2011. október 11. kedd

okt. 11
6:57
Jenson Button a futamot, Sebastian Vettel a vb-t nyerte (Behaviour)
Noha Jenson Button mindent megtett azért, hogy rajta ne múljon Sebastian Vettel újabb világbajnoki címének elhalasztása, a McLaren brit pilótájának futamgyőzelme sem akadályozta meg a Red Bull németjének címvédését. Vettel "csak" a harmadik lett, de ez is bőven elég volt ahhoz, hogy ő legyen a sportág legfiatalabb kétszeres vb-győztes.
okt. 11
6:59
Vettel a főnök (Behaviour)
A vasárnapi Forma-1-es Japán Nagydíjon elért bronzérmes helyezésével Sebastian Vettel, a Red Bull csapat német pilótája nem csak a második világbajnoki címét gyűjtötte be, ezzel minden idők legfiatalabb duplázójának számít,hanem még soha senki sem vezetett versenyautót ilyen hatékonyan egy idényen belül.
okt. 11
7:01
Mindenki átlagot számolgat (Behaviour)
A magyar csapat számításai szerint Berki Krisztián a Tokióban zajló torna-világbajnokságon nyújtón és gyűrűn elérte a 85 százalékos bűvös határt, így már "csak" arra van szükség, hogy a lólengés szerenkénti döntőjében dobogós helyen végezzen, és ebben az esetben megvan a londoni olimpiai kvóta. A magyar tornász legerősebb szerén az első helyen került be a fináléba.
okt. 11
7:51
Katarina Witt legenda lesz (Metropol)
„A sport legendája” elnevezésű kitüntetéssel ismerik el Katarina Wittet, a németek kétszeres olimpiai bajnok ex-műkorcsolyázóját.
okt. 11
8:30
Katarina Witt legenda lesz (Agroinform)
"A sport legendája" elnevezésű kitüntetéssel ismerik el Katarina Wittet, a németek kétszeres olimpiai bajnok ex-műkorcsolyázóját.
okt. 11
8:48
Ki állítja meg a detroiti Oroszlánokat? Senki! - videó (Agroinform)
Magyar idő szerint kedd hajnalban a Detriot Lions 24-13-ra emelkedett felül a Chicago Bearsszel szemben a hétfő esti futballon.
okt. 11
9:06
Beckenbauer szerint reális a BL-döntő (Agroinform)
A müncheni rendezésű Bajnokok Ligája-döntőbe várja a futballcsapatot Franz Beckenbauer, a Bayern München tiszteletbeli elnöke.
okt. 11
9:08
A támadójátékot kell összerakni - Détári Lajos (Agroinform)
A Ferencváros szakmai igazgatója úgy nyilatkozott, hogy csapatának a támadójátékkal még komoly problémák vannak.
okt. 11
9:42
Reméljük, behúzzuk az álomszerű 21 pontot - Egervári Sándor (Agroinform)
A magyar válogatott szövetségi kapitány szerint számunkra nem létezik olyan, hogy barátságos vagy tét nélküli mérkőzés.
okt. 11
9:44
Elmarad az alapszakasz első két hete (Agroinform)
Az előszezon elmaradását követően hétfőn az alapszakasz első két hetét is törölték az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban.
okt. 11
9:57
Eb: a kiadó helyekért zajlik ma a küzdelem (Metropol)
Ma eldől, hogy a biztos részvételt jelentő fennmaradt öt helyre, illetve a pótselejtezős pozíciókra mely válogatottak érnek oda.
okt. 11
10:00
Rebecca Romero nem indul Londonban (Agroinform)
A pekingi olimpia egyik sztárja volt a kerékpáros olimpiai bajnok Rebecca Romero, aki privát okokra hivatkozva lemondott a londoni játékokról.
okt. 11
10:15
Oszakai tenisztorna: Czinkék búcsúztak (Metropol)
Czink Melinda és Marosi Katalin döntő rövidítésben kikapott az Eleni Daniilidu, Mandy Minella görög, luxemburgi kettőstől a 220 ezer dollár összdíjazású, oszakai női tenisztorna párosversenyének keddi, első fordulójában.
okt. 11
10:18
Simon Andrást műteni kell, újabb heteket hagyhat ki (Agroinform)
A Győri ETO utánpótlás-válogatott futballistája a nyár óta nem játszott tétmérkőzést csapatában, de a legfrissebb vizsgálatok alapján, erre egy jó darabig nem is lesz esélye.
okt. 11
10:20
Megoperálták az amerikaiak világbajnoknőjét (Agroinform)
Achilles-ín-műtéten esett át hétfőn Alicia Sacramone, az amerikaiak háromszoros világbajnok, olimpiai ezüstérmes tornásza.
okt. 11
10:22
Egy lábbal is megküzdött a Cook-szorossal (Agroinform)
Amputált sportolónak korábban még nem sikerült átúsznia az Új-Zéland két fő szigetét elválasztó Cook-szorost.
okt. 11
10:33
Eb-selejtező: ne udvariaskodjunk a rokonnal! (Infostart)
Ma este zárja a 2012-es labdarúgó Európa-bajnokság selejtezőin való szereplését a magyar válogatott. A finnek elleni találkozó tétje már "csak" a presztízs, az eddig kialakított jó imázs megtartása. A svédek pénteken Helsinkiben aratott győzelmével eldőlt, hogy Egervári Sándor együttese a csoport harmadik helyén végez majd.
okt. 11
10:36
Zöld utat kaphat a vegyes csapatok versenye (Agroinform)
Az olimpiai tagság után újabb komoly elismerést érhetnek el a női síugrók, a vegyes csapatok versenyében ugyanis hamarosan a férfiakkal együtt versenyezhetnek.
okt. 11
10:38
Roberto Carlosnak elege van - nem nyilatkozik többet (Agroinform)
Az Anzsi Mahacskala megbízott vezetőedzője azért akadt ki a média munkatársaira, mert azok szerinte olyan neveket adtak a szájába, akiket ő egyáltalán nem említett.
okt. 11
10:54
A többségi tulajdonos nem finanszírozza tovább az Újpestet (Agroinform)
A City Budapest Zrt. megbízta Bartha Csaba ügyvezető igazgatót, hogy értékesítse üzletrészét és biztosítsa a klub működését.
okt. 11
10:56
Defekt okozta az orosz síugró halálát (Agroinform)
Autójának defektje miatt hunyt el vasárnap hajnalban az orosz síugró sport legnagyobb reménysége, Pavel Karelin.
okt. 11
10:58
Czink Melinda Marosi Katalin oldalán párosban is búcsúzott (Agroinform)
Czink Melinda és Marosi Katalin döntő rövidítésben kikapott az Eleni Daniilidu, Mandy Minella görög, luxemburgi kettőstől a 220 ezer dollár összdíjazású, oszakai női tenisztorna párosversenyének keddi, első fordulójában.
okt. 11
11:09
Eb-selejtezők: a szerbek élethalál meccset játszanak Szlovéniában (Infostart)
Minden csoportban befejeződnek a küzdelmek ma este a labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőkön. Hét hely már elkelt, a két rendező, Ukrajna és Lengyelország mellett Hollandia, Németország, Olaszország, Anglia és Spanyolország, öt igazi nagyágyú már biztos Eb-résztvevő. További öt hely sorsa ma dől el, valamint az is, mely csapatok játszhatnak novemberben a még négy kiadó helyért, a pótselejtezőkön.
okt. 11
11:11
Kiszáll az Újpest tulajdonosa (Infostart)
Nem finanszírozza tovább a csapat működését a labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest FC többségi tulajdonosa. A City Budapest Zrt. közölte: a pénzügyi mellett beszünteti a futballklub egyéb támogatását is.
okt. 11
11:12
Szerdán indul a női Euroliga - először a pécsiek nélkül (Agroinform)
A baranyaiak távollétében a rutinos Sopron mellett az újonc Győr képviseli a magyar színeket a legrangosabb európia kupasorozatban.
okt. 11
11:14
Lefutotta a maratonit, majd hét óra múlva szült (Agroinform)
Lefutotta Chicagóban a maratonit, majd pár óra elteltével egészséges gyermeknek adott életet egy amerikai nő vasárnap.
okt. 11
11:30
A magyarok közül egyedül Mohamed Aida élte túl az első fordulót (Agroinform)
A négy magyar női tőröző közül egyedül Mohamed Aidának volt oka az örömre a 64-es tábla első fordulója után  a másik három induló - Knapek Edina, Varga Gabriella és Kreiss Fanny - kiesett.
okt. 11
11:45
Mohamed a 32 között női tőrben (Metropol)
A négy magyar női tőröző közül egyedül Mohamed Aidának volt oka az örömre a 64-es tábla első fordulója után a cataniai vívó-világbajnokságon, a másik három induló - Knapek Edina, Varga Gabriella és Kreiss Fanny - kiesett.
okt. 11
11:48
Hogyan védekezik a Barcelona a rögzített játékhelyzeteknél? (Agroinform)
Újabb Taktikai Zóna, újra a Barcelona a téma - most éppen azt vizsgáljuk, hogy kaphat mindössze három gólt szögletből az a csapat, melynek átlagmagassága 177 cm.
okt. 11
12:06
Ki juthat a rájátszásba? - körvonalazódnak az erőviszonyok az NFL-ben (Agroinform)
Az NFL-ben 5 fordulón vagyunk túl, mi pedig a rájátszással kapcsolatos jóslatokba is bocsátkozunk amellett, hogy összegezzük az eddig látottakat.
okt. 11
12:08
Még tizenhat csapat reménykedhet a továbbjutásban (Agroinform)
A selejtező utolsó fordulójában eldől, hogy a biztos részvételt jelentő fennmaradt öt helyre, illetve a pótselejtezős pozíciókra mely válogatottak érnek oda.
okt. 11
12:24
Megrekedt a tárgyalás az olimpiai stadion jövőjéről (Agroinform)
Megrekedtek a tárgyalások, így még nem született jogerős megállapodás arról, hogy a jelenleg másodosztályú West Ham United labdarúgócsapatáé lesz-e a jövő évi, londoni ötkarikás játékok versenyeinek otthont adó Olimpiai Stadion.
okt. 11
12:42
Holland, török és görög ellenfeleket kaptak a magyar csapatok (Agroinform)
A címvédő FTC holland, a BL-ből kieső DVSC görög, míg az Alcoa török ellenféllel találkozik a nyolcaddöntőbe jutásért.
okt. 11
13:15
Vívó-vb: Mohamed nyolcaddöntős (Metropol)
Sandra Bingenheimer legyőzésével Mohamed Aida bejutott a legjobb 16 közé a női tőrözők keddi versenyében, a cataniai vívó-világbajnokságon.
okt. 11
13:17
Kiszáll a Újpest FC tulajdonosa (Metropol)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest FC többségi tulajdonosa kedden közleményben jelentette be, hogy a jövőben nem finanszírozza tovább a csapat működését, s a pénzügyi mellett beszünteti a futballklub egyéb támogatását is.
okt. 11
13:18
Felépült sérüléséből a Real Madrid két portugálja (Agroinform)
Felépült sérüléséből Fabio Coentrao és Pepe is, mindkét játékos pályára léphet szombaton a Real Betis ellen.
okt. 11
13:20
Kemény Ferenc szerint legyen Budán a nemzeti vízilabdaközpont (Agroinform)
A pólószövetség utánpótlás-igazgatója. Kemény Ferenc, a DIGI Sport Reggeli Start című műsorában rossz helyszín választásnak nevezte a Megyeri híd környékét a beruházásra.
okt. 11
13:36
Bedobásból ollózott gólt az iráni csatár - videó (Agroinform)
Nem mindennapi gól esett az iráni labdarúgó-bajnokság hétfői Mes Kerman - Sepahan mérkőzésén.
okt. 11
13:38
Bronzérmes a magyar női csapat (Agroinform)
Az elődöntőben a címvédő hollandok két kínai játékosuknak köszönhetően egy végletekig kiélezett csatában győzték le Pótáékat.
okt. 11
13:51
Asztalitenisz Eb: bronzérmes a női csapat (Metropol)
A Lovas Petra, Póta Georgina, Tóth Krisztina összeállítású magyar női válogatott 3-2-re kikapott a címvédő Hollandiától a gdanski asztalitenisz Európa-bajnokság csapatversenyének keddi elődöntőjében, és ezzel bronzérmes lett.
okt. 11
13:54
Ötvenmillió forintot ad a kormány a Sportegészségügyi Irodának (Agroinform)
Ebben az évben körülbelül ötvenmillió forintot ad a kormány a Sportegészségügyi Iroda működtetésére - közölte Molnár Zoltán, a MOB főtitkára.
okt. 11
14:12
A Ferrari főnöke szerint Vettel jól megférne Alonsóval (Agroinform)
Stefano Domenicali úgy látja a spanyol Fernando Alonso könnyedén elfogadná csapattársnak Sebastian Vettelt.
okt. 11
14:14
Javier Zanetti meghosszabbítaná 2013-ban lejáró szerződését (Agroinform)
Aláírok egy üres papírt, Moratti elnök úr pedig eldöntheti, hogy mennyit fizet - mondta a most 38 éves argentin.
okt. 11
14:27
Mohamed kikapott a nyolcaddöntőben (Metropol)
Mohamed Aida kéttusos vereséget szenvedett Corinne Maitrejeantól, ezzel a legjobb 16 között fejezte be egyéni szereplését a női tőrözők keddi versenyében, a cataniai vívó-világbajnokságon.
okt. 11
14:48
Mohamed Aida kikapott a nyolcaddöntőben (Agroinform)
Mohamed Aida kéttusos vereséget szenvedett Corinne Maitrejeantól, ezzel a legjobb 16 között fejezte be egyéni szereplését.
okt. 11
14:50
Kovács Pétert nevezték ki a Békéscsaba női csapatának élére (Agroinform)
Az elmúlt évszázad legjobb magyar férfi kézilabdázójának választott Kovács Péter lett a Békéscsaba női csapatának vezetőedzője.
okt. 11
15:24
Portugál, grúz és román ellenfeleket "húzott" a Rába ETO (Agroinform)
A házigazda portugál Sportinggal, a grúz Tbilisivel és a román Targu Muressel kell megküzdenie a magyar bajnok Rába ETO-nak a futsal UEFA Kupa 16 csapatos elitkörében.
okt. 11
15:42
Haye abbahagyná, de Klicskóék még visszahívnák a ringbe (Agroinform)
Az idősebbik ukrán fivér, Vitalij szívesen összecsapna az öccse által már legyőzött brit bunyóssal, aki azonban visszavonulni készül.
okt. 11
16:00
Falcao saját magára emlékezteti Hugo Sánchezt - videó (Agroinform)
Falcao a kisebbik madridi klub szurkolóinak új kedvence. Néhány éve egy másik, hasonló játékos játszott a Vicente Calderón stadionban, a mexikói Hugo Sánchez....
okt. 11
16:36
Az FA levélben könyörög Rooney egymeccses eltiltásáért az UEFA-nál (Agroinform)
Az angol szövetség szerint a Montenegro ellen piros lapot kapó csatár mostanában jól viselkedett, ráadásul elismerte, hogy hibázott.

Keresés