2011. október 7. péntek

okt. 7
6:39
Egy különös lány extrém terepen (Behaviour)
A szimpla hír: Poór Brigitta nagy reményekkel várja az október 23-án a hawaii Mauin esedékes xterra-világbajnokságot. A felvetődő kérdések: ki az a Poór Brigitta? És hogy kerül a világ másik végébe, Hawaiira? És egyébként is, mi az az xterra? Alább mindenre fény derül.
okt. 7
6:41
Ez már a Formula-Vettel! (Behaviour)
A hétvégén vélhetően eldől, hogy a Formula 1 idei világbajnokát Sebastian Vettelnek hívják, azaz a Red Bull német pilótája a világ legfiatalabb kétszeres vb-győztese lesz. Persze ehhez vagy neki kell egy pontot szereznie, vagy Jenson Buttonnak nem szabad futamot nyernie.
okt. 7
6:51
Vettel kicsúszott az első szuzukai edzésen (Infostart)
A McLaren brit pilótája, Jenson Button volt a leggyorsabb a Formula-1-es Japán Nagydíj első szabadedzésén.
okt. 7
6:51
Anderlecht: Juhászék is a Messiék által tesztelt intelligens cipőt kapják (She)
A footgoal.net internetes oldal értesülései szerint a belga élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Anderlecht játékosai a jövőben az adidas cég intelligens cipőjében játszanak.
okt. 7
6:53
London 2012: Iker Casillas lemondott az olimpiai szereplésről (She)
Iker Casillas, a világbajnok spanyol labdarúgó válogatott kapusa lemondott korábbi nagy álmáról, nem játszik a 2012-es londoni ötkarikás játékokon.
okt. 7
6:57
A CAS eltörölte a NOB határozatát (Behaviour)
Kiss Balázs birkózó világbajnok biztos volt benne, hogy a nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) eltörli a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) őt is érintő rendelkezését, miszerint nem indulhatnak a soron következő játékokon azok, akik doppingvétség miatt hat hónaposnál hosszabb eltiltást kaptak.
okt. 7
6:59
Berki lovon vesz lendületet Londonra (Behaviour)
Magyar idő szerint ma hajnalban Tokióban elkezdődött az olimpiai kvalifikációs tornász-világbajnokság. A magyarok a rajt előtt bizakodóak voltak, a férfi és a női is csapat hibátlanul teljesített a pódiumedzésen. A vb-n Berki Krisztiánnak van reális esélye a londoni kvóta megszerzésére.
okt. 7
8:03
Játékossors: Ibrahimovic motivációja csökkent, de még öt évre tervez (She)
Ügynöke szerint még öt évig futballozik Zlatan Ibrahimovic, az AC Milan és a svéd labdarúgó-válogatott erőssége, aki hétfőn ünnepelte 30. születésnapját.
okt. 7
8:21
Miért fontos nekünk, mit játszanak a svédek Helsinkiben? (Infostart)
Húsz labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőt rendeznek pénteken szerte a kontinensen - ez az utolsó előtti forduló a keddi csoportzárás előtt. A magyar csapat nem lép ugyan pályára, mégis eldőlhet a sorsa Helsinkiben.
okt. 7
8:21
Argentína: Verónt már most szövetségikapitány-jelöltként emlegetik (She)
Amint arról tegnap beszámoltunk, bejelentette visszavonulását a 73-szoros argentin válogatott Juan Sebastian Verón, aki argentin sajtóhírek szerint akár már a közeljövőben szövetségi kapitány is lehet.
okt. 7
8:27
NHL-szezonrajt: és Crosby? (Metropol)
Magyar idő szerint mára virradóra elkezdődött az észak-amerikai profi jégkorong-bajnokság (NHL) szezonja. A nyitány kötelező kérdése mellett („A Detroit Red Wings 1997-es és 1998-as duplázása óta először sikerül-e ismételnie a címvédőnek, a Boston Bruinsnak?”) most Sidney Crosby sorsa a központi téma.
okt. 7
8:39
Ferencváros: Andrezinho a hétvégén visszatérhet a pályára (She)
A hírek szerint visszatér a pályára a Ferencváros brazil középpályása, Andrezinho, akit nyáron fegyelmi okokból száműztek az első kerettől, és azóta nem is játszott tétmérkőzést.
okt. 7
8:42
Gasolék a Barcelonába mennének (Agroinform)
Amennyiben nem indul be a tervezett időben, azaz november elsején az NBA 2011/12-es idénye, úgy a Gasol testvérek szülővárosuk, Barcelona csapatához szerződnek.
okt. 7
8:57
PMFC: megérkezett a rendőrségre a feljelentés Törtei-üygben (She)
Megérkezett az MLSZ feljelentése a Pécsi Rendőrkapitányságra. A szövetség a Siófok–PMFC Ligakupa-mérkőzés előtti vesztegetési kísérlet miatt fordult a rendőrséghez.
okt. 7
8:59
Videó: Ez a csapat helyretette a foci helyzetét, megítélését - Szabics (She)
A magyar labdarúgó-válogatott támadója, Szabics Imre az NSO Tv-nek elmondta, reméli, hogy a svédek maximum csak egy pontot szereznek a finnek elleni pénteki Európa-bajnoki selejtezőn és szerinte ez a válogatott a teljesítményével nagyot változtatott a magyar foci megítélésén.
okt. 7
9:00
Jenson Button a második szabadezdést is megnyerte (Agroinform)
A McLarennel a héten szerződést hosszabbító angol pilóta mindkét pénteki szabadedzést az élen zárta Szuzukában. Az angol mögött délután Fernando Alonso lett a második, a címvédő Sebastian Vettel pedig a harmadik.
okt. 7
9:03
F1: Suzuka tízszeres bajnokcsináló eddig (Metropol)
Eddig összesen tízszer dőlt el a Suzukában a Forma–1-es világbajnoki cím – a hétvégén Sebastian Vettel eldöntheti tizenegyedszer.
okt. 7
9:15
Haladás: 150 ezer forint gyűlt össze a korábbi labdarúgó megsegítésére (She)
Pénteken adja át a Haladás küldöttsége azt a százötvenezer forintot, amelyet a szerdai, Pápa elleni Ligakupa-mérkőzésen gyűjtött össze Berbás Péternek.
okt. 7
9:17
Kosárlabda: a Gasol testvérek a Barcánál edzenek, oda is szerződhetnek (She)
Marc és Pau Gasol is korábbi klubjánál, a spanyol Barcelonánál edz az elkövetkező napokban, és ha a tengerentúli profiliga (NBA) 2011–2012-es idénye elmarad, akkor a Barcához is szerződnek.
okt. 7
9:18
A címvédő vereséggel kezdte az új szezont (Agroinform)
A Philadelphia Flyers idegenben nyert 2-1-re Bostonban, alaposan belekontárkodva a 2011-es bajnok ünneplésébe a szezonrajton.
okt. 7
9:19
Európa-liga: az UEFA egyelőre nem enged Vanczákék ügyében (She)
Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) arra készül, hogy a svájci Vaud kanton bíróságának elmagyarázza, miért elhibázott az az ítélete, amely szerint vissza kellene venni az Európa-ligába a Sion csapatát.
okt. 7
9:33
Férfi vízilabda: autóbalesetben elhunyt a Pécs és a Kaposvár volt játékosa (She)
Tragikus hirtelenséggel, autóbalesetben, 23 éves korában elhunyt Hermann Krisztián, a PVSK-Fűszért és a Kaposvári VK egykori vízilabdázója.
okt. 7
9:35
Férfi röplabda: Koch Róbert máris trófeát nyert a Benficával (She)
Két nappal azután, hogy a Benficához igazolt, Koch Róbert máris megszerezte az első trófeáját.
okt. 7
9:36
Carlos Tévez egyre közelebb az Anzsihoz (Agroinform)
A Manchester Citynél kegyvesztetté váló argentin támadó a Dzsudzsák Balázst is foglalkoztató dagesztáni klubhoz kerülhet.
okt. 7
9:37
NFL: a Miami az első négy meccs után az irányítóját is elveszítette (She)
Az NFL-ben négy mérkőzés után nyeretlen Miami Dolphins elveszítette irányítóját, Chad Henne-t, aki vállműtéten esett át, és ebben az idényben többször nem lép pályára.
okt. 7
9:39
Az UEFA egyelőre nem enged Vanczákék ügyében (Metropol)
Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) arra készül, hogy a svájci Vaud kanton bíróságának elmagyarázza, miért elhibázott az az ítélete, mely szerint vissza kellene venni az Európa Ligába a Sion csapatát.
okt. 7
9:51
Ökölvívó-vb: Kovács László érmesnek tekinti Káté Gyulát (She)
„Én úgy veszem, hogy az érem is megvan, csak nem vihetjük haza" – mondta az MTI-nek Kovács László a baki ökölvívó-világbajnokságot legalább két olimpiai kvótával záró magyar válogatott szövetségi kapitánya.
okt. 7
9:54
A kapitány a negyeddöntőben kieső Kátét érmesnek tekinti (Agroinform)
"Én úgy veszem, hogy az érem is megvan, csak nem vihetjük haza" - mondta Kovács László a bakui ökölvívó-világbajnokságot legalább két olimpiai kvótával záró magyar válogatott szövetségi kapitánya.
okt. 7
9:57
Kovács László vb-érmesnek tekinti Kátét (Metropol)
"Én úgy veszem, hogy az érem is megvan, csak nem vihetjük haza" - mondta Kovács László a bakui ökölvívó-világbajnokságot legalább két olimpiai kvótával záró magyar válogatott szövetségi kapitánya.
okt. 7
10:09
MOB: pályázatot hirdetnek a formaruha megtervezésére (She)
A Magyar Olimpiai Bizottság kreatív pályázatot hirdet a jövő évi, londoni nyári olimpiai játékokra utazó Magyar Csapat felvonuló- és formaruhájának megtervezésére.
okt. 7
10:11
Férfi kézilabda: spanyol bajnoki mérkőzések a Sport Tv-ben (She)
A jövő héttől a Sport TV közvetíti a világ egyik legerősebb férfi kézilabda-bajnokságának mérkőzéseit. A Liga Asobal, a spanyol bajnokság küzdelmei során képernyőre kerül többek között a legutóbbi szezon BL-döntőjének két résztvevője, a Barcelona és a Ciudad Real, amely ebben a szezonban már Atlético Madrid néven szerepel.
okt. 7
10:12
Január óta nem kapnak fizetést az MTK-nál (Agroinform)
A világbajnok Benedek Dalma szerint tarthatatlan, hogy a szülők, barátok, rokonok tartják el a felnőtt, sikeres versenyzőket.
okt. 7
10:13
Férfi kosárlabda: vállsérülése miatt meg kell operálni a Szeged centerét (She)
A múlt héten vállsérülést szenvedett Farkas Attila, a férfi élvonalbeli Szeged centere, akit meg kell operálni, és hosszabb kihagyásra számíthat.
okt. 7
10:30
Súlyos sérülést szenvedett az amerikai világbajnok (Agroinform)
Achilles-ín-szakadást szenvedett Alicia Sacramone, az amerikaiak háromszoros világbajnok, olimpiai ezüstérmes tornásza, így kihagyja a pénteken rajtolt tokiói vb-t, s még a jövő évi londoni olimpiai szereplése is veszélybe került.
okt. 7
10:45
Torna-vb: Achilles-ín-szakadást szenvedett az amerikai világbajnok (She)
Achilles-ín-szakadást szenvedett Alicia Sacramone, az amerikaiak háromszoros világbajnok, olimpiai ezüstérmes tornásza, így kihagyja a pénteken elrajtolt tokiói vb-t, s még a jövő évi londoni olimpiai szereplése is veszélybe került.
okt. 7
10:47
Barcelona: Nap mint nap eszembe jut a távozás gondolata - Guardiola (She)
Pep Guardiola, a spanyol bajnok és Bajnokok Ligája-győztes FC Barcelona labdarúgócsapatának vezetőedzője elmondása szerint sokkal jobban tud dolgozni, ha saját maga dönthet a jövőjéről...
okt. 7
10:48
Ibrahimovic-Balotelli csere körvonalazódik (Agroinform)
Az AC Milan svéd csatára Angliába, a Manchester City támadója a Milanba vágyik, így nem elképzelhetetlen a két rosszfiú klubcseréje.
okt. 7
11:03
Kaposvár: a Ranilovic által letarolt támadó egyelőre pihenésre kényszerül (She)
Mint korábban beszámoltunk róla, a Kaposvár 2–0-ra nyert Ligakupa-mérkőzésen az Üllői úton. Milan Perics csereként jutott szóhoz, amiben sok köszönet nem volt, ugyanis a 85. percben Marko Ranilovic egy rossz kijövetel után letaglózta a tizenhatoson kívül, és Perics az oldalára kapott ütést. A Rákóczi honlapjának beszámolója szerint azóta megröntgenezték, ami nem mutatott ki komolyabb sérülést, a…
okt. 7
11:05
Videó: az Arsenal angol tinije mesterhármast vágott a válogatottban (She)
Az angol U21-es labdarúgó-válogatott 3–0-ra nyert Izlandon Európa-bajnoki selejtezőn. A „háromoroszlánosok" mindhárom gólját az Arsenalban futballozó Alex Oxlade-Chamberlain szerezte. A fiatal támadó az Olympiakosz Pireusz ellen, Bajnokok Ligája-csoportmeccsen talált be legutóbb. Izland ellen előbb egy pontos lövéssel szerzett vezetést, majd egy kapushibát követően vette be az üres kaput, végül…
okt. 7
11:06
Button nem bízza a véletlenre - szabadedzések pénteken (Agroinform)
Jenson Button mindkét pénteki szabadedzést megnyerte a suzukai Japán Nagydíj els versenynapján, miközben a világbajnoki címre áhítozó Sebastian Vettel hibázott, és autót tört.
okt. 7
11:09
Új tulajdonosa lehet az Újpest FC-nek (Metropol)
Várhatóan új tulajdonosa lesz az Újpest FC Kft.-nek, vagyis annak a cégnek, amely a labdarúgó NB I-ben jelenleg 14. helyen álló újpesti klubot működteti.
okt. 7
11:24
Abdi ismét pályán lesz Lipcsei csapatában, Andrezinho nem (Agroinform)
Andrezinho ugyan a zöld-fehérek NB II-es csapatával készül, de az ő játékára jelenleg kicsi az esély Lipcsei Péter szerint.
okt. 7
11:39
Futsal MK: az FTC egyedüliként búcsúztatott első osztályú csapatot (She)
Egy kivételével lejátszották a héten a futsal Magyar Kupa 16 közé jutásért rendezett mérkőzéseit, amelyek során az idén az NB II-ben szereplő Ferencváros egyedüliként búcsúztatott első osztályú együttest. Az FTC 6–6-ot ért el a MAFC ellen, amivel kiharcolta a továbbjutást.
okt. 7
11:41
Női kosár: legnagyobb sztárjaival lép fel Sopronban az amerikai csapat (She)
Vasárnap – 2006 után – másodszor szerepel Sopronban a helyi csapat ellen az olimpiai és világbajnoki címvédő amerikai női kosárlabda-válogatott.
okt. 7
11:42
Ha nincs egyéni villanás, akkor van esélyük a finneknek - Csank János (Agroinform)
A magyar válogatott korábbi szövetségi kapitánya bízik abban, hogy a finnek pontot szereznek Ibrahimovicék ellen.
okt. 7
11:57
NB I: Vadász Viktor 2014-ig hosszabbított a Diósgyőrrel (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő DVTK 2014. június 30-ig szerződést hosszabbított védőjével, Vadász Viktorral.
okt. 7
11:59
NB II: Lipcsei szerint Abdi játszik a BKV ellen, Andrezinho aligha (She)
Lipcsei Péter, a Ferencváros NB II-es együttesének vezetőedzője az ftc.hu-nak elmondta, Liban Abdi ott lesz a csapatában a BKV Előre ellen a hétvégén, az utóbbi időben a második gárdával edző Andrezinho viszont aligha.
okt. 7
12:00
Minden nap megfordul a fejemben, hogy holnap elmegyek - Guardiola (Agroinform)
A Barcelona sikeredzője elmondta, hogy miért egyéves szerződéseket köt klubjával, és miért nem lenne meglepő, ha Katarba menne.
okt. 7
12:01
Tenisz: Rafael Nadal elődöntős Tokióban, Fish lesz az ellenfele (She)
Az első helyen kiemelt spanyol Rafael Nadal két szettben legyőzte a kolumbiai Santiago Giraldót a tokiói kemény pályás férfi tenisztorna harmadik fordulójában, s ezzel bejutott az elődöntőbe, ahol az amerikai Mardy Fish lesz az ellenfele.
okt. 7
12:03
Tenisz: immár bizonyos, Djokovics nem utazik el Sanghajba (She)
Immár bizonyos, ami eddig is valószínűsíthető volt: a világelső Novak Djokovics nem indul a jövő heti sanghaji ATP-mestertornán.

Keresés