2011. november 9. szerda

nov. 9
0:00
Olaszország: Berlusconi miniszterelnökként megbukott, visszatérhet a Milanhoz (She)
Kedden este eldőlt, lemond tisztségéről Olaszország miniszterelnöke, Silvio Berlusconi. A politikus így ismét visszatérhet klubjához, az AC Milanhoz, melynél jelenleg Adriano Galliani alelnök felel a napi ügyekért.
nov. 9
0:18
Videó: A Loki és az ETO a két legkiegyensúlyozottabb csapat - Bognár (She)
Megérdemelten lett őszi bajnok a DVSC-Teva a labdarúgó NB I-ben Bognár György szerint. A korábbi válogatott játékos úgy véli, példaértékű védekezéssel és kreatív támadójátékkal rukkoltak elő az őszi szezonban. A Loki mellett az ETO második helye is megérdemelt, és a két legkiegyensúlyozottabb csapat végzett az élen.
nov. 9
0:22
Videó: Malinauskas hatalmas potyáját is elbírta a Loki a Vasas ellen (She)
Korábban már beszámoltunk arról, hogy veretlen maradt a Debreceni VSC-Teva labdarúgócsapata a Ligakupa E-csoportjában, miután hazai pályán fordulatos mérkőzésen 5–4-re legyőzte a Vasast. A legérdekesebb gól minden kétséget kizáróan a Vasas harmadik találata volt, amelynél a debreceni kapus nagyot hibázott. Máté Péter hazaadását csúnyán elnézte Malinauskas, így hatalmas potya lett belőle.…
nov. 9
0:36
Videó: A Loki és az ETO a két legkiegyensúlyozottabb - Bognár (She)
Megérdemelten lett őszi bajnok a DVSC-Teva a labdarúgó NB I-ben Bognár György szerint. A korábbi válogatott játékos úgy véli, példaértékű védekezéssel és kreatív támadójátékkal rukkoltak elő az őszi szezonban. A Loki mellett az ETO második helye is megérdemelt, és a két legkiegyensúlyozottabb csapat végzett az élen.
nov. 9
1:48
Man. City: hat heti fizetést vontak meg a doppingvétséget elkövető K. Tourétól (She)
A Manchester City bejelentette, hat heti fizetésmegvonással büntette elefántcsontparti védőjét, Kolo Tourét, aki tavasszal megbukott egy doppingellenőrzésen, amiért hat hónapra eltiltotta a játéktól az angol szövetség.
nov. 9
3:42
F1-es tesztvezetés 60 millióért (Blikk)
Abu-Dzabi - „Forma-1-es autó bérbeadó egy teszt erejéig" – akár így is beharangozhatná a legtöbb csapat a jövő keddtől csütörtökig tartó kollektív gyakorlást.
nov. 9
6:54
Erdei Zsolt: "Ez a harc lesz a végső" (Behaviour)
Viktor és barátai vasárnap délután a Dunakeszin található Élményvárosban ugráltak gumivárról gumivárra, míg Erdei Zsolt, veretlen profi ökölvívónk - a WBO egykori félnehézsúlyú és a WBC korábbi cirkálósúlyú világbajnoka - egy asztalnál ülve figyelte ötödik születésnapját ünneplő kisfiát, miközben elárulta, vélhetően utolsó nagy meccsére készül, amelyen szeretné valóra váltani nagy álmát...
nov. 9
6:56
Hypóval mosnának fel a győriek (Behaviour)
A csoportelsőség megszerzésének reményében lép pályára ma este 20.20 órakor (TV: DigiSport) a Győr női kézilabdacsapata a Hypo Niederösterreich elleni idegenbeli Bajnokok Ligája-találkozón.
nov. 9
6:58
Végleg elment Smokin Joe (Behaviour)
Noha csak szombaton este került nyilvánosságra a szomorú hír, hogy minden idők egyik legjobb nehézsúlyú profi világbajnoka májrákkal küzd, a halálos kór régóta támadta Joe Frazier szervezetét. A világ által csak Smokin Joe-nak hívott legenda végül hétfőn este veszítette el élete legnagyobb csatáját.
nov. 9
7:12
Lengyelország: a derbi kudarca után repült a holland sikeredző (She)
A hétvégén, a városi rangadón elszenvedett 1–0-s vereség után a lengyel első osztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Wisla Kraków vezetői menesztették a csapatot az előző szezonban bajnoki címhez segítő holland vezetőedzőt, Robert Maaskantot.
nov. 9
7:12
Felcsúton Puskás Ferenc hagyatéka (Behaviour)
Hamarosan bemutatják Puskás Ferencnek, az Aranycsapat legendás futballistájának teljes hagyatékát, amely több mint kétéves előkészítő munkát követően érkezett meg a felcsúti Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémiára (PFLA).
nov. 9
7:14
Kosárlabda: a karrierjét befejező Jao Ming visszaült az iskolapadba (She)
Ismét iskolapadba ült Jao Ming, az észak-amerikai profi bajnokságban (NBA) szereplő Houston Rockets kínai ex-kosarasa.
nov. 9
7:16
NHL: a Chicago elleni sikerrel mutatkozott be a St. Louis új edzője (She)
Ken Hitchcock bemutatkozása kiválóan sikerült a St. Louis Blues edzői posztján: csapata 3–0-ra győzött a Chicago Blackhawks ellen hazai pályán az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) alapszakaszának 32. játéknapján.
nov. 9
7:30
Labdarúgás: futsalmeccs közben lelőttek egy bírót Venezuelában (She)
Meccs közben lelőttek egy futsalbírót Venezuelában.
nov. 9
7:32
Edzősors: az arab világban folytatja az Atléticóval kupákat nyerő Flores (She)
Az Egyesült Arab Emírségek élvonalában szereplő al-Ahli labdarúgócsapatánál folytatja edzői pályafutását Quique Sánchez Flores, aki 2009 októbere és 2011 nyara között az Atlético Madrid vezetőedzője volt.
nov. 9
7:48
Man. City: Tévez elfogadja a kéthetes fizetésmegvonásról szóló büntetést (She)
A brit BBC értesülései szerint Carlos Tévez, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Manchester City futballistája elfogadja a klub által rá kiszabott pénzbüntetést.
nov. 9
8:06
Honvéd: az MLSZ is köszöntötte Gujdár Sándort 60. születésnapján (She)
Hatvanadik születésnapja alkalmából az Magyar Labdarúgó-szövetség is köszöntötte Gujdár Sándort.
nov. 9
8:24
Lombard: Gyömbér már edz, de csak márciusban térhet vissza (She)
Hat hónapja szenvedett súlyos sérülést Gyömbér Gábor, a labdarúgó NB I-ben szereplő Lombard Pápa labdarúgója.
nov. 9
8:42
Ajánló: Sportmarketing Újragondolva meetup sport PR és branding témában (She)
November 10-én második alkalommal kerül megrendezésre a Sportmarketing Újragondolva meetup, amelynek témája ezúttal a sportszervezetek és a sportban érdekelt márkák PR-tevékenysége és márkaépítési stratégiája.
nov. 9
8:42
David Beckham: Semmit sem bánok (Metropol)
Az angol foci ikonja karrier­jére tekint vissza. „Ameri­ká­ba jönni kihí­vás volt, amit élveztem”.
nov. 9
8:42
Jao Ming visszaült az iskolapadba (Agroinform)
Ismét iskolapadba ült Jao Ming, az észak-amerikai profi bajnokságban (NBA) szereplő Houston Rockets kínai ex-kosarasa.
nov. 9
9:00
Sportpolitika: új programmal szorítaná vissza az EU a rasszizmust (She)
Az Európai Bizottság komoly anyagi támogatást jelentett be kedden olyan kezdeményezések finanszírozásához, amelyek a sportban tapasztalható erőszak és intolerancia elleni fellépést, valamint az európai sportirányítás fejlesztését célozzák.
nov. 9
9:00
Győzelemmel debütált a St. Louis új edzője - videó (Agroinform)
Győzelemmel debütált a St. Louis Blues kispadján a hét elején kinevezett Ken Hitchcock, akinek új csapata 3-0-ra verte a Chicago Blackhawks alakulatát.
nov. 9
9:02
Gasquet a legjobb 16 között (Agroinform)
A hazai közönség előtt szereplő, 16. helyen kiemelt Richard Gasquet két játszmában legyőzte a dél-afrikai Kevin Andersont.
nov. 9
9:18
Lósport: a világ legjobb zsokéja, Frankie Dettori lovagolja Overdose-t (She)
Ugyan a zsokék között nincsen egyetemes rangsor vagy mérőszám, mégis, a legtöbb szakértő és szakíró az olasz Franki Dettorit említi korunk legjobbjaként, de legalábbis egy kézen meg lehet számolni a hozzá felérőket. Idén októberben aratta ötszázadik Group-verseny győzelmét, ami tekintve, hogy főként Angliában és Franciaországban lovagol, szinte utolérhetetlen teljesítmény.
nov. 9
9:18
Sousa szerint jó erőfelmérő lesz a Gyirmót elleni találkozó (Agroinform)
A bajnoki címvédő Videoton csapata az NB II Nyugati csoportban szereplő Gyirmót vendége lesz a Ligakupa 5. fordulójában.
nov. 9
9:20
Feliciano Lopez nagy adok-kapok után csinált gyönyörű pontot - videó (Agroinform)
A Párizsban zajló ATP-1000-es verseny első fordulójában a spanyol Feliciano Lopez a hazai pályán versenyző Michael Llodra ellen lépett porondra.
nov. 9
9:36
Overdose-t a világ legjobb zsokéja lovagolja vasárnap (Infostart)
A világ talán legjobb zsokéja, az olasz Frankie Dettori lovagolja majd vasárnap Overdose-t a római Premio Carlo e Francesco Aloisi elnevezésű Group III-as futamon.
nov. 9
9:36
Válogatott: kedd estére mindenki befutott, Hajnal még külön edzett (She)
A Liechtenstein és a Lengyelország elleni barátságos mérkőzésekre való felkészülés első napján még nem volt teljes Egervári Sándor szövetségi kapitány kerete, kedd estére azonban az összes korábbi hiányzó – Laczkó Zsolt, Feczesin Róbert, Korcsmár Zsolt, Vanczák Vilmos, Bogdán Ádám, Koman Vladimir – megérkezett a telki edzőcentrumba.
nov. 9
9:36
Kirúgták a Cagliari edzőjét (Agroinform)
A labdarúgó Serie A tabellájának közepén álló Cagliari vezetősége menesztette Massimo Ficcadenti vezetőedzőt.
nov. 9
9:38
Férfi kosárlabda: Svédországból érkezik amerikai hátvéd a ZTE-hez (She)
A férfi kosárlabda NB I-ben sereghajtó Zalakerámia ZTE KK megtalálta harmadik légiósát is.
nov. 9
9:38
Overdose-t a világ legjobb zsokéja lovagolja vasárnap (Agroinform)
A világ talán legjobb zsokéja, az olasz Frankie Dettori lovagolja majd vasárnap Overdose-t a római Premio Carlo e Francesco Aloisi elnevezésű Group III-as futamon.
nov. 9
9:40
Belgium: Egy biztos, januártól bárkivel szabadon írhatok alá - Tőzsér (She)
Mint arról kedden beszámoltunk, Belgiumban téma a jó passzban lévő Tőzsér Dániel közeljövőben valószínűsíthető klubváltása. A magyar válogatott telki edzőtáborában tartózkodó labdarúgó röviden kommentálta a Nemzeti Sportnak a sajtóbeli találgatásokat.
nov. 9
9:42
Videó: Tőzsér szeretné bizonyítani a kapitánynak, hogy itt a helye (She)
Tőzsér Dániel is ott van a Liechtenstein és Lengyelország ellen készülő válogatott keretben, és a Genk középpályása Egervári-kapitány szeme előtt bizonyítaná, hogy helye van a válogatottban. Az NSO Tv interjújában azt is elmondta a remek formában játszó játékos, hogyan szeretné zárni az évet és mik a tervei az elkövetkező sorozatokra.
nov. 9
9:44
Kecskemét: Szivicsben pozitív a kép az őszi teljesítményről (She)
Bár két előrehozott fordulót még lejátszanak idén a labdarúgó NB I-ben, de a bajnokság felén már túl vannak a hazai csapatok, Tomiszlav Szivics, a Kecskeméti TE vezetőedzője a klub hivatalos honlapján értékelte az eddigi teljesítményt. A szakemberben összességében pozitív a kép, elmondása szerint reális a csapat helyezése.
nov. 9
9:46
Man. City: Carlos Tévez a klub engedélye nélkül hazautazott (She)
A brit Sky Sports értesülései szerint fokozódhat Carlos Tévez ügye, mivel a csatár hazautazott Argentínába a Manchester City engedélye nélkül.
nov. 9
9:54
DVTK: Benczés megcélozza a továbbjutást a Ligakupában (She)
Benczés Miklós, a DVTK vezetőedzője csak a továbbjutást tartja szem előtt, ahhoz pedig nyernie kell csapatának a 13.30-kor kezdődő Ligakupa-mérkőzésen Mezőkövesden.
nov. 9
9:54
A debreceni Malinauskas az év egyik legnagyobb potyáját kapta - videó (Agroinform)
Noha a hajdúságiak a második félidő elejére már négygólos vezetésre tettek szert, a litván kapus bizonytalankodásainak "hála", az angyalföldiek nem álltak messze a pontszerzéstől.
nov. 9
10:12
Ligakupa: Újpest-Kecskemét, Haladás-ETO - a mai program (She)
Folytatódnak a labdarúgó Ligakupa küzdelmei: a csoportkör ötödik fordulójában a Haladás a Győri ETO-t fogadja, míg az Újpest a Kecskeméttel csap össze szerdán.
nov. 9
10:12
Overdose-t a világ legjobb zsokéja lovagolja (Metropol)
A világ talán legjobb zsokéja, az olasz Frankie Dettori lovagolja majd vasárnap Overdose-t a római Premio Carlo e Francesco Aloisi elnevezésű Group III-as futamon.
nov. 9
10:30
Videó: négyszer állt fel a padlóról a Buffalo, majd a ráadásban nyert (She)
Hosszabbításban nyert a Buffalo Sabres a Winnipeg Jets ellen az NHL-ben. A gólokban gazdag összecsapáson (6–5) a hazaiaknak végig kapaszkodniuk kellett. Négyszer is egyenlítettek, a hosszabbításban pedig – nem kis izgalmak közepette – megnyerték a meccset.
nov. 9
10:30
Győzni szeretnénk, és győzni is fogunk - Elek Gábor (Agroinform)
A magyar női kézilabda-bajnokság egyik legnagyobb presztízzsel bíró rangadóját rendezik szerdán a Népligetben, ahol a KEK-győztes FTC a tavalyi ezüstérmes DVSC-t fogadja.
nov. 9
10:32
West Brom: Gera reméli, a klubjánál is profitálhat a válogatott meccsekből (She)
Gera Zoltán a West Bromwich Albion honlapjának nyilatkozva elmondta, reméli, profitálhat a válogatott meccsekből, és még jobb erőállapotban tér vissza a szünet után.
nov. 9
10:48
Labdarúgás: Christoph Daum az FC Bruges edzője lesz (She)
A volt botrányhős Christoph Daum lesz az Európa-ligában is érdekelt belga FC Bruges labdarúgócsapatának vezetőedzője.
nov. 9
10:48
Kínában Cassano népszerűbb, mint C. Ronaldo és Messi (Agroinform)
A kínai baidu.com sportoldalon októberben is szavaztak a hónap legnépszerűbb sportolójára,a thai boxoló Yodsanklai Fairtexet, Antonio Cassano és Cristiano Ronaldo követi.
nov. 9
10:50
DVSC: Zahovaiko vállszalagszakadás miatt idén már nem játszhat (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC-Teva hivatalos Facebook-oldalának tájékoztatása szerint a tegnapi Ligakupa-mérkőzésen megsérült Vjatseslav Zahovaiko egyik vállszalagja elszakadt, és úgy tűnik, idén már nem játszhat.
nov. 9
11:06
Euro 2012: Nasri sérülés miatt lemarad a felkészülési meccsekről (She)
A Manchester City labdarúgócsapatában profiskodó Samir Nasri sérülés miatt lemarad a francia válogatott soron következő két felkészülési meccséről. Nasrinál ínhüvelygyulladást állapítottak meg a térdében, ami rossz hír a City-szurkolók számára, hiszen nehezen elmúló problémáról van szó.
nov. 9
11:06
Cristoph Daum az FC Bruges új vezetőedzője (Agroinform)
A volt botrányhős Christoph Daum lesz az Európa Ligában is érdekelt belga FC Bruges labdarúgócsapatának vezetőedzője.
nov. 9
11:08
Arsenal: Wilshere gyorsan gyógyul, és sírig tartó klubhűséget ígér (She)
Jack Wilshere, az Arsenal labdarúgója örömmel nyugtázta, hogy a hétfői röntgen bokája gyors gyógyulásáról tanúskodik, s ha már az ifilmlondon kameravégre kapta és feltette neki a kérdést, megígérte: karrierje végéig az „ágyúsoknál" futballozik majd.
nov. 9
11:10
Videó: Huntelaar törött orra miatt maszkban gyakorolt a válogatottal (She)
A Schalke holland csatára, Klaas-Jan Huntelaar eléggé rosszul fest, miután az Európa-liga meccsen eltörte az orrát, az arcán több helyen is kék foltok éktelenkednek. Így a válogatott edzőtáborában felpróbálhatta a védőmaszkot, amely megvédi a sérült testrészt, egy darabig abban kénytelen pályára lépni.

Keresés