2011. november 3. csütörtök

nov. 3
11:42
Overdose indulhat a Dubai Világkupán (Infostart)
Ha Overdose jövő vasárnap jól szerepel a római versenyen, tulajdonosai télen is versenyeztethetik, és elkezdődhet a felkészítése a hongkongi, valamint a dubai nagy sprintversenyekre.
nov. 3
11:42
Grappling: péntektől rendezik Tamásiban a világbajnokságot (She)
Péntektől vasárnapig Tamásiban, a Vályi Péter Szakközépiskola sportcsarnokában rendezik meg az ifjúsági, junior és veterán grappling-világbajnokságot.
nov. 3
11:42
Overdose indulhat a Dubai Világkupán (Metropol)
Ha Overdose jövő vasárnap jól szerepel a római versenyen, tulajdonosai télen is versenyeztethetik, és elkezdődhet a felkészítése a hongkongi, valamint a dubai nagy sprintversenyekre.
nov. 3
11:44
AC Milan: pénteken esik át a szívműtéten Antonio Cassano (She)
Pénteken operálják meg Antonio Cassanót, az olasz bajnok AC Milan labdarúgóját. A játékosra kisebb szívműtét vár.
nov. 3
11:46
Asztalitenisz: a magyar női és férfi válogatott is ott lesz a csapat vk-n (She)
A magyar női és férfi válogatott is tagja a mezőnynek az idei év legjelentősebb csapat asztalitenisz viadalán, a németországi Magdeburgban zajló, 281 ezer dollár összdíjazású világkupán.
nov. 3
11:48
Videó: Beltran gyönyörű mozdulattal mentette meg csapatát a góltól (She)
Tony Beltran szépen kivitelezett fejessel hárított egy erős lövést az észak-amerikai labdarúgó-bajnokságban (MLS) lejátszott Seattle Sounders–Real Salt Lake találkozón. A vendégek amerikai (mezőny)játékosa Jeff Parke bombáját semlegesítette.
nov. 3
11:50
Alpesi sí: a meleg miatt törölték a jövő hétvégi finnországi vk-futamot (She)
A szokatlanul meleg időjárás miatt a szervezők törölték az alpesi Világkupa jövő hétvégére kiírt versenyét a finnországi Leviben.
nov. 3
11:52
Lósport: Overdose indulhat a dubai világkupaversenyen (She)
Ha Overdose jövő vasárnap jól szerepel a római versenyen, tulajdonosai télen is versenyeztethetik, és elkezdődhet a felkészítése a hongkongi és dubai nagy sprintversenyekre. Erről Mikóczy Zoltán, a versenyló társtulajdonosa beszélt a DIGI Sport Reggeli Start című műsorában.
nov. 3
12:00
Van Gaal szerint Capellóék tönkretették a külföldi edzők esélyeit (Agroinform)
A legutóbb a Bayern Münchennél dolgozó edző úgy érzi, Eriksson és Capello munkássága miatt nem kapnak szerződést a külföldi szakemberek.
nov. 3
12:02
Gaboni válogatott támadót tesztel a Diósgyőr - videó (Agroinform)
Johan Didérot Lengoualama Boukamba személyében gaboni nagyválogatott csatár szerepel próbajátékon Diósgyőrben.
nov. 3
12:18
Női kézi MK: biztosan léptek a 16 közé az NB I-es csapatok (She)
A 3. fordulót tartották a női kézilabda Magyar Kupában szerda, ahol kilenc mérkőzésre került sor a legjobb 16 közé jutásért. Az NB I-es csapatok magabiztosan harcolták ki a továbbjutást. A tavalyi bajnokság első négy helyezettje (Győri ETO, DVSC, FTC, Vác) a következő körben kapcsolódik be a sorozatba.
nov. 3
12:20
Videó: Cél, hogy a Loki tavasszal még versenyben legyen - Köstner (She)
A hétvégén a Debrecen bemutatkozhat a női kézilabda KEK idei kiírásában. A Bajnokok Ligájából kiesett magyar csapat első ellenfele a görög Patrasz lesz, amely a pályaválasztói jogáról lemondva mindkét meccsét a Loki csarnokában játssza. Tényleg kötelező a továbbjutás?
nov. 3
12:22
Vívás: Elég lenne egy szövetségi kapitány - Szabó Bence (She)
Nem tudja, hogy ki irányítja ma a magyar vívósportot, de a cataniai vívó világbajnokságtól ennyire gyenge szereplést így sem várt Szabó Bence kétszeres olimpiai bajnok kardozó. A két hete véget ért világversenyen Magyarország kilencedik lett az éremtáblázaton, egyetlen ezüstéremmel. A Magyar Olimpiai Bizottság sportigazgatója a Digi Sport Reggeli Start című műsorában elmondta, november végén…
nov. 3
12:36
Női kézilabda: Zácsik Szandra sérülten is pályára lépne a KEK-ben (She)
Zácsik Szandra, az FTC-Rail Cargo Hungaria női kézilabdacsapatának átlövője még a múlt hét pénteki edzésen szenvedett részleges szalagszakadást a bokájában, amit gipszbe is raktak. A játékos azaérve azonban úgy döntött, önmaga orvosa lesz, leszedte a gipszet, és másnap este fél hatkor mégis játékra jelentkezett a Népligetben a Veszprém elleni bajnoki előtt, a csapatorvos legnagyobb meglepetésére.
nov. 3
12:37
Overdose most egészséges, de sosem lesz már 100 százalékos (Agroinform)
Ha Overdose jövő vasárnap jól szerepel a római versenyen, tulajdonosai télen is versenyeztethetik, és elkezdődhet a felkészítése a hongkongi, valamint a dubai nagy sprintversenyekre.
nov. 3
12:38
Tenisz: Svájc a fribourgi fedett salakpályán fogadja az amerikaiakat (She)
A svájci teniszválogatott fedett salakpályán fogadja az Egyesült Államok nemzeti csapatát a 2012-es Davis-kupa első fordulójában. A mérkőzéseknek a 7200 néző befogadására alkalmas fribourgi csarnok ad otthont.
nov. 3
12:39
Roberto Mancinit kiütötte a kispad - jegelni kellett a fejét (Agroinform)
A Manchester City 3-0-ra nyert a Villarreal elleni BL-meccsen, de Roberto Mancininek, a csapat menedzserének akadt oka a bosszúságra, ugyanis a kispadba verte be a fejét.
nov. 3
12:54
Tenisz: Nadal kihagyja a párizsi tornát, a vb-re és a Davis-kupára készül (She)
Kihagyja a jövő heti párizsi versenyt, és az idényzáró ATP-világbajnokságra, illetve a Davis-kupa-döntőre összpontosít Rafael Nadal, a spanyolok teniszsztárja. A világranglista 2. helyezettje csütörtökön közölte, hogy nem lesz ott a franciaországi tornán.
nov. 3
12:54
Az elégedetlen Ángel Di Maríára pályázik a Manchester United (Agroinform)
Sir Alex Ferguson a hírek szerint nagy csodálója a Real Madrid argentin szélsőjének, aki nem elégedett jelenlegi szerződésével.
nov. 3
12:56
Manchester United: Ferguson Owen combsérülése miatt aggódik (She)
Sir Alex Ferguson abban reménykedik, nem súlyos Michael Owen combsérülése, amely miatt az angol csatárt már az Otelul 11. percében le kellett hozni a pályáról.
nov. 3
13:30
Real Madrid: Neymar jövő nyáron 53 millió fontért jöhet - sajtóhír (She)
Újra felélénkültek a 19 éves Neymart a Real Madridhoz kötő híresztelések, az amerikai ESPN társaság ugyanis úgy tudja, a spanyol klub a Santosszal és a játékossal is megegyezett, így a támadó jövő nyáron 53 millió font ellenében Madridba költözhet.
nov. 3
13:30
Átlövésből vagy szabadrúgásból bontaná meg a szombathelyi védelmet a DVSC (Agroinform)
Kulcsár Tamás úgy véli, többet kell nyújtaniuk mint amit az elmúlt két fordulóban, csak így vihetik el a három pontot a Haladástól.
nov. 3
13:32
Labdarúgás: az ETO egy nappal korábban fogadja a Lombard FC-t (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség versenybizottsága a 2011. november 16-án (szerda) 13 órára kisorsolt Győri ETO FC–Lombard FC Ligakupa-mérkőzés kezdési időpontját 2011. november 15. (kedd) 13 órára módosította.
nov. 3
13:48
Játékossors: Tímár Krisztián még ismerkedik Vietnammal, nem döntött (She)
Múlt héten beszámoltunk róla, hogy a jelenleg klub nélküli, korábbi válogatott védő, Tímár Krisztián Vietnamba utazott, ahol több élvonalbeli klubbal is tárgyalt. A 32 éves futballista jelenleg is az ázsiai országban edz, de még nem döntötte el, hogy oda szerződik-e.
nov. 3
13:48
Ronaldo már századosként vezeti az egyetlen hibátlan BL-csapatot (Agroinform)
Cristiano Ronaldo a Lyon ellen megszerezte 100. gólját a Real Madrid színeiben, amit csapattársainak és edzőjének köszön.
nov. 3
13:50
Videó: öröklött gének - bombagól Johan Cruyff unokájától (She)
Joshua Angoy nagy gólt szerzett a Wigan tartalékcsapatában a Preston ellen mérkőzésen. Maga gól tényleg szép, és persze volt már ilyenből több is. Ami mégis különlegessé teszi, hogy Joshua Angoy nem más, mint a legendás Johan Cruyff unokája.
nov. 3
13:52
Juventus: Lippit nem lepte meg Conte sikeres edzői munkája (She)
A napokban a Juventus feltámadásáról beszélő Marcello Lippi elmondta, azért nem emelte ki a minap Antonio Conte vezetőedző munkáját, mert egyáltalán nem lepte meg, hogy korábbi játékosa ilyen jól kézben tartja együttesét.
nov. 3
13:54
Kézilabda: november 26-án lesz Radulovics Bojana búcsúmérkőzése (She)
November 26-án rendezik meg Radulovics Bojana olimpiai és világbajnoki ezüstérmes kézilabdázó búcsúmérkőzését Dunaújvárosban.
nov. 3
14:06
Rafael Nadal kihagyja a párizsi versenyt (Agroinform)
Kihagyja a jövő heti, párizsi versenyt, és az idényzáró Mesterek Kupájára, illetve a Davis Kupa-döntőre összpontosít Rafael Nadal, a spanyolok teniszsztárja.
nov. 3
14:08
Vasárnap élőben lesz látható a sorsolás (Agroinform)
A Sport2 futballshow-jában, élőben sorsolják ki a labdarúgó Magyar Kupa 5. fordulójának a párosításait.
nov. 3
14:24
NB I: Új vezető érkezhet, akár Fazekas László - Bartha Csaba (She)
Bartha Csaba, az Újpest FC ügyvezető igazgatója a Digi Sport Reggeli Start című műsorában elmondta, valószínűleg új vezető érkezik a klubhoz, aki „egy nyelvet beszél" a belgákkal – akár Fazekas László is szóba jöhet. Bartha hosszú távú sorsa a téli szünetig dől majd el az Újpestnél.
nov. 3
14:24
Victoria Saravia, Diego Forlán gyönyörű barátnője - fotó (Agroinform)
Az uruguayi csatár, aki az előző vb legjobb játékosa lett, mostanában a szuperszexi modellel, Victoria Saraviával randizik, aki mellesleg előtte Diego válogatottbeli csapattársával, Carlos Buenóval járt.
nov. 3
14:42
Újpest: Új vezető érkezhet, akár Fazekas László - Bartha Csaba (She)
Bartha Csaba, az Újpest FC ügyvezető igazgatója a Digi Sport Reggeli Start című műsorában elmondta, valószínűleg új vezető érkezik a klubhoz, aki „egy nyelvet beszél”  a belgákkal – akár Fazekas László is szóba jöhet. Bartha hosszú távú sorsa a téli szünetig dől majd el az Újpestnél.
nov. 3
14:42
Cruyff unokája örökölt valamit a legendás nagyapjától - videó (Agroinform)
A 18 éves Jessua Angoy, Johann Cruyff unokája a Wigan tartalékcsapatában a Preston elleni kupameccsen óriási gólt akasztott az ellenfél kapujába.
nov. 3
14:44
Euro 2012: a horvát Lovren sérülés miatt nem játszik a törökök ellen (She)
Térdsérülése miatt nem játszhat a horvát válogatott Törökország elleni Európa-bajnoki pótselejtező mérkőzésein Dejan Lovren. A Lyon védője szerdán a Real Madrid elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen szenvedett térdsérülést.
nov. 3
14:44
Az újpesti szurkolók rasszista megnyilvánulásai 50 ezer Ft-ba kerültek a klubnak (Agroinform)
Az MLSZ fegyelmi bizottsága a hétvégi bajnoki fordulók kapcsán hozott határozatokat.
nov. 3
14:46
Juventus: Nedved szerint Del Piero jövőre még nem vonul vissza (She)
Alessandro Del Piero az utolsó idényét játssza a Juventusban, ám ez nem jelenti azt, hogy a világbajnok támadó jövő tavasszal visszavonul. Pavel Nedved legalábbis így gondolja.
nov. 3
14:48
MLSZ: szurkolói miatt büntették meg a DVSC-t, DVTK-t és az Újpestet (She)
Az Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) hivatalos honlapján számolt be a fegyelmi bizottság hétvégi bajnoki fordulók kapcsán hozott határozatairól.
nov. 3
15:00
Tenisz: Ivanovics és Petrova már elődöntős a Bajnokok Tornáján (She)
Az alsó ágon az orosz Nadja Petrova és a szerb Ana Ivanovics játssza az elődöntőt a női teniszezőknek kiírt Bajnokok Tornáján, Balin.
nov. 3
15:00
Pistoriusnak még nincs meg az olimpiai kvótája (Agroinform)
Noha a műlábakkal versenyző dél-afrikai atléta már megfutotta az A-szintet 400 méteren, hazája olimpiai bizottsága szigorított a feltételeken.
nov. 3
15:02
Az Érd, a Kispest és a Mohács is gálázott a harmadik fordulóban (Agroinform)
Az NB I-es csapatok rangadóját a Veszprém nyerte egyetlen góllal a Fehérvár otthonában, a Mohács 55 gólt lőtt a Tolnának.
nov. 3
15:18
DVSC-Teva: Bódi és Farkas is felépült, Illés hamarosan biciklizhet (She)
A DVSC-Teva három labdarúgója is felépült sérüléséből, és immár teljes értékű edzésmunkát végezhet – adta hírül a klub hivatalos honlapja.
nov. 3
15:18
A Kispest NKK vállalja a felelősséget a hétvégi verekedés miatt (Agroinform)
A kispestiek belső vizsgálatot folytattak a Mohács elleni NB I/B-s bajnoki után történt verekedés miatt, és elismerik felelősségüket.
nov. 3
15:36
DVTK: Gallardo úgy érzi magát, mint ha otthon, Sevillában játszana (She)
Francisco Gallardo, a DVTK spanyol labdarúgója hamar beilleszkedett Miskolcon, ezt nemcsak jó játéka, hanem a klub honlapjának adott nyilatkozata is bizonyítja. A korábbi sevillai játékos teljesen otthon érzi magát.
nov. 3
15:54
Sportgazdaság: több mint másfélezer pályázat érkezett TAO-ügyben (She)
Az öt látványsportág közül háromnak – a jégkorongnak, a kosárlabdának és a labdarúgásnak – a szövetsége gyakorlatilag már feldolgozta és értékelte a társasági nyereségadóból igényelhető támogatásokra (TAO) beadott – összesen sok milliárd forint elnyerésére összeállított – pályázatokat, az első pénzek beérkezéséig azonban még várni kell.
nov. 3
15:54
Anna Csicserova és Jurij Borzsakovszkij az év atlétái Oroszoszágban (Agroinform)
A női magasugrás tegui világbajnokát és a 800 méteres férfi síkfutás bronzérmesét választották meg az év atlétájának Oroszországban.
nov. 3
15:56
DVTK: Gallardo úgy érzi magát, mintha otthon, Sevillában játszana (She)
Francisco Gallardo, a DVTK spanyol labdarúgója hamar beilleszkedett Miskolcon, ezt nemcsak jó játéka, hanem a klub honlapjának adott nyilatkozata is bizonyítja. A korábbi sevillai játékos teljesen otthon érzi magát.
nov. 3
15:56
Fiola Attila támadóból balszélső, középpályásból védő lett - interjú (Agroinform)
A Paks középső védője a hathárom.hu-nak mesélt arról, milyen könyveket olvastak fel az öltözőben, milyen élmény volt számára az Európa Liga és mikor szeretne külföldre szerződni.
nov. 3
15:58
Videó: Martin Brodeur hatalmas védésével sokkolta az ellenfelet (She)
Nagy védéssel sokkolta az ellenfelet Martin Brodeur, a New Jersey Devils kapusa a Toronto Maple Leafs elleni NHL-mérkőzésen. Brodeur botjával akadályozta meg, hogy Phil Kessel a kapujába juttassa a korongot.
nov. 3
15:58
Jövő hétvégén bejelentik Räikkönen visszatérését a Williamsnél (Agroinform)
Az MTV3 tévécsatorna értesülései szerint jövő hétvégén, az Abu Dhabi Nagydíjon hozzák nyilvánosságra, hogy a 2007-es világbajnok jövőre csatlakozik a Williams istállóhoz.

Keresés