2011. október 30. vasárnap

okt. 30
0:00
Primera División: Higuaín korai villanása elég volt a Real Madridnak (She)
A Real Madrid 1–0-ra nyert Gonzalo Higuaín 9. percben lőtt góljával a Real Sociedad otthonában a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 11. fordulójában.
okt. 30
0:00
Higuaín korai góljával az élre ugrott a Real (Agroinform)
A Real Madrid az argentin Gonzalo Higuaín 10. bajnoki góljával megnyerte a Real Sociedad elleni mérkőzését, vezeti a bajnokságot.
okt. 30
0:09
Unga-bungán bukott Balotelli csaja (Blikk)
Manchester – Szexbomba „robbant" Mario Balotelli (21) mellett. A Manchester City labdarúgójának barátnőjéről kiderült, hogy igencsak kétes hírű.
okt. 30
0:13
Kiss László: A jó edző holtig tanul (Blikk)
Budapest - Négy napig a horvát Dinamo Zagreb vendégszeretetét élvezte Kiss László (62).  A futballedző a Pro licences edzőképzésen előírt kötelező tanulmányutat teljesítette, hiszen a  diplomához szükséges, hogy két Bajnokok Ligája-résztvevő együttest látogasson meg, és a látottakból szakdolgozatot írjon.
okt. 30
0:17
Megkerült Perics ellopott cipője! (Blikk)
Kaposvár - A szerencse kegyeltje Milan Perics (25). A Kaposvár labdarúgócsapatának szerb csatára fantasztikus formában futballozik az őszi szezonban – ugyan csapata jelenleg a kiesést jelentő 15. pozícióban áll a tabellán, a támadó már tizenegy gólt szerzett az NB I-ben és vezeti a góllövőlistát.
okt. 30
0:18
A Barcelona nagyon, a Real Madrid kicsit nyert (Infostart)
A spanyol labdarúgó-élvonal mind a két gigaklubja megnyerte szombati bajnokiját. A Barcelona a Mallorcát, a Real Madrid, idegenben, a Real Sociedadot győzte le.
okt. 30
0:18
Videó: Alves-bomba, Messi-tripla, őrület a Chelsea-Arsenalon - a topligák szombati góljai (She)
Az Everton–Manchester United mérkőzéssel megkezdődtek a szombati labdarúgó európai topligák küzdelmei. Liverpoolban Javier Hernández szerezte a győztes találatot, a Chelsea–Arsenal rangadón nyolc gólt láthattak a nézők. A Manchester City emberhátrányban is legyőzte a Wolvest, Hajnal szabadrúgása után lőtt gólt a VfB a bajnok Dortmund ellen, gálázott a Bayern a Nürnberg ellen. Rómában nyert a…
okt. 30
0:21
Plázában törte össze magát Grosics Gyula (85) (Blikk)
Budapest — Kórházba került Grosics Gyula (képünkön)! Az Aranycsapat olimpiai bajnok, vébéezüstérmes labdarúgója eltörte a lábát.
okt. 30
0:25
Erdei szilveszterkor bokszol Tavoris Clouddal (Blikk)
Budapest – Újra világbajnoki címmeccsen bizonyíthat Erdei Zsolt (37)! A Bokszvilágszervezet (WBO) egykori félnehézsúlyú, valamint a Bokszvilágtanács (WBC) korábbi cirkálósúlyú profi ökölvívó-világbajnoka újabb szervezet trónjára tör.
okt. 30
0:29
Így lazít Erdei Zsolt (Blikk)
okt. 30
0:33
Milliárdokban mérhető Vettel reklámértéke (Blikk)
GREATER NOIDA ‒ Bármit el lehet adni Sebastian Vettellel (24, Red Bull). A Forma–1 immáron kétszeres világbajnoka nemcsak a pályán veri ellenfeleit, hanem a reklámpiacon is.
okt. 30
0:36
Portugália: a Benfica Rodrigo duplájával sovány győzelmet aratott (She)
A Benfica a brazil születésű Rodrigo két góljával a 13. percben már 2–0-ra vezetett, végül azonban csak minimális különbséggel, 2–1-re győzött az Olhanense ellen a portugál labdarúgó-bajnokság élvonalának 9. fordulójában. A lisszaboni csapatnak persze jár a három pont, így tartja a lépést a listavezető Portóval.
okt. 30
0:37
Olimpiáról álmodik Kafelnyikov (Blikk)
BUDAPEST ‒ Három sportág is érdekli, de továbbra is a tenisz a legfontosabb Jevgenyij Kafelnyikov (37) számára.
okt. 30
0:41
Melinda csúcsformában! (Blikk)
okt. 30
0:54
Afrika-kupa: Elefántcsontpart és Ghána elégedett lehet a sorsolással (She)
Szombaton kisorsolták a jövő évi labdarúgó Afrikai Nemzetek Kupája csoportjait.
okt. 30
1:12
Videó: a négy gólt rúgó Neymar elintézte az Atlético Paranaensét (She)
A Santos hazai pályán 4–1-re győzött az Atlético Paranaense ellen a brazil labdarúgó-bajnokság szombati játéknapján. A Sao Pauló-i csapat összes gólját Neymar szerezte, igaz, az első kettőt tizenegyesből.
okt. 30
1:16
Válogatott: Egervári legalább az egyik meccsen pályára küldené Tőzsért (She)
Egervári Sándor, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya szombaton a helyszínen nézte meg az FC Bruges–Genk belga bajnokit, amely 5–4-es vendégsikerrel zárult. A kapitány szemügyre vehette Köteles Lászlót és Tőzsér Dánielt, hiszen mindketten végig a pályán voltak a vendégeknél.
okt. 30
7:12
Labdarúgás: Berti Vogts az év végén távozik Azerbajdzsánból (She)
Berti Vogts az év végén távozik az azeri labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányi posztjáról.
okt. 30
7:30
NHL: három vancouveri is duplázott a Washington elleni meccsen (She)
A Vancouver Canucks hazai pályán 7–4-re legyőzte a Washington Capitalst az észak-amerikai jégkorongbajnokság (NHL) legutóbbi játéknapján. A legutóbbi nagydöntős kanadai csapatban három játékos, Alexander Edler, Chris Higgins és Maxim Lapierre is két gólt szerzett.
okt. 30
7:32
Fiorentina: Hardzsa rendszeresen meglátogatja családját, büntetést kapott (She)
Megbüntette középpályását, Husszin Hardzsát a Fiorentina labdarúgócsapata, mert kiderült, hogy a marokkói labdarúgó hetente legalább háromszor Milánóba utazik családjához.
okt. 30
7:48
Kézilabda: a tatai elnök szerint az önkormányzat nem a klub főszponzora (She)
A Tatai HAC elnöke, Komáromi Lajos cáfolta korábbi hírünket, hogy a város önkormányzata visszavonja a klubnak megítélt 50 millió forintos támogatást, ha nem állíthat jelöltet a tisztújító közgyűlésen a klub élére.
okt. 30
8:42
Cselgáncs: a világbajnokkal egy ágon a súlyhatár nélkül vb-n Bor Barna (She)
A világbajnok Alekszandr Mihajlinnal került egy ágra a törökországi nyílt, azaz súlyhatár nélküli világbajnokságon Bor Barna.
okt. 30
8:42
Büntetés családlátogatás miatt (Agroinform)
Megbüntette középpályását, Husszin Hardzsát a Fiorentina, mert kiderült, hogy a marokkói labdarúgó hetente legalább háromszor Milánóba utazik családjához.
okt. 30
8:44
Videó: Vanczák remek ívelt fejessel vette be a Thun kapuját (She)
Ismét betalált Vanczák Vilmos. A svájci labdarúgó-bajnokságban szereplő Sion védője a Thun elleni mérkőzés 55. percében szöglet után fejelt remekül a kapuba. A válogatott játékosnak ebben a szezonban tizenharmadik bajnokiján ez volt a hatodik gólja.
okt. 30
8:46
Serie A: Conte szerint az Inter elleni sikerrel nagy lépést tettek előre (She)
A Giuseppe Meazza Stadionban is megőrizte veretlenségét a Juventus labdarúgócsapata szombat este, és az Inter elleni 2–1-es győzelme után megőrizte első helyét a bajnokságban. Antonio Conte, a torinóiak vezetőedzője szerint csapata a jövőt illetően is nagy lépést tett előre.
okt. 30
9:00
Patinás csapatok kiesési rangadója Hamburgban (Agroinform)
Az újonc Augsburg az 1. FC Köln vendége lesz, míg a Kaiserslautern Hamburgba látogat a 11. forduló vasárnapi játéknapján.
okt. 30
9:18
Egy hónapra dőlt ki Chris Smalling (Agroinform)
Egy hónapig nem számíthat Chris Smallingra, a Manchester United 21 éves védőjére Sir Alex Ferguson.
okt. 30
9:36
Cselgáncs: a világbajnokkal egy ágon a súlyhatár nélküli vb-n Bor Barna (She)
A világbajnok Alekszandr Mihajlinnal került egy ágra a törökországi nyílt, azaz súlyhatár nélküli világbajnokságon Bor Barna.
okt. 30
9:36
Berti Vogts távozik Azerbajdzsánból (Agroinform)
Berti Vogts az év végén távozik az azeri labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányi posztjáról.
okt. 30
9:38
MLS: Salt Lake-győzelem a negyeddöntőben, este Henry-Beckham párharc (She)
A Real Salt Lake győzelmével kezdődött meg az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokság, az MLS negyeddöntője. A utah-i gárda hazai pályán 3–0-ra legyőzte a Seattle Sounders csapatát, így magabiztosan várhatja a szerdai visszavágót.
okt. 30
9:38
A gigászok és az újoncok csatája várható az NFL 8. hetében (Agroinform)
Az NFL nyolcadik hetének beharangozóját olvashatjátok - Mihez kezd Tom Brady támadójátéka Troy Polamalu védelmével?
okt. 30
9:40
Videó: Köteles és Tőzsér elképesztő meccs után ünnepelhetett győzelmet (She)
Elképesztő mérkőzést játszott egymással az FC Bruges és a Genk a belga labdarúgó-bajnokság 12. fordulójának rangadóján. A Brugge-ben rendezett találkozón negyvenöt perc után 2–1-re vezettek a Köteles Lászlót és Tőzsér Dánielt is a soraiban tudó vendégek, ám ami a második félidőben történt, azt még ők sem gondolták volna. A hazaiak húsz perc alatt remekül futballozva kétgólos előnyre tettek szert,…
okt. 30
9:42
MotoGP: Edwards karját műteni kell, nem indul a valenciai futamon (She)
Nem indul a jövő hét végi valenciai MotoGP-idényzárón Colin Edwards, a Tech 3 Yamaha amerikai pilótája, aki a Malajziai Nagydíjon többszörös törést szenvedett a bal karjában, amikor összeütközött Marco Simoncellivel és Valentino Rossival. A karambol során Simoncelli olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy nem élte túl a balesetet.
okt. 30
9:54
Serie A: Ranieri szerint harcban jók voltak, de elfogyott az energia (She)
A Giuseppe Meazza Stadionban is megőrizte veretlenségét a Juventus labdarúgócsapata szombat este, és az Inter elleni 2–1-es győzelme után megőrizte első helyét a bajnokságban. Claudio Ranieri, az Inter vezetőedzője – akárcsak az Atalanta elleni hétközi döntetlen után – azt mondta, a csapat formájával nem volt különösebb probléma.
okt. 30
9:56
Ajánló: Siófokon a Fradi, Buzsákyék városi derbire készülnek - a vasárnapi program (She)
Bár a rangadók már szombaton lezajlottak, vasárnap is sok izgalmas mérkőzésre van kilátás az európai labdarúgó-bajnokságokban. Az NB I listavezetője, a DVSC-TEVA a Bp. Honvéddal játszik otthon, míg a Ferencváros a Siófokhoz látogat. Angliában Buzsáky Ákos csapata, a Queens Park Rangers a Tottenham vendége lesz. Belgiumban Juhász Roland és az Anderlecht a Kovács Pétert is a soraiban tudó Lierse-t…
okt. 30
10:12
Videó: parádés szóló után talált be a brazil középpályás (She)
A brazil másodosztályú labdarúgó-bajnokságban a Náutico otthon 2–0-ra nyert a Sport Recife ellen. A második találatra sokáig emlékezhetnek a hazai szurkolók, ugyanis középpályásuk, Elicarlos hatalmas szóló után passzolt a kapuba.
okt. 30
10:30
A QPR újabb londoni derbi előtt áll (Agroinform)
Buzsáky Ákos csapata, a Queens Park Rangers a PL-ben hat kör óta veretlen Tottenham otthonába látogat a forduló egyetlen vasárnapi meccsén.
okt. 30
10:32
Vettel utolérhetetlen, ismét győzött (Agroinform)
Élete első Grand Chelemjét szerezte Sebastian Vettel, aki a szombati időmérő edzés után a versenyt is megnyerte, és a leggyorsabb kör is az övé lett.
okt. 30
10:34
Torontóban kikapott a keleti éllovas Penguins (Agroinform)
A keleti főcsoportot vezető Pittsburgh Penguins vereséget szenvedett a Toronto Maple Leafs vendégeként az NHL szombati játéknapján.
okt. 30
10:48
Wolfsburg: Hleb megszerezte első 100 ezer euróját önmagának és a Barcának (She)
Sokat várt a bemutatkozásra új csapatában a Barcelonától kölcsönkapott fehérorosz középpályás, Aljakszandar Hleb, aki tegnap a Hertha elleni bajnokin léphetett először pályára a Wolfsburg színeiben. Anyagilag megérte.
okt. 30
10:48
Őszi bajnok lehet a Debrecen - ha a Honvéd is úgy akarja (Agroinform)
A listavezető, hazai pályán eddig százszázalékos Debrecen az ötödik helyezett Honvédot fogadja, amely pontszerzés esetén ismét a dobogóra léphet.
okt. 30
11:06
A Laziót az egyik meglepetéscsapat tarthatja a címvédő mögött (Agroinform)
Az Udinese és a Lazio is négy pontra került a Juventustól, és a Milan is megelőzte őket a szombat esti eredmények után.
okt. 30
11:24
Real Madrid: Mourinho szerint mentális erejüknek köszönhető a győzelem (She)
A Real Madrid 1–0-ra nyert Gonzalo Higuaín 9. percben lőtt góljával a Real Sociedad otthonában a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 11. fordulójában.
okt. 30
11:42
Juventus: Marchisio szabályt magyarázott, aztán fátylat borított (She)
Veretlenül, a bajnokságot vezetve látogatott a Juventus az eddig gyengélkedő Internazionale otthonába szombaton a Serie A 10. fordulójában, és a várakozásoknak megfelelően hatalmas csatát láthattunk.
okt. 30
11:42
Massa és Hamilton megint összecsaptak a szó szoros értelmében - videó (Agroinform)
A Forma-1-es Indiai Nagydíjon idén már többedszer ütközött össze a ferraris Felipe Massa és a mclarenes Lewis Hamilton.
okt. 30
11:44
Rövid pályás gyorskorcsolya-vk: Lajtos Szandra a 11. helyen zárt (She)
Lajtos Szandra szerepelt a legjobban a magyarok közül a rövid pályás gyorskorcsolyázók Saguenay-ben zajló világkupaversenyének második, szombati napján azzal, hogy 500 méteren a C-döntős volt.
okt. 30
11:44
Mr. Bean sem örült, hogy Massa nekiment Hamiltonnak - videó (Agroinform)
Az Indiai Nagydíjat a McLaren boxából néző Rowan Atkinson bosszúsan fogadta Lewis Hamilton és Felipe Massa ütközését.
okt. 30
11:46
Videó: vitatott kiállítás és bombagól után kapott ki az Islanders az NHL-ben (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) 23. játéknapján a San Jose Sharks hosszabbítás után verte meg 3–2-re a New York Islanderst. A mindent eldöntő gól érdekes eset után született. A játékvezetők kiállították a hazaiaktól Travis Hamonickot a játék késleltetéséért, miután a védőharmadból előrevágott korongja a plexin változtatott irányt, ami szabálytalan. A védő természetesen reklamált,…
okt. 30
11:48
Inter: beszédes csend uralta az öltözőt a vereség után (She)
Veretlenül, a bajnokságot vezetve látogatott a Juventus az eddig gyengélkedő Internazionale otthonába szombaton a Serie A 10. fordulójában, és elhozta a három pontot.
okt. 30
12:00
Fogadási botrány: Törtei nem gondolta volna, hogy 24 óra ennyit számít (She)
Törtei Tamás fogadási csalási ügybe keveredett, s a PMFC felbontotta a játékos szerződését. Noha az ügy körvonalai tisztázódnak, részleteit tekintve azonban korántsem tiszta a kép. Elfelejtett bejelentés, tudatlanság vagy szervezkedés? – a Nemzeti Sport pécsi tudósítója erről faggatta az eltiltott labdarúgót.

Keresés