2011. november 2. szerda

nov. 2
0:00
Videó: botrányos gólöröm, vicces orvosi baki - napi top videók (She)
Videós összeállításunkban kiválogattuk a kedden közreadott videóink közül az öt legjobbat. Nézze meg, hogyan ünnepelték az Ajax-fiatalok góljukat, mit vár a Dakar-ralitól Szalay Balázs, miért vált vicces helyzetté az orosz kapus sérülése, megadható volt-e a Minnesota Wild hokisának találata és hogyan védte ki Köteles László David Luiz tizenegyesét a BL-meccsen.
nov. 2
0:18
BL: a marseille-iek szerint két pontot az Arsenalnál hagytak (She)
A Bajnokok Ligája F-csoportjának rangadóján a Robin van Persie nélkül kezdő Arsenal gól nélküli döntetlent játszott a Marseille-jel.
nov. 2
0:22
Tenisz: Novak Djokovics háromszettes győzelemmel tért vissza (She)
Háromszettes mérkőzésen aratott győzelemmel tért vissza a pályára a szerb Novak Djokovics, aki hátsérülése miatt másfél hónapot volt kénytelen kihagyni. A világelső a Bázelban zajló, 1.225 millió euró összdíjazású ATP-torna első fordulójában a belga Xavier Malisse ellen nyert döntő szettben 7:5-re.
nov. 2
0:26
Jégkorong: Hári János a miskolci tornára készülő válogatott újonca (She)
A svéd első osztályú jégkorongbajnokságban szereplő MODO 19 éves légiósa, Hári János is tagja Kevin Primeau szövetségi kapitány első keretének, amely november 11. és 13. között Miskolcon, a Négy Nemzet Tornán szerepel sorrendben Japán, Olaszország és Ausztria ellen.
nov. 2
0:30
BL: a Barcelona elnökének karácsonyt tartottak, Messi társait szolgálja (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének negyedik fordulójában a spanyol Barcelona négygólos győzelmet aratott a cseh Viktoria Plzen vendégeként. A triplázó Lionel Messi nemcsak 200., hanem mindjárt a 201., illetve 202. találatát is megszerezte, míg Víctor Valdés kapusként 877 perccel immár magasan a klub góltalansági rekordere. Győzelmével Pep Guardiola címvédő együttese a hátralévő…
nov. 2
0:54
BL: a Bayer Leverkusen a nyakát szegte a nagy rohamozásban (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája E-csoportjának 4. fordulójában idegenben lépett pályára az első két helyen álló csapat, a Chelsea Genkben, a Bayer Leverkusen pedig Valenciában. A Tőzsér Dánielt és Köteles Lászlót is foglalkoztató belga Genk pontot rabolt a Chelsea-től úgy, hogy a magyar kapus büntetőt védett, a Valencia pedig létfontosságú három pontot szerzett.
nov. 2
0:58
Serie B: légiósaink rossz napja, sok volt az 1-0-s vereség (She)
A Cittadella elleni hazai döntetlen és a Nocerina elleni idegenbeli vereség után a Sampdoria javított az olasz másodosztályú labdarúgó-bajnokságban, a genovai együttes a 13. fordulóban 2–0-ra legyőzte a Crotonét.
nov. 2
1:02
Championship: Gulácsit becserélték, az éllovas Southampton növelte előnyét (She)
Az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Championship) 15. fordulójában a listavezető Southampton hazai pályán nyert, így előnye nőtt a kedden csupán döntetlent játszó, második helyen áll West Ham Uniteddel szemben.
nov. 2
1:12
Championship: Gulácsit becserélték, az éllovas Southampton előnye nőtt (She)
Az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Championship) 15. fordulójában a listavezető Southampton hazai pályán nyert, így előnye nőtt a kedden csupán döntetlent játszó, második helyen álló West Ham Uniteddel szemben.
nov. 2
1:30
Videó: A bajnokságra koncentrálnunk kell, a BL-t pedig kiélvezni - Köteles (She)
A belga Genk labdarúgócsapata hazai pályán 1–1-es döntetlenre végzett az angol Chelsea-vel a Bajnokok Ligája csoportkörének 4. fordulójában. A belga bajnok pontszerzésében nagy szerepe volt a magyar kapusnak, Köteles Lászlónak, aki kivédte David Luiz büntetőjét. A légiós a meccs után az NSO Tv-nek elmondta, hogy megérdemelték az egy pontot, de most már a bajnokságra kell nagyon koncentrálniuk.
nov. 2
6:36
Blatter méltatta Albert Flóriánt (Infostart)
Rendkívül elegáns, különleges labdaérzékkel megáldott futballistának nevezte Albert Flóriánt a Magyar Labdarúgó Szövetség vezetőjének küldött levelében Nemzetközi Labdarúgó Szövetség elnöke. Joseph Blatter felidézte: a futballistát azután emlegették a világ legjobb játékosai között, hogy az 1966-os, angliai világbajnokságon remek teljesítményt nyújtott a brazilok elleni mérkőzésen.
nov. 2
6:54
Megint Vettel győzött (Behaviour)
A hétvégén rendezték meg első alkalommal az F1 Indiai Nagydíjat, ami valljuk meg, elég unalmasra sikeredett. Sebastian Vettel továbbra sincs tekintettel a sportág szurkolóira, hisz ezúttal is - tizenegyedszer idén - tönkreverte az egész mezőnyt, így immár csak akkor arathatunk más győztes idén, ha a Red Bull világbajnokát esetleg eltiltják az utolsó két futamtól.
nov. 2
6:56
Reális továbbjutási esélyek (Behaviour)
Egy újabb győzelemmel a Bayern München nagyot lépne a továbbjutás felé, a Real Madrid pedig be is biztosítaná helyét a nyolcaddöntőben a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének negyedik fordulójában.
nov. 2
6:58
Vettel: "Ki vagyok még éhezve..." (Behaviour)
Amit a 2011-es szezonban produkál a Red Bull immár kétszeres világbajnoka, Sebastian Vettel az már-már lassan az abnormális kategóriába sorolandó. A korábban Baby Schuminak becézett pilóta 24 évesen már előrébb tart, mint példaképe. Már így is csúcsok tömkelege Vettelé, ám ő nem lassít a tempóján, és be akarja állítani a hétszeres világbajnok 2004-es rekordját, amikor 13 futamot nyert meg egy…
nov. 2
7:00
Flóri bá', miért nem vigyázott magára?! (Behaviour)
Három évig dolgoztunk együtt a Fradiban. Már majdnem három hónapja találkoztunk nap nap után a klubház lépcsőfordulójában. A kis foteledben ültél. Ezen a napon felálltál, és azt mondtad: "Szerkesztő úr, hagyjuk már a bácsizást, mostantól szervusz, és Flóri bá'!"
nov. 2
7:12
Bp. Honvéd: Kemenest megműtik, ebben az évben már nem játszhat (She)
Szerdán térdoperáción esik át Kemenes Szabolcs, a labdarúgó NB I-ben szereplő Bp. Honvéd 25 esztendős kapusa.
nov. 2
7:12
Bor Barna olimpiai aranyról álmodik (Behaviour)
Olimpiai és világbajnokokkal teletűzdelt mezőnyben indult harcba első felnőtt világbajnoki érméért a paksi Atomerőmű SE reménysége, a kétszeres Eb-ezüstérmes Bor Barna az oroszországi nyílt kategóriás judo világbajnokságon. A paksiak klasszisa azonban sorra vette az akadályokat - tunéziai, orosz és két japán ellenfelet vert -, ám a fináléban az üzbégek olimpiai ezüstérmese, a háromszoros vb-…
nov. 2
7:30
Irán: fenékfogdosásos gólöröm miatt eltiltottak két játékost (She)
Erkölcstelen gólöröm miatt a Persepolis két válogatott labdarúgóját is határozatlan időre eltiltották Iránban, és pénzbírságot is kell fizetniük.
nov. 2
7:32
NHL: a Washington kilencgólos meccsen győzte le az Anaheimet (She)
Remek mérkőzésen a Washington Capitals hosszabbítás után 5–4-re legyőzte az Anaheim Ducksot az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) alapszakaszának legutóbbi játéknapján. A fővárosi csapatban Nicklas Bäckström két gólt ütött.
nov. 2
7:34
Európa-liga: Vad II István vezeti az Atlético-Udinese meccset (She)
Magyar játékvezetőre bízta az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) a csütörtöki Európa-liga-játéknap egyik legizgalmasabbnak ígérkező találkozóját.
nov. 2
8:24
„Amerikaiak akarnak lenni, ezért jönnek sok ezren ide” (Metropol)
Arra voltunk kíváncsiak New Yorkban miért működik a „multikulti” még mindig.
nov. 2
8:43
A címvédő állította meg a Senators sorozatát - videó (Agroinform)
Hat mérkőzés után kapott ki az Ottawa Senators, épp az októbert a legrosszabb keleti mérleggel záró Boston Bruinstól.
nov. 2
9:00
Férfi kosárlabda NB I: amerikai center helyett amerikai center Kaposváron (She)
Nem hosszabbította meg Andrew Keister szerződését a magyar kosárlabda-bajnokság élvonalában szereplő Kaposvár, amely már gondoskodott is az amerikai center pótlásáról, átigazolva Michael Feyt.
nov. 2
9:00
A japán Nisikori legyőzte Berdychet (Agroinform)
A negyedik helyen kiemelt cseh Tomas Berdych meglepetésre kikapott a japán Nisikori Keitől keménypályás bázeli férfi tenisztorna első fordulójában.
nov. 2
9:02
Monfils könnyedén győzte le a hazai pályán küzdő ellenfelét (Agroinform)
A szombati, budapesti gálán is fellépett francia Gael Monfils két sima játszmában győzött a spanyol Albert Montanes ellen.
nov. 2
9:18
Férfi kosárlabda NB I: amerikai center helyett amerikai center Kaposváron (She)
Nem hosszabbította meg Andrew Keister szerződését a magyar kosárlabda-bajnokság élvonalában szereplő Kaposvár, amely már gondoskodott is az amerikai center pótlásáról, átigazolva Michael Feyt.
nov. 2
9:18
Félmeztelen nőket vezettek el a lvivi stadionavatóról - videó (Agroinform)
Az Eb-re épített aréna átadóünnepségén két ukrán hölgy félmeztelenül rohangált a pályán, majd a férfi közönség legnagyobb bánatára, a biztonságiak elvezették őket.
nov. 2
9:20
Videó: rossz passzban a Volán, de így is az EBEL-rájátszás a cél (She)
Mint arról beszámoltunk, az osztrák élvonalbeli jégkorongbajnokság (EBEL) alapszakaszának 18. fordulójában a Sapa Fehérvár AV 19 hazai pályán kikapott a Vienna Capitalstől. A találkozó fordulópontja a második harmad közepén volt, amikor az addig óriási mezőnyfölényben játszó hazaiak megkapták második góljukat, miközben lehetőségeiket sorra puskázták el. Az NSO Tv-nek a főszereplők értékeltek.
nov. 2
9:22
BL: a Real és a Benfica bebiztosíthatja továbbjutását - a szerdai program (She)
Szerdán nyolc mérkőzéssel folytatódnak a Bajnokok Ligája küzdelmei. A csoportkör 4. fordulójában kedden a 16 közé jutó Milan és a Barcelona mellé ezúttal a Real Madrid és a Benfica csatlakozhat, ehhez előbbinek a Lyont idegenben, utóbbinak a Baselt hazai pályán kell legyőznie. Ezen kívül arra van matematikai esély, hogy a Villarreal, az Otelul Galati és a Dinamo Zagreb elveszítse esélyét akár az…
nov. 2
9:36
NBA: a Miami Heat tulajdonosát félmillió dollárra megbüntették (She)
Az észak-amerikai profi bajnokság (NBA) vezetősége 500 ezer dollárra megbüntette a Miami Heat tulajdonosát, mert megszegte a liga szabályait azzal, hogy kommentálta a játékos-szakszervezet és a tulajdonosok között hónapok óta zajló bérvitát.
nov. 2
9:36
Kockáztattam, de nem jött be - Arséne Wenger (Agroinform)
Arséne Wenger elismerte, hogy nem jött be azon húzása a Marseille ellen, hogy legjobb formában lévő játékosát, Robin van Persie-t csak a cserék közé nevezte.
nov. 2
9:38
NB I: öregségi idényrekordot döntött a ZTE a hétvégi fordulóban (She)
A Hivatásos Labdarúgók Szervezete (HLSZ) ezúttal is összesítette honlapján az aktuális NB I-es forduló statisztikai érdekességeit.
nov. 2
10:12
DVSC-TEVA: Varga József kénytelen kihagyni a következő bajnokit (She)
Az ötödik sárga lappal járó eltiltás miatt Varga József nem léphet pályára a debreceni labdarúgócsapatban a Haladás elleni szombati idegenbeli bajnokin – olvasható az NB I tabelláját vezető DVSC-TEVA hivatalos honlapján.
nov. 2
10:13
A büntetőt hárító Kötelest dicséri a Genk vezetőedzője (Agroinform)
A Chelsea ellen 1-1-es döntetlent elérő belga bajnok egyik kulcsfigurája Köteles László volt, aki a 39. percben kivédte David Luiz tizenegyesét.
nov. 2
10:15
Kinevezték a Cesena új vezetőedzőjét, nyolcezer fanatikus buzdíthatja a Napolit Münchenben - hírösszefoglaló (Agroinform)
Antonio Cassanóért aggódik az olasz sportélet, jó szereplése ellenére több új játékos leigazolását tervezi a Juventus. Nézzük, mi történt kedden az olasz labdarúgásban!
nov. 2
10:30
Játék: játsszon velünk, és nyerjen egyet a Jégre születtek című könyvből! (She)
A Jégre születtek című exkluzív album 180 színes oldalon, több mint 300 (!) egyedi, színes fotóval illusztrálva mutatja be a magyar jégkorongsport egyik legsikeresebb periódusát. Játsszon velünk, és nyerjen meg egy példányt a Jégre születtek című exkluzív kiadványból!
nov. 2
10:48
Premier League: Buzsáky Ákos nem lesz ott a Man. City elleni keretben (She)
Buzsáky Ákos biztosan nem lesz ott a Queens Park Rangers keretében a Manchester City elleni szombati angol bajnokin.
nov. 2
10:49
Guardiola biztos Messi rekorddöntésében (Agroinform)
Josep Guardiola a Plzenben aratott fölényes győzelem után már a milánói derbire hangolódik, és biztos benne, hogy Lionel Messi megdönti Cesar Rodriguez 235 gólos rekordját.
nov. 2
11:06
Tévez-ügy: Egy szavába kerül, hogy minden a régi legyen - Mancini (She)
A brit lapok ismét felmelegítették a „Mikor játszik újra Carlos Tévez?" témát. A felvetés apropója Roberto Mancininek, az argentin játékost foglalkoztató Manchester City menedzserének útban a Villarreal elleni labdarúgó BL-mérkőzésre tett nyilatkozata.
nov. 2
11:07
Szerbiába utazott a férfi válogatott (Agroinform)
Szerdán elutazott Szerbiába a magyar férfi kézilabda-válogatott, amely csütörtöktől vasárnapig nemzetközi tornán vesz részt.
nov. 2
11:42
Kézilabda: elutazott Szerbiába a férfiválogatott (She)
Szerdán elutazott Szerbiába a magyar férfi kézilabda-válogatott, amely csütörtöktől vasárnapig nemzetközi tornán vesz részt. Mocsai Lajos szövetségi kapitány kerete hétfő óta Szegeden készült együtt.
nov. 2
11:42
Gyorstüzelők: a BL történetének legkorábban szerzett góljai - videó (Agroinform)
Makaay, Del Piero, Pato és Seedorf - valamennyiüknek elég volt pár másodperc, hogy bevegyék az ellenfél kapuját a BL-ben. Válogatás.
nov. 2
11:44
Észtország: a kései négyes újra zöld-fehérbe borította az észt focit (She)
Az FC Flora kedd este 4–0-ra legyőzte az FC Viljandit, ezzel biztossá vált, hogy az utolsó forduló eredményeitől függetlenül megnyeri a 2011-es észt labdarúgó-bajnokságot.
nov. 2
12:00
West Brom: a másodedző szerint Gera fizikailag már alkalmas a játékra (She)
„Gera Zoltán fizikailag készen áll, hogy pályára lépjen" – idézi az angol élvonalbeli West Brom honlapja Michael Appletont, a klub másodedzőjét, aki szerint a magyar légiós akár már szombaton, az Arsenal ellen kezdő lehet.
nov. 2
12:00
Félmillió dollárra büntették az átkozódó Heat-tulajdonost (Agroinform)
Az elhúzódó bérvitára tett megjegyzése miatt félmillió dollárra büntették Micky Arisont, NBA-ben szereplő Miami Heat tulajdonosát.
nov. 2
12:18
El: Redknappnek az orvosnál van jelenése, nem utazik Kazanyba (She)
A klub tájékoztatása szerint Harry Redknapp, a Tottenham menedzsere nem utazik a csapattal Kazanyba a Rubin elleni, csütörtöki Európa-liga-mérkőzésre.
nov. 2
12:19
Thorpe óvatos a pénteki visszatérése előtt (Agroinform)
Óvatosan latolgatta az esélyeit pénteki visszatérése előtt Ian Thorpe, az ausztrálok 2006-ban visszavonult, ötszörös olimpiai bajnok úszója.
nov. 2
12:20
Videó: hihetetlen rekordot döntött meg az egykerekező Tel-Avivban (She)
Megdöntötte az üvegeken egykerekezés világrekordját Litz Eichholz, aki Tel-Avivban csaknem kilenc méteren keresztül egyensúlyozott a nyeregben. Ez tényleg őrület!
nov. 2
12:36
Úszás: Thorpe óvatos a pénteki visszatérése előtt (She)
Óvatosan latolgatta az esélyeit pénteki visszatérése előtt Ian Thorpe, az ausztrálok 2006-ban visszavonult, ötszörös olimpiai bajnok úszója.
nov. 2
12:37
Harry Redknapp nem utazik el Tatárföldre (Agroinform)
Egészségi probléma miatt nem utazik el Oroszországba a Rubin Kazany ellen csütörtökön sorra kerülő labdarúgó Európa Liga-mérkőzésre Harry Redknapp, a Tottenham Hotspur vezetőedzője.

Keresés