2011. november 9. szerda

nov. 9
11:24
Alessandro Del Piero ma 37 éves - videó (Agroinform)
November 9-én ünnepli 37. szültésnapját a Juventus csapatának élő legendája, Alessandro Del Piero.
nov. 9
11:26
Csatlakoztak az idegenlégiósok is, teljes Egervári kerete (Agroinform)
Kedd estig mind a 24 játékos megérkezett a Liechtenstein elleni, pénteki barátságos mérkőzésre készülő magyar labdarúgó-válogatott telki edzőtáborába.
nov. 9
11:42
NBA: a játékosok elutasították a legújabb tulajdonosi ajánlatot (She)
Újabb fejezet az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságot (NBA) megbénító bérháborúban: a játékosok keddi ülésükön elutasították a tulajdonosok határidővel nyomatékosított ajánlatát, és további tárgyalásokat akarnak. A tulajdonosok ma délutánig vártak választ, elutasítás esetére a jelenlegi ajánlatban foglaltaknál rosszabb bérfeltételeket ígértek.
nov. 9
12:00
Nasri sérülés miatt kihagyja az USA valamint a belgák elleni meccset (Agroinform)
A Manchester City francia középpályása térdproblémákkal küszködik, ezért Laurent Blanc szövetségi kapitány nem számolhat vele a válogatott soron következő két mérkőzésén.
nov. 9
12:18
Póker: 1.9 milliárd forintot nyert a vb 22 éves német győztese (She)
A Las Vegas-i póker-világbajnokság július elején kezdődött, de csak most ért véget – és persze egy német nyert...
nov. 9
12:18
Carmelita Jeteré és Jesse Williamsé idén a Jesse Owens-díj (Agroinform)
A tegui szabadtéri világbajnokság kétszeres bajnoka, a sprinter Carmelita Jeter, illetve a férfi magasugrás aranyérmese, Jesse Williams kapta idén az év legjobb amerikai atlétájának járó díjat.
nov. 9
12:20
Anglia: megdöbbentek a FIFA tiltásán, kitűzőjük nem sértene senkit (She)
Angliában értetlenséggel fogadták a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) döntését, miszerint nem engedélyezik az angol labdarúgóknak az Emlékezés Napi virágszimbólum viselését a Spanyolország elleni szombati válogatott felkészülési mérkőzésen.
nov. 9
12:20
A brit miniszterelnök kiakadt a FIFA-ra (Agroinform)
Felháborítónak nevezte David Cameron brit miniszterelnök szerdán a FIFA múlt heti döntését, mely szerint az angol válogatott tagjai nem viselhetnek a mezükre hímzett pipacsot.
nov. 9
12:22
FTC: „A Fradi végét jelentené, ha most fognának bele az építkezésbe” (She)
Mint arról korábban beszámoltunk, három stadion építését tervezi a kormány, amelyek 2015-ig el is készülnének. Miután a debreceni létesítmény munkálataira 12 milliárd forintot irányzott elő, nemrégiben kiszivárgott, hogy a Puskás Ferenc Stadion helyén megvalósuló aréna 40 milliárddal terheli majd a költségvetést, ehhez pedig még hozzájön az Albert Flórián Stadion minimum 12 milliárdos kiadása.…
nov. 9
12:36
Atlétika: Carmelita Jeteré és Jesse Williamsé idén a Jesse Owens-díj (She)
A tegui szabadtéri világbajnokság kétszeres bajnoka, a sprinter Carmelita Jeter, illetve a férfi magasugrás aranyérmese, Jesse Williams kapta idén az év legjobb amerikai atlétájának járó Jesse Owens-díjat.
nov. 9
12:36
Nem engedi a FIFA a pipacsos mezt (Metropol)
Elsősorban a brit Nemzetközösség országaiban hagyományosan tűzpiros pipacsszirmokkal emlékeznek az I. világháborúban elhunytakra.
nov. 9
12:36
Petr Cech szuperhőssé változott - fotó (Agroinform)
A kapus egy korábbi súlyos koponyasérülés miatt eddig is egy speciális fejvédőben játszott, ám most egy az orrát védő maszkot is kénytelen viselni.
nov. 9
12:38
Profi ökölvívás: Vitalij Klicsko is méltatta a legendás Joe Fraziert (She)
A WBC nehézsúlyú ökölvívó-világbajnok Vitalij Klicsko is sajnálatát fejezte ki a legendás Joe Frazier halála miatt.
nov. 9
12:38
Egyetlen napot sem vesztegethetünk el - Valcke (Agroinform)
A 2014-es világbajnokság előkészületeinek felgyorsítását sürgette a brazil törvényhozás illetékes bizottsága előtt Jérome Valcke, a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) főtitkára.
nov. 9
12:40
Videó: Crespótól Nedveden át Zanettiig, jótékony sztárok Líbiában (She)
Líbiába ismét visszatért az élet, futballszinten pedig egy jótékonysági meccs hozta meg az érdeklődést. A legnagyobb sztárok fogadták el a meghívást, így többek között Javier Zanetti, Robert Pires, Marco Materazzi, Pavel Nedved, Jan Koller, Nakata Hidetosi, El-Hadji Diouf, Luis Jimenez, Fabio Cannavaro, Nicky Butt és Hernán Crespo is részt vett a meccsen. A két kispadon Walter Zenga és Marcelo…
nov. 9
12:54
Újpest: Kovács Zoltán úgy véli, az élet mindenben őt igazolta (She)
Kovács Zoltán korábbi újpesti sportigazgató szerint az egész klubot újjá kell építenie az új belga tulajdonosnak. A volt válogatott labdarúgó a DIGI Sport Reggeli Start című műsorában azt mondta, bízik abban, hogy végre nyugalom költözik a klubházba.
nov. 9
12:56
Vb 2014: a FIFA sürgeti a munkát és ragaszkodik a sörhöz (She)
A 2014-es világbajnokság előkészületeinek felgyorsítását sürgette a brazil törvényhozás illetékes bizottsága előtt Jérome Valcke, a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) főtitkára.
nov. 9
12:58
MOB: száznegyven fős csapattal tíz érem, három arany a cél Londonban (She)
Borkai Zsolt 140 fős magyar csapatlétszámot tart elérhetőnek a 2012-es londoni ötkarikás játékokon, ahol tíz érem, közte három arany megszerzése a kitűzött cél – a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) elnöke ezt az Országgyűlés sport- és turizmus bizottságának szerdai ülésén mondta el, amelyen az ötkarikás felkészülés állása volt az egyik napirendi pont.
nov. 9
13:12
Milliárdokat érő játékosok válhatnak ingyen igazolhatová (Agroinform)
A La Ligában tucatnyi játékosnak jár le jövő nyáron a szerződése mostani klubjánál, a Rayo Vallecano akár el is "fogyhat" a következő idényre.
nov. 9
13:30
Cagliari: a csapatot korábban kétszer is irányító Ballardini lett az új edző (She)
Davide Ballardinit nevezték ki az olasz első osztályban szereplő Cagliari labdarúgócsapatának kispadjára. A szardíniai együttesnél Ballardini már a harmadik szakvezető a szezonban, elődjét, Massimo Ficcadentit a 10. hely ellenére is menesztették.
nov. 9
13:30
Harminc év után ismét magyar hokibíró az A csoportban (Metropol)
Gebei Péter személyében magyar játékvezető is fújja majd a sípot az április 12. és 22. közötti csehországi ifjúsági A csoportos jégkorong-világbajnokság.
nov. 9
13:32
Jégkorong: harminc év után ismét magyar hokibíró az A-csoportban (She)
Gebei Péter személyében magyar játékvezető is fújja majd a sípot az április 12. és 22. közötti csehországi ifjúsági A-csoportos jégkorong-világbajnokság.
nov. 9
13:34
Sportpolitika: felbecsülhetetlen értéket jelentene a Világjátékok megrendezése (She)
Felbecsülhetetlen értéket jelentene Magyarország számára, amennyiben 2017-ben megrendezhetné a Világjátékokat, a nem olimpiai sportágak csúcseseményét – vélekedett Csomós Miklós, Budapest sportért is felelős főpolgármester-helyettese az esemény kapcsán tartott szerdai sajtótájékoztatón.
nov. 9
13:36
Görögország: Bodorékat csak egy-egy vicc erejéig érinti a válság (She)
Bodor Boldizsár, a görög labdarúgó-bajnokság ötödik helyén álló OFI Kréta magyar labdarúgója nyár óta gyűjtött görögországi tapasztalatairól számolt be az őt a krétai szerződéshez hozzásegítő menedzseriroda, a Sports Entertainment Group (SEG) honlapján.
nov. 9
13:49
Ferrer és Tipszarevics nyolcaddöntős (Agroinform)
David Ferrer és Janko Tipszarevics bejutott a legjobb 16 közé a 2,75 millió euró összdíjazású, párizsi fedettpályás férfi tenisztornán.
nov. 9
13:51
Harminc év után ismét magyar hokibíró az A csoportban (Agroinform)
Gebei Péter személyében magyar játékvezető is fújja majd a sípot az április 12. és 22. közötti csehországi ifjúsági A csoportos jégkorong-világbajnokság.
nov. 9
14:06
Tottenham: megműtötték a válogatott védőt, idén már nem játszhat (She)
Műtéten esett át elhúzódó Achilles-ín sérülése miatt Michael Dawson, a Tottenham Hotspur angol válogatott védője, így ebben az évben már nem léphet pályára.
nov. 9
14:06
A főpolgármester-helyettes szerint felbecsülhetetlen értéket jelentene az esemény megrendezése (Agroinform)
Csomós Miklós, Budapest sportért is felelős főpolgármester-helyettese az esemény forintban nem kifejezhető nyereséget hozna hazánknak.
nov. 9
14:08
Videó: Az Anzsinál nem hiszik el, hogy máris meggyógyultam - Dzsudzsák (She)
Már hozzászokhattunk a hírhez: Dzsudzsák Balázs a sztárokkal teletűzdelt orosz Anzsi Mahacskalában. Az NSO Tv Moszkvában látogatta meg a jelenleg a válogatott edzőtáborában készülő szélsőt, aki sérülése után ismét százszázalékos munkát végezhet.
nov. 9
14:08
Több százmillió forint jövőre a nagy egyesületeknek (Agroinform)
A Magyar Olimpiai Bizottság jövő évi költségvetésében több százmillió forintos csomag készül majd a klubok megsegítésére,.
nov. 9
14:24
Labdarúgás: Moggi biztos az igazában, fellebbezne a döntés ellen (She)
Luciano Moggi, a Juventus labdarúgócsapatának első fokon öt év négy hónapos börtönbüntetésre ítélt korábbi sportigazgatója, a Sky Tv-nek elmondta, bízik az igazában, így fellebbez a döntés ellen.
nov. 9
14:26
Zaragoza: Pintér a Camp Nouban, a Barcelona ellen térhet vissza (She)
Spanyol lapértesülések szerint Pintér Ádám, a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Zaragoza magyar futballistája hamarosan újra bevethető lesz.
nov. 9
14:28
TAO-pénzek: jóváhagyta az EB a sportlétesítmények fejlesztését célzó magyar programot (She)
Jóváhagyta az Európai Bizottság azt a magyar programot, amely állami finanszírozásként évi mintegy 60 millió eurót fordít meglévő sportlétesítmények felújítására és fejlesztésére a társasági nyereségadóból igényelhető támogatások (TAO) keretén belül.
nov. 9
14:42
Tenisz: Murray és Ferrer is nyolcaddöntőbe jutott Párizsban (She)
A második helyen kiemelt Andy Murray 6:2, 6:4-re nyert Jérémy Chardy ellen a párizsi fedett pályás tenisztorna 2. fordulójában, ezzel bejutott a nyolcaddöntőbe, ahol Andy Roddick lesz az ellenfele.
nov. 9
14:42
A MOB dönthet minden állami sportpénzről (Metropol)
„Ez nem egy segélyprogram, mert komoly követelmények lesznek a támogatások elnyerésének.” Borkai 140 magyar sportolói csapatot jósol Londonra és 10 érmet vár. A paralimpiai csapatnál a pekinginél is jobb szereplést várnak, de gond, hogy van, akinek egyszerűen alig jut pénz ételre.
nov. 9
14:42
Davide Ballardini a Cagliari új edzője (Agroinform)
Davide Ballardinit nevezték ki Cagliari új vezetőedzőjének. A 47 esztendős szakember Massimo Ficcadentit váltja a szardíniai együttes kispadján.
nov. 9
14:44
Hollandia: Dzsudzsák szerint Hiddink vagy Mourinho kell az Anzsinak (She)
Dzsudzsák Balázs abban reménykedik, hogy Guus Hiddink vagy José Mourinho lesz az edzője az orosz élvonalbeli Anzsi Mahacskalánál – írja a holland Voetbal International a magyar labdarúgóval készített beszélgetését összegezve.
nov. 9
14:44
Madridban valamit jobban csinálnak, mint mi - Guardiola (Agroinform)
A Barcelona vezetőedzője a Marcának adott nyilatkozatában elismerte, hogy a nagy rivális Real Madrid az idei szezonban egyelőre jobb teljesítményt nyújt, mint csapata.
nov. 9
14:46
Labdarúgás: Puskás mellett Pelé, Maradona és Matthäus is a Hírességek Csarnokában (She)
Magyar idő szerint szerda hajnalban Mexikóban felavatták a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) által is elismert Hírességek Csarnokát (Hall of Fame), amelybe Puskás Ferencet is beiktatták.
nov. 9
14:48
Női röplabda: kikaptunk a csehektől is, elbúcsúztunk az olimpiától (She)
A magyar női röplabda-válogatott Ukrajna után Csehországtól is vereséget szenvedett az azerbajdzsáni olimpiai előselejtezős tornán, így a mieink nem lesznek ott a jövő évi ötkarikás játékokon.
nov. 9
15:00
Tévez engedély nélkül utazott haza a családjához, újabb büntetés várható (Agroinform)
Nem csitulnak a hullámok Carlos Tévez körül: az argentin labdarúgó ezúttal azzal haragította magára a Manchester City vezetőségét, hogy engedély nélkül hazautazott.
nov. 9
15:02
Nem gondolkodom a visszavonuláson - Michael Owen (Agroinform)
Az aranylabdás csatár a jövő hónapban tölti be 32. életévét, de Ryan Giggs példáján felbuzdulva még jó pár évig szeretne futballozni.
nov. 9
15:18
Murray és Troicki is két játszmában nyert (Agroinform)
A második helyen kiemelt brit Andy Murray magabiztos győzelmet aratott szerdán, s ezzel bejutott a 2,75 millió euró összdíjazású, párizsi fedettpályás férfi tenisztorna nyolcaddöntőjébe.
nov. 9
15:20
Lemarad fia lagzijáról Capello a spanyolok elleni meccs miatt (Agroinform)
Nem lesz ott fia, Pierfilippo szombati esküvőjén az angolok szövetségi kapitánya, mivel aznap a Háromoroszlánosok Spanyolországot fogadják a Wembleyben.
nov. 9
15:36
Videó: laza mozdulattal akart gólt lőni Izraelben, óriási blama lett belőle (She)
Nem sikerült az üres kapuba gurítania a labdát Reef Messikanak. A Hapoel Ironi Rishon LeZion játékosa a Hapoel Haifa elleni találkozón (1–1) blamálta magát.
nov. 9
15:36
André Alves az ősz legeredményesebb játékosa (Agroinform)
A Hivatásos Labdarúgók Szövetségének kimutatása szerint az OTP Bank Liga őszi szezonjának legeredményesebb játékosa a tavalyi évad gólkirálya lett.
nov. 9
15:38
Belgium: Christoph Daum lett az FC Bruges vezetőedzője - hivatalos (She)
Az FC Bruges hivatalosan is bejelentette, hogy a német Christoph Daum lett a vezetőedzője. Az 58 éves német szakember legutóbb az Eintracht Frankfurt kispadján ült, s az október 30-án menesztett holland Adrie Kostert váltja a belga élvonal 4., az Európa-liga H-csoportjának 2. helyén álló klubnál.
nov. 9
15:54
Ligakupa: a Honvéd, a DVTK és a Paks is idegenben tudott nyerni (She)
Vendégsikerek születtek a labdarúgó Ligakupa szerda kora délutáni mérkőzésein. A Bp. Honvéd 3–0-ra nyert az MTK otthonában, a Diósgyőr 3–1-re Mezőkövesden, míg a Paks a Szolnok vendégeként aratott 4–0-s győzelmet
nov. 9
15:54
Ligakupa: idegenben nyert a Honvéd, a Paks és a Diósgyőr (Metropol)
A Honvéd az MTK, a Paks a Szolnok, a Diósgyőr pedig a Mezőkövesd vendégeként győzött a labdarúgó Ligakupa 5. fordulójának szerdai játéknapján.
nov. 9
15:54
Rohamosan fogynak a jegyek (Agroinform)
A jelek szerint telt ház várja a jégkorong-válogatottakat a pénteken kezdődő és vasárnapig tartó miskolci Négy Nemzet Tornán.

Keresés