2011. szeptember 2. péntek

szept. 2
12:19
FTC: Knolt aligha tudnák megfizetni, nem szerződik Magyarországra (She)
Korábban beszámoltunk róla, hogy Ruud Knol személyében a Ferencvárosnál járt egy 30 éves holland védő, de úgy tudjuk, nem valószínű, hogy a zöld-fehérek játékosa lesz.
szept. 2
12:21
Bocsi Anna lett a Mezőkövesd-Zsóry sportigazgatója (Agroinform)
A feljutásra is jó eséllyel pályázó Mezőkövesd-Zsóry frissen kinevezett vezetője a polgármesteri hivatalban végzett munkája mellett foglalkozik a klubbal.
szept. 2
12:33
NB I: drukkol Détárinak, de csak a saját nevelésben hisz a Fradi-legenda (She)
Rudas Ferenc, az FTC Baráti Kör elnöke a saját nevelésben hisz, de drukkol az újonnan kinevezett Détári Lajosnak, a szurkolóktól pedig tüntetés helyett meccsre járást kért.
szept. 2
12:35
Videó: A védekezésünkből akár meg is nyerhetjük a meccset - Dajka (She)
Megoszlik az 1986-os labdarúgó-válogatott tagjainak véleménye a pénteki, Svédország elleni Eb-selejtezőről. Garaba Imre optimista, de nehéz mérkőzésre számít, Szendrei József sokkal jobbnak tartja az ellenfelet és szerinte csak legjobb esetben játszhatunk döntetlent, míg Dajka László a győzelem esélyét a masszív védekezésben látja.
szept. 2
12:39
Tizenhat éve nem nyertünk a svédek ellen, vajon ma sikerül? - szavazás (Agroinform)
A svédek ellen lép pályára Eb-selejtezőn a magyar válogatott pénteken 19:45-kor a Puskás Ferenc Stadionban. Szerinted nyerünk? Szavazz Te is!
szept. 2
12:41
Hat város pályázik a 2020-as nyári játékok megrendezésére (Agroinform)
Hat város jelezte hivatalosan a csütörtök éjféli határidőig a Nemzetközi Olimpiai Bizottságnak, hogy pályázik a 2020-as nyári játékok megrendezésére.
szept. 2
12:43
Gary Neville szerint az angol válogatott képességeivel vannak gondok (Agroinform)
A nemrég visszavonult jobbhátvéd őszintén elmondta, esélyük sem lett volna legyőzni Spanyolországot a legutóbbi vb-n.
szept. 2
12:51
Evezés: a B-döntőben küzdhet tovább a Simon, Juhász duó, Hajdú a 8. (She)
A Simon Béla, Juhász Adrián kormányos nélküli kettesnek nem sikerült bejutnia a döntőbe a szlovéniai Bledben zajló olimpiai kvalifikációs evezős-világbajnokságon, így szombaton a B-fináléban, azaz a 7–12. helyért küzdhet majd. Az egységnek csak egy riválisát kell megelőznie ahhoz, hogy kvótát szerezzen az ország számára a jövő évi londoni játékokra.
szept. 2
12:51
Talmácsi: Moto2 vagy Superbike (Metropol)
A Moto2-ben vagy a vagy a Superbike-világbajnokság egyik sorozatában, a Supersport kategóriában folytatja pályafutását Talmácsi Gábor, a 125 kcm-es géposztály 2007-es világbajnok motorosa.
szept. 2
12:53
Motorsport: Talmácsi a Moto2-ben vagy szuperbike-ban térhet vissza (She)
Talmácsi Gábor a Digi Sport Reggeli Start című műsorának nyilatkozva elmondta, karrierjét a gyorsaságimotoros-világbajnokság Moto2-es kategóriájában folytathatja, vagy a szuperbike szupersport kategóriájában.
szept. 2
12:55
Ökölvívás: Bacskai első, Káté harmadik az AIBA világranglistáján (She)
A tavaly Európa-bajnok Bacskai Balázs az első a 69 kg-osok között, míg a világbajnoki harmadik, Eb-ezüstérmes Káté Gyula a harmadik 64 kg-ban a Nemzetközi Amatőr Ökölvívó-szövetség (AIBA) legfrissebb világranglistáján.
szept. 2
12:57
Mainz: Szalai Ádám szeptember végén már újra a csapattal edzhet (She)
Úgy tűnik, egyre közelebb van Szalai Ádám visszatérése: a Mainz magyar labdarúgója a Kicker című szaklapnak nyilatkozva elmondta, reményei szerint szeptember végén már ismét teljes erőbedobással, a csapattal együtt edzhet.
szept. 2
12:57
Gondolatok a magyar-svéd meccs elé (Agroinform)
Újra szeptember, újra selejtező mérkőzés, újra a Puskás Stadion, újra sorsdöntő pillanat - és újra a svédek. Mi várható ma este? Mire figyeljenek a taktika iránt érdeklődők?
szept. 2
12:59
Videó: gólt szerzett, majd megharapta ellenfelét az argentin csatár (She)
Felemás mérkőzésen van túl az uruguayi labdarúgó-bajnokságban szereplő Rampla Juniors játékosa, Alfredo Nicolás Guevara. Az argentin csatár a Racing Club ellen 3–1-re megnyert találkozón a 40. percben csapata második gólját szerezte, ám a 68. percben kisebb összetűzésbe került ellenfelével, Federico Vegával, akit megharapott. Guevarát azonnal kiállította a játékvezető, míg a másik futballistának…
szept. 2
13:09
Arsenal: ha Bendtneren múlik, soha nem tér már vissza a csapathoz (She)
Az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Arsenalból az átigazolási időszak lejárta előtt nem sokkal a Sunderlandnek kölcsönadott Nicklas Bendtner szerint ha rajta múlik, soha nem tér már vissza az „ágyúsokhoz", ahol nem becsülték meg.
szept. 2
13:11
Anglia: Tímár Krisztián Gróf Dávid csapatánál szerepel próbajátékon (She)
Az Express & Star című angol regionális napilap szerint Tímár Krisztián a League One-ban (harmadosztály) szereplő Walsall labdarúgócsapatánál van próbajátékon.
szept. 2
13:13
DVSC: Zahovaiko, Ferenczi és Farkas is közeledik a visszatéréshez (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC hivatalos honlapjának tájékoztatása szerint hamarosan csatlakozhatnak a sérültek is a kerethez: Vjatseslav Zahovaiko a jövő hét közepétől, Ferenczi János két hét, Farkas Balázs pedig három hét múlva már a csapattal edzhet.
szept. 2
13:15
A Sapa Fehérvár AV19 kikapott az EBEL-újonctól (Agroinform)
Az ifj. Ocskay Gábor emléktorna előtti utolsó felkészülési meccsét játszotta a Sapa Fehérvár AV19 alakulata az EBEL-újonc Znojmó ellen idegenben.
szept. 2
13:27
MotoGP: Stoner, Márquez és Terol volt a leggyorsabb az első edzésen (She)
Az ausztrál Casey Stoner volt a leggyorsabb a gyorsaságimotoros-világbajnokság San Marinó-i Nagydíjának első szabadedzésén a királykategóriában. A 125 kcm-ben a spanyol Nicolás Terol, míg Moto2-ben a spanyol Marc Márquez nevéhez fűződik a legjobb idő.
szept. 2
13:29
Férfi vízilabda, junior-vb: legyőztük Brazíliát, jöhetnek a görögök (She)
A házigazda görög válogatott ellen játszik a junior-világbajnokság pénteki negyeddöntőjében a Székely Bulcsú által irányított korosztályos magyar vízilabda-válogatott, miután a torna nyolcaddöntőjében három góllal (15–12) legyőzte Brazíliát.
szept. 2
13:33
Bacskai első, Káté harmadik a világranglistán (Agroinform)
A tavaly Európa-bajnok Bacskai Balázs az első a 69 kg-osok között, míg a világbajnoki harmadik, Eb-ezüstérmes Káté Gyula a harmadik 64 kg-ban a Nemzetközi Amatőr Ökölvívó Szövetség (AIBA) legfrissebb világranglistáján.
szept. 2
13:45
Atlétikai vb: Bolt, Dix és Lemaitre is megnyerte az elődöntőjét 200-on (She)
Megnyerve az első elődöntőt a francia Christophe Lemaitre jutott be a legkiválóbb idővel (20.17, szezonbeli legjobbja) a 200 méteres síkfutás fináléjába a tegui atlétikai világbajnokságon. A világcsúcstartó, olimpiai bajnok Usain Bolt úgy győzött 20.31-gyel az elődöntőjében, hogy az utolsó méterekre már teljesen kiengedett.
szept. 2
13:51
Bolt könnyedén, de nem a legjobb idővel jutott a döntőbe 200-on (Agroinform)
A francia Christophe Lemaitre jutott be a legjobb idővel a 200 méteres síkfutás fináléjába a tegui atlétikai világbajnokságon. A világcsúcstartó, olimpiai bajnok Usain Bolt úgy nyerte meg 20.31-gyel az elődöntőjét, hogy a végére teljesen kiengedett.
szept. 2
14:03
NB II: kikkel erősítettek a Keleti csoport együttesei? - átigazolási összefoglaló (She)
Augusztus 31-én bezárult az átigazolási piac itthon is, de a szokásoknak megfelelően még az utolsó pillanatokban is több változás történt a csapatok keretében. Szerkesztőségünk az NB I-es klubok után körülnézett a hazai másodosztályban is, és elsőként az NB II Keleti csoportjában szereplő együtteseket vizsgálta meg. Tekintsék meg a keleti játékosmozgásokat gyűjtőcikkünk segítségével!
szept. 2
14:05
Atlétikai vb: 21 évesen beérett a németek nagy súlylökő-tehetsége (She)
Junior-világbajnoki címe után immár a felnőtteknél is aranyéremmel büszkélkedhet David Storl, a németek 21 éves súlylökője. A 2008-ban Bydgoszczban korosztályos vb-elsőséggel gazdagodó Storl a legjobbkor érte el az egyéni legjobbját, hiszen az utolsó sorozatban lökte 21.78 méterre a golyót, és ezzel megelőzte a 21.64-ig jutó kanadai Dylan Armstrongot. A bronzérmet a fehérorosz Andrej Mihnevics…
szept. 2
14:09
Steve McClaren csalódott, elhagyhatja a Forestet (Agroinform)
A legendás egyesület öt forduló után mindössze 18. helyen áll a Championshipben, és a nyári igazolásai sem sikerültek megfelelően.
szept. 2
14:11
A 21 éves David Storl nyerte a férfi súlylökők versenyét (Agroinform)
David Storl, a németek 21 éves súlylökője lett a tegui világbajnokság győztese. A 2008-ban junior vb-címet nyerő Storl  az utolsó sorozatban 21.78 métert dobott, ezzel megelőzte a kanadai Dylan Armstrongot. A súlylökők bronzérmét a fehérorosz Andrej Mihnevics szerezte meg.
szept. 2
14:21
Atlétikai vb: negyedik világbajnoki címét nyerte az amerikai távolugró (She)
Az amerikai Dwight Phillips nyerte meg a tegui atlétikai világbajnokság férfi távolugró számát, miután 845 cm-es eredményével maga mögé utasította a mezőnyt.
szept. 2
14:23
AC Milan: Filippo Inzaghit nem nevezték a Bajnokok Ligájára (She)
Massimiliano Allegri, az olasz bajnok AC Milan vezetőedzője nem nevezte a labdarúgó Bajnokok Ligája 2011–2012-es szezonjában Filippo Inzaghit a csoportmérkőzésekre.
szept. 2
14:25
Válogatott: Ibrahimovic a center, kimaradt a stockholmi duplázó - a svéd kezdőcsapat (She)
Erik Hamrén, a svéd labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya kijelölte a kezdőcsapatát a Magyarország elleni, 19.45-kor kezdődő Eb-selejtezőre. A teljesen felépült Zlatan Ibrahimovic lesz a csapatkapitány és az előretolt ék, míg a sérült Olof Mellberg helyén Andreas Granqvist játszik. Nincs a kezdőben a stockholmi mérkőzést két góljával eldöntő Pontus Wernbloom.
szept. 2
14:27
Az orosz Marija Abakumova nyerte a női gerelyhajítást (Agroinform)
Női gerelyhajításban az orosz Marija Abakumova nyert új világbajnoki csúccsal (71.99), a második az olimpiai bajnok cseh Barbora Spotákova lett. A harmadik helyet a dél-afrikai Sunette Viljoen szerezte meg.
szept. 2
14:39
Atlétika: Gebrselassie kapja idén a sportolói Asztúria Hercege-díjat (She)
A maratonfutás világcsúcstartója, az etióp Haile Gebrselassie kapja idén az Asztúria Hercege-díjat sport kategóriában – jelentette be pénteken a zsűri.
szept. 2
14:45
Zseniális ollózós gólt szerzett az Arsenal tehetsége (Agroinform)
Az angol U21-es válogatott fölényesen, 6-0-ra nyert Azerbajdzsán korosztályos csapata ellen. A találkozó legszebb gólját egyértelműen Henri Lansbury, az Arsenal fiatal játékosa szerezte.
szept. 2
14:47
Az amerikai férfi váltó címet védett 4x400-on (Agroinform)
Az Egyesült Államok váltója nyerte a 4x400 méteres döntőt a tegui atlétikai világbajnokság pénteki döntőjében, ezzel sorozatban negyedszer nem talált legyőzőre ebben a számban.
szept. 2
14:49
Negyedik vb-aranyát nyerte távolugrásban Dwight Phillips (Agroinform)
A 33 éves Dwight Phillips mindössze két érvényes kísérletet produkált a döntőben, de még a rosszabbik is ezüstérmet ért volna.
szept. 2
14:57
Öt kulcsember hiányzik este a magyar futballválogatottból (Infostart)
Ma este rendkívül fontos Eb-selejtezőt játszik a magyar válogatott a svédek ellen - a lehető legrosszabb előjelekkel. Az utóbbi időben mumusnak számító északi válogatott ellen, az immár fél éve sérült Szalai Ádámot is beleértve öt biztos kezdőjátékos (Gera Zoltán, Juhász Roland, Vanczák Vilmos és Dzsudzsák Balázs még) hiányzik majd. A tét: egy hazai vereséggel még a pótselejtező reménye is…
szept. 2
14:57
Görögország: Németh Krisztián szerződést bontott az Olympiakosszal (She)
Németh Krisztián szerződést bontott a görög labdarúgó-bajnokságban szereplő Olympiakosz Pireusszal, tudatta a Nemzeti Sport Online-nal Kövesdi Viktor, a támadó ügyeit intéző CMG menedzseriroda társtulajdonosa.
szept. 2
14:57
Megvan a svédek kezdőcsapata (Metropol)
Erik Hamrén, a svéd labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya kijelölte kezdőcsapatát a magyarok elleni, 19:45 órától a Puskás Ferenc Stadionban sorra kerülő Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésre.
szept. 2
14:59
Atlétikai vb: amerikai címvédés, meglepetés dél-afrikai érem 4x400-on (She)
Az Egyesült Államok válogatottja nyerte meg a tegui atlétikai világbajnokság férfi 4x400 méteres váltó számát, az amerikaiak ezzel megvédték a címüket. A második helyre meglepetésre a dél-afrikaiak futottak be, míg a harmadik helyen a jamaicaiak végeztek.
szept. 2
15:03
A 21 éves David Storl sikere férfi súlylökésben (Agroinform)
A 2008-ban junior vb-címet nyerő Storl az utolsó sorozatban 21.78 métert dobott, ezzel megelőzte a kanadai Dylan Armstrongot. A bronzérmet a fehérorosz Andrej Mihnevics szerezte meg.
szept. 2
15:05
Az orosz Marija Abakumova győzött női gerelyhajításban (Agroinform)
Női gerelyhajításban az orosz Marija Abakumova nyert új világbajnoki csúccsal (71.99), a második az olimpiai bajnok cseh Barbora Spotákova lett. A harmadik helyet a dél-afrikai Sunette Viljoen szerezte meg.
szept. 2
15:07
Negyedik vb-aranyát nyerte férfi távolugrásban Dwight Phillips (Agroinform)
A 33 éves Dwight Phillips mindössze két érvényes kísérletet produkált a döntőben, de még a rosszabbik is ezüstérmet ért volna.
szept. 2
15:09
Veronica Campbell-Brown első vb-aranyát szerezte 200-on (Agroinform)
A szám kétszeres olimpiai bajnoka első vb-aranyát nyerte 200-on két amerikai, a 100 méter friss világbajnoka, Carmelita Jeter, és a címvédő Allyson Felix előtt.
szept. 2
15:11
Ibrahimovic az egyetlen támadó a svédeknél - íme, a kezdőcsapat (Agroinform)
Erik Hamrén, a svéd labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya kijelölte kezdőcsapatát a magyarok elleni, 19:45 órától a Puskás Ferenc Stadionban sorra kerülő Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésre.
szept. 2
15:15
Atlétikai vb: Campbell-Brown elbánt az amerikaiakkal, végre vb-t nyert 200-on (She)
A táv kétszeres olimpiai bajnokának számító Veronica Campbell-Brown nyerte meg a tegui atlétikai világbajnokságon a 200 métert. A 200-on Oszakában és Berlinben is ezüstöt szerző sprinter – akinek eddig a különböző számokban szerzett hat ezüstje mellett egy (100-as) aranya volt a vb-ken – három amerikai vetélytársát előzte meg a fináléban.
szept. 2
15:15
Szijjártó Péter NB II-es sportoló lesz (Behaviour)
A Fidelitas futsalcsapatából megalakult Dunakeszi Kinizsi FK néhány ismert válogatott játékossal kiegészülve benevez az NB II.-es bajnokságba - írja a Magyar Hírlap.
szept. 2
15:17
Euro 2012: izraeli-görög rangadó az F-csoportban - élő eredménykövetés (She)
Pénteken 23 mérkőzéssel, közte a budapesti Magyarország–Svédország találkozóval folytatódik a 2012-es labdarúgó Európa-bajnokság selejtezősorozata. Élő eredménykövetős cikkünk segítségével nyomon követhetik a találkozók alakulását!
szept. 2
15:33
NFL: Chris Johnson 53.5 millió dollárért hosszabbított a Titansszel (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő Tennessee Titans megegyezett ligaelit futójával, Chris Johnsonnal a hosszú távú szerződéséről.
szept. 2
15:39
Hihetetlen érzés volt abban a hangorkánban evezni - Benedek Dalma (Agroinform)
A magyar világbajnok kajakos elmondta, hihetetlenül pörgős, és jó hangulatú volt a szegedi vb, annak ellenére, hogy csak egy számban indult, alaposan elfáradt.
szept. 2
15:41
Cheruiyot duplázott, az 5000 métert is megnyerte (Agroinform)
A 10 000 méter után 5000-en sem talált legyőzőre a kenyai Vivian Cheruiyotot a tegui atlétikai világbajnokság pénteki fináléjában.

Keresés