2011. november 15. kedd

nov. 15
0:18
Kamerun: fellázadt a válogatott, meccs helyett levél a játékosoktól (She)
Prémiumuk elmaradása miatt a kameruni labdarúgó-válogatott játékosai nem voltak hajlandók elutazni Algériába a keddi felkészülési mérkőzésre.
nov. 15
0:54
MLS: David Beckhamet az év legjobb visszatérőjének választották (She)
Az idén David Beckham, a Los Angeles Galaxy játékosa kapta meg az év legjobb visszatérő játékosának járó elismerést (MLS Comeback Player of the Year) a tengerentúli profi labdarúgó-bajnokságban – jelentették be helyi idő szerint hétfőn.
nov. 15
6:00
NFL: Rodgersék ismét gáláztak, ezúttal a Vikings bánta (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 10. fordulójának hétfő esti (csoport)rangadóján a Green Bay Packers a 250 yardig és 4 touchdownig jutó Aaron Rodgers vezetésével hazai pályán 45–7-re kiütötte a Minnesota Vikingst, így továbbra is veretlenül vezeti a ligát.
nov. 15
6:54
Milan: több mint két hónap után edzésbe állt a világbajnok fenegyerek (She)
Több mint két hónap után hétfőn edzésbe állt Gennaro Gattuso, az olasz élvonal harmadik helyén álló Milan világbajnok labdarúgója, akit kettős látással kezeltek az orvosok.
nov. 15
6:54
Győr: nekik aztán nyolc (Behaviour)
Tét nélküli mérkőzésen lépett pályára a Győr a Hypo ellen a női kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének záró fordulójában. Ez annak volt köszönhető, hogy a kvartett másik mérkőzésén a Metz szombaton 25-20-ra legyőzte a Randerst, ami azt jelentette, hogy Konkoly Csaba együttese a végeredménytől függetlenül továbbjutott, és az első helyről 12, a továbbjutásról 14 gólos vereséggel maradt volna le. A…
nov. 15
6:56
NHL: vége egy szinte végtelen szériának - de nem a Phillyének! (She)
Miközben a Keleti főcsoportot vezető Philadelphia Flyers folytatta kiváló idegenbeli szereplését, a Tampa Bay Lightning kénytelen volt befejezni az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) leghosszabb élő sorozatát: a floridaiak 12 győzelem után kikaptak a Winnipeg/Atlanta franchise-tól.
nov. 15
6:56
Loeb, a ralikirály (Behaviour)
Amikor Mikko Hirvonen szombaton feladta a küzdelmet a Wales-ralin, azonnal tudni lehetett, hogy egy francia versenyző megint történelmet írt a WRC, de inkább az autóversenyzésben.
nov. 15
6:58
Budapest rendezi a 2013-as judo Eb-t (Behaviour)
Az Európai Cselgáncs Szövetség (EJU) döntése alapján Budapest ad otthont a 2013-as Európa-bajnokságnak.
nov. 15
7:00
Megszakított barátság (Behaviour)
A jövő nyári labdarúgó Európa-bajnokság társrendezőjének (a másik házigazda Ukrajna), Lengyelországnak a vendége lesz a magyar válogatott a ma este 20:30-kor kezdődő barátságos mérkőzésen Poznanban. A találkozón tovább építheti csapatát Egervári Sándor szövetségi kapitány az ősszel kezdődő nagyon kemény világbajnoki selejtezősorozat előtt.
nov. 15
7:12
Ferencváros: újabb támogató érkezik a zöld-fehér klubhoz (She)
Újabb szponzorral gyarapodik a Ferencvárosi Torna Club.
nov. 15
7:48
Ligaválogatott: a Roma és a Lazio is szóba került ellenfélként (She)
A Nemzeti Sport úgy tudja, az olasz főváros két élvonalbeli futballklubja, a Lazio és a Roma is az ellenféljelöltek között van a ligaválogatott decemberre tervezett mérkőzésén.
nov. 15
8:06
Vb 2014: aprócska csodát tett a Kajmán-szigetek, így illik búcsúzni (She)
Három mérkőzést rendeztek magyar idő szerint keddre virradóra a 2014-es labdarúgó-világbajnokság CONCACAF-zónabeli selejtezősorozatában. Valós tét nem volt, hiszen az első hely és így a továbbjutás már korábban eldőlt mind a hat csoportban – a Kajmán-szigetek mindenesetre az első pontja megszerzésével búcsúzott. Ugyanez Barbadosnak nem sikerült.
nov. 15
8:42
NB II: felépülőben a REAC támadója, a Szeged ellen már játszhat (She)
Megfelelő ütemben halad Nyerges Krisztián felépülése: a labdarúgó NB II-ben szereplő REAC 34 esztendős csatára a következő bajnokin már pályára léphet.
nov. 15
8:42
Gattuso újra ott volt a pályán (Agroinform)
Több mint két hónap után edzésbe állt az AC Milan világbajnok olasz labdarúgója, akit kettős látással kezeltek az orvosok.
nov. 15
8:44
Curling: újra magyar bajnok a Szekeres Ildikó, Nagy György páros (She)
A Szekeres Ildikó, Nagy György kettős nyerte a curling vegyes párosok idei országos bajnokságát.
nov. 15
8:44
Alonso elégedett azzal, amit a Ferrarinál elért (Agroinform)
Fernando Alonso azt mondta, hogy elégedett a Ferrarinál elért teljesítményével, hiszen két év alatt hússzor végzett dobogón.
nov. 15
8:46
Videó: Bármennyi jut nekem, bizonyítani szeretnék - Feczesin Róbert (She)
Az NSO Tv Gera Zoltánt és Feczesin Róbertet is kérdezte a Lengyelország elleni felkészülési labdarúgó-mérkőzés kapcsán az elutazás előtt. Gera szerint a Liechtenstein elleni siker növelte az önbizalmat, de ez meccs igazi erőpróba lesz. Feczesin elmondta, bármennyi időt tölt a pályán, bizonyítani szeretne.
nov. 15
9:00
Videó: Bármennyi jut nekem, bizonyítani szeretnék - Feczesin (She)
Az NSO Tv Gera Zoltánt és Feczesin Róbertet is megkérdezte a Lengyelország elleni felkészülési labdarúgó-mérkőzés kapcsán az elutazás előtt. Gera szerint a Liechtenstein elleni siker növelte az önbizalmat, de ez a meccs lesz az igazi erőpróba. Feczesin elmondta, bármennyi időt tölt a pályán, bizonyítani szeretne.
nov. 15
9:00
Évek múlva érheti meg új stadionokat építeni (Metropol)
A futballstadionok és létesítmények üzemeltetése Európában nálunk a legrosszabb – ez derült ki a KPMG üzleti tanácsadó cég stadionfejlesztési és -fenntartási gyakorlatokat bemutató kutatásából.
nov. 15
9:00
Ötmeccses vereségsorozatot szakított meg a Winnipeg a Tampa ellen - videó (Agroinform)
A Jets 5-2-re nyert a Tampa Bay Lightning ellen az NHL hétfői játéknapján, ezzel megszakította öt vereségből álló sorozatát.
nov. 15
9:02
DVTK: látványos elemekkel készülnek az FTC ellen, már lehet jegyet venni (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Diósgyőr a hivatalos honlapján tette közzé, hogy már ma megkezdődik a jegyárusítás a Ferencváros elleni, jövő hét vasárnapi hazai bajnokira (november 27., 18 óra), amelyre látványos elemekkel készülnek a szervezők.
nov. 15
9:02
„Az az álmom, hogy dobogóra állhassak” (Metropol)
A 64 kilóban versenyző 29 éves ökölvívó a londoni repülőjegyet az októberi, Bakuban rendezett vb-n harcolta ki.
nov. 15
9:02
Osvaldo kezdő lesz az olasz válogatottban Uruguay ellen (Agroinform)
Az Uruguay elleni római felkészülési meccsen Balotelli és Pepe mellett a Roma támadója, Pablo Osvaldo lesz a harmadik olasz csatár.
nov. 15
9:04
Videó: bunyó az NFL-ben, gól büntetőből... a túlsó kapuba - hétfői topvideók (She)
Szokásos videós összefoglalónkban kapitány követ kapitányt (Egervári Sándor, a labdarúgók szövetségi kapitánya a lengyelek elleni taktikát árulja el, míg Kevin Primeau – aki a jégkorongozóknál tölt be hasonló tisztséget – azt, hogyan vált be az általa megálmodott hadrend a Négy Nemzet Tornán), ráadásul mindketten elégedettek lennének játékosukkal, ha olyan kontrából szerezne gólt, mint az első…
nov. 15
9:04
Mr. Tökéletes és a Green Bay elsöpörte a Minnesotát - videó (Agroinform)
Aaron Rodgers négy TD-passzt osztott ki az ősi rivális Vikingek ellen, akiknek ezúttal a szoros meccsre sem nagyon volt esélyük.
nov. 15
9:18
Ancelotti Angliában dolgozna újra a legszívesebben (Agroinform)
Carlo Ancelotti abban bízik, hogy a következő idénytől ismét az angol Premier League-ben irányíthat egy futballcsapatot.
nov. 15
9:20
Honduras félóra alatt elintézte Szerbiát (Agroinform)
Honduras labdarúgó-válogatottja kétgólos győzelmet aratott barátságos mérkőzésen Szerbia csapata felett San Pedro Sulában.
nov. 15
9:22
Beckham az Év visszatérője Amerikában (Agroinform)
A Los Angeles Galaxy angol sztárja nyerte el az Év visszatérője címet az észak-amerikai labdarúgó-bajnokságban (MLS).
nov. 15
9:36
Felkészülés: Hondurasban sem szakadt meg a szerbek rossz szériája (She)
Magyar idő szerint keddre virradóra Honduras labdarúgó-válogatottja kétgólos győzelmet aratott felkészülési mérkőzésen Szerbia felett hazai pályán, San Pedro Sulában.
nov. 15
9:36
Elküldték Gutit a Besiktastól (Agroinform)
Nem érkezett vissza idejében szezon közbeni rövid szabadságáról, így a török Besiktas vezetői ajtót mutattak Gutinak.
nov. 15
9:38
Anglia: Fabio Capello egyelőre nem tervez David Beckhammel (She)
Bár David Beckham, az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokságban (MLS) szereplő Los Angeles Galaxy középpályása többször is hangoztatta, hogy hivatalosan soha nem fog visszavonulni a válogatottságtól, az angolok szövetségi kapitánya, Fabio Capello kijelentette: egyelőre nem számít a játékosra.
nov. 15
9:38
Bemutatták az olasz válogatott azúrkék Eb-mezét - fotó (Agroinform)
A keddi Olaszország-Uruguay barátságos mérkőzés előtt Rómában bemutatták az olasz válogatott jövő évi Eb-re készült mezét.
nov. 15
9:54
Utánpótlás: sportiskolák regionális sportfóruma Nyíregyházán (She)
Kétnapos regionális sporttalálkozót és sportszakmai fórumot tartott az ország keleti régiójában található, közoktatási és egyesületi típusú sportiskolák részére a nyíregyházi Arany János Gimnázium és Általános Iskola, Diákotthon és Gyermekek Átmeneti Otthona.
nov. 15
10:12
Videó: bunyó az NFL-ben, gól büntetőből... a túlsó kapuba - topvideók (She)
Szokásos videós összefoglalónkban kapitány követ kapitányt (Egervári Sándor, a labdarúgók szövetségi kapitánya a lengyelek elleni taktikát árulja el, míg Kevin Primeau – aki a jégkorongozóknál tölt be hasonló tisztséget – azt, hogyan vált be az általa megálmodott hadrend a Négy Nemzet Tornán), ráadásul mindketten elégedettek lennének játékosukkal, ha olyan kontrából szerezne gólt, mint az első…
nov. 15
10:12
Platini vállalja, hogy hülyének nézik, amiért tiszta pénzügyeket akar (Agroinform)
Az UEFA elnöke értetlenségének adott hangot amiatt, hogy sok együttes vállalja az eladósodást, miközben a világot gazdasági válság sújtja.
nov. 15
10:14
Ligakupa: Csertői nem akar számolgatni, győzelemre készül a Lombard ellen (She)
A Győri ETO a továbbjutást érő első helyért küzd meg ma kora délután a Lombarddal a labdarúgó Ligakupa B-csoportjában. A győriek vezetőedzője, Csertői Aurél mindenképpen szeretné megszerezni az értékes csoportelsőséget.
nov. 15
10:14
El Clásico délben, avagy mennyire fontos a távol keleti piac? - szavazás (Agroinform)
Kedvező TV-közvetítési időpontokkal nyerné el a távol-keleti szurkolók szívét a spanyol szövetség - de vajon lehet-e vonzóbb egy Sevilla-Valencia az angol bajnokiknál? Szavazz Te is!
nov. 15
10:16
Profi ökölvívás: hamarosan újra összecsaphat Pacquiao és Márquez (She)
Mivel a várakozásokkal ellentétben a harmadik meccsükön sem tudták egyértelmű és vitathatatlan döntésre vinni kettejük ügyét, várhatóan egy negyedik mérkőzésre is sor kerül a két váltósúlyú profi ökölvívó, Juan Manuel Márquez és Manny Pacquiao között.
nov. 15
10:16
Contador hazugságvizsgálatnak is alávetné magát (Agroinform)
Csak januárban születik döntés Alberto Contador dopping ügyében - a spanyol kerekes mindenre hajlandó, hogy a nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) előtt is bizonyítsa ártatlanságát.
nov. 15
10:30
Női kézilabda: Róth Kálmán lett a juniorválogatott szövetségi edzője (She)
Lemondott a női junior kézilabda-válogatott szövetségi edzői posztjáról Gyurka János, miután már nem tudta összeegyeztetni a feladatot a Veszprémnél végzett tréneri munkájával. A sportági szövetség ezután Róth Kálmánt, az ifi nemzeti együttes szövetségi edzőjét kérte fel a juniorok vezetésére Golovin Vlagyimir mellé.
nov. 15
10:30
Del Piero legalább 40 éves koráig játszana egy titkos klubban (Agroinform)
Még három évig, 40 esztendős koráig biztosan játszani szeretne Alessandro Del Piero, a Juventus világbajnok labdarúgója.
nov. 15
10:32
Videó: gyönyörű ívelés a román harmadosztályban - a kapu fölé... (She)
Dorin Semeghin nagy helyzetet hagyott ki a Rapid Suceava–Otelul Galati II bajnoki labdarúgó-mérkőzésen a román harmadosztályban. Bár az ívelés esztétikus, a játékos nem nagyon örült…
nov. 15
10:34
Aerobik: remek helyezésekkel tért haza a magyar csapat az Eb-ről (She)
Érmet ugyan nem szerzett, de számos jó helyezéssel tért haza a magyar aerobik-válogatott a bukaresti Európa-bajnokságról. Hegyi Dóra kiemelkedően teljesített, döntőbe jutott, és hatodikként zárt a női egyéni indulók erős mezőnyében.
nov. 15
10:48
Labdarúgás: kialakul az Eb mezőnye, pályán a mieink - program (She)
Ma rendezik az Európa-bajnoki pótselejtezők visszavágóit, így az este 10 órakor kezdődő Portugália–Bosznia-Hercegovina mérkőzés lefújásával kialakul a 2012-es lengyel-ukrán közös rendezésű kontinensviadal mezőnye. A tornáról lemaradó mieink a társházigazda Lengyelországgal csapnak össze 20.30 órakor Poznanban. A dél-amerikai vb-selejtezőkön Argentína Kolumbiában lép fel.
nov. 15
10:48
A mezei futók az Eb-re és az olimpiára is készülnek (Agroinform)
A 2012-es Mezeifutó Európa Bajnokság főpróbája a most november végén esedékes Országos Mezei Futóbajnokság lesz Szentendrén.
nov. 15
10:50
Vb 2014: áramszünet, kutatás, észak-koreai diadal a haragderbin (She)
Kedden Phenjanban a házigazda Észak-Korea válogatottja 1–0-ra legyőzte Japánt a 2014-es labdarúgó-világbajnokság selejtezőjének ázsiai zónájában, s ezzel – bár már korábban kiesett – elégtételt vett a kvalifikációs sorozat korábbi szakaszában elszenvedett vereségért.
nov. 15
10:50
Föld-levegő rakétákkal is védik az olimpiát (Agroinform)
A jövő nyári olimpia idején a legmagasabb fokú biztonsági készültség lesz érvényben Londonban - a teljes brit katonai arzenál is készenlétben lesz a játékok során.
nov. 15
11:06
Tenisz: Lisicki az év visszatérője a női játékosok között (She)
A német Sabine Lisickit választotta az év visszatérőjének a női teniszversenyeket szervező WTA.
nov. 15
11:06
Betörtek Manuel Neuer lakásába (Agroinform)
Múlt héten pénteken illetéktelen személyek jártak Manuel Neuer házában - a kár több tízezer euró.
nov. 15
11:08
Férfi vízilabda: Nagy Viktor túl a műtéten, de lemarad az Eb-ről (She)
Nagy Viktornak, a Vasas férfi vízilabdacsapata kapusának további tíz hetet kell kihagynia vállsérülése miatt, így nem lehet ott a januári Európa-bajnokságon.

Keresés