2011. november 10. csütörtök

nov. 10
10:54
NBA: az újabb, 12 órás megbeszélés sem hozott eredményt (She)
Hiába az újabb, maratoni hosszúságúra nyúlt, tizenkét órás megbeszélés, nem sikerült megállapodniuk egymással a tulajdonosoknak és a játékosoknak, így az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság kényszerszünet utáni beindulásáról tett napokkal ezelőtti optimista nyilatkozatok semmissé váltak.
nov. 10
11:06
Videó: soha nem látott taktikai csata dúlt az NHL-ben (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, a Tampa Bay Lightning legyőzte a Philadelphia Flyers együttesét az észak-amerikai profi jégkorongligában. A 2–1-es, hosszabbításban elért siker nem véletlenül hozott ilyen kevés találatot. A legendás Scotty Bowman szerint történelmi jellegű csata zajlott a jégen, hiszen a Tampa játékosai a taktika alapján a semleges zónában felállva várják az aktuális ellenfél…
nov. 10
11:06
Szórakoztató vagyok, nem őrült - Balotelli (Agroinform)
A Manchester City támadójának nem hiányzik az "alacsony színvonalú" olasz foci, jól érzi magát a "csodálatos" angol bajnokságban.
nov. 10
11:24
Videó: sohasem látott taktikai csata dúlt az NHL-ben (She)
Ahogy beszámoltunk róla, a Tampa Bay Lightning legyőzte a Philadelphia Flyers együttesét az észak-amerikai profi jégkorongligában. A 2–1-es, hosszabbításban elért siker nem véletlenül hozott ilyen kevés találatot. A legendás Scotty Bowman szerint történelmi jellegű csata zajlott a jégen, hiszen a Tampa játékosai a taktika alapján a semleges zónában felállva várták az aktuális ellenfél támadását,…
nov. 10
11:42
NFL: Haynesworthöt kitette a New England, a Tampa Bay lecsapott rá (She)
A New England Patriots lemondott Albert Haynesworth védekező falember szolgálatairól, és átadólistára tette, de nem sokáig hevert parlagon a 160 kilós játékos: a Tampa Bay Buccaneers másnap lecsapott rá.
nov. 10
11:42
A Portugália elleni döntetlennel a második helyen zártunk a selejtezőcsoportban (Agroinform)
Kétgólos hátrányból mentett pontot a magyar U19-es válogatott, de ez csak a csoport második helyéhez volt elegendő Portugáliában.
nov. 10
12:00
NFL: a Patriots kitette 160 kilós falemberét, a Tampa lecsapott rá (She)
A New England Patriots lemondott Albert Haynesworth védekező falember szolgálatairól, és átadólistára tette, de nem sokáig hevert parlagon a 160 kilós játékos: a Tampa Bay Buccaneers másnap lecsapott rá.
nov. 10
12:00
Díaz és Szente okozta a nyolcgólos Szeged-vereséget (Agroinform)
Hatalmas meglepetésre a Tatabánya-Carbonex szerda este 8 góllal legyőzte a listavezető Pick-Szeged csapatát a Budapest Bank Liga 8. fordulójának rangadóján.
nov. 10
12:02
Wolfsburg: Magath megkezdte a keret átalakítását, kitett két játékost (She)
Bár a januári átigazolási időszakig még majdnem két hónap van hátra, Felix Magath, a Bundesliga 13. helyén álló Wolfsburg vezetőedzője máris megkezdte kerete átalakítását. Érkezők természetesen még nincsenek, de két embert, a görög Szotiriosz Kirjakoszt és a cseh Jan Polákot kitette az első csapat keretéből.
nov. 10
12:02
Mourinho Vidicset akarja, Ferguson elengedné (Agroinform)
A Manchester United skót menedzsere úgy érzi, a szerb védő már nem teljesen elkötelezett a klub iránt, ezért inkább eladná.
nov. 10
12:18
Férfi vízilabda MK: a négyes döntőre idén is ingyenes lesz a belépés (She)
A hét végén, november 11–13-ig rendezik a Szőnyi úti BVSC-uszodában a férfi és női vízilabda Magyar Kupa négyes döntőjét, amelyre a névadó szponzor, a Theodora jóvoltából a tavalyi évhez hasonlóan idén is ingyenes lesz a belépés.
nov. 10
12:18
Szélig Viktor csütörtökön biztosan pihen, de pénteken játsszana (Agroinform)
A hátvéd gyomorpanaszok miatt kihagyja a miskolci tornára készülő magyar jégkorong-válogatott csütörtöki edzéseit.
nov. 10
12:36
Férfi vízilabda MK: a négyes döntőre az idén is ingyenes lesz a belépés (She)
A hét végén, november 11-től 13-ig rendezik a Szőnyi úti BVSC-uszodában a férfi és női vízilabda Magyar Kupa négyes döntőjét, amelyre a névadó szponzor, a Theodora jóvoltából az elmúlt évhez hasonlóan az idén is ingyenes lesz a belépés.
nov. 10
12:36
Götze két év múlva venné Barcelona vagy London felé az irányt (Agroinform)
A Dortmund fiatal játékosát már most ajánlatokkal bombázzák a legnagyobb klubok, és kérdésekkel az újságírók, de ő még kitart.
nov. 10
12:38
Edzősors: Carlo Ancelotti angol ajánlatra vár, a PL-ben folytatná (She)
A vártnál rövidebbre sikerült Carlo Ancelotti angliai szerepvállalása, az olasz szakember a Chelsea labdarúgócsapatánál vállalt munkát, és a sikeres bemutatkozó évet – bajnoki cím mellé FA-kupa- és angol Szuperkupa-győzelem – kevésbé eredményes szezon, valamint a klubtól történő távozás követte. Ancelottinak azonban nagyon megtetszhetett a Premier League légköre, mert bár a neve azóta több…
nov. 10
12:40
Tenisz: Murray sima győzelmét Roddick egyik ütője is bánta (She)
Andy Murray sima, 6:2, 6:2-es győzelmet aratott Andy Roddick ellen a fedett pályás párizsi tenisztorna nyolcaddöntőjének első találkozóján.
nov. 10
12:42
Jégkorong: Szélig gyomorpanaszok miatt kihagyja a mai edzéseket (She)
Szélig Viktor gyomorpanaszok miatt kihagyja a miskolci tornára készülő magyar jégkorong-válogatott csütörtöki edzéseit, de reményei szerint a pénteki első fordulóban már pályára léphet Japán ellen.
nov. 10
12:54
Golf: besokallt a balhés amerikai, a verseny közepén lelépett (She)
Botrányosan távozott az Australian Open golfviadal első napjáról a kétszeres major tornagyőztes John Daly, aki a 11. lyuk előtt, a pálya teljesítése nélkül fogta a fiát, beült a kísérőkocsiba, és visszament a hotelba. A 45 éves amerikai a 10. lyuk előtt hibázott, véletlenül nem a saját, hanem versenyzőtársa labdáját ütötte el, ami miatt két büntetőpontot kapott, és tripla bogeyval zárta a kört. A…
nov. 10
12:56
Rögbi: Anglia 2012. december elsején fogadja a vb-címvédő Új-Zélandot (She)
Az angol rögbiválogatott a jövő esztendei tesztmérkőzések során 2012. december elsején ütközik meg Twickenhamben a világbajnoki címet október 23-án, hazai pályán megszerző Új-Zélanddal.
nov. 10
12:58
Euro 2012: szigorúbb biztonsági intézkedések a lengyel stadionokban (She)
A hétvégétől szigorúbb biztonsági intézkedések lépnek életbe a jövő évi Európa-bajnokságnak Ukrajnával együtt otthont adó Lengyelország futballstadionjaiban.
nov. 10
13:00
Olaszország: a Samp, Genoa vegyes csapat a Man. Cityvel játszik (She)
A Sampdoria és a Genoa futballistáiból álló közös csapat jótékonysági mérkőzést játszik a Manchester Cityvel. A találkozó bevételével az olasz várost sújtó özönvíz áldozatainak családjait segítik meg.
nov. 10
13:02
Motorcsónak: két magyar versenyző a sportági Formula-1 előszobájában (She)
Vő Viktor és Vő Kornél személyében novemberben két magyar versenyző mutatkozhat be a motorcsónak Formula–1 előszobájában, az F1 H2O Nations Cupban. A Vő Racing Team csütörtöki sajtótájékoztatóján elhangzott: a versenyzőknek jövőre végig kell menniük a sorozatban ahhoz, hogy megkapják azt a szuperlicencet, amellyel a Formula–1-ben is rajthoz állhatnak.
nov. 10
13:04
London 2012: az Old Trafford, London és Cardiff várja a brit csapatot (She)
A jövő nyári londoni olimpia szervezőbizottsága bejelentette, hol játssza három csoportmérkőzését a brit labdarúgó-válogatott: a csapat július 26-án a manchesteri Old Traffordban kezd, 29-én a londoni Wembleyben, augusztus 1-jén pedig a cardiffi Millennium Stadionban lép pályára. Az ellenfelek kilétéről az április 24-ei sorsoláson értesül Stuart Pearce együttese.
nov. 10
13:12
Tenisz: Djokovicsék miatt távozik posztjáról a szerb szövetség elnöke (She)
Sajtóértesülés szerint Novak Djokovics családjával zajló vitája miatt lemondott posztjáról Szlobodan Zsivojinovics, a Szerb Teniszszövetség elnöke.
nov. 10
13:12
Magyar versenyzők a Forma-1 előszobájában, Baja futamot rendezhet (Agroinform)
Vő Viktor és Vő Kornél személyében két magyar versenyző mutatkozhat be a motorcsónak Forma-1 előszobájában, az F1 H2O Nations Cupban.
nov. 10
13:14
A Djokovics-család mondathatja le a szerb szövetség elnökét (Agroinform)
Sajtóértesülés szerint Novak Djokovics családjával zajló vitája miatt lemondott posztjáról Slobodan Zivojinovics, a Szerb Tenisz Szövetség elnöke.
nov. 10
13:30
Milan: Pato edzésbe állt, a válogatott szünet után újra játszhat (She)
Csütörtökön újrakezdte az edzéseket Alexandre Pato, a Milan brazil csatára, aki szeptember 22-én szenvedett combsérülést. Massimiliano Allegri vezetőedző reményei szerint a 22 éves csatár a válogatott mérkőzések miatti szünet után, csapata Fiorentina elleni idegenbeli meccsén már újra játszhat.
nov. 10
13:30
Lengyelországban csak névre szóló jegyekkel lehet meccsre menni (Agroinform)
A hétvégétől szigorú intézkedések lépnek életbe a jövő évi Eb-nek Ukrajnával együtt otthont adó Lengyelország stadionjaiban.
nov. 10
13:32
Tenisz: teljes az ATP-vb mezőnye, Berdych, Tsonga és Fish is indul (She)
A cseh Tomás Berdych kétjátszmás (7:5, 6:4) mérkőzésen nyert a szerb Janko Tipszarevics ellen a Párizsban zajló ATP-torna negyeddöntőjében, így biztossá tette helyét a Mesterek Tornájára, a sportág idei londoni világbajnoki nyolcas döntőjében.
nov. 10
13:48
Videó: Gera Zoltán nem biztos benne, hogy kilencven percet tud játszani (She)
A magyar labdarúgó-válogatott a Liechtenstein elleni barátságos mérkőzésre készül, Egervári Sándor pedig keretében tudhatja a két utolsó selejtezőt kihagyni kényszerülő Gera Zoltánt is. Gera mindenképpen segíteni szeretné a nemzeti csapatot, de ahogyan az NSO Tv-nek elmondta, még nem biztos benne, hogy 90 percen keresztül tudja tartani azt a formát, amelyre alapvetően képes lenne.
nov. 10
13:48
Bacskainak döntőznie, Darmosnak nyernie kell a kvótához a kvalifikációs versenyen (Agroinform)
A felső súlycsoportokban nehéz dolguk lesz a magyar ökölvívóknak az európaiaknak kiírt jövő áprilisi olimpiai kvalifikációs tornán.
nov. 10
14:06
Fulham: a cseh válogatott védőre féléves kihagyás vár (She)
Féléves kihagyás vár Zdenek Grygerára – az angol élvonalbeli Fulham cseh labdarúgója a Tottenham Hotspur elleni vasárnapi bajnokin szenvedett súlyos sérülést a második félidő elején.
nov. 10
14:08
London 2012: Bacskainak döntőbe kell jutnia Isztambulban a kvótáért (She)
A Nemzetközi Amatőr Ökölvívó-szövetség (AIBA) elkészítette a 146 megszerezhető olimpiai indulási hely kontinensek és súlycsoportok közötti megoszlását, amely alapján Európának 26 kvótája maradt. A felső súlycsoportokban nagyon nehéz dolguk lesz a magyar ökölvívóknak az európaiak számára kiírt jövő áprilisi kvalifikációs tornán, amelyen a 69 kg-os Bacskai Balázsnak döntőznie, míg a 91…
nov. 10
14:10
Bundesliga: a Stuttgart elutasította a Leverkusen Lenóra tett ajánlatát (She)
A német élvonalbeli Stuttgart labdarúgócsapata nem hosszabbítja meg a Leverkusenben vendégszereplő Bernd Leno kölcsönszerződését, és visszavárja a kapust.
nov. 10
14:24
Teljes a Mesterek Kupájának mezőnye (Infostart)
A világelső Novak Djokovic három szettben legyőzte az ugyancsak szerb Viktor Troickit csütörtökön a 2,75 millió euró összdíjazású, párizsi fedettpályás férfi tenisztorna nyolcaddöntőjében.
nov. 10
14:24
Tenisz: Djokovics szetthátrányból fordított Troicki ellen Párizsban (She)
Novak Djokovics az első szettet ugyan elbukta Viktor Troicki ellen, ám végül 4:6, 6:3, 6:1-re megverte honfitársát, ezzel bejutott a negyeddöntőbe a fedett pályás párizsi tenisztornán.
nov. 10
14:24
Wengernél nincs jobb Henry szerint (Agroinform)
Az Arsenal korábbi sztárja szerint csak a francia menedzser vezetheti sikerre az Ágyúsokat, ezért hiba lenne bárkit keresni helyette.
nov. 10
14:26
Morgenstern és Görgl az év sportolói Ausztriában (Agroinform)
Ismét taroltak a síugrók az év sportolója szavazáson Ausztriában, ahol a nemzeti csapat mellett Thomas Morgenstern is díjazott lett.Ismét taroltak a síugrók az év sportolója szavazáson Ausztriában, ahol a nemzeti csapat mellett Thomas Morgenstern is díjazott lett.
nov. 10
14:42
Videó: Ceolin a felső kapufát is érintve sarkazott gólt a Haladás ellen (She)
Ahogy arról már korábban beszámoltunk, a Győri ETO Szombathelyen tudott nyerni 2–1-re a labdarúgó Ligakupa 5. fordulójában. A vendég zöld-fehérek 2. gólját Ceolin szerezte, méghozzá nem is akármilyen körülmények között. Szögletből a felső kapufára sarkazott, majd a lefelé pattanó labdát Gőcze bevédte kapujába. Tekintse meg Ceolin hihetetlen gólját!
nov. 10
15:00
Internazionale: Forlán november végi visszatérést tervez (She)
Diego Forlán, az Internazionale uruguayi válogatott labdarúgója várhatóan az Inter november 27-i sienai bajnokiján tér vissza a pályára.
nov. 10
15:00
Beitostolen helyett Sjusjoen-ben lesz a Világkupa-rajt (Agroinform)
Hóhiány miatt nem Beitostolen, hanem a szintén Norvégiában található Sjusjoen városa ad otthont a sífutó Világkupa sorozat idei nyitányának.
nov. 10
15:02
Haladás: öngyújtóval dobták meg a partjelzőt, eltörött a piros lapja (She)
Ahogy beszámoltunk róla, a Haladás labdarúgócsapatát kedden a Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága írásbeli figyelmeztetésben részesítette a DVSC-Teva elleni bajnokin történt szurkolói rendzavarás miatt. A szombathelyi csapat ügyvezetője, Tóth Miklós a klub hivatalos honlapjának nyilatkozott az esetről.
nov. 10
15:02
Szexuális zaklatási ügy miatt kirúgták az elnököt és a legendás edzőt, a hallgatók tüntettek (Agroinform)
A Penn State Egyetem zaklatási botránya miatt kirúgott Joe Paterno menesztésével nem értettek egyet a diákok, emiatt kisebbfajta lázadás tört ki.
nov. 10
15:04
Blog: Komolytalanná válna a pénteki meccs Lisztes Krisztiánnal? - Thury (She)
Újabb bejegyzéssel jelentkezett blogjában Thury Gábor. A Nemzeti Sport újságírója mostani írásában Egervári Sándor azon döntésével foglalkozik, hogy nem hívta meg a keretbe a 49 válogatottságot számláló Lisztes Krisztiánt, hogy a kerek 50. is meglegyen neki.
nov. 10
15:04
Neymart 70 millió euróért vihetik 2014-ben kérői (Agroinform)
A Santos felrúgta a Real Madriddal kötött, 60 millió eurós szóbeli megállapodást.
nov. 10
15:18
Djokovics és Berdych is továbbjutott, teljes a vb-mezőny (Agroinform)
Andy Murray zsinórban 18. meccsén maradt veretlen, miután nagyon simán verte az amerikai Andy Roddickot.
nov. 10
15:20
Barrichello 39 évesen is új lehetőségekre számít (Agroinform)
Egyre valószínűbb, hogy a Williamsnél nem számítanak a brazil pilótára, de ő bízik abban, hogy jövőre is versenyezhet.
nov. 10
15:36
Rövidpályás úszó ob: csak a külföldön tanulók hiányoznak Százhalombattáról (She)
Péntektől vasárnapig már negyedik alkalommal ad otthont a százhalombattai Kiss László Sportuszoda a rövidpályás úszó országos bajnokságnak.
nov. 10
15:36
Fél évig nem játszhat a Fulham cseh védője (Agroinform)
Zdenek Grygera a vasárnapi, Tottenham elleni bajnoki mérkőzés első félidejében sérült meg, fél évet kell kihagynia, keresztszalag-szakadás miatt.
nov. 10
15:54
Videó: Ceolin sarkazása után a lécről pattant a labda a Haladás kapujába (She)
Ahogy beszámoltunk róla, a Győri ETO 2–1-re nyert Szombathelyen a labdarúgó Ligakupa 5. fordulójában. A vendég zöld-fehérek 2. gólját Ceolin szerezte, méghozzá nem is akármilyen körülmények között. Szöglet után kapura sarkazott, és a labda Gőcze kezéről a lécre, majd onnan a gólvonal mögé pattant. Tekintse meg Ceolin hihetetlen gólját!

Keresés