2011. október 27. csütörtök

okt. 27
0:00
Videó: a Bayern München passzjátéka ellen nem volt ellenszer (She)
Korábban már beszámoltunk arról, hogy a Bayern München könnyedén eltiporta a másodosztályú sereghajtó Ingolstadt ellenállását, és 6–0-s sikerrel jutott be a labdarúgó Német Kupa nyolcaddöntőjébe. Íme, a gólok!
okt. 27
0:00
A City ötöt rúgva, a Liverpool hátrányból, a Chelsea ráadásban ment tovább - videók (Agroinform)
Suárez duplája kellett a Liverpoolnak a Stoke ellen, hétgólos őrület lett a simának tűnő Blackburn-Newcastle meccsből.
okt. 27
0:04
Belga Kupa: kínos vereség, az Anderlechtet a Rupel Boom búcsúztatta (She)
Hatalmas meglepetés a labdarúgó Belga Kupa nyolcaddöntőjében: a harmadosztályú Rupel Boom 2–1-re győzött az Anderlecht otthonában, így a kiscsapat jutott be a legjobb nyolc közé! Az Anderlechtben ezúttal pihent Juhász Roland, a kispadról nézte a mérkőzést.
okt. 27
0:04
A Real Madrid esélyt sem adott a Villarrealnak (Agroinform)
José Mourinho együttese már bő tíz perc után két góllal vezetett a Villarreeal ellen, majd fél óra elteltével ki is alakította a 3-0-s végeredményt.
okt. 27
0:08
Angol Ligakupa: a Chelsea és a Blackburn is hosszabbításban nyert (She)
A Chelsea hosszabbításban 2–1-re nyert az Everton vendégeként, míg a Blackburn szintén túlórában, drámai mérkőzésen 4–3-ra verte meg a Newcastle-t a labdarúgó Angol Ligakupa nyolcaddöntőjében.
okt. 27
0:08
A Győr sokáig tartotta magát, de kikapott Franciaországban (Agroinform)
Az újonc Győr 87-68-as vereséget szenvedett a francia Bourges vendégeként szerdán a női kosárlabda Euroliga harmadik fordulójában.
okt. 27
0:12
Primera División: a Real Madridnak nem okozott gondot a Villarreal (She)
A Real Madrid hazai pályán 3–0-ra nyert a Villarreal ellen a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 10. fordulójában.
okt. 27
0:18
A Milan leiskolázta a Parmát, a Napoli az élen tartotta a Juvét (Infostart)
Az Udinese elveszítette veretlenségét, a Milan győzött, s közelebb lépett az élmezőnyhöz, az Inter ellenben nem tudott nyerni Bergamóban. Az olasz labdarúgó-bajnokságban nyolc forduló után a Juventus vezet, az Udinese, a Lazio és a Napoli előtt, a bajnok Milan az ötödik.
okt. 27
0:22
Hármat rúgott a Madrid, de még tart a Levante csodája (Infostart)
Tovább tart a Levante csodája a spanyol labdarúgó-bajnokságban. Hetek óta nemcsak a meze hasonlít a kiscsapat a Barcelonáéra, de az eredménysora is. A piros-kékek sorozatban a hetedik mérkőzésüket nyerték meg, ezúttal a 94. percben szerzett góllal nyertek. A Real Madrid továbbra is nagyon eredményesen futballozik, Mourinho csapata kilenc bajnoki 31 gólt szerzett.
okt. 27
0:36
A Man City most "csak" öt gólt rúgott (Infostart)
A Liverpool Luis Suárez duplájával fordított a Stoke ellen, a Manchester City a United elleni hatos után most a Wolverhamptonnak lőtt egy ötöst. A Chelsea tíz emberrel, hosszabbításban csikarta ki a győzelmet az Everton pályáján. Blackburnben kiesett a labdarúgó Premier League-ben még veretlen Newcastle. A Ligakupáért játszottak Angliában.
okt. 27
0:36
Videó: Karim Benzema szépen emelt a kapuba - így nyert a Real Madrid (She)
Nem kellett túl sokat erőlködnie a Real Madridnak a Villarreal ellen a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban. A fővárosiak megnyomták a találkozó első negyedóráját, és végül 3–0-ra megnyerték a találkozót.
okt. 27
0:54
Videó: Nocerino második gólját bárki megirigyelné - így nyert a Milan (She)
A Milan 4–1-re győzött hazai pályán a Parma ellen az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban. A hazaiaknál Antonio Nocerino triplázott és még Zlatan Ibrahimovic is betalált. Összefoglaló.
okt. 27
0:58
Holland Kupa: az Ajax, a PSV és a Twente is nyolcaddöntőbe jutott (She)
Az élvonalban harmadik helyen álló Twente csak nagy nehezen, 4–3-ra tudta megverni a harmadosztályú Genemuident a labdarúgó Holland Kupa 3. fordulójában.
okt. 27
1:12
Francia Ligakupa: a Dijon visszavágott a PSG-nek a bajnoki vereségért (She)
Nem jutott a legjobb nyolc közé a labdarúgó Francia Ligakupában a PSG, mivel 3–2-re kikapott Dijonban.
okt. 27
1:16
Eurofutball: még él a Rosenborg esélye, a Leeds kikapott (She)
A Rosenborg labdarúgócsapata hozta a kötelezőt, hazai pályán 2–0-ra legyőzte a kiesés elől menekülő Fredrikstadot, így még él a reménye a bajnoki címre a norvég élvonalban.
okt. 27
2:06
Férfi kosárlabda Euroliga: belga siker az Efes otthonában (She)
A férfi kosárlabda Euroliga szerdai játéknapján a belga Belgacom Spirou 80–79-re győzni tudott a török Anadolu Efes otthonában.
okt. 27
2:06
A Palermo az élmezőnyért, a Lecce az életéért küzd (Agroinform)
A rózsaszín-feketék két Milánóban és Rómában elszenvedett zakó után a drámai vereségből érkező kiesőjelölt ellen javíthatnak.
okt. 27
6:54
Rajongók sokasága búcsúztatta Simoncellit (Behaviour)
Több száz barát, ismerős, családtag és rajongó jelent meg szerda délelőtt Marco Simoncelli búcsúztatásán. A 24 esztendős olasz motoros a gyorsaságimotoros-világbajnokság vasárnapi, Malajziai Nagydíján szenvedett halálos balesetet.
okt. 27
6:56
A barcsi "bunda" Baloghé? (Behaviour)
A gyanú szerint Balogh Tamás barcsi labdarúgó akarta megvesztegetni a pécsi Törtei Tamást, hogy befolyásolja a Siófok elleni Ligakupa-meccs eredményét.
okt. 27
6:58
F-1: káosztól tartanak Indiában (Behaviour)
A hétvégén rendezik meg első alkalommal a Formula-1-es Indiai Nagydíjat. A várakozás hatalmas, ám félő, hatalmas káosz várható a verseny alatt. A 215 millió dollárból épített pálya alig készült el, a helyi média bojkottal fenyegetőzik, ráadásul a Mercedes versenyzőjét, Nico Rosberget csak nagy nehézségek árán engedték be a világ egyik legnépesebb országába.
okt. 27
7:12
Spanyolország: törölték az éjszakai doppingellenőrzést (She)
A spanyol legfelsőbb bíróság eltörölte a sportolók éjszakai doppingellenőrzését.
okt. 27
7:12
Szalay: "A Dakar kalandból lett szenvedély" (Behaviour)
Az elmúlt két évben szinte fizikai fájdalmaz érzett Szalay Balázs, hogy csak a Dakar-ralit közvetítő TV2 szakkommentároraként követhette nyomon a sivatagi száguldást, ami az évek során a szenvedélyévé vált. Nos, a 2012-es megmérettetést már nem hagyja ki, és tizenegyedik alkalommal is nekivág a világ legkeményebb tereprali versenyének.
okt. 27
7:14
NHL: a Canadiens a Flyers ellen vetett véget rossz sorozatának (She)
A Montreal Canadiens 5–1-re győzött a Philadelphia Flyers ellen az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) alapszakaszának 20. játéknapján, és ezzel megtörte hat mérkőzés óta tartó nyeretlenségi sorozatát.
okt. 27
7:14
Megvan Rogge utóda? (Behaviour)
Eldőlt, hogy ki követi a 2013-ban távozó Jacques Rogge-ot a Nemzetközi Olimpiai Bizottság elnöki posztján - legalábbis ezt mondta szerdán Mario Vazquez Rana, a NOB végrehajtó bizottságának tagja.
okt. 27
7:30
MLS: Henry a 98. percben betalált, Beckhamékkel találkoznak a playoffban (She)
A New York Red Bulls 2–0-ra győzött az FC Dallas ellen Friscóban az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokság (MLS) wild card mérkőzésén, így bejutott a Nyugati főcsoport elődöntőjébe.
okt. 27
8:06
Játékossors: Lipták Zoltán nem igazol a Brightonhoz, az ETO-val tárgyalhat (She)
A Nemzeti Sport információi szerint eldőlt, hogy nem lesz az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Brighton and Hove Albion labdarúgója Lipták Zoltán.
okt. 27
8:42
Bundesliga: Magath még 2014 előtt újra bajnok lenne a Wolfsburggal (She)
Még 2014 előtt szeretné újra megnyerni a Bundesligát Felix Magath a Wolfsburg csapatával.
okt. 27
9:00
Haladás: négy játékos pályára lépése is bizonytalan a DVTK ellen (She)
Négy Haladás-futballista játéka is kérdéses a pénteki, Diósgyőr elleni bajnoki előtt – olvasható a klub hivatalos honlapján, a haladas.hu oldalon.
okt. 27
9:00
Galliani kétmillióra emelte Allegri fizetését (Agroinform)
Az olasz labdarúgó-bajnokságban címvédő AC Milan vezetősége felemelte Massimiliano Allegri vezetőedző fizetését.
okt. 27
9:02
Argentína: botlott a Racing Club, pedig emberelőnybe került (She)
A Racing Club 1–1-es döntetlent játszott a Lanússzal hazai pályán az argentin élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 12. fordulójában, így már nyolc pont a hátránya az éllovas Boca Juniorsszal szemben.
okt. 27
9:02
Vermaelen a Chelsea ellen térhet vissza (Agroinform)
Két hónapos kényszerpihenő után a szombaton sorra kerülő Chelsea elleni bajnoki mérkőzésen újra pályára léphet Thomas Vermaelen.
okt. 27
9:04
Továbbra sem megy a nyugati bajnoknak - videó (Agroinform)
Változatlanul nem megy az előző idényben nyugati bajnok Vancouver Canucksnak az észak-amerikai profi jégkorongligában.
okt. 27
9:18
Újpest: az új tulajdonos 150 millió forintot utalt a klub számlájára (She)
Újpesten pénz állt a házhoz: a Nemzeti Sport információi szerint az új belga tulajdonos százötvenmillió forintnyi összeget utalt a napokban a lila-fehérek számlájára.
okt. 27
9:36
MLB: elmosta az eső a World Series hatodik mérkőzését (She)
Az esős időjárás miatt elmaradt az észak-amerikai profi baseball-liga döntőjének magyar idő szerint csütörtök hajnalra tervezett 6. mérkőzése, amelyet így egy nap késéssel rendeznek meg St. Louisban.
okt. 27
9:36
A Real Madrid félóra alatt elintézte a Villarrealt - videó (Agroinform)
A spanyol bajnokság szerdai esti mérkőzésén a Real Madrid Karim Benzema, Kaká és Di María góljaival már a 31. percben kialakította a végeredményt.
okt. 27
9:38
Rali: eltörölték Turán Frigyesék világbajnoki pontjait (She)
A Turán Frigyes, Zsiros Gábor kettős 46 világbajnoki ponttal gazdagodott a rali-világbajnokság Super2000-es kategóriájában, ám a nemzetközi szövetség határozatának értelmében törölték pontjait, mert nem vett részt a szabályokban előírt számú versenyen.
okt. 27
9:38
Törölték az éjszakai doppingellenőrzést Spanyolországban (Agroinform)
A spanyol legfelsőbb bíróság eltörölte a sportolók éjszakai doppingellenőrzését.
okt. 27
9:40
Férfi kosárlabda: az Eb-győztes Ibaka is a Real Madridnál folytatja (She)
A friss kosárlabda Európa-bajnok spanyol Serge Ibaka is a Real Madridban folytatja pályafutását, legalábbis amíg tart az NBA-ben a bérvita.
okt. 27
9:42
Videó: számtalan gyereket számos program várt a hokiutánpótlás-rendezvényen (She)
A Magyar Jégkorongszövetség „szezonnyitó” utánpótlás-rendezvényén ezúttal több mint nyolcszáz gyerek vett részt a káposztásmegyeri Jégpalotában. Határon innen és határon túlról érkeztek a csapatok, hiszen Szabadka és Losonc is képviseltette magát a programokon. A „programok” többes száma kötelező, hiszen nem csak a hokiról szólt az esemény: volt bohóc, vetítések, asztali hoki, mindenféle…
okt. 27
9:44
Törökország: csak a hazai csapat szurkolóit engedik be a rangadókra (She)
A Török Labdarúgó-szövetség döntése értelmében a ma esti Besiktas–Fenerbahce bajnoki rangadón csak a hazai csapat szurkolói léphetnek be a stadionba. Az utóbbi időben eldurvult huliganizmus miatt a négy nagy csapat, a Besiktas, a Fenerbahce, a Trabzonspor és a Galatasaray egymás elleni mérkőzésein csak a pályaválasztó szurkolóit engedik be a stadionba.
okt. 27
9:54
GP3: Kiss Pál Tamás volt új csapata legjobbja a spanyol teszten (She)
Biztatóan szerepelt Kiss Pál Tamás a barcelonai GP3-as kollektív teszten, az első napot a 8., a másodikat pedig a 11. helyen zárta új csapata, a brit Atech CRS színeiben.
okt. 27
9:54
A Real Madrid a legerősebb spanyol csapat - Karim Benzema (Agroinform)
Karim Benzema a Villarreal ellen megszerezte idei negyedik bajnoki gólját, a Real Madrid pedig a hetedik győzelmét. A francia csatár szerint ők a legjobbak.
okt. 27
9:56
Paks: Kis Károly szerint ismét katasztrofális hibákat követtek el (She)
A Paks labdarúgócsapata szerdán 3–2-es vereséget szenvedett az NB III-as Putnok vendégeként, így búcsúzott a Magyar Kupa további küzdelmeitől. Kis Károly, a zöld-fehérek vezetőedzője a találkozó után csalódottan értékelt a paksifc.hu-nak.
okt. 27
10:12
Autósport: a Mercedestől igazolt át pilótát a DTM-be visszatérő BMW (She)
A német túraautó-bajnokságba jövőre visszatérő BMW-gyár szerződtette a 2005 óta mercedeses Bruno Spenglert. A 28 éves kanadai megszerzése azért fontos, mert ő az első DTM-rutinnal rendelkező versenyző a bajoroknál, akik eddig a két korábbi túraautó-vb menőjüket, a brit Andy Priaulx-t és a brazil Augusto Farfust szerződtették.
okt. 27
10:12
Thierry Henry a 98. percben gyalogolt be az az ellenfél kapujába - videó (Agroinform)
A kiváló francia támadó egy kontra végén vezethette rá a labdát a dallasiak kapusára, egy kis szerencsével azonban megoldott a feladatot.
okt. 27
10:14
DVTK: a szerdai edzés után 160 km/h-val hajtottak a játékosok a Bükkben (She)
A keddi Magyar Kupa-továbbjutást követően szerda délelőtt edzettek a DVTK labdarúgói, majd kiegészítő tevékenységként Spitzmüller Csabával raliztak a Bükkben – számol be róla a klub hivatalos honlapja, a dvtk.eu.
okt. 27
10:14
Kiss Balázs magasra teszi a lécet (Agroinform)
Kiss Balázs birkózónak csak az arany jöhet szóba Londonban.
okt. 27
10:16
Fogadási botrány: a barcsi játékos ügyének nincs köze a maffiához (She)
Kuczkó Gábor, a labdarúgó NB III-as Barcsi SC ügyvezetője a Nemzeti Sportnak elmondta, a klub a múlt héten értesült arról, hogy Balogh Tamás megpróbálhatta fogadási csalásra bírni a PMFC-ben szereplő, azóta már az év végégéig eltiltott Törtei Tamást, s nyomban vizsgálatot indított a játékos ellen, aki már nem is tagja a keretnek.
okt. 27
10:30
Műkorcsolya: kihagyja a szezont a Hoffmann, Zavozin duó - sajtóhír (She)
Kihagyja a jégtáncszezont a Hoffmann Nóra, Zavozin Makszim páros, mert a duó férfi tagja továbbra sem döntötte el, hogy folytatja-e pályafutását – írja a Magyar Nemzet. Mint arról korábban beszámoltunk, a kettős közös jövője hónapok óta veszélyben forog.
okt. 27
10:30
A győriek már Debrecenbe is edzeni járnak (Agroinform)
Második alkalommal játszott rangadónak számító mérkőzést az idei szezonban a Győri ETO, de a címvédő a tavalyi év ezüstérmes Debrecen otthonában valódi "mészárlást" rendezett.

Keresés