2011. október 20. csütörtök

okt. 20
0:03
Női kosár Euroliga: a Fener és az Avenida is hússzal nyert a Sopron csoportjában (She)
A török Fenerbahce és a spanyol Perfumerias Avenida is 20 ponttal, 86–66-ra győzött a női kosárlabda Euroliga B-csoportjában, amelyben a Sopron két ponttal kikapott ma az orosz Nagyezsdától.
okt. 20
0:18
Tőzsérék öt gólt kaptak Londonban (Metropol)
Magabiztosan nyert a Milan és a Barcelona is, a cipruis Apoel megőrizte veretlenségét, Husztiék remiztek, felemás német eredmények.
okt. 20
0:21
BL: Ibra önbizalmának jót tett a siker, a Milannál cél az első hely (She)
A Milan labdarúgócsapata szerda este 2–0-ra legyőzte a fehérorosz BATE-t a Bajnokok Ligája H-csoportjának harmadik fordulójában. A találkozó után Massimiliano Allegri, a Milan vezetőedzője kijelentette, a folytatásban céljuk az első hely megszerzése a csoportban.
okt. 20
0:25
Férfi kosár Euroliga: a Caja Laboral meglepte idegenben a Fenert (She)
A török Fenerbahce 69–66-ra kikapott hazai pályán a spanyol Caja Laboraltól a férfi kosárlabda Euroliga A-csoportjának első fordulójában.
okt. 20
0:39
BL: Klopp a koncentrációt, Zorc a pluszt hiányolja a Dortmundnál (She)
Rendkívül csalódottan nyilatkozott a vezetőedző Jürgen Klopp és a sportigazgató Michael Zorc is Pireuszban, miután a német bajnok Borussia Dortmund 3–1-re kikapott az Olympiakosztól. A dortmundiak három forduló után egy ponttal sereghajtók csoportjukban, és nagyon kevés esélyük maradt a továbbjutásra.
okt. 20
0:43
BL: Tíz védekező játékos ellen nem volt könnyű támadni - Guardiola (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája H-csoportjának szerda esti mérkőzésén a Barcelona 2–0-ra legyőzte a cseh Viktoria Plzent. Pep Guardiola leszögezte, egyáltalán nem volt könnyű feladatuk az összecsapáson.
okt. 20
6:54
A legfontosabb: egy edző legyen okos! (Behaviour)
Nem a játékosok tudása, hanem a velük foglalkozó edző felkészültsége határozza meg elsődlegesen, mennyire lehet sikeres egy csapat - többek között erre a megállapításra jutottak az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) szervezésében Prágában rendezett konferencia résztvevői. Az eseményre az edzőképzésért felelős futballszakembereket hívtak meg. Lapunk ennek apropóján cikksorozatot indított, ezúttal…
okt. 20
6:56
Loeb: igazi francia dupla (Behaviour)
Egy hosszú, háromhetes pihenőt követően rendezik meg a hétvégén a szezon utolsó előtti raliját, a Katalán Ralit. Már csak két verseny van hátra, de még nyitott a világbajnokság, és a bajnoki címért késhegyre menő csatát vív egymással a címvédő Sebastien Loeb, a csapattársa, Sebastien Ogier és nagy riválisa, Mikko Hirvonen.
okt. 20
6:58
Jövő tavasszal jön a kvalifikációs hullám (Behaviour)
A hétvégén befejeződött olimpiai kvalifikációs világbajnokság tornában - Tokió - és vívásban - Catania -, és most már kezd tisztulni a kép, hogy megközelítőleg hány magyar sportoló képviseli majd hazánkat a 2012-es londoni nyári játékokon. Idén még a súlyemelők világbajnokságán osztanak olimpiai kvótákat, a nagy kvalifikációs hullám azonban a jövő év első harmadában következik.
okt. 20
7:00
Európa Liga: Szabicsék Juhász Rolandék ellen (Behaviour)
A Szabics Imrét foglalkoztató Sturm Graz a Juhász Rolandot foglalkoztató Anderlechtet fogadja a labdarúgó Európa Liga csoportkörének harmadik fordulójában.
okt. 20
7:33
Real Madrid: Nadal szerint C. Ronaldo ebben a szezonban jobb, mint az előzőben (She)
Rafael Nadal szerint Cristiano Ronaldo, a Real Madrid portugál ásza ebben a szezonban jobban futballozik, mint az előzőben.
okt. 20
7:35
MLB: a St. Louis Cardinals sikerét hozta a nagydöntő első meccse (She)
A St. Louis Cardinals 3–2-re legyőzte a Texas Rangerst az észak-amerikai profi baseballbajnokság döntőjének első összecsapásán.
okt. 20
7:51
Halálozás: Spanyolországban elhunyt Puskás Ferenc lánya (She)
Hosszan tartó súlyos betegség után a spanyolországi Valenciában elhunyt Puskás Ferenc lánya, Aniko Puskas Hunyadvari, azaz Puskás Anikó – adta hírül a pfla.hu.
okt. 20
7:53
Vasas: a ghánai csatár aláír az angyalföldiekhez - hivatalos (She)
A Vasas labdarúgócsapata hivatalos honlapján, a fcvasas.com-on jelentette be, hogy szerződteti Bradley Hudson-Odoit. A papírok aláírására a mai napon kerülhet sor. Az NK Osijektől érkező Jurica Pranjic is elfogadta a Vasas ajánlatát
okt. 20
8:06
NHL: a Lupul vezette Toronto győzött a Winnipeg ellen (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság legutóbbi játéknapján a Toronto Maple Leafs hazai jégen, szétlövéssel 4–3-ra legyőzte a Winnipeg Jets-et.
okt. 20
8:24
Brazília: Neymar betalált, a Santos két góllal legyőzte a Botafogót (She)
A brazil labdarúgó-bajnokság élvonalának 30. fordulójában a Santos hazi környezetben Neymar és Humberlito Teixeira Borges góljával 2–1-re legyőzte a Botafogót.
okt. 20
8:42
Arsenal: újabb sérült nehezíti Arsene Wenger helyzetét (She)
A Marseille elleni (1–0-ra megnyert) Bajnokok Ligája-mérkőzésen térdsérülést szenvedett Carl Jenkinson, az Arsenal fiatal hátvédje.
okt. 20
8:42
James Blake két játszmában verte a Juan Martin Del Potrót (Agroinform)
A második helyen kiemelt argentin Juan Martin del Potro két játszmában kikapott az amerikai James Blake-től stockholmi férfi tenisztorna nyolcaddöntőjében.
okt. 20
9:00
Labdarúgás: kártyázás közben lelőtték a 31 éves kolumbiai csatárt (She)
Szerda hajnalra virradóra lelőttek egy 31 éves kolumbiai labdarúgót Puerto Tejadában. Edison Charát kártyázás közben érte a lövés, a pontos indítékok még nem ismertek, a helyi rendőrfőnök szerint vitába keveredett a játék során. A csatárt azonnal kórházba szállították, de már nem tudták megmenteni az életét.
okt. 20
9:00
Rafael Nadalnak jobban tetszik az idei Cristiano Ronaldo (Agroinform)
Rafael Nadal szerint Cristiano Ronaldo, a Real Madrid portugál ásza az idén jobban futballozik, mint tavaly.
okt. 20
9:02
Fallabda: rangos utánpótlás versenyt rendeznek a hétvégén Budapesten (She)
Péntektől vasárnapig rangos utánpótlás fallabdaversenyre kerül sor Budapesten: a Hungarian Junior Open elnevezésű viadalon 13 ország 84 versenyzője méri össze tudását.
okt. 20
9:18
Labdarúgás: Romário szerint Messi egy napon a világ legjobbja lehet (She)
Lionel Messinek megvan hozzá a képessége, hogy egy napon a világ legjobb labdarúgójának vallhassa magát, de előbb utol kell érnie Diego Maradonát, Romáriót, majd Pelét – vélekedett sajtótájékoztatóján a 45 esztendős Romário.
okt. 20
9:18
Parádés Iniesta-gól, Boateng-bomba, Torres-dupla - a játéknap összes gólja (Agroinform)
A Bajnokok Ligája szerdai játéknapján nyolc mérkőzésen 23 találat esett, itt megnézheted az összes gólt egy helyen!
okt. 20
9:20
Videó: kilenc perc alatt négyet vágott a futsalválogatott az afrikaiaknak (She)
A magyar futsalválogatott hétfőről keddre virradóra gólokban gazdag, 7–5-ös győzelmet aratott a manausi Brazil GP-n Mozambik ellen. Bár az afrikaiak kétszer is vezettek két góllal, a magyar csapat a második félidőben kilenc perc alatt négyszer betalált, így eldöntötte a mérkőzést. Mint tegnap beszámoltunk róla, a D-csoportban a második hely azonban nem lett meg, ugyanis magyar idő szerint szerda…
okt. 20
9:22
NB II: a Vasas által megkörnyékezett Bajza a Spartacusnál kötött ki (She)
A korábban a Vasastól is szerződésajánlatot kapó Bajza János a Nyíregyháza együtteséhez szerződött. A szlovákiai hátvéd a Vasas honlapjának tájékoztatása szerint a több játéklehetőség reményében választotta a Spartacust.
okt. 20
9:36
„Nincs veszélyben Berki Krisztián olimpiai kvótája” (Metropol)
Az átlagpontszám kiszámítása körüli bizonytalanság miatt esetleg mégsem biztos a tornász világbajnok Berki Krisztián olimpiai indulása, jelentette a Népszava. Altorjai Sándorral beszélgettünk.
okt. 20
9:36
NB I - a 209. Ferencváros-Újpest derbi következik (Behaviour)
Szombat délután a legnagyobb presztízzsel bíró párharcra, a Ferencváros és az Újpest 209. összecsapására kerül sor a labdarúgó OTP Bank Liga 13. fordulójában.
okt. 20
9:36
A magyarokkal egy csoportban lévő németek is könnyedén nyertek (Agroinform)
A magyarok mellett a németek is sima győzelemmel kezdték a 2012-es női kézilabda Európa-bajnok selejtezősorozatát.
okt. 20
9:54
Villas-Boas a duplázó Torrest és a csapatát is dicséri (Agroinform)
A Chelsea portugál trénere szerint csapata jó napot fogott ki a Genk ellen, Torres pedig a spanyol válogatottnak köszönheti remeklését.
okt. 20
9:56
Cadel Evans nem Contadort tekinti a legnagyobb vetélytársnak (Agroinform)
A címvédő Cadel Evans nem tekinti a spanyol Alberto Contadort a legfőbb riválisának a jövő évi Tour de France országúti kerékpáros körversenyen.
okt. 20
10:12
Férfi kosárlabda NB I: Sitku Ernő egy hónapig nem játszhat (She)
A Nyíregyháza kosárlabdacsapának játékosa, Sitku Ernő részleges izomszakadást szenvedett, ami miatt egy hónapig nem léphet pályára.
okt. 20
10:30
Férfi vízilabda ob I: Bátori Bencét kiengedték a kórházból (She)
A begyulladt szeme miatt pénteken kórházba kerülő Bátori Bencét hazaengedték, így a ZF-Eger válogatott vízilabdázója otthon lábadozhat tovább.
okt. 20
10:30
A fegyelemnek és a türelemnek köszönhetjük a sikert - Arséne Wenger (Agroinform)
Az Ágyúsok vezetőedzője csapata türelmét és kitartását emlegeti a Marseille legyőzését követően.
okt. 20
10:32
Videó: Berkivel akár két érmet is szerezhetünk Londonban - Hidvégi (She)
Mint arról beszámoltunk, a tokiói olimpiai kvalifikációs torna-világbajnokságon Berki Krisztián lólengésben megvédte a világbajnoki címét, míg Hidvégi Vid a 4. helyen végzett. A hazaérkezést követően az NSO Tv kamerája elé állt a negyedik helyen végzett remeklő klasszis.
okt. 20
10:32
A "holland válogatott" ellen jutna tovább a Dab.Docler a Kontinentális Kupában (Agroinform)
Bízik a hazai pálya előnyében és a továbbjutásban a Dab.Docler jégkorongcsapata, amely a Kontinentális Kupa második fordulós tornájának ad otthont.
okt. 20
10:48
Nincs egyezség, világ körüli turnéra mennek az NBA sztárjai (Infostart)
Egy rutinos közvetítő sem tudta közelebb hozni a felek álláspontját az elmúlt két napban az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) zajló bérvitában, amely miatt már törölték az idény alapszakaszának első két hetét.
okt. 20
10:48
Szétlövéssel nyert a Toronto (Agroinform)
A Toronto Maple Leafs büntetőkkel legyőzte a vendég Winnipeg Jets csapatát az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) egyetlen szerdai mérkőzésén.
okt. 20
10:50
A fradisták még bíznak abban, hogy dobogón végezhetnek - videó (Agroinform)
A zöld-fehér szurkolókat kérdeztük, hogy gondolták volna-e valamikor, hogy kiesési rangadó lesz a derbi.
okt. 20
11:06
NBA: nincs egyezség, világ körüli turnéra mennek a sztárok (She)
Egy rutinos közvetítő sem tudta közelebb hozni a felek álláspontját az elmúlt két napban az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) zajló bérvitában, amely miatt már törölték az idény alapszakaszának első két hetét.
okt. 20
11:06
Nincs egyezség, turnéznak a sztárok (Metropol)
Egy rutinos közvetítő sem tudta közelebb hozni a felek álláspontját az elmúlt két napban az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) zajló bérvitában, amely miatt már törölték az idény alapszakaszának első két hetét.
okt. 20
11:06
Nincs egyezség, világ körüli turnéra mennek a sztárok (Agroinform)
Egy rutinos közvetítő sem tudta közelebb hozni a felek álláspontját az elmúlt két napban az NBA zajló bérvitában.
okt. 20
11:08
Európa-liga: „magyar rangadó” az L-csoportban - program (She)
A Szabics Imrét is foglalkoztató osztrák Sturm Graz a Juhász Rolandot soraiban tudó belga Anderlechtet fogadja csütörtök este, a labdarúgó Európa-liga csoportkörének 3. fordulójában. Tekintsék meg a mai programot!
okt. 20
11:10
Oktatás: a sportiskolák igazgatói a monitoring-rendszerről egyeztettek (She)
Mintegy 150 résztvevője volt a sportiskolai igazgatók első alkalommal rendezett országos értekezletének, melynek egyik fő témája a Sportiskolai program működésének monitoring-programja volt. A Magyar Sport Házában, a Nemzeti Sport Intézet (NSI) által szervezett szerdai rendezvényre meghívást kaptak a programban szereplő sportiskolák vezetői, kapcsolattartói.
okt. 20
11:24
Juhász feladata lesz megállítani Szabics Imrét (Agroinform)
A Szabics Imrét is foglalkoztató osztrák Sturm Graz a Juhász Rolandot soraiban tudó belga Anderlechtet fogadja csütörtök este az Európa Liga csoportkörének 3. fordulójában.
okt. 20
11:42
Férfi kosárlabda: Nailont műteni kell, öt hétig nem játszhat (She)
Porcos törése van a sípcsontjának külső oldali részén Lee Nailonnak, az Atomerőmű SE amerikai magasbedobójának.
okt. 20
11:42
Jövőre már hétfőn lehet a férfi döntő - a hivatalos program szerint is (Agroinform)
A tenisz US Open irányítói azt fontolgatják, hogy 2012-től vasárnap helyett hétfőn rendezik meg a férfiak döntőjét.
okt. 20
12:00
Bayern München: célkeresztben Marco Reus, 18 millióért vihető (She)
A német Bild értesülései szerint a rekordbajnok Bayern München labdarúgócsapata a Borussia Mönchengladbach kétszeres válogatott támadó középpályásával, Marceo Reussal szeretné megerősíteni keretét a szezon végén.
okt. 20
12:00
A győri meccsen bízom a győzelemben - Tomas Tujvel (Agroinform)
Ugyan a Ferencváros-Újpest találkozó elhomályosít minden más mérkőzést, de a hétvégén Győrben is rangadót rendeznek.
okt. 20
12:02
US Open: jövőre már hétfőre írhatják ki a US Open férfidöntőjét (She)
A tenisz US Open irányítói azt fontolgatják, hogy 2012-től vasárnap helyett hétfőre írnák ki a férfiak döntőjét. A folyamatos esőzések miatt idén sorozatban már negyedik alkalommal kellett egy nappal elhalasztani a finálét az esztendő negyedik Grand Slam-tornáján.
okt. 20
12:18
Videó: zseniális gólt lőtt a brazil Neymar, bolondot csinált a védőkből (She)
Mint arról beszámoltunk, a brazil labdarúgó-bajnokság élvonalának 30. fordulójában a Santos hazai környezetben Neymar és Humberlito Teixeira Borges góljával 2–1-re legyőzte a Botafogót. Tekintse meg a gólokat videón!

Keresés