2011. szeptember 26. hétfő

szept. 26
12:12
Négy fővárosi drukker is rács mögé került a KTE-Ferencváros mérkőzés után (Agroinform)
Négy budapesti illetőségű drukkert is őrizetbe vettek a Ferencváros kecskeméti vendégjátéka után, ahol 1-0-s hazai siker született.
szept. 26
12:14
Saját térfeléről fejelt gólt az Odd Grenland középpályása - videó (Agroinform)
Ritkán látható gól született az Odd Grenland és a Tromsö bajnokiján Norvégiában. Jone Samuelsen a saját térfeléről fejelt a kapuba, ezzel alakult ki a 3-1-es végeredmény.
szept. 26
12:15
Ferencváros: a Groupama a klub gyémánt fokozatú támogatója lett (She)
Gyémánt fokozatú főszponzori szerződést írt alá a Ferencvárosi Torna Club labdarúgó szakosztálya a Groupama Garancia Biztosítóval. A cég már eddig is támogatta a zöld-fehér klubot, de most egy újabb lépés eredményeként három évre szóló megállapodást kötöttek a felek – olvasható az ftc.hu-n.
szept. 26
12:17
Vívó-vb: elképzelhető, hogy indul a sérült Rédli, Knapek is lábadozik (She)
Nincs kizárva, hogy a párbajtőröző Rédli András sérülése ellenére elindul a jövő szombaton kezdődő olaszországi vívó-világbajnokságon.
szept. 26
12:19
Triatlon: Lance Armstrong ötödik a utahi extrémtriatlon-versenyen (She)
A hétszeres Tour de France-győztes amerikai Lance Armstrong az ötödik helyen végzett a Xterra elnevezésű extrémtereptriatlon-sorozat utahi állomásán.
szept. 26
12:30
A Barcelona-klubtagok támogatják a mezreklámot, maradnak a sztárjátékosok (Agroinform)
A Barcelonánál a klub pártolói tagsága úgy döntött, hogy a Bajnokok Ligája-címvédő futballistái tovább reklámozzák Katart a mezükön.
szept. 26
12:32
Mosolyfakasztó jóslatok, hihetetlen történetek (Agroinform)
Az OTP Bank Liga 10. fordulójában az Újpest ismét győzött, a Ferencváros újabb vereségével pedig egyre nagyobb gondban van. Heti összefoglaló.
szept. 26
12:33
Férfi kézilabda: öt góllal elveszített egy félidőt a Barcelona (She)
Meglepetések nélkül folytatódott a hétvégén a spanyol férfi kézilabda-bajnokság: az Atlético Madrid (korábbi Ciudad Real) a kilencgólos Edu Fernández vezetésével 41–29-re győzött a Huesca ellen. A címvédő Barcelona 33–26-re nyert a Puerto Sagunto ellen, ennek ellenére Xavier Pascual aligha volt elégedett tanítványaival, hiszen csapata a 20–8-as félidő után a második játékrészt öt góllal…
szept. 26
12:48
A rend hozza a bizalmat, az pedig a sikert - Kubatov a Groupama-szerződésről (Agroinform)
A Groupama Garancia Biztosító révén gyémántfokozatú támogatója lett a Ferencváros labdarúgócsapatának.
szept. 26
13:06
Rédli András és Knapek Edina is ott lehet Cataniában (Agroinform)
Egyelőre nem kizárt, hogy a párbajtőröző Rédli András sérülése ellenére elindul a jövő szombaton kezdődő olaszországi vívó-világbajnokságon.
szept. 26
13:24
Leejtették a hordágyról a térddel fejbe rúgott játékost - videó (Agroinform)
Az Uniao Leiria védője, Edson az Olhanense csatárát, Salvador Agrát találta el térddel a két csapat bajnokiján. A támadót csapattársai mezükkel legyezték, majd a hordágyról esett le a szállítás közben. A hírek szerint azonban a játékos már jól van.
szept. 26
13:27
Videó: A Ferencvárosnál nincsenek és nem is lesznek titkok - Kubatov (She)
A Ferencváros labdarúgócsapatát további három évig támogatja a Groupama Garancia Biztosító. A hétfői sajtótájékoztatón Kubatov Gábor, a klub elnöke elmondta, hogy a Ferencváros az elmúlt hónapokban egy átlátható és teljesíthető gazdasági rendet hozott létre, könyveibe bármikor bele lehet nézni.
szept. 26
13:42
Rooney és Hernández sem játszik a Basel elleni BL-meccsen (Agroinform)
Sir Alex Fergusonnak Danny Welbeck, Dimitar Berbatov és Michael Owen bevetésén kell gondolkodnia a csatársorban, miután két kulcsembere is kidőlt.
szept. 26
13:44
Haas sikere több mint 2.2 milliárd forintot ért (Agroinform)
Az amerikai Bill Haas remek utolsó napi teljesítménnyel győzött a US PGA Tour golfbajnokság befejező állomásán, a nyolcmillió dollár összdíjazású The Tour Championshipen.
szept. 26
13:45
Gyász: meccs közben vesztette életét egy 23 éves dán kézilabdázó (She)
Tragédia történt a Sydhavsörne–Ribe-Esbjerg másodosztályú dán férfi kézilabda-mérkőzésen vasárnap: a vendégek 23 éves játékosa, Lars Olsen a pályán összeesett, és már nem tudták megmenteni az életét.
szept. 26
13:47
Serie A: 34 éves kapus a liga sztahanovistája, 80 fellépés sorozatban (She)
A hétfői Corriere dello Sport a Napoli kapusáról, Morgan De Sanctisról mint a Serie A „sztahanovistájáról” közöl cikket. Az olasz lap kiemeli, a kapus a Fiorentina ellen sorozatban 80. mérkőzésén volt kezdő a Serie A-ban, és gyakorlatilag Nápolyba költözése, 2009. augusztus 23. óta nem hagyott ki mérkőzést az olasz bajnokságban.
szept. 26
14:06
Szívrohamot kapott egy norvég középpályás (Metropol)
Szívrohamot kapott egy norvég bajnokin Carl-Erik Torp, az élvonalbeli SK Brann labdarúgója. A 27 éves középpályás - a magyar válogatott Korcsmár Zsolt csapattársa - vasárnap, a Sogndal elleni mérkőzés hajrájában esett össze úgy, hogy csak a 78. percben állt be csereként.
szept. 26
14:18
Conte Ibrahimovic miatt nem változtat a Juventus játékán (Agroinform)
A torinóiak vezetőedzője szerint nem lehet egyből a bajnoki címre gondolni egy olyan együttesnél, amely a 7. helyen végzett a legutóbbi két szezonban.
szept. 26
14:21
Norvégia: vizsgálatok sora vár a szívrohamot túlélő futballistára (She)
Már nincs közvetlen életveszélyben Carl-Erik Torp, a Brann Bergen norvég labdarúgója, aki csapata vasárnapi mérkőzésén kapott szívrohamot.
szept. 26
14:23
Inter: Sneijder nem utazott el Moszkvába, hosszabb időre kieshet (She)
Hosszabb időre válhat harcképtelenné combsérülése miatt Wesley Sneijder, az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Internazionale holland válogatott középpályása.
szept. 26
14:24
Előzetesben a román futballbírók vezetője (Metropol)
Előzetes letartóztatásba helyezték Vasile Avramot, a Román Labdarúgó Szövetség játékvezetői bizottságának elnökét, aki a vád szerint 19 ezer eurót fogadott el egy üzletembertől célzott bíróküldésért cserében.
szept. 26
14:25
Genk: Nem volt piros, nem ez volt a bíró legjobb meccse - Tőzsér (She)
A Genk döntetlent játszott az emberelőnyben egyenlítő újonc Leuvennel a belga élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban, és Tőzsér Dánielék a bírót kritizálták a meccs után.
szept. 26
14:54
Dragóner Attila vezetésével tart toborzót pénteken a Ferencváros (Agroinform)
A zöld-fehérek megdupláznák az utánpótlásukban játszó gyerekek létszámát, ezért várják a focizni vágyó, 2002-2006 között született fiúkat és lányokat.
szept. 26
14:56
Kilőtte védőjét a kapus, öngól lett belőle - videó (Agroinform)
Az Egyesült Államokbeli Oklahoma Baptist-Mid-America Nazarene összecsapáson az oklahomai kapus kirúgásból fejbe lőtte védőtársát, akinek a fejéről a hálóba hullott a labda.
szept. 26
14:57
Videó: Rivaldo a rekorder kapus passzából egyenlített a 92. percben (She)
Hiába vezetett két góllal a Botafogo a Sao Paulo ellen hazai pályán a brazil labdarúgó-bajnokság 26. fordulójában, be kellett érnie az egy ponttal. A 92. percben ugyanis szabadrúgáshoz jutottak a vendégek, amelyet a 103 gólos – ezzel kapusként világrekorder – Rogério Ceni végzett el, és tekert remekül Rivaldo fejére, aki a jobb alsó sarokba bólintott.
szept. 26
14:59
Brescia: Vass Ádám felépülőben, a szombati bajnokin már játszhat (She)
Vass Ádám egyre jobb állapotban van, és elképzelhető, hogy szombaton már pályára léphet az olasz másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Brescia Modena elleni mérkőzésén.
szept. 26
15:12
A pályán érte a halál a dán kézilabdázót (Agroinform)
A másodosztályú Ribe-Esbjerg 23 éves játékosa, Lars Olsen a pályán összeesett, és már nem tudták megmenteni az életét.
szept. 26
15:14
Maradhat az Illovszky Stadionban a Vasas futballcsapata (Agroinform)
Megszületett a megegyezés a Vasas Sport Club vezetése és a Vasas Futball Club Kft. többségi tulajdonosa között.
szept. 26
15:15
Békét kötött a Vasas a Vasassal (Blikk)
Budapest — Megszületett a megegyezés a Vasas Sport Club vezetősége és a labdarúgócsapatot működtető Vasas Futball Club Kft. többségi tulajdonosa között, így szombaton, az NB I 11. fordulójában az eredeti terveknek megfelelően az Illovszky-stadionban fogadja az angyalföldi gárda az Újpestet.
szept. 26
15:18
Német kiemelt vár Arn Grétára (Metropol)
A 13. helyen kiemelt német Julia Görges lesz Arn Gréta ellenfele a 2,05 millió dollár összdíjazású tokiói női tenisztorna második fordulójában.
szept. 26
15:30
A Honvéd favorit, a Szolnok csak esélyes az Eurokupa-továbbjutásra (Agroinform)
A Honvéd szinte biztos továbbjutónak tekintendő, de a Szolnok helyzete sem reménytelen a férfi vízilabdacsapatok Eurokupájában.
szept. 26
15:32
Előzetesben a román játékvezetői bizottság vezetője (Agroinform)
Vasile Avram, a játékvezetői bizottság elnöke a vád szerint 19 ezer eurót fogadott el egy üzletembertől célzott bíróküldésért cserében.
szept. 26
15:33
Man. City: Balotelli a világ egyik legjobb játékosa lehet - Mancini (She)
Az angol labdarúgó-élvonalban szereplő Manchester City menedzsere, Roberto Mancini szerint Mario Balotelli kemény munkával a világ egyik legjobb játékosa lehet, hiszen minden képessége megvan ehhez.
szept. 26
15:33
Állítsátok meg Hamiltont! (Blikk)
Szingapúr — Lewis Hamilton (26) ismét kiverte a biztosítékot! A McLaren Forma–1-es pilótája a szingapúri időmérő edzésen még csak „meglegyintette" Felipe Massát (30), ám a vasárnapi nagydíjon neki is ment a Ferrari brazil versenyzőjének.
szept. 26
15:35
Tenisz: a 13. kiemelt Görges lesz Arn Gréta ellenfele Tokióban (She)
A 13. helyen kiemelt német Julia Görges két szettben legyőzte a francia Pauline Parmentier-t a Tokióban zajló női tenisztorna első fordulójában, így a következő körben ő lesz Arn Gréta ellenfele.
szept. 26
15:48
Vettel játékautóval is indulhat a hiányzó egy pontért - sajtóvisszhang (Agroinform)
A nemzetközi sajtó elsősorban a Red Bull német pilótájának címvédési esélyeit taglalta a vasárnapi Szingapúri Nagydíj másnapján.
szept. 26
15:50
Juhász és Horváth gólt fejelt, magyarok nélküli hétvége Angliában (Agroinform)
Juhász Roland az Anderlechtben, míg Horváth Gábor a Den Haagban talált fejjel az ellenfél hálójába, míg az angol első ás másodosztályban egyetlen magyar játékos sem kapott szerepet.
szept. 26
15:51
Debrecen: a diósgyőriek 800 jegyet kapnak a vasárnapi rangadóra (She)
Hiába óriási az érdeklődés a Diósgyőr szurkolói részéről, a labdarúgó NB I-ben szereplő Debrecen csupán egyetlen szektornyi, azaz 800 jegyet bocsát a miskolciak rendelkezésére a vasárnapi rangadón.
szept. 26
15:53
BL: az Ajax ellen lehet először ott a madridiak keretében Hamit Altintop (She)
Az Ajax elleni keddi Bajnokok Ligája-mérkőzésen először szerepelhet a Real Madrid keretében Hamit Altintop, a „királyi gárda” nyáron szerződtetett labdarúgója.
szept. 26
16:06
Lysacek visszatér és az olimpiára koncentrál (Agroinform)
Visszatér a jégre, és ott akar lenni a 2014-es téli olimpián Szocsiban, a férfi műkorcsolyázók mezőnyében Evan Lysacek, a tavalyi vancouveri játékok amerikai bajnoka.
szept. 26
16:12
Német kiemelt vár Arn Grétára (Metropol)
A 13. helyen kiemelt német Julia Görges lesz Arn Gréta ellenfele a 2,05 millió dollár összdíjazású tokiói női tenisztorna második fordulójában.
szept. 26
16:24
Julia Görgesszel játszik kedden Arn Gréta (Agroinform)
A 13. helyen kiemelt Julia Görges lesz Arn Gréta ellenfele a 2,05 millió dollár összdíjazású tokiói tenisztorna második fordulójában.
szept. 26
16:42
Miniszteri szinten tagadják az olimpiai bundavádat az azeriek (Agroinform)
Azerbajdzsán egyik minisztere szerint hazugság, hogy az AIBA-nak nyújtott támogatással vásároltak meg londoni aranyérmeket.
szept. 26
16:44
Böde Dániel inkább csak egy gólt rúgott volna, de győztes csapatban (Agroinform)
A Paks hetek óta kisebb gödörben van, sok gólt rúgnak, de sok gólt is kapnak a tolnaiak, ezért a remélt győzelmek is elmaradnak.
szept. 26
16:45
Inter: Massimo Moratti szerint Gasperini túl sokat kockáztatott (She)
Az Inter labdarúgócsapatának elnöke, Massimo Moratti elégedetten vette tudomásul, hogy a nerazzurri Claudio Ranierivel a kispadon megnyerte az első mérkőzését a Bologna ellen. A presidente szerint az új vezetőedző racionalizálta csapatot, amely Gian Piero Gasperinivel túl veszélyes futballt játszott.
szept. 26
16:47
WBA: Hodgson új hadrendje hozhatja meg Gera számára a kiugrást (She)
Roy Hodgson, a West Bromwich Albion menedzsere úgy véli, jó döntés volt csapata felállását 4–3–3-asra változtatni a Fulham elleni szombati bajnokin, mert nem a hadrenden múlt, hogy gól nélküli döntetlennel ért véget a találkozó. A menedzser a szünetben 4–4–2-re változtatta a csapat felállását, s bár hatékonyabbnak tűnt a WBA játéka, a szakember kitartana a korábbi elképzelése mellett, amelyben…
szept. 26
17:00
Rekordokat döntöget Mourinho Madridja - kiállításban (Agroinform)
A Real Madrid játékosai sokszor néznek ki úgy, mint akik túlpörögtek, és ezt a statisztikák is egyre inkább alátámasztják.
szept. 26
17:03
Videó: pazar mozdulattal lőtt két kapufás gólt a brazil támadó (She)
Fantasztikus góllal szerzett vezetést a Ceará labdarúgócsapata a Coritiba ellen a brazil bajnokság 26. fordulójában. A 7. percben egy beívelést a hazaiak támadója, Roger háttal lőtt mesteri mozdulattal a kapuba. Roger egyébként kulcsfigurája lett a meccsnek, ugyanis a 68. percben is betalált, amellyel eldöntött a három pont sorsát.
szept. 26
17:03
Újraélesztették Korcsmár klubtársát (Blikk)
Bergen - Drámai pillanatokat élt át Korcsmár Zsolt (22) a futballpályán. A norvég élvonalbeli bajnokságban szereplő Brann Bergen válogatott védője mellett néhány méterrel leállt a szíve az egyik csapattársának. Carl-Erik Torp (27) szívrohamot kapott és összeesett a Sogndal ellen 1-0-ra elveszített meccsen.
szept. 26
17:18
Egyszerűbb kirúgni a magyar edzőt, és hozni a helyére egy külföldit - Mezey György (Agroinform)
A Videoton egykori szakvezetője szerint a futballunk általános visszaesése kapcsán állandóan a magyar edzőket emlegetik.

Keresés