2011. november 16. szerda

nov. 16
0:00
Euro 2012: a játéknap eredményei és jegyzőkönyvek egy helyen (She)
Kedden rendezték a 2012-es labdarúgó Európa-bajnokság pótselejtezőjének visszavágóit. Cikkünkben az összes végeredményt és a mérkőzések jegyzőkönyvét is megtekintheti.
nov. 16
0:00
Bogdántól Vanczákon át Priskinig - értékelés (Agroinform)
A Lengyelország-Magyarország (2-1) barátságos mérkőzést követően egyenként osztályoztuk a válogatott tagjainak teljesítményét.
nov. 16
0:04
A németek esélyt sem adtak a hollandoknak - videó (Agroinform)
A német labdarúgó-válogatott hazai pályán magabiztos 3-0-ás győzelmet aratott a világbajnoki ezüstérmes hollandok felett barátságos találkozón.
nov. 16
0:08
A portugálok gólgálával jutottak ki az Eb-re a bosnyákok ellenében (Agroinform)
Bár a 6-2-es végeredmény sima portugál-sikert sejtet, a bosnyákok sokáig jól tartották magukat, de Senad Lulic kiállítása után már nem volt esélyük.
nov. 16
0:18
Euro 2012: a portugálok végül kiütötték a bosnyákokat, ott vannak az Eb-n (She)
A portugál labdarúgó-válogatott hazai pályán 6–2-re legyőzte Bosznia-Hercegovinát az Európa-bajnoki pótselejtező visszavágóján, így utolsó csapatként biztosította helyét a kontinenstornán.
nov. 16
0:18
Portugália jutott ki utolsóként, végleges az Eb-mezőny (Agroinform)
A pótselejtezők keddi visszavágója után véglegessé vált a 2012-es, lengyel-ukrán közös rendezésű labdarúgó Európa-bajnokság 16 csapatos mezőnye.
nov. 16
0:22
Vb 2014: Messi és Agüero góljával nyert Argentína Kolumbiában (She)
Megszerezte második győzelmét a 2014-es vb-selejtezők dél-amerikai sorozatában Argentína labdarúgó-válogatottja, miután a 4. fordulóban 2–1-re nyert Kolumbiában. A félidőben még hátrányban lévő argentinok Lionel Messi és Sergio Agüero góljával fordítottak.
nov. 16
0:22
A spanyolok a 93. percben harcolták ki a döntetlent Costa Rica ellen (Agroinform)
A spanyol válogatott az első félidő után 2-0-s hátrányban volt Costa Rica ellen, a hajrában azonban sikerült egyenlítenie.
nov. 16
0:36
Euro 2012: egy újonc és az összes korábbi győztes az Eb mezőnyében - a résztvevők (She)
Minden korábbi Európa-bajnok labdarúgó-válogatott – Oroszország (a Szovjetunió jogutódjaként), Spanyolország, Olaszország, Németország, Csehország (Csehszlovákia jogutódjaként), Franciaország, Hollandia, Dánia, illetve Görögország – tagja a 2012-es labdarúgó kontinenstorna kedd este kialakult tizenhatos mezőnyének. Mindössze egy újonc van a csapatok között, a Lengyelország mellett…
nov. 16
0:40
Videó: egy peches gólt kaptunk, egyet magunknak lőttünk a lengyelek ellen (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, a magyar labdarúgó-válogatott 2–1-es vereséget szenvedett felkészülési mérkőzésén Lengyelországtól. Az első lengyel gólnál Brozek elé az amúgy kiválóan védő Bogdán Ádámról pattant a labda, a második esetében pedig Vanczák Vilmosnak nem sikerült a felszabadítás, és saját kapunkba talált. A vendéglátók két találata között azonban Priskin Tamás szerzett hatalmas gólt,…
nov. 16
0:54
Messi és Agüero vezérletével fordítottak az argentinok Kolumbiában - videó (Agroinform)
Az argentin labdarúgó-válogatott 1-0-s félidei hátrányból Messi és Agüero góljaival 2-1-re fordított, és győzött Kolumbia ellen idegenben dél-amerikai vb-selejtezőn.
nov. 16
1:12
Vb 2014: a grenadai Michael Mark szórta az öngólokat Guatemala ellen (She)
A 2014-es labdarúgó-világbajnokság CONCACAF-zónabeli selejtezőinek 2. körében már eldőltek a fontos dolgok – azaz hogy ki jut tovább –, így kedden lényegében tét nélküli találkozókat rendeztek.
nov. 16
1:30
Két gólt "lőve" szenvedtünk vereséget Lengyelországban - videó (Agroinform)
A magyar válogatott 2-1-es vereséget szenvedett Lengyelországban barátságos találkozón. A hazaiak győztes gólját Vanczák Vilmos szerezte.
nov. 16
3:09
Erdélyben is Albert a Császár (Blikk)
Budapest — Székelyföldön sem feledik Albert Flóriánt (†70). Balázs Antal hétszázötven kilométert tett meg Sepsiszentgyörgyről, hogy tegnap átadja a fradistáknak azt a kopjafát, amelyet a „Császár" emlékére faragott.
nov. 16
3:13
A fővádlott kapcsolatban állt egy hazai bundázóval (Blikk)
Szingapúr – Megdöbbentő, de szinte teljesen biztos: a magyarországi fogadási csalások többségéről Szingapúrban döntöttek!
nov. 16
6:18
Portugália megszenvedett az Eb-ért - videó (Infostart)
Kialakult a jövő évi labdarúgó Európa-bajnokság mezőnye. A pótselejtezőről Portugália, Írország, Horvátország és Csehország jutott ki a tornára.
nov. 16
6:36
Két kézen kattant a bilincs... (Behaviour)
A Központi Nyomozó Főügyészség és a Nemzeti Nyomozó Iroda a nemzetközi fogadási csalásokkal kapcsolatos ügyben tegnap délelőtt előállította S. Lászlót, az NB I-es Vasas-Híd futballistáját, valamint H. Gábor volt labdarúgót. A nyomozók összesítése szerint jelenleg nyolc "megvett" - három nemzetközi barátságos, két finn első ligás, egy magyar felnőtt bajnoki, egy Magyar Kupa- és egy magyar U19-es -…
nov. 16
6:38
Az egyetem szerint nem történt hiányosság Albert kezelése során (Behaviour)
Múlt pénteken - aznap, amikor a magyar labdarúgó-válogatott a liechtensteiniek ellen pályára lépve adózott a közelmúltban elhunyt Albert Flórián emlékének - a Magyar Nemzet azt írta: az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ) bekérte az egyetlen magyar aranylabdás futballista ellátásának dokumentációját. Noha az ÁNTSZ aznap cáfolta a lap értesülését, a Semmelweis Egyetem - tegnap…
nov. 16
6:40
Perbe vonul az NBA (Behaviour)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) lockoutja, azaz a bérviták miatt tartó sztrájkja, elérkezett a 138. napjához. A játékos szakszervezet (NBPA) képviselői - élükön Derek Fisherrel és Billy Hunterrel - elutasították a tulajdonosok utolsó ajánlatát is. A 2011/12-es NBA-szezon, úgy tűnik, elmarad.
nov. 16
7:12
Serie A: Galliani a Milannál Drogbával pótolná Cassanót (She)
Adriano Galliani, az AC Milan alelnöke szeretné a csapathoz „édesgetni” Didier Drogbát, a Chelsea elefántcsontparti labdarúgóját.
nov. 16
7:14
Vb 2014: Chile és Venezuela is otthon tartotta a három pontot (She)
Chile és Venezuela labdarúgó-válogatottja is otthon nyert a 2014-es vb-selejtezők dél-amerikai sorozatának negyedik fordulójában. A vendégként két vesztes csapat, Paraguay és Bolívia még gólt sem tudott szerezni.
nov. 16
7:30
Fogadási botrány: folyamatban van Schultz László perui kiadatása (She)
Folyamatban van a bundabotrányban érintett Schultz László – akinek dél-amerikai őrizetbevételéről  a Nemzeti Sport számolt be még októberben – Peruból történő kiadatása, ezt Fazekas Géza, a Központi Nyomozó Főügyészség szóvivője mondta el az M1 Ma reggel című műsorában. Majd hozzátette: nevezett már a június végi őrizetbe vételek során szóba került, ám akkor nem tartózkodott Magyarországon.…
nov. 16
7:48
Vb 2014: Salvador és Panama is hibátlanul ment tovább (She)
A 2014-es labdarúgó-világbajnokság CONCACAF-zónabeli selejtezőinek 2. körében már korábban eldőltek a fontos dolgok – azaz hogy ki jut tovább –, így kedden lényegében Salvador és Panama számára a záró mérkőzésen csupán az volt a tét, hogy sikerül-e megőrizniük hibátlan mérlegüket. Nos, ennek a követelménynek mindkét válogatott hazai pályán tette eleget.
nov. 16
8:24
Válogatott: osztályozza Bogdánék lengyelek elleni teljesítményét! (She)
Felkészülési mérkőzésen a magyar labdarúgó-válogatott Poznanban 2–1-es vereséget szenvedett a házigazda, Eb-társrendező lengyel együttestől. Osztályozza a mieink teljesítményét!
nov. 16
8:26
NHL: a Pittsburgh és a Florida is 6-6 gólt lőve győzött (She)
Az észak-amerikai jégkorongbajnokság (NHL) alapszakaszának 39. játéknapján a Pittsburgh és a Florida is 6-6 gólt lőve győzött, a Penguins otthon nyert a Colorado Avalanche ellen, a még gólt sem kapó Panthers a Dallas Stars vendégeként.
nov. 16
8:28
London 2012: Michael Johnson kételkedik Usain Bolt négy aranyában (She)
A korábbi 400-as olimpiai bajnok Michael Johnson kételkedik benne, hogy Usain Bolt négy aranyérmet tudna nyerni a jövő évi londoni olimpián.
nov. 16
8:42
Videó: Priskin az Ipswich Townban is hasonló teljesítményt nyújtana (She)
A magyar labdarúgó-válogatott 2–1-es vereséget szenvedett Lengyelországban felkészülési mérkőzésen. A mieink csatára, Priskin Tamás a Sport Televíziónak elmondta, reálisabb eredmény lett volna a döntetlen, főleg a második félidei teljesítmény miatt.
nov. 16
8:42
Micheal Johnson nem hiszi, hogy Bolt négy aranyat nyerne (Agroinform)
A korábbi 400-as olimpiai bajnok Michael Johnson kételkedik benne, hogy Usain Bolt négy aranyérmet tudna nyerni a jövő évi londoni olimpián.
nov. 16
8:44
Nem lesznek meccsek december közepéig (Agroinform)
Továbbra sincs egyezség a játékosok és a tulajdonosok között az NBA-ben. Már a teljes szezon veszélybe került, igaz egyelőre csak december közepéig törölték a meccseket hivatalosan.
nov. 16
9:00
Mezmizéria több válogatottnál (Infostart)
A labdarúgó Európa-bajnokságra készülő csapatok nagy része a napokban játszott barátságos vagy tétmérkőzéseken mutatja be új mezét, több országban azonban komoly kritikát váltottak ki az új szerelések.
nov. 16
9:18
Továbbra is nyáron rendezné a tornát Katar (Agroinform)
Továbbra is a nyári lebonyolításhoz tartja magát a 2022-es katari labdarúgó-világbajnokság szervezőbizottsága.
nov. 16
9:20
Galliani Milánóba akarja csábítani Drogbát (Agroinform)
Adriano Galliani, az AC Milan alelnöke szeretné a csapathoz "édesgetni" Didier Drogbát, a Chelsea elefántcsontparti labdarúgóját.
nov. 16
9:36
Válogatott: a lengyel kapitány játékosait kritizálta a meccs után (She)
Franciszek Smuda, a lengyel labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya nem volt elégedett a mieink ellen 2–1-re megnyert felkészülési mérkőzés után: a szakember szerint pocsék volt együttese helyzetkihasználása.
nov. 16
9:36
Különleges programok várják a hétvégén a téli sportok kedvelőit (Behaviour)
Ingyenes korcsolyapályával, jégszobrászok alkotásaival és persze a téli sportok kipróbálásnak lehetőségével várja az érdeklődőket november 18 és 20 között a budapesti Hungexpo Hó-Show elnevezésű kiállítása.
nov. 16
9:36
A portugálok hatot rúgva jutottak ki az Eb-re - videó (Agroinform)
Portugália a 2012-es Európa-bajnoki pótselejtező második mérkőzésén 6-2-re legyőzte Bosznia-Hercegovinát és ezzel kvalifikálta magát a jövő évi kontinenstornára.
nov. 16
9:38
Vb 2022: Katar továbbra is kitart a nyári rendezés mellett (She)
Továbbra is a nyári lebonyolításhoz tartja magát a 2022-es katari labdarúgó-világbajnokság szervezőbizottsága.
nov. 16
9:38
Klüft az olimpia után is folytathatja, de most tilos az édesség Londonig (Agroinform)
Májusban még pályafutása közeli végéről beszélt a svédek remek atlétája, Carolina Klüft, most azonban már biztos benne, hogy a londoni olimpia után is versenyezni fog.
nov. 16
9:40
Videó: Messi egyenlített, majd Agüero győztes gólt lőtt Kolumbiában (She)
Argentína labdarúgó-válogatottja fontos győzelmet aratott Kolumbiában világbajnoki selejtezőn. Bár az albiceleste Dorlan Pabón megpattanó szabadrúgásával az első félidő végén hátrányba került, Lionel Messi és Segio Agüero találatával fordítani tudott, és 2–1-re győzött. Argentína hét ponttal a második helyen áll a dél-amerikai selejtezőcsoportban.
nov. 16
9:40
Gareth Barry fejesével nyertek az angolok a svédek ellen - videó (Agroinform)
Anglia a világbajnoki címvédő Spanyolország után néhány nappal az Eb-résztvevő Svédországot is 1-0-ra győzte le Gareth Barry 22. percben esett fejesének köszönhetően.
nov. 16
9:42
Ökölvívás: Pacquiao edzője szerint Márquez megérdemli a visszavágót (She)
Nem elégedett a Manny Pacquiao által nyújtott teljesítménnyel Freddie Roach edző, aki szerint Juan Manuel Márquez megérdemel egy visszavágót Pacquiao ellen.
nov. 16
9:54
Egészségügy: nem gyakori a hirtelen szívhalál maratoni futás közben (She)
A maratoni futás mind népszerűbb sportesemény, és a rendkívüli megterhelés ellenére százezrek állnak rajthoz minden esztendőben. Előfordul, hogy valamelyik résztvevő a 2500 évvel korábbihoz hasonlóan életét veszti a roppant megerőltető távon.
nov. 16
9:55
Chile szoros meccsen győzte le Paraguayt - videó (Agroinform)
A dél-amerikai világbajnoki-selejtezők keddi mérkőzésen Chile válogatottja Contraras és Campos góljaival 2-0-ra legyőzte odahaza Paraguay legjobbjait.
nov. 16
9:56
Ligakupa: az FTC a Siófokot fogadja, keleti és nyugati rangadó - program (She)
A labdarúgó Ligakupa csoportkörének hatodik fordulójában a Ferencváros az Üllői úton a Siófokot fogadja, míg a másodosztályú MTK Székesfehérvárra, a bajnoki címvédő Videotonhoz látogat.
nov. 16
9:57
Hiddink törökországi pályafutása a végéhez érhet (Agroinform)
A holland Guus Hiddink úgy véli: a horvátokkal szemben elbukott Európa-bajnoki pótselejtező után minden bizonnyal távoznia kell a török labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányi posztjáról.
nov. 16
9:59
Michael Phelpsnek még két évig nem korpásodik a haja (Agroinform)
Élete utolsó olimpiája előtt a szponzorok között is nagyon népszerű Michael Phelps, a 14-szeres olimpiai bajnok úszót egy újabb világcég cserkészte be.
nov. 16
10:12
Bírósághoz fordultak az NBA-játékosok (Infostart)
Az elhúzódó bérvita miatt december 15-ig minden mérkőzést töröltek az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA), a játékosokat képviselő szakszervezet (NBPA) pedig bírósághoz fordult.
nov. 16
10:12
DVSC: Kondás a Ligakupa-csapattal sem szeretne kikapni Diósgyőrben (She)
Már döntetlennel is csoportgyőztesként léphet tovább a Ligakupa negyeddöntőjébe a DVSC-Teva labdarúgócsapata, amely a csoportkör hatodik, egyben utolsó fordulójában Diósgyőrbe látogat. Sőt, gólokban gazdag találkozón akár egygólos vereséget is szenvedhet, miután otthon korábban 2–1-re nyert. A bajnokságban listavezető, ráadásul még veretlen hajdúsági együttes szakvezetője, Kondás Elemér…
nov. 16
10:12
Menetel a címvédő és a Rangers - videó (Agroinform)
A címvédő Boston sorozatban hatodik, a New York Rangers pedig hetedik győzelmét aratta az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL).
nov. 16
10:14
Videó: Ibrahimovic éneklését nem bírta nevetés nélkül a svédek kapitánya (She)
Bár a svéd labdarúgó-válogatott végül 1–0-s vereséget szenvedett Angliától Londonban, a meccs előtti felkészülés jó hangulatban telt az északiaknál. Zlatan Ibrahimovic például pont akkor kezdett énekelni, amikor Erik Hamrén szövetségi kapitány éppen nyilatkozott...
nov. 16
10:14
A spanyolok kétgólos hátrányt dolgoztak le Costa Rica ellen - videó (Agroinform)
Az Európa-bajnoki és világbajnoki címvédő Spanyolország 2-2-es döntetlent játszott Costa Rica vendégeként a kedd éjszaka megrendezett barátságos mérkőzésen.

Keresés