2011. november 10. csütörtök

nov. 10
0:00
Három stadionból mennyi a valóság? (Behaviour)
Rákapott a kormány a labdarúgó stadionok építésére. Miután a debreceni létesítmény munkálataira 12 milliárd forintot irányzott elő, nemrégiben kiszivárgott, hogy a Puskás Ferenc Stadion helyén megvalósuló aréna 40 milliárddal terheli majd a költségvetést, ehhez pedig még hozzájön az Albert-stadion minimum 12 milliárdos kiadása.
nov. 10
0:00
Iniesta góljával verte harmadosztályú ellenfelét a Barcelona (Agroinform)
A Barcelona 1-0-ra verte idegenben a L'Hospitalet együttesét a Spanyol király-kupában, a 16 közé kerülésért rendezett forduló első, előrehozott mérkőzésén.
nov. 10
0:18
Király-kupa: a Barcelona Iniesta góljával nyert a L’Hospitalet ellen (She)
A Barcelona labdarúgócsapata visszafogott játékkal is könnyedén, 1–0-ra győzött a harmadosztályú katalán rivális, a L'Hospitalet ellen a spanyol Király-kupa 16 közé jutásáért rendezett párharcának első mérkőzésén. A Barca győztes gólját Andrés Iniesta szerezte az első félidő végén, remekül eltalált lövés után.
nov. 10
0:22
Női kosár Euroliga: a címvédő és a Galata is hibátlan még (She)
Teljes fordulót rendeztek szerdán a női kosárlabda Euroligában. A címvédő Perfumerías Avenida és a Galatasaray továbbra is hibátlan, a spanyol csapat ezúttal – a kispadon ülő Vajda Anna nélkül – az orosz Nagyezsda ellen győzött, a törökök pedig otthon verték meg a Lotos Gdyniát.
nov. 10
0:26
Videó: Dzsudzsák mesés gyógyulása, klasszisok parádéja - napi top videók (She)
Dzsudzsák Balázs az NSO Tv kamerája előtt mesélt arról, hogyan töltötte az időt a sérüléséből való lábadozása során. Láthatnak egy gólzáporos jótékonysági meccset egykori és jelenlegi világsztárok részvételével, az izraeli bajnokságból egy játékost, akinek csak a neve hasonlít Messiére, tudása nem annyira. Az utolsó videót csak az nézze meg, aki nem irtózik a rögbiben is rendkívül keménynek…
nov. 10
0:36
Női kosár Euroliga: a címvédő és a Galata is hibátlan még (She)
Teljes fordulót rendeztek szerdán a női kosárlabda Euroligában. A címvédő Perfumerías Avenida és a Galatasaray továbbra is hibátlan, a spanyol csapat ezúttal – a kispadon ülő Vajda Anna nélkül – az orosz Nagyezsda ellen győzött, a törökök pedig otthon verték meg a Lotos Gdyniát.
nov. 10
0:40
Vízilabda Európa-kupa: csak olasz klubból van kettő a nyolc között (She)
Az orosz Sturmot legyőző Szolnok és a Honvédot óriási csata után kiejtő, címvédő Savona mellett még egy olasz, a Posillipo, továbbá egy-egy orosz, szerb, horvát, spanyol és görög csapat jutott be a vízilabda Európa-kupa negyeddöntőjébe.
nov. 10
2:30
Pölöskey focizik és fest (Blikk)
Budapest - A focipályán a védőkkel, míg szabadidejében a színekkel játszik Pölöskey Péter (23). A Ferencváros labdarúgójának nemcsak a góljai, a képei is sokat érnek.
nov. 10
6:18
A Sportkórházba nem tudnak bejutni a paralimpikonok (Infostart)
A Sportkórház azért nem tudja kellő hatékonysággal ellátni a parasportolókat, mert nincs rámpa az épület előtt, így segítség nélkül a mozgáskorlátozott sportolók az épületbe sem tudnak bejutni - mondta Soós Ágnes, az intézmény főigazgatója.
nov. 10
6:18
Rohamtempóban fogy Ibrahimovic önéletrajzi könyve (Metropol)
Már százezer példány elfogyott Svédországban Zlatan Ibrahimovicnak, az AC Milan válogatott labdarúgójának önéletrajzi írásából. A könyvet a napokban Olaszországban és Norvégiában is piacra dobják.
nov. 10
6:54
NHL: a Rangers sorozatban ötödször nyert, ezúttal Ottawában (She)
A jó formában lévő New York Rangers 3–2-re nyert Ottawában az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) alapszakaszának 33. játéknapján, ezzel már sorozatban öt győzelemnél jár.
nov. 10
6:54
Kiélezett Küzdelmek (Behaviour)
A hétvégén minden géposztályban véget ért a gyorsasági motoros világbajnokság. A tizennyolc helyszínből álló versenysorozat rengeteg izgalmat tartogatott mindhárom kategóriában.
nov. 10
6:56
Rátermettség és tanulás kell a sikerhez (Behaviour)
Nem a játékosok tudása, hanem a velük foglalkozó edző felkészültsége határozza meg, mennyire lehet sikeres egy csapat - többek között erre a megállapításra jutottak az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) szervezésében Prágában rendezett konferencia résztvevői. Az eseményre az edzőképzésért felelős szakembereket hívtak meg. Cikksorozatunkban ezúttal Bozsik Péter, a magyar labdarúgó-válogatott…
nov. 10
7:12
Belgium: rablótámadással vádolják Tőzsér és Köteles csapattársát (She)
Rablótámadással vádolta meg a liége-i ügyészség Christian Bentekét, a Tőzsér Dánielt és Köteles Lászlót is foglalkoztató belga Genk labdarúgócsapatának támadóját.
nov. 10
7:12
EU-engedély a magyarországi sporttámogatásokra (Behaviour)
Az Európai Bizottság jóváhagyta azt a javaslatot, mely szerint Magyarország évi mintegy 60 millió eurót fordítana meglévő sportlétesítményeinek felújítására és fejlesztésére.
nov. 10
7:48
Kikapott a Győr a kézilabda BL-ben (Infostart)
A sok hibával játszó Győri Audi ETO KC 29-27-re kikapott az osztrák Hypo NÖ otthonában a női kézilabda Bajnokok Ligájában, és így egyelőre nem harcolta ki a középdöntőbe jutást, ám ezt vasárnap megteheti.
nov. 10
7:48
Férfi kosárlabda: Pécsen folytatja a Falco korábbi amerikai hátvédje (She)
A Falcóval 2008-ban bajnoki aranyérmet szerző Jara Rubin Doyne Pécsen játszik tovább.
nov. 10
7:50
Női kézilabda: Németh András nem hitte, hogy van esélyük az ETO ellen (She)
A Hypo szerda este 29–27-re legyőzte a Győri Audi ETO-t a női kézilabda Bajnokok Ligájában, ez pedig még az osztrák csapat edzőjét, Németh Andrást is meglepte.
nov. 10
7:52
Kozármisleny: legalább hathetes kényszerpihenő vár a fiatal hátvédre (She)
A hétvégi, Szigetszentmiklósi TK elleni bajnoki mérkőzésen (2–1) egy rossz mozdulat következtében elszakadt Fellai József lovaglóizma, így újabb játékossal kevesebb a bevethető futballista a Kozármisleny SE NB II-es csapatában.
nov. 10
7:54
Férfi vízilabda: Vincze Balázs szerint az Eger ellen bírták a nyomást (She)
A Szeged-Beton mindössze hat gólt szerzett, mégis simán nyert szerdán a ZF-Eger ellen a férfi vízilabda Bajnokok Ligájában. A Tisza-partiak trénere, Vincze Balázs szerint csapata elbírta a nyomást, míg az ellenfelet irányító Gerendás György csak Bátori Bence visszatérésének tudott örülni.
nov. 10
8:24
Férfi kosárlabda: őrizetben a Kecskemét volt amerikai légiósa (She)
Elkapták a rendőrök Mike Dale-t (27), a kecskemétiek korábbi kosárlabdázóját, számolt be róla a Blikk. Az amerikai játékost Münchenben vették őrizetbe egy nemzetközi elfogatóparancs alapján, amelyet a Salgótarjáni Rendőrkapitányság kérésére adtak ki.
nov. 10
8:26
Afrika: Yaya Touré és Drogba is jelölt az Év játékosa-díjra (She)
Többek között Yaya Touré, a Manchester City és Didier Drogba, a Chelsea futballistája is szerepel azon a tízfős listán, amelyről az Év játékosát választják majd meg Afrikában.
nov. 10
8:28
Női kosárlabda: nem vált be Baján a litván center, megváltak tőle (She)
A Bajai NKK női kosárlabdacsapata megvált litván centerétől, Augustina Zygaitétől, aki az elmúlt időszakban nyújtott teljesítményével nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket.
nov. 10
8:42
Haladás: Korolovszky Gábor edzés helyett kezelésekre jár (She)
Háromhetes kihagyást követően nemrég tért vissza Korolovszky Gábor, de az élvonalbeli Haladás labdarúgója ismét kisebb sérüléssel bajlódik, így a héten nem is végezhet teljes értékű edzésmunkát, számolt be róla a haladas.hu.
nov. 10
8:42
Íme, Iniesta parádés lövése a L'Hospitalet ellen - videó (Agroinform)
Andrés Iniesta felsősarkos bombagóljával nyert a Barcelona a Spanyol Király-kupában a legjobb 16 közé kerülésért a harmadosztályú L'Hospitalet ellen.
nov. 10
8:44
Rablótámadással vádolják Tőzsérék csapattársát (Agroinform)
Rablótámadással vádolta meg a liége-i ügyészség Christian Bentekét, a belga Genk labdarúgócsapatának támadóját.
nov. 10
9:00
Légióssors: Kurucz az angol harmad- vagy negyedosztályt is bevállalná (She)
Súlyos térdsérüléséből felépülve Kurucz Péter jelenleg az angol másodosztályban (Championship) szereplő West Ham United labdarúgócsapatában cserekapusnak számít, a Bristol City elleni bajnokin (0–0) másfél év után írták be a nevét a keretbe, és öltözhetett át legalább. A szinte teljesen egészséges, 23 éves magyar légiós azonban szívesen állna a gólvonal elé, akár kölcsönadás árán is.
nov. 10
9:00
Eto'o az Anzsiból is az év labdarúgója lehet Afrikában (Agroinform)
Többek között Yaya Touré és Didier Drogba is szerepel azon a tízfős listán, amelyről az Év játékosát választják majd meg Afrikában.
nov. 10
9:02
Videó: Hartnell és Bergeron is bombagólt lőtt a Tampa-Philadelphián (She)
Ahogyan arról már beszámoltunk, Brett Connolly hosszabbításban döntötte el az észak-amerikai profi jégkorongligában a Tampa Bay Lightning–Philadelphia Flyers találkozót. A 19 éves kanadai találata előtt azonban két bombagól is született a kék vonal közeléből. A 2. harmadban Scott Hartnell szerzett vezetést a vendégeknek egy buli után, a záró játékrészben pedig Marc-Andre Bergeron egyenlített a…
nov. 10
9:02
Viszik Ibrahimovic könyvét, mint a cukrot (Agroinform)
Már százezer példány elfogyott Svédországban Zlatan Ibrahimovicnak, az AC Milan válogatott labdarúgójának önéletrajzi írásából.
nov. 10
9:18
Euro 2012: Cech speciális maszkban léphet pályára Montenegró ellen (She)
Formai akadálya nincs Petr Cech pályára lépésének, miután az angol Chelsea cseh légiósa számára speciális orrvédő maszkot készítettek. A cseh labdarúgó-válogatott Montenegróval játszik Eb-pótselejtezőt a kontinensbajnoki részvételért.
nov. 10
9:36
Videó: Bognár szerint nem csak a győzelem lehet cél Liechtenstein ellen (She)
Az ötvenéves, ötvenszeres magyar válogatott Bognár György ismét jelentkezik videoblogjával. Ezúttal a Magyarország–Liechtenstein barátságos mérkőzés kapcsán mondja el véleményét, hogy hazai pályán a győzelem mellett további célokat is ki kell tűznie Geráéknak a törpeállam nemzeti csapatával szemben.
nov. 10
9:36
Így kapott ki a Győr a Hypótól a BL-ben - videó (Agroinform)
A Győri Audi ETO KC csapata 29-27-es vereséget szenvedett a Hypo Niederösterreich otthonában a Bajnokok Ligája C csoportjában.
nov. 10
9:54
Svédország: rohamtempóban fogy Ibrahimovic önéletrajzi könyve (She)
Már százezer példány elfogyott Svédországban Zlatan Ibrahimovicnak, a Milan válogatott labdarúgójának önéletrajzi írásából.
nov. 10
9:54
Hosszabbításban birkózta le a Tampa a Flyerst - videó (Agroinform)
A New York Rangers és a Nashville Predators idegenben tudott győzni az NHL szoros meccseket hozó szerdai játéknapján.
nov. 10
9:56
FIFA: karszalagon viselhetik az emlékezés pipacsát az angolok (She)
A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) engedélyezte az angol játékosok számára, hogy az emlékezés napja alkalmából karszalagon viselhessék a pipacsot a spanyolok elleni szombati barátságos mérkőzésen – jelentette be az angol szövetség (FA).
nov. 10
9:56
Seppi Davigyenko után Almagrót is búcsúztatta (Agroinform)
A kilencedik kiemelt Nicolas Almagro és a tizedik Gilles Simon is kiesett a párizsi fedettpályás férfi tenisztorna második fordulójában.
nov. 10
9:58
A Sopron harmadik, a Győr hetedik a csoportjában (Agroinform)
A szerdán győztes Sopron javított, a vereséget szenvedő Győr pedig megtartotta pozícióját a női kosárlabda Euroligában.
nov. 10
10:12
Rosberg hosszabbított a Mercedesnél (Infostart)
Meghosszabbította szerződését a Forma-1-es Mercedes csapattal Nico Rosberg, akire - a hivatalos megfogalmazás szerint - a 2013-as szezonon túl is számítanak.
nov. 10
10:12
Szerbia: Sztankovics szerint Mihajlovics tökéletes kapitány lenne (She)
Dejan Sztankovics szerint a Fiorentinától hétfőn menesztett Szinisa Mihajlovics 150 százalékig készen áll rá, hogy a szerb labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya legyen.
nov. 10
10:12
Rosberg hosszabbított a Mercedesnél (Metropol)
Meghosszabbította szerződését a Forma-1-es Mercedes csapattal Nico Rosberg, akire - a hivatalos megfogalmazás szerint - a 2013-as szezonon túl is számítanak.
nov. 10
10:12
Karszalagjukon viselt pipaccsal emlékezhetnek az angolok (Agroinform)
A FIFA engedélyezte, hogy az Emlékezés Napja alkalmából karszalagot viselhessenek az angol játékosok a spanyolok ellen.
nov. 10
10:14
Atlétika: újra doppingolt a pánamerikai játékok távolugróbajnoka (She)
Fennakadt a doppingvizsgálaton, ezért megfosztották bajnoki címétől a venezuelai Victor Castillót, az októberi pánamerikai játékok férfi távolugrószámának győztesét.
nov. 10
10:14
Nico Rosberg hosszabbított a Mercedesnél (Agroinform)
Meghosszabbította szerződését a Forma-1-es Mercedes csapattal Nico Rosberg, akire a 2013-as szezonon túl is számítanak.
nov. 10
10:30
Örökös eltiltás vár a Pánamerikai Játékok távolugróbajnokára (Agroinform)
Megfosztották bajnoki címétől a venezuelai Victor Castillót, az októberi Pánamerikai Játékok férfi távolugró számának győztesét.
nov. 10
10:48
Djokovic nem a pénzért ment Párizsba (Infostart)
Több mint másfél millió dollárt kapott a világelső Novak Djokovic csak azért, hogy pályára lépett első mérkőzésén szerdán a 2,75 millió euró összdíjazású, párizsi fedettpályás férfi tenisztornán.
nov. 10
10:48
Profi ökölvívás: Készen állok a szombatra - Manny Pacquiao (She)
A hagyományoknak megfelelően megtartották a hétvégén megrendezésre kerülő Manny Pacquiao–Juan Manuel Márquez WBO váltósúlyú profi ökölvívó világbajnoki meccs utolsó sajtóeseményét.
nov. 10
10:48
Elrabolták a Washington Nationals baseball-játékosát Venezuelában (Agroinform)
Fegyveresek elrabolták Wilson Ramost, az észak-amerikai profi ligában (MLB) érdekelt Washington Nationals venezuelai baseballosát.
nov. 10
10:50
NB I: a DVSC négy, az újoncok három játékost adnak az ősz NS-csapatába (She)
Ahogy az fél távnál lenni szokott, a Nemzeti Sport ezúttal is összeállította – a tudósítók mérkőzésenkénti osztályzatai alapján – az őszi szezon legjobb csapatát. A tizenegybe a listavezető DVSC-Teva négy, a két újonc, a Pécsi MFC és a DVTK összesen három, a KTE kettő, a Budapest Honvéd és a Győr egy-egy labdarúgót delegál.
nov. 10
10:52
Felkészülés: a németeket fogadó ukránok lassan teljesen elfogynak (She)
Alig maradt bevethető játékosa Oleh Blohinnak, az ukrán labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányának. A jövő évi Európa-bajnokság társházigazdájának nemzeti csapata pénteken Kijevben a németekkel játszik felkészülési mérkőzést.

Keresés