2011. október 7. péntek

okt. 7
12:15
Jelentős bevételt hozott a Magyar Nagydíj (Infostart)
Egy most elkészült tanulmány szerint a Formula-1-es Magyar Nagydíj idén 20 milliárd forintos bevételt hozott az országnak, amiből 13 milliárd forint konkrét bevétel volt - mondta a Hungaroring Sport Zrt. elnök-vezérigazgatója. Gyulay Zsolt úgy véli, feketén-fehéren kiderült, megéri az országnak F1-es futamot rendezni.
okt. 7
12:18
André Villas-Boas 10-15 évig irányíthatja a Chelsea-t (Agroinform)
Villas-Boas követheti az MU-t irányító Sir Alex Ferguson vagy az Arsenal kispadján ülő Arsene Wenger példáját Bruce Buck, a londoni labdarúgóklub elnöke szerint.
okt. 7
12:36
Igor Nicsenko visszatért Győrbe - videó (Agroinform)
Az ukrán futballista az NB II-es csapat mellett dolgozik majd másodedzőként, emellett részt vesz az egyéni képzésben is.
okt. 7
12:54
Arjen Robbent megműtötték, nem játszhat a svédek ellen (Agroinform)
Lágyékműtéten esett át pénteken Arjen Robben, a Bayern München holland labdarúgója.
okt. 7
13:12
Schmidtgal gólját Messi is lőhette volna - videó (Agroinform)
Heinrich Schmidtgal, a Greuther Fürth játékosa parádés gólt lőtt a Kalsruhe elleni német másodosztályú mérkőzésen.
okt. 7
13:15
Villas-Boas Ferguson és Wenger nyomában? (Metropol)
Andre Villas-Boas követheti a Manchester Unitedet irányító Sir Alex Ferguson vagy az Arsenal kispadján ülő Arsene Wenger példáját, s akár 10-15 évig is a Chelsea vezetőedzője lehet - legalábbis így vélekedik Bruce Buck, a londoni labdarúgóklub elnöke.
okt. 7
13:27
West Brom: skót tehetséget kaphat riválisnak Gera Zoltán - sajtóhír (She)
David Hopkirk személyében 18 esztendős skót tehetséget kaphat riválisnak Gera Zoltán, az angol élvonalbeli West Bromwich magyar labdarúgója.
okt. 7
13:29
Videoton: Ha nincs benned szenvedély, nem vagy játékos - Oliveira (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton egyik nyári szerzeménye, az olasz Parmától kölcsönbe érkező korábbi portugál utánpótlás-válogatott középpályás, azaz Filipe Oliveira a fehérvári klub hivatalos honlapjának adott nyilatkozatában elmondta: célja, hogy bajnoki címet ünnepeljen csapatával, és érzése szerint szenvedély nélkül senki sem lehet jó játékos.
okt. 7
13:30
Fabio Coentraót kölcsönadhatja a Real Madrid (Agroinform)
A nyáron 30 millió euróért szerződtetett bal oldali védő a nyáron érkezett a Benficától a királyiakhoz, ám nem sikerült állandó helyet kiharcolnia a kezdőcsapatban.
okt. 7
13:31
Videó: „Gólerősek a finnek, de a papírformát nehezen borítják fel” (She)
Újabb bejegyzéssel jelentkezett blogjában Bognár György. A korábbi válogatott labdarúgó az NSO Tv-nek elmondta, hogy bár az utóbbi mérkőzéseken a finn válogatott gólerősen játszott, a svédek sokkal erősebbek. A Nemzeti Sport állandó szakértője szerint bármi lesz is a péntek esti összecsapás végeredménye, a magyar csapatnak itthon le kell győznie Finnországot.
okt. 7
13:48
A PSG vezetői szinten is komolyat igazolt (Agroinform)
A Paris Saint-Germain hivatalos közleményt adott ki, hogy Jeane-Claude Blanc lett az új általános igazgató.
okt. 7
13:50
A váci Szabados György ülhet le a Mezőkövesd kispadjára (Agroinform)
A vasárnap lemondott Huszák Géza utódja a Váccal remek eredményeket elérő Szabados György lehet.
okt. 7
14:03
Bayern München: Robbent megműtötték, legalább tíz napig nem játszhat (She)
A Bayern München labdarúgócsapata megerősítette, hogy a holland válogatott edzőtáborából visszatérő Arjen Robben lágyékműtéten esett át pénteken.
okt. 7
14:05
Sportpolitika: Schulek Csaba lett az EBU sportbizottságának új alelnöke (She)
Schulek Csabát, a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) sportjog-beszerzési és nemzetközi projektvezetőjét választották a 44 köztévét tömörítő Európai Műsorszolgáltatók Szövetsége (EBU) sportbizottságának alelnökévé.
okt. 7
14:06
Konkoly Csaba szerint a hazai pálya kötelezi a Győrt a Metz ellen - videó (Agroinform)
Az ETO vezetőedzője játékosaival kielemezte a Randers ellen elkövetett hibákat, és győzni szeretne vasárnap a Metz ellen.
okt. 7
14:07
FTC: alapítványi gyűjtés a legendás Toldi Géza sírjának rendbe tételére (She)
A Ferencváros labdarúgócsapatának történetével és statisztikáival foglalkozó szurkolói portálhoz kapcsolódó alapítvány, a Tempó Fradi Alapítvány szeretné felújítani Toldi Géza, a klub egykori legendás játékosa sírját. Erre gyűjt adományokat elsősorban a ferencvárosi érzelmű drukkerektől.
okt. 7
14:21
London 2012: új autókat kaptak a magyar olimpikonok (She)
Új autókat vehettek át pénteken a jövő évi londoni ötkarikás játékokra készülő sportolók és edzőik a Magyar Suzuki Zrt.-től, a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) gyémánt fokozatú szponzorától.
okt. 7
14:23
Női kosárlabda: A kisszék is a gyűrűbe esett volna - Vajda Anna (She)
Ugyan a női kosárlabda Euroliga és a spanyol bajnokság is csak a jövő héten veszi kezdetét, a nyáron Spanyolországba szerződő Vajda Anna vitrinjébe már ezen a héten újabb aranyérem került. A Salamanca magyar magasbedobója és csapata ugyanis szerda este hazai parketten, 3500 néző előtt kiütötte az Elitzur Ramlát, így elhódította az európai Szuperkupát. A 2010–2011-es évad két kupagyőztese – a…
okt. 7
14:24
Nadal és Fish sem hibázott (Agroinform)
Az első helyen kiemelt spanyol Rafael Nadal bejutott az elődöntőbe az 1,214 millió dollár összdíjazású, tokiói keménypályás férfi tenisztornán, miután pénteken legyőzte a kolumbiai Santiago Giraldót.
okt. 7
14:25
Tenisz: Pennetta szetthátrányból verte meg Wozniackit Pekingben (She)
A pekingi női tenisztorna negyeddöntőjében a világelső dán Caroline Wozniacki hiába nyerte meg az első játszmát az olasz Flavia Pennetta ellen, a következőben játékot sem fogott, majd a döntő szett rövidítésében bukott el a 2 óra 14 perces mérkőzés végén.
okt. 7
14:27
Ökölvívó-vb: Káté és Varga után Harcsa Zoltán is olimpiai kvótás (She)
Harcsa Zoltán is olimpiai kvótát szerzett a baki ökölvívó-világbajnokságon, miután az őt a nyolcaddöntőben legyőző ukrán Jevgen Hitrov pénteken bejutott a 75 kg-osok fináléjába.
okt. 7
14:27
London 2012 - Új autókat kaptak a magyar olimpikonok (Behaviour)
Új autókat vehettek át pénteken a jövő évi londoni ötkarikás játékokra készülő sportolók és edzőik a Magyar Suzuki Zrt.-től, a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) gyémánt fokozatú szponzorától.
okt. 7
14:39
Wakeboard: egyedülálló teljesítmény a világbajnok Tokay Mátétól (She)
A világbajnok Tokay Máté lett az első magyar wakeboardos, aki egy helikopter után kötve teljesített egy pályát. A bemutatóra Kiskunlacházán került sor.
okt. 7
14:41
Videó: az ausztrálok eljátszadoztak Malajziával, kiütés lett a vége (She)
Az ausztrál labdarúgó-válogatott felkészülési mérkőzésen kiütéses, 5–0-s győzelmet aratott Malajzia ellen. A Canberrában rendezett találkozón a hazaiak gyakorlatilag az első félidőben eldöntötték a meccs kimenetelét. Luke Wilkshire már a 3. percben megszerezte a vezetést, majd Joshua Kennedy duplája mellett Alex Brosque is betalált a szünetig. Bár a második játékrészben visszavettek az iramból az…
okt. 7
14:42
Szalay Balázst nevezték ki a Hungaroring üzletfejlesztési igazgatójának (Agroinform)
Az újonnan létrehozott poszt a pályával kapcsolatos üzletfejlesztéseket, marketing és pr-tevékenységeket, illetve az értékesítési terület feladatait fogja össze.
okt. 7
14:44
Harcsa Zoltán is olimpiai kvótát szerzett (Agroinform)
Harcsa Zoltán is olimpiai kvótát szerzett a bakui ökölvívó-világbajnokságon, miután az őt a nyolcaddöntőben legyőző ukrán Jevgen Hitrov pénteken bejutott a 75 kg-osok fináléjába.
okt. 7
14:46
Mikel Artetát orvosi vizsgálat nélkül igazolta le az Arsenal (Agroinform)
A spanyol középpályása kijelentette, hogy nem azért szerződött az Arsenalba, hogy Fabregast pótolja, hanem a saját útját szeretné járni.
okt. 7
15:00
Új Suzukikkal járnak "munkába" az olimpiára készülő versenyzők (Agroinform)
A magyar olimpikonok és edzőik vadonatúj Suzuki autókat kaptak a Magyar Suzuki Zrt.-től, a MOB gyémánt fokozatú szponzorától.
okt. 7
15:02
Murray és Ferrer is a négy között (Agroinform)
A második és a harmadik kiemelt is bejutott az elődöntőbe az 1,214 millió dollár összdíjazású, tokiói keménypályás férfi tenisztornán.
okt. 7
15:03
Egyedülálló teljesítmény a magyar wakeboardostól (Metropol)
A világbajnok Tokay Máté lett az első magyar wakeboardos, aki egy helikopter után kötve teljesített egy pályát.
okt. 7
15:04
Viaszba öntötték Sébastien Loeböt (Agroinform)
A párizsi Grevin Viaszmúzeum életnagyságú hasonmással tiszteleg a hétszeres rali világbajnok Sébastien Loeb előtt.
okt. 7
15:05
Szafina befejezi a pályafutását (Metropol)
Két évvel bátyja, Marat visszavonulása után Dinara Szafina is úgy döntött, hogy befejezi teniszkarrierjét.
okt. 7
15:18
Újra keresik a szponzorok Tiger Woodsot (Agroinform)
Hosszú idő után ismét egy komoly világcég kötött szponzori megállapodást Tiger Woods-szal, a tavalyi botrány már a múlté, az egykori világelső játéka azonban még nem javul.
okt. 7
15:36
Dinara Szafina is befejezi a pályafutását (Agroinform)
Két évvel bátyja, Marat visszavonulása után Dinara Szafina is úgy döntött, hogy befejezi teniszkarrierjét.
okt. 7
15:38
Pennetta legyőzte a világelsőt (Agroinform)
Az olasz Flavia Penette szetthátrányból felállva verte a világelső dán Caroline Wozniackit a 4,5 millió dollár összdíjazású pekingi keménypályás női tenisztorna negyeddöntőjében.
okt. 7
15:40
A finn szurkolók kergethetik bravúrba csapatukat a svédek ellen - nálunk élőben (Agroinform)
A finnek tisztában vannak azzal a furcsa helyzettel, hogy ők lehetnek a mérleg nyelve a csoportunkban, de nem erre koncentrálnak.
okt. 7
15:51
Profi ökölvívás: Végzetes ballépés lenne alábecsülni Mormecket - Klicsko (She)
December 10-én a korábbi cirkálósúlyú világelső, a nehézsúlyban azonban nem sok maradandót alkotó Jean-Marc Mormeck lesz Vladimir Klicskónak, a királykategória WBA/IBF/WBO-bajnokának kihívója.
okt. 7
15:54
Az olaszok megtartják a hathónapos-szabályt (Agroinform)
Bár csütörtökön a nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) eltörölte a 2008-as oszakai szabályt, az olasz kerékpáros szövetség mégis ragaszkodik hozzá.
okt. 7
15:56
Érmekért és kvalifikációs pontokért utazik a vívócsapat a vb-re - videó (Agroinform)
A vívók számára az olimpiai kvalifikáció a világranglista alapján dől el, így a dupla pontszámot adó vb-nek óriási a jelentősége.
okt. 7
15:58
Mihály Árpádnak még várnia kell a visszatérésre (Agroinform)
Amíg Mihály Árpád nincs teljesen rendben nincs értelme visszatérni, s ezzel megkockáztatva egy egész bajnokságot.
okt. 7
16:09
NFL: Big Ben játszhat, összeállhat a Fairley, Suh-kettős, Hillis távozhat (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő Pittsburgh Steelers sérüléssel bajlódó két támadója közül Ben Roethlisberger irányító csütörtökön teljes értékű munkát végzett az edzésen, Rashard Mendenhall futó viszont egyáltalán nem tudott tréningezni, így előbbi játéka biztos, utóbbié szinte kizárt a Tennessee Titans elleni vasárnapi találkozón.
okt. 7
16:12
Madárjósnak kell lenni, hogy meg lehessen jósolni az esélyeket - Kulcsár Győző (Agroinform)
A négyszeres olimpiai bajnok vívó, a magyar párbajtőrcsapat kapitánya szerint illene úgy szerepelni, ahogy szoktunk - vagy egy kicsit jobban.
okt. 7
16:27
Manchester City: a Corinthiansnál már hallani sem akarnak Tévezről (She)
A brazil élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Corinthians menedzsere, Edu elmondta, a klubnál fel sem vetődik, hogy ismét megpróbálják szerződtetni a Manhcester City kiválóságát, Carlos Tévezt. Mint ismert, a brazil klub nyáron megpróbálta megszerezni az argentin válogatott csatárt 40 millió fontért, ám nem járt sikerrel.
okt. 7
16:30
Az első kiemelt simán jutott a négy közé (Agroinform)
Jo-Wilfried Tsonga két sima játszmában nyert pénteken a spanyol Juan Carlos Ferrero ellen a pekingi tenisztorna férfi versenyében.
okt. 7
16:48
Ecclestone-segítség a katasztrófa károsultjainak (Agroinform)
Bernie Ecclestone mintegy egymillió eurót költött jegyekre, valamint engedélyezte, hogy forgalmazzák az őt ábrázoló kesztyűsbábot a szuzukai Forma-1-es hétvégén.
okt. 7
16:50
Szabados Györgyé lett a mezőkövesdi kispad - hivatalos (Agroinform)
A Mezőkövesd-Zsóry a honlapján jelentette be, hogy Szabados György lett a gárda új vezetőedzője.
okt. 7
17:06
Elmarad a szombati Orosháza FC-Dunakanyar-Vác mérkőzés (Agroinform)
A Dunakanyar-Vác játékosainak betegsége miatt elmarad az Orosháza elleni idegenbeli bajnokijuk, amelyet szombaton rendeztek volna.
okt. 7
17:21
Videó: hárman egy nyakon - az NFL 4. játékhetének legjobb jelenetei (She)
TD-elkapás három védő szorításában, 107 yardos visszahordás, vicces jelenetek egész sora. Az NFL 4. játékhete sem szűkölködött látványos jelenetekben. Ezekből kínálunk önöknek egy csokorra valót.
okt. 7
17:23
Euro 2012: Moutinho gólja után megnyugodhatnak a portugálok - élő eredménykövetés (She)
Pénteken az utolsó előtti játéknapra kerül sor (egy mérkőzést – a Liechtenstein–Skócia összecsapást – szombaton rendeznek) az Eb-selejtezőben. A továbbjutásért még harcban álló csapatokra így kiemelten nagy figyelem összpontosul, hiszen kedd estére mindegyik csoportban eldől a végső sorrend. Folyamatosan frissülő cikkünkben ön is nyomon követheti az eredmények alakulását!
okt. 7
17:24
Dél-Korea ikszelt Lengyelországgal (Agroinform)
A hazaiaknál duplázott az Arsenal légiósa, Pak Csu-Jung. A vendégeknél a Dortmund játékosai, Robert Lewandowski és Jakub Blaszczykowski találtak be  a hálóba.

Keresés