2011. október 26. szerda

okt. 26
12:00
Sport-békedíjra jelölték a Budapest-Bamako futamot (Behaviour)
Az "Év Sporteseménye a Békéért" díjra jelölték Monacóban a magyar Budapest-Bamako ralit.
okt. 26
12:00
Cristiano Ronaldóék megtorpedóznák a Sárga Tengeralattjárót (Agroinform)
Hat mérkőzéssel folyatódik a spanyol labdarúgó-bajnokság hétközi,10. fordulója, melyben a várakozáson alul szereplő Villarreal a szárnyaló Real Madrid pályáján próbál kilábalni a gödörből.
okt. 26
12:02
Anglia: a Chelsea és az Arsenal nyomdokain a harmadosztályú kiscsapat (She)
Óriási dolgot vitt véghez az angol harmadosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Huddersfield Town: a kiscsapat a tegnapi Scunthorpe United elleni döntetlen után immáron 40 (!) bajnoki mérkőzés óta őrzi veretlenségét, ez korábban csak az Arsenalnak, a Chelsea-nek és a Nottingham Forestnek sikerült.
okt. 26
12:02
A Manchester United 6-1-es zakója után még a Tescóban is zuhantak az árak - fotó (Agroinform)
A Manchester United címerével ellátott sütemények árait az áruházlánc 1 fontra csökkentette, míg a Citys süti hat fontot ér.
okt. 26
12:04
Tereprali: békedíjra jelölték a Budapest-Bamako futamot (She)
Az „Év Sporteseménye a Békéért” díjra jelölték Monacóban a magyar Budapest–Bamako ralit. A Sport és Béke Díj nevű elismerést, amelynek idei jelöltjei között a Budapest–Bamako, Nagy Afrikai Futam is szerepel, Albert monacói herceg alapította. A díjat olyan személyek és szervezetek kapják évről évre, akik, illetve amelyek „kiemelkedő módon járultak hozzá a béke és a társadalmi stabilitás…
okt. 26
12:18
Atlétika: Gebrselassie és Moses is a 2017-es londoni vb-ért kampányol (She)
Edwin Moses, a 400 méteres gátfutás kétszeres olimpiai bajnoka is kampányol azért, hogy a 2017-es szabadtéri atlétikai világbajnokságnak London adjon otthont.
okt. 26
12:18
150 millióba kerülne Sousa menesztése - sajtóhír (Agroinform)
Információk szerint a Videoton vezetőedzőjének évi 64 millió forint a fizetése, szerződésbontás esetén mintegy 150 millió forintba kerülne a kirúgása.
okt. 26
12:20
Videó: a kutya, aki mindenkit kicselezett a Copa Sudamericanán (She)
A Copa Sudamericana egyetlen tegnapi találkozóján, a kolumbiai Santa Fé és a brazil Botafogo összecsapásán (végeredmény: 4–1 a Santa Fének) egy kutya rohant a játéktérre. Ez viszonylag gyakori eset labdarúgó-pályákon, főleg a latin-amerikai kontinensen. Az viszont már ritkább, hogy az eb kitartóbban akarjon pályán maradni, mint akármelyik kezdőjátékos. A szokásos cselek –mint a hívogatás,…
okt. 26
12:36
Videó: kétszer találták el a felső kapufát az egyiptomiak... fél méterről (She)
Az egyiptomi labdarúgás élvonalában a Vadi Degla fogadta a Harasz el-Hedod együttesét. 2–1-re nyert az idegenben játszó, a tabellán 9. helyezett el-Hedod, a különbség azonban lehetett volna nagyobb is. A vendégek egyik támadásánál ugyanis egy beadást követően nem egészen fél méterről a felső kapufán csattant a labda, a kipattanót kapásból elvállaló csapatkapitány, Mohamed Halim lövése pedig egy…
okt. 26
12:54
Mindenkit kicselezett a blöki - videó (Agroinform)
A Santa Fe (kolumbiai) és a Botafogo (brazil) keddi mérkőzésén egy kutya szaladt be a pályára, a játék hosszú percekig szünetelt.
okt. 26
12:56
Gebrselassie és Edwin Moses is Londonért kampányol (Agroinform)
Edwin Moses, a 400 m gát kétszeres olimpiai bajnoka is kampányol azért, hogy a 2017-es szabadtéri atlétikai világbajnokságnak London adjon otthont
okt. 26
13:12
Mégsem lesz hivatalos rekorder a 100 éves maratoni futó (Agroinform)
Mégsem kerülhet be a Guiness rekordok könyvébe az október közepén a torontói maratonit teljesítő 100 éves Fajuha Singh.
okt. 26
13:30
Vasas: Marijan Vlak szerint nem történt tragédia az MK-búcsúval (She)
A Vasas labdarúgócsapata kedden 3–2-es vereséget szenvedett Békéscsabán, így a Magyar Kupa negyedik fordulójában búcsúzott a további küzdelmektől. Marijan Vlak, a piros-kékek edzője szerdán a csapat hivatalos honlapjának, az fcvasas.com-nak értékelte a viharsarki összecsapást.
okt. 26
13:30
Kassai vezeti a Loki-Honvéd rangadót (Agroinform)
A Magyar Labdarúgó Szövetség Játékvezetői Bizottsága Kassai Viktort jelölte ki a vasárnapi, Debrecen-Honvéd bajnoki rangadó levezénylésére.
okt. 26
13:48
Videó: kétszer találták el a felső lécet az egyiptomiak... fél méterről (She)
Az egyiptomi labdarúgás élvonalában a Vadi Degla fogadta a Harasz el-Hedod együttesét. 2–1-re nyert az idegenben játszó, a tabellán 9. helyezett el-Hedod, a különbség azonban lehetett volna nagyobb is. A vendégek egyik támadásánál ugyanis egy beadást követően nem egészen fél méterről a felső lécen csattant a labda, a kipattanót kapásból elvállaló csapatkapitány, Mohamed Halim lövése pedig egy…
okt. 26
13:48
Az Újpest elleni győztes csapat kezd Szolnokon is (Agroinform)
Détári Lajos nem változtatott a szombati, Újpest elleni derbin győztes csapatán, ugyanazt a kezdő tizenegyet küldi harcba a Magyar Kupa-mérkőzésen.
okt. 26
13:50
FIFA: a karibit térség újabb tíz elöljárója ellen indult eljárás (She)
A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) a karibi térséget tömörítő konföderáció tíz újabb tagja ellen indított eljárást.
okt. 26
13:50
Júliusban kettős válogatott meccsel ünnepelnének a britek (Agroinform)
A brit futballválogatott olimpiára való visszatérését barátságos női és férfi válogatott mérkőzésekkel kívánja megünnepelni az angol sportági szövetség (FA).
okt. 26
13:52
Arsenal: Vermaelent görcs miatt cserélték le, játszhat a Chelsea ellen (She)
Az Arsenal tájékoztatása szerint a labdarúgócsapat védője, Thomas Vermaelen kész arra, hogy két hónap kihagyás után újra pályára lépjen a Premier League-ben.
okt. 26
13:54
London 2012: kettős válogatott mérkőzéssel ünnepelnének a britek (She)
A brit futballválogatott olimpiára való visszatérését felkészülési női és férfi válogatott mérkőzésekkel kívánja megünnepelni az angol sportági szövetség (FA).
okt. 26
14:06
FIFA: a karibi térség újabb tíz elöljárója ellen indult eljárás (She)
A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) a karibi térséget tömörítő konföderáció tíz újabb tagja ellen indított eljárást.
okt. 26
14:08
Németország: 15 drezdai fanatikust letartóztattak Dortmundban (She)
Nem múlt el zavargás nélkül a Borussia Dortmund–Dynamo Dresden összecsapás. A labdarúgó Német Kupa második fordulójában a BVB hazai pályán 2–0-ra legyőzte a másodosztályú együttest, amelynek szurkolói nehezen törődtek bele a vereségbe.
okt. 26
14:24
Torna: Berkire az olimpia előtt valamivel könnyebb felkészülés vár (She)
Berki Krisztián a tokiói tornász olimpiai kvalifikációs vb-n megszerezte második világbajnoki címét és a londoni olimpián való indulás jogát. Sem a felkészülésben, sem a versenyen nem volt könnyű dolga. Minderről a Sport TV Mai helyzet című műsorában mesélt.
okt. 26
14:24
Balotelli ismét az utcán jótékonykodott (Agroinform)
A Manchester City botrányhős csatára egy utcai pantomimművésznek adott 20 fontot.
okt. 26
14:26
Válogatott: ismert a novemberi mérkőzések kezdési időpontjai (She)
A magyar labdarúgó-válogatott november 11-én 18 órától fogadja Székesfehérváron Liechtensteint, míg a lengyelek elleni, poznani felkészülési mérkőzés november 15-én 20.30-kor fog kezdődni – adta hírül az mlsz.hu.
okt. 26
14:28
Lombard: Bene Ferenc váltja Vébert a pápai kispadon - hivatalos (She)
Bene Ferenc lett a labdarúgó NB I-ben szereplő Lombard FC vezetőedzője – adta hírül a klub hivatalos honlapja. Mint ismert, a pápai együttes hétfőn menesztette Véber Györgyöt.
okt. 26
14:42
U18: Magyarország három napon belül másodjára is legyőzte Izraelt (She)
Az U18-as magyar labdarúgó-válogatott szerdán felkészülési mérkőzésen 2–0-ra legyőzte Izraelt Telkiben – adta hírül az mlsz.hu.
okt. 26
14:42
Bene váltja Vébert Pápán (Metropol)
Ifjabb Bene Ferencet nevezték ki szerdán a labdarúgó NB I-ben szereplő Lombard Pápa Termál FC vezetőedzőjének.
okt. 26
14:42
Puyol és Piqué már szombaton visszatérhet (Agroinform)
A katalánoknál játékra jelentkezett a két hosszabb ideje sérült védő, és Alexis Sánchez visszatérése is közeledik.
okt. 26
14:44
Bene Ferenc lett a Lombard Pápa vezetőedzője (Agroinform)
Az eddig a magyar U18-as válogatott szövetségi edzőjeként dolgozó tréner lesz Véber György utódja a Lombard kispadján.
okt. 26
15:00
Válogatott: ismertek a novemberi mérkőzések kezdési időpontjai (She)
A magyar labdarúgó-válogatott november 11-én 18 órától fogadja Székesfehérváron Liechtensteint, míg a lengyelek elleni, poznani felkészülési mérkőzés november 15-én 20.30-kor kezdődik – adta hírül az mlsz.hu.
okt. 26
15:00
Véglegessé vált a válogatott novemberi programja (Agroinform)
Az már korábban eldőlt, hogy a nemzeti csapat november 11-én, és november 15-én játssza utolsó idei mérkőzéseit, mostanra pedig hivatalossá váltak a kezdési időpontok is.
okt. 26
15:02
Lombard: Bene Ferenc váltja Vébert Pápán - hivatalos (She)
Bene Ferenc lett a labdarúgó NB I-ben szereplő Lombard FC vezetőedzője – adta hírül a klub hivatalos honlapja. Mint ismert, a pápai együttes hétfőn menesztette Véber Györgyöt.
okt. 26
15:18
Bene Ferenc győzelemmel búcsúzott a nemzeti csapattól (Agroinform)
U18-as válogatottunk ma Telkiben mérkőzött meg az izraeli korosztályos csapattal, és 2-0-ra legyőzte a riválisát.
okt. 26
15:20
Granollers kiesett az első fordulóban (Agroinform)
A hatodik helyen rangsorolt spanyol játékost az orosz Igor Andrejev múlta felül három szoros szettben.
okt. 26
15:22
Szárnyalnak a fővárosiak - NHL erőrangsor (Agroinform)
Három héttel az idény rajtja után máris van egy csapat, mely kiemelkedik a többi közül - a Washington veretlenül trónol eheti erőrangsorunk csúcsán.
okt. 26
15:36
Sturm: A csapat érdekei a legfontosabbak számomra - Szabics (She)
Az osztrák élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Sturm Graz magyar válogatott támadója, Szabics Imre a klub hivatalos honlapjának nyilatkozva elmondta, a csapat érdekeit tartja szem előtt, és szeretne hasonló eredményeket elérni, mint a legutóbbi idényben.
okt. 26
15:36
Két és fél év eltiltást kaphat a kokainozó olasz kerekes (Agroinform)
Két és féléves eltiltást kért az Olasz Olimpiai Bizottság doppingellenes testülete Mattia Gavazzi kerékpárosra, mivel már másodszor akadt fenn ellenőrzésen kokainhasználattal.
okt. 26
15:38
Milan: félmillió euróval megemelték Allegri fizetését - sajtóhír (She)
A Gazzetta dello Sport értesülései szerint az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő AC Milan megemelte Massimiliano Allegri vezetőedző fizetését mintegy félmillió euróval.
okt. 26
15:40
Videó: Gyurta Dániel, a szerény bálvány a Sport&Style; címlapján (She)
Az őszi Sport&Style címlapján Gyurta Dániel szerepel, akinek életútja már most irigylésre méltó – a hétköznapokban azonban ő is csak egy a több tízezer magyar huszonéves közül. Vagy mégsem? Azt azért bevallotta a fotózás során, hogy a medence partján még mindig otthonosabban mozog, mint a fényképezőgép előtt.
okt. 26
15:54
Carlos Tévez fél lábbal már a Corinthiansban van (Agroinform)
A brazil klub elnöke szerint már közel sem 40 millió euró a támadó ára, hanem kevesebb mint a feléért le lehet igazolni a Manchester Citytől.
okt. 26
15:56
Tradicionális futball-nagyhatalom vagy összevásárolt műanyagcsapat? (Agroinform)
Vajon a Manchester United az igazi nagycsapat vagy a City? Változhat-e mindez egy szezon alatt? És mi az, hogy műanyagcsapat?
okt. 26
16:12
MotoGP: több százan vettek búcsút Marco Simoncellitől (She)
Több száz barát, ismerős és rajongó jelent meg szerda délelőtt Marco Simoncelli búcsúztatásán; a 24 esztendős olasz motoros a gyorsaságimotoros-világbajnokság vasárnapi, Malajziai Nagydíján szenvedett halálos balesetet.
okt. 26
16:12
A Ferencváros könnyedén jutott a 16 közé (Agroinform)
A Ferencváros 5-2-re verte idegenben a másodosztályú Szolnok együttesét a Magyar Kupa 4. fordulójának szerdai mérkőzésén.
okt. 26
16:14
Labdarúgó MK: az FTC öt gólt szerzett Szolnokon, a Putnok kiverte a Paksot (She)
A labdarúgó Magyar Kupa 4. fordulójában a Ferencváros 5–2-re győzött a másodosztályú Szolnoki MÁV otthonában, amely a 24. perctől kezdve emberhátrányban játszott. A DVSC, a Videoton és az MTK is idegenben jutott tovább. A harmadosztályú Putnok meglepetésre kiverte a Paksot.
okt. 26
16:14
A Putnok búcsúztatta a Paksot, továbbjutott a DVSC, a Vidi és a KTE is (Agroinform)
A Debrecen, a Videoton és az MTK is idegenben harcolta ki a továbbjutást. A harmadosztályú Putnok meglepetésre kiverte az előző bajnoki szezon ezüstérmesét.
okt. 26
16:30
Jégkorong: az osztrákok fiatal csapattal érkeznek a miskolci tornára (She)
Fiatal csapattal érkeznek az osztrákok a november 11–13. közötti miskolci jégkorongtornára. Az új szövetségi kapitány, Manny Viveiros keretében a legidősebb játékos a 27 éves Martin Oraze, a legfiatalabb pedig a 19 esztendős, Svédországban légiós Konstantin Komarek lesz.
okt. 26
16:48
Profi ökölvívás: Golovkin is bokszol decemberi Klicsko-gálán (She)
Elmarad a november 12-re tervezett Gennadij Golovkin–LaJuan Simon WBA középsúlyú profi ökölvívó világbajnoki mérkőzés. A szervezők nem hozták nyilvánosságra az okokat, de máris intézkedtek, hogy Golovkin formában maradjon.
okt. 26
16:48
Döntetlen Orosházán (Agroinform)
A Vác 2-2-es döntetlent játszott idegenben az Orosházával az NB II Keleti csoportjának 8. fordulójából elhalasztott és szerdán pótolt mérkőzésén.
okt. 26
16:50
Labdarúgás: tévés közvetítés miatt módosult két FTC-meccs időpontja (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) a Sport Tv kérésére négy Ligakupa-mérkőzés időpontját módosította – a televízió közvetítésre jelölte a találkozókat –, közte két-két debreceni és ferencvárosi összecsapást is.

Keresés