–2-re legyőzte otthon a Mechelent. Bár az eredmény könnyed sikert mutat, a hazaiak az 58. percben még 2–2-re álltak ellenfelükkel. A vendégek első egyenlítő gólja azonban élményszámba ment. Egy jobb oldali beadást a középen helyezkedő Julien Gorius 12 méterről kapásból bombázott a bal felső sarokba.
nov. 7
10:30
Megtörtént az első edzőváltás, Payne helyett Hitchcock a Kékek élén (Agroinform)
A rosszul rajtoló St. Louis Blues vezetősége vasárnap megvált Davis Payne-től, és helyére Ken Hitchcockot nevezte ki.
nov. 7
10:48
Diósgyőr: Érdemes útra kelni, mert mindenhol győzhetünk - Benczés (She)
Benczés Miklós, a DVTK vezetőedzője a diósgyőri klub hivatalos honlapjának adott interjúban értékelte csapata Vasas otthonában elért, első idegenbeli sikerét, és azt is elmondta, hiába állnak fél távnál a harmadik helyen, most nincs idő örülni.
nov. 7
10:48
2013 őszére - 2014 tavaszára lehet kész az új Albert Stadion (Agroinform)
Fürjes Balázs, a budapesti nagyberuházásokért felelős kormánybiztos reméli, hogy jövőre elkezdődhet az új Albert Stadion építése.
nov. 7
11:06
Videó: a kanadai NHL-kapus elképesztő bravúrral mentette meg csapatát (She)
Sokat köszönhet kapusának, Dwayne Rolosonnak a Tampa Bay Lightning jégkorongcsapata. Az észak-amerikai profi liga (NHL) alapszakaszának 30. játéknapján a Florida állambeli rangadón a kanadai kapus az este védését mutatta be, amikor a hosszabbítás vége előtt nyolc és fél másodperccel fantasztikus mozdulattal hárította a Florida Panthers játékosának, Stephen Weissnek ziccerét. A bravúr nagyon sokat…
nov. 7
11:06
Meglincselték a bírót Iránban - videó (Agroinform)
Miután a játékvezető kiosztott egy sárgát, előbb a játékosok majd a vezetők, végül a szurkolók vettek elégtételt a sporin egy iráni focimeccsen.
nov. 7
11:08
Előbb a játékosok, majd a szurkolók ütötték-verték a bírót - videó (Agroinform)
Elképesztő képsorok láttak napvilágot a közel-keleti országból, ami után aligha javult az ország futballjának megítélése.
nov. 7
11:24
2013 őszére lehet kész az új Albert Stadion (Infostart)
Fürjes Balázs reméli, hogy jövőre elkezdődhet az új Albert Stadion építése, amely 12 milliárd forintból valósítható meg, s leghamarabb a 2013-as év őszi idényére, optimálisabb esetben 2014 tavaszára készülhet el.
nov. 7
11:24
Norvégiában Mohammed Abdellaoue az év futballistája (Agroinform)
Mohammed Abdellaoue, a német élvonalban szereplő Hannover 96 támadója lett az év labdarúgója Norvégiában.
nov. 7
11:42
Bp. Honvéd: Indonéziában folytatja a kispestiek korábbi védője (She)
A Budapest Honvéd korábbi játékosa, Tomislav Labudovic Indonéziába, a Persiba Balikpapanhoz szerződött.
nov. 7
11:42
Zácsik és Kovacsics is ott van a Kárpát Kupára készülő keretben (Agroinform)
A magyar válogatott szövetségi kapitánya, a norvég Karl Erik Böhn kihirdette a romániai Kárpát Kupára készülő 20 fős keretet.

Keresés