2011. november 2. szerda

nov. 2
12:38
Légióssors: Fülöp Márton 21 esztendős amerikai riválist kaphat (She)
A Fülöp Mártont is a soraiban tudó angol élvonalbeli West Bromwich labdarúgócsapata egyhetes próbajátékra hívta Bill Hamidot, a DC United 21 éves amerikai kapusát.
nov. 2
12:40
Videó: Berbatov és Nani időhúzó szándékkal bolondot csinált a védőkből (She)
Az Everton–Manchester United angol bajnokin (0–1) már a hosszabbításban jártunk, amikor Berbatov és Nani időhúzó szándékkal a liverpooliak térfelén szerette volna tartani a labdát. Nos, sikerült nekik. De hogy!
nov. 2
12:55
Bódi és Varga is kihagyja a Haladás elleni bajnokit (Agroinform)
A listavezető Debrecen két alapemberét is kénytelen lesz nélkülözni a hétvégén Szombathelyen: Bódi Ádám a Honvéd ellen "szedett össze" egy kisebbfajta sérülést, míg Varga József eltiltását tölti.
nov. 2
13:12
Moto GP: Loris Capirossi az utolsó futamára készül, visszavonul (She)
A Valenciai Nagydíj lesz az utolsó futama Loris Capirossinak, aki a szezon végén befejezi aktív pályafutását. Az olasz motoros ezt saját maga árulta el.
nov. 2
13:12
Kinevezték Lothar Matthaus utódját (Agroinform)
Ljuboszlav Penev lett a bolgár futballválogatott szövetségi kapitánya.
nov. 2
13:30
Bulgária: Ljuboszlav Penev lett Lothar Matthäus utódja a válogatott élén (She)
A Bolgár Labdarúgó-szövetség Ljuboszlav Penevet nevezte ki a válogatott szövetségi kapitányának.
nov. 2
13:30
Jól jön a pihenő a szegedi játékosoknak (Agroinform)
Jól jön válogatott szereplése miatti pihenő a Pick-Szeged csapatának, hiszen többen is sérüléssel bajlódnak.
nov. 2
13:32
Tottenham: kisebb szívműtéten esik át Harry Redknapp (She)
Angol sajtóhírek szerint kisebb szívműtéten esik át Harry Redknapp, a Tottenham Hotspur menedzsere.
nov. 2
13:32
Mark Cuban baseballcsapatot is venne (Agroinform)
A kosárlabda után a baseballban is eredményes csapatot szeretne építeni Mark Cuban, ehhez most éppen a Los Angeles Dodgerst nézte ki „alapanyagnak”.
nov. 2
13:34
Jégkorong: a pilóták és a társaság hibája okozta a jaroszlavli tragédiát (She)
Befejeződött a vizsgálat a Lokomotiv Jaroszlavl jégkorongcsapatának szeptember 7-i légikatasztrófája kapcsán, s a szakértők arra jutottak, hogy a pilóták hibája okozta a tragédiát, egyikük ugyanis fékezett felszállás közben, ami miatt nem emelkedett elég magasra a gép, és az egyik szárny a jaroszlavli reptér rádiótornyának ütődve megsérült.
nov. 2
13:48
Bulgária: Penev lett Lothar Matthäus utódja, a mieink ellen mutatkozik be (She)
A Bolgár Labdarúgó-szövetség Ljuboszlav Penevet nevezte ki a válogatott szövetségi kapitányának.
nov. 2
13:50
Női kosár NB I: külön tolmácsot akart Győrben az elküldött amerikai kosaras (She)
Teljesíthetetlen kérései miatt bontott szerződést az Euroligában is érdekelt Győr női kosárlabdacsapata szombaton a néhány hete érkezett amerikai válogatott játékosával, Reneé Montgomeryvel.
nov. 2
14:06
Videó: Miskolcon bizonyíthatnak a kapitánynak a hokiválogatott tagjai (She)
A november 11. és 13. között Miskolcon, a Négy Nemzet Tornán szereplő magyar jégkorong-válogatott sorrendben Japán, Olaszország és Ausztria ellen játszik, a viadalon bizonyíthatnak Kevin Primeau kapitánynak a játékosok.
nov. 2
14:06
A Zaragoza 330 millióval tartozik az MTK-nak (Behaviour)
A spanyol élvonalban szereplő Real Zaragoza máig tartozik az MTK labdarúgóklubnak a válogatott Pintér Ádám átigazolási díjával és annak kamataival, összesen 330 millió forinttal - jelentette ki Domonyai László klubvezető szerdán, a Digi Sport televízió Reggeli Start című műsorában.
nov. 2
14:06
Külön tolmácsot akart Győrben az elküldött amerikai kosaras (Agroinform)
Teljesíthetetlen kérései miatt bontott szerződést az Euroligában is érdekelt Győr női kosárlabdacsapata a néhány hete érkezett Reneé Montgomeryvel.
nov. 2
14:08
Vegyes váltó jöhet az úszóknál is? (Agroinform)
Egyelőre még nem lehet tudni, a férfiakat és nőket egyszerre a medencében tudó szám mikor debütálhat világversenyen.
nov. 2
14:24
Milan: a klub megerősítette Cassano stroke-ját, több hónapot kell kihagynia (She)
Az olasz élvonalbeli AC Milan hivatalosan megerősítette a korábbi híreket, miszerint Antonio Cassanót iszkémiás stroke gyanújával kezelik kórházban. Az olasz támadót műteni kell, több hónapos kihagyás vár rá.
nov. 2
14:24
A Zaragoza 330 millióval tartozik az MTK-nak (Agroinform)
A spanyol élvonalban szereplő Real Zaragoza máig tartozik az MTK labdarúgóklubnak a válogatott Pintér Ádám átigazolási díjával és annak kamataival, összesen 330 millió forinttal.
nov. 2
14:26
NB II, Nyugat: tapasztalt magyar bajnokkal erősített a Gyirmót (She)
Két változás a labdarúgó NB II Nyugati csoportjában szereplő Gyirmót keretében: a klub hivatalos honlapjának szerdai beszámolója szerint Molnár Balázs aláírt a csapathoz, Csopaki István viszont távozik.
nov. 2
14:30
Hatvan méterről fejelt gólt a focista (Blikk)
Yokohama - A másodosztályú japán futball bajnokságban rekordgólt fejelt Ryujiro Ueda, amikor 60 méterről bólintotta vissza a kapus által kirúgott labdát a hálóba.
nov. 2
14:42
Erdei csúcsmeccsre készül (Metropol)
Aláírt szerződése ugyan még nincs, ám Erdei Zsolt a szóbeli megállapodás alapján már a Showtime csatorna december 31-én sorra kerülő profi ökölvívógálájára készül, amelyen a címvédő amerikai Tavoris Clouddal mérkőzhet meg a Nemzetközi Bokszföderáció (IBF) félnehézsúlyú világbajnoki övéért.
nov. 2
14:42
Cassanóra szívműtét vár, hónapokat kell kihagynia (Agroinform)
Klubja megerősítette, hogy iszkémiás stroke-kal (szélütés) kezelik a csatárt, aki napokon belül kisebb szívműtéten esik át.
nov. 2
15:00
DVSC-TEVA: Bódi Ádám sérülése nem súlyos, a játékos már bringázhat (She)
Bódi Ádám térdsérülése nem súlyos, de kétséges, hogy a DVSC-TEVA középpályása pályára léphet-e a Haladás elleni szombati bajnokin – adta hírül a debreceni klub hivatalos honlapja.
nov. 2
15:00
Valakinek igenis hiányzik a játék az NBA-ben (Agroinform)
Akadnak, akik számára nem csak az anyagi haszonszerzésről szól az NBA, a világ legnépszerűbb kosárlabda ligája. Na az ő toalettjük néz ki hasonlóan...
nov. 2
15:18
Milyen rekordot állíthat be Mourinho ma este? (Infostart)
Ma este újabb nyolc mérkőzést rendeznek a labdarúgó Bajnokok Ligájában. A sláger az A csoport két mérkőzése, de érdekesnek ígérkezik a Real Madrid lyoni vendégjátéka is.
nov. 2
15:18
Videó: óriási bunyó a jégen, vérző fejjel ült a büntetőpadra a hokis (She)
A KHL-ben összecsapott egymással a szentpétervári SZKA és a Szpartak Moszkva (3–1), a jégen pedig két játékos szó szerint is. A bunyóból egyikük sem jött ki jól, de amíg a hazaiak játékosának csak a keze sérült meg, addig ellenfele fejéből ömlött a vér.
nov. 2
15:18
Halottak napi MOB-megemlékezés a Farkasréti temetőben (Agroinform)
A MOB szerdán tartotta hagyományos halottak napi megemlékezését a Farkasréti temetőben, az Olimpiai Bajnokok Falánál.
nov. 2
15:20
MOB: halottak napi megemlékezés a Farkasréti temetőben (She)
A Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) szerdán tartotta hagyományos halottak napi megemlékezését a Farkasréti temetőben, az Olimpiai Bajnokok Falánál, a megemlékezésen részt vett Schmitt Pál köztársasági elnök is.
nov. 2
15:36
Villas-Boas: Tőzsér fantasztikus játékos (Metropol)
Tőzsér Dánielt méltatta Andre Villas-Boas, a Chelsea labdarúgócsapatának vezetőedzője kedden a Genk elleni, 1-1-re végződött Bajnokok Ligája-mérkőzést követően.
nov. 2
15:54
Bajnokok Ligája: Villas-Boas szerint Tőzsér fantasztikus játékos (She)
Tőzsér Dánielt méltatta Andre Villas-Boas, a Chelsea labdarúgócsapatának vezetőedzője kedden a Genk elleni, 1–1-re végződött Bajnokok Ligája-mérkőzést követően.
nov. 2
15:54
Tőzsér Dánielt méltatta a Chelsea vezetőedzője (Behaviour)
Tőzsér Dánielt méltatta Andre Villas-Boas, a Chelsea labdarúgócsapatának vezetőedzője kedden a Genk elleni, 1-1-re végződött Bajnokok Ligája-mérkőzést követően.
nov. 2
15:54
Brandon Mroz ugrott elsőként négyfordulatos Lutzot – videó (Agroinform)
A Nemzetközi Korcsolyázó Szövetség (ISU) által elismert első négyfordulatos Lutz ugrást mutatta be szeptember közepén az amerikai Brandon Mroz.
nov. 2
15:56
Tőzsér fantasztikus játékos - Villas-Boas (Agroinform)
Kevin De Bruyne mellett Tőzsér Dánielt méltatta a Genk futballistái közül a Chelsea menedzsere a két csapat kedd esti mérkőzése után.
nov. 2
16:12
Újpest FC: Lipták Zoltán 2012. december 31-ig aláírt - hivatalos (She)
Az Újpest FC hivatalos honlapja bejelentette, megszületett a megállapodás Lipták Zoltánnal – a válogatott védő 2012. december 31-ig írt alá.
nov. 2
16:13
A libabőrös nápolyiak otthonában lepnék meg a Bayernt - nálunk élőben (Agroinform)
Nyolc találkozóval folytatódik az elitliga, többek között egy olasz-német és egy spanyol-angol párharcot is rendeznek a 4. körben.
nov. 2
16:14
NB II, Kelet: 442 perc után megtört az egri átok, áldozat az Újpest B (She)
Az Egri FC 1–0-ra legyőzte az Újpest FC B-t a labdarúgó NB II 8. fordulójából elhalasztott, szerdán bepótolt mérkőzésen.
nov. 2
16:30
NFL: Palmer után Houshmandzadeh is az Oaklandhez szerződött (She)
Az NFL-ben szereplő Oakland Raiders szerződtette T.J. Houshmandzadeh elkapót, aki így újra együtt játszhat Carson Palmer irányítóval. A 34 éves játékos a Cincinnatinál öt szezonon át volt Palmer csapattársa.
nov. 2
16:30
Lipták Zoltán az Újpestben folytatja (Behaviour)
Lipták Zoltán a labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest FC-ben folytatja pályafutását. A válogatott védő - a klub honlapja szerint - szerdán 2012. december 31-ig szóló szerződést írt alá.
nov. 2
16:48
Videó: Egyénileg a Bayern, csapatban a Napoli az erősebb - Feczesin (She)
Az NSO Tv Feczesin Róbert segítségével harangozza be a Bajnokok Ligája szerdai játéknapját. A legnagyobb meccsnek a Bayern München–Napoli összecsapás ígérkezik, amellyel kapcsolatban az olasz Brescia támadója elmondta, egyénileg a Bayern jobb, de csapatszinten a Napoli az erősebb.
nov. 2
16:48
Lipták Zoltán az Újpest játékosa! (Agroinform)
A magyar válogatott védő az újpestiek hivatalos honlapjának közlése szerint 2012. december 31-ig szóló szerződést írt alá egykori klubjához.
nov. 2
16:50
Tenisz: kettős tornagyőzelem után továbbra is Kanadában Babos Tímea (She)
Saguenay után Torontóban folytatja eddig rendkívül sikeres kanadai ITF-körútját a fiatal magyar teniszező, Babos Tímea.
nov. 2
16:50
Babos Tímea tornát nyert Kanadában (Agroinform)
Babos Tímea nyerte az 50 ezer dollár összdíjazású, Saguenay-ban zajló női tenisztornát. Az MTK 18 éves játékosa ezzel pályafutása legnagyobb sikerét aratta.
nov. 2
17:06
Tollaslabda: népes mezőny a magyar nemzetközi bajnokságon Budaörsön (She)
Harmincnégy ország 227 versenyzője lép pályára a szerda délután kezdődő és vasárnapig tartó, 5000 dollár összdíjazású magyar nemzetközi tollaslabda-bajnokságon Budaörsön.
nov. 2
17:06
Don Kinggel nem egyszerű, de nem aggódom - Erdei Zsolt (Agroinform)
A magyar világbajnok Tavoris Clouddal meccselhet, feltéve, ha sikerül megegyezni a profi boksz legendás promoter-fejedelmével.
nov. 2
17:12
Köteles kifogott a Chelsea-n (Blikk)
Genk - Ismét Köteles Lászlót (27) ünnepli a Genk labdarúgócsata. A belga gárda a Bajnokok Ligája csoportkörének negyedik fordulójában a magyar kapusnak is köszönhetően ért el 1-1-es döntetlent az angol Chelsea ellen.
nov. 2
17:24
Videó: rosszkor volt rossz helyen - vicces jelenetek a sportpályákról (She)
Az alábbi összeállításban tíz ütős videót mutatunk meg önöknek. Szó szerint. Ugyanis a felvételeken valaki mindig nagyon, de nagyon pórul járt. Mindjárt egy NBA-s törölgetővel kezdünk, aki hirtelen arra lett figyelmes, hogy rohannak feléje…
nov. 2
17:25
Szívműtéten esik át Harry Redknapp (Agroinform)
Az angol sajtó szerint a 64 esztendős szakember kisebb szívműtéten esik át, ezért nem utazik el a csapattal a csütörtöki, Rubin Kazany elleni EL-mérkőzésre.
nov. 2
17:30
Erdei: Erre az összecsapásra vártam (Blikk)
Budapest - Élete legnehezebb ellenfelére, legkeményebb csatájára és az egyik legnagyobb téttel bíró összecsapására készül Erdei Zsolt (37).
nov. 2
17:42
U19: a magyar válogatott elutazott a portugáliai Eb-selejtezőtornára (She)
A magyar U19-es labdarúgó-válogatott péntektől Portugáliában vesz részt Európa-bajnoki selejtező tornán. Tuboly Frigyes együttese ma utazott el az Ibériai-félszigetre.
nov. 2
17:42
Apja szerint Piqué közel volt a Juventushoz (Agroinform)
A Barcelona 24 éves világbajnok védője kis híján a Juventus csapatához szerződött, miután úgy döntött, hogy elhagyja Manchester United együttesét.

Keresés