2011. november 19. szombat

nov. 19
13:30
Férfi vízilabda ob I: tízgólos egri siker az újonc Kaposvár ellen (She)
A Vodafone férfi vízilabda ob I. 7. fordulójában a szombat déli időpontban gyér érdeklődés mellett a bajnoki címvédő ZF-Eger 15–5-re megverte az újonc Kaposvárt.  A Vasas elleni hétfői rangadóra készülődő hazaiaknál Biros Péter és Kevin Graham kapott pihenőt. A kaposváriak jól tartották magukat, a záró negyed elején még csak öt gól volt a különbség. Gerendás György két külön sort nevezett a…
nov. 19
13:30
Tíz góllal győzte le az Eger a Kaposvárt (Agroinform)
Biztos, tízgólos győzelmet aratott a címvédő Eger az újonc Kaposvár felett a Vodafone férfi vízilabda ob I szombati 7. fordulójának nyitómérkőzésén.
nov. 19
13:32
Málaga: Júlio Baptista valószínűleg idén már nem léphet pályára (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Málaga futballistája, Júlio Baptista minden bizonnyal már nem léphet pályára az idén, mivel még mindig nem épült fel lábműtéte után – adta hírül a klub hivatalos honlapja.
nov. 19
13:32
Kozák Danuta egyesben és párosban is elindul a londoni válogatón (Agroinform)
Az ötszörös világ-, hatszoros Európa-bajnok, olimpiai ezüstérmes kajakosnak még nem egészen világosak a válogató feltételei.
nov. 19
13:48
Németország: a Bayern München sorozatban 19. üzleti évét zárta profittal (She)
A Bayern München sorozatban 19. üzleti évét zárta profittal, miután 2010. július 1. és 2011. június 30. között 328.5 millió eurós forgalom mellett 1.3 millió euró adózás utáni nyereséget könyvelhetett el.
nov. 19
13:48
Björgen történelmi sikere Sjusjönben (Agroinform)
Minden idők legsikeresebb sífutója lett a Világkupát tekintve Marit Björgen, aki a szezonnyitó sjusjöni 10 km-es versenyen is fölényesen győzött.
nov. 19
14:06
Javier Zanetti Carlos Tévez érkezését jósolja (Agroinform)
Az Internazionale argentin védője kijelentette, januárban néhány nagy játékos fog csatlakozni a milánói klubhoz.
nov. 19
14:24
Szivics újabb sorozatgyilkosságra készül (Agroinform)
A tavaszról előrehozott 16. fordulóval folytatódik az OTP Bank Liga. A hatodik helyezett Kecskemét a két hellyel és négy ponttal mögötte lévő Paksot fogadja, amely nyáron hazai pályán 3-2-re legyőzte a KTE együttesét.
nov. 19
14:42
Celtic: csökkentek Juhász esélyei, korábbi Arsenal-védő érkezett (She)
Az Arsenalnál is megfordult hátvédet szerződtetett a skót élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Celtic: Andre Blackmant. A 21 éves futballista érkezésével minden bizonnyal csökkent annak az esélye, hogy a „katolikusok" leigazolják Juhász Rolandot.
nov. 19
14:42
Johan Olsson nyerte a 15 km-es versenyt Sjusjönben (Agroinform)
Svéd siker született a férfiaknál a sífutó Világkupa sorozat idei első versenyén, amelyet Sjusjönben Johan Olsson nyert meg.
nov. 19
14:44
Barcelona: Pedro felépült sérüléséből, a Zaragoza ellen visszatérhet (She)
Felépült bokasérüléséből Pedro, a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Primera División) szereplő FC Barcelona játékosa – adta hírül a klub hivatalos honlapja.
nov. 19
15:00
Arsenal: A szezon végén elgondolkozom a jövőn - Wenger (She)
Távozására utaló célzást tett a francia L’Équipe magazin szombati számában Arsene Wenger. Az Arsenal labdarúgócsapatának menedzsere felvetette a lehetőségét, hogy az idény végén esetleg távozik a londoniaktól.
nov. 19
15:00
Torghelle lehet a győri sikerszéria elrontója (Agroinform)
A 16. forduló rangadóját Győrben rendezik, a második helyezett ETO az ötödik Honvédot fogadja, amelyet Kispesten 2-1-re legyőzött.
nov. 19
15:02
Videoton: Elek Ákos megsérült a lengyelek elleni válogatott meccsen (She)
Megsérült a labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton magyar válogatott középpályása, Elek Ákos. A 23 éves futballista a Lengyelország ellen 2–1-re elveszített felkészülési mérkőzésen szenvedett kisebb sérülést – adta hírül a Videoton hivatalos Facebook-oldala.
nov. 19
15:02
Újabb szektorokat nyitnának meg Diósgyőrben a Fradi ellen (Agroinform)
Telt ház lesz a Diósgyőr-Ferencváros mérkőzésen, kérdés, ez mennyi embert jelent, hiszen egyes szektorok megnyitása még nem biztos.
nov. 19
15:04
Sífutás: a remekül taktikázó Olsson leiskolázta mezőnyt Sjusjönben (She)
Johan Olsson nyerte meg a férfiak 15 kilométeres sífutását Sjusjönben, a férfiak első világkupaversenyét a sportágban a 2011–2012-es szezonban. A svéd öt kilométerrel a cél vette át a vezetést (természetesen csak a részidőket tekintve, mert egyéni indításos volt a viadal), és végül fél perccel jobb időt futott, mint a másodikként végző norvég Petter Northug.
nov. 19
15:06
NB I: Videoton-Siófok bajnoki mérkőzés élőben az NSO-n (She)
A labdarúgó NB I 16. fordulójában a bajnoki címvédő Videoton a Siófokot fogadja, erős győzelmi kényszerben. Vajon „tavasszal" jobban megy a tavalyi aranyérmesnek? Megtudja, ha velünk követi a találkozót élő, szöveges tudósításunk segítségével!
nov. 19
15:18
Sífutás: a remekül taktikázó Olsson leiskolázta a mezőnyt Sjusjönben (She)
Johan Olsson nyerte meg a férfiak 15 kilométeres sífutását Sjusjönben, a férfiak első világkupaversenyét a sportágban a 2011–2012-es szezonban. A svéd öt kilométerrel a cél előtt vette át a vezetést (természetesen csak a részidőket tekintve, mert egyéni indításos volt a viadal), és végül fél perccel jobb időt futott, mint a másodikként végző norvég Petter Northug.
nov. 19
15:20
NB II, Nyugat: az MTK nem bírt otthon a Szigetszentmiklóssal (She)
Az éllovas MTK Budapest hazai pályán csak gól nélküli döntetlenre végzett a Szigetszentmiklóssal a labdarúgó NB II Nyugati csoportjának 14. fordulójában.
nov. 19
15:36
NB II, Kelet: az éllovas Szolnok vereséget szenvedett Vácon (She)
A labdarúgó NB II Keleti csoportjának éllovasa, a Szolnok 1–0-s vereséget szenvedett a Dunakanyar-Vác vendégeként a 14. forduló szombati mérkőzésén.
nov. 19
15:36
Elrendelték K. Zsolt előzetes letartóztatását (Agroinform)
A Pesti Központi Kerületi Bíróság elrendelte a kedden őrizetbe vett FIFA-licences labdarúgó játékosügynök, K. Zsolt gyanúsított előzetes letartóztatását - olvasható a Fővárosi Bíróság honlapján.
nov. 19
15:38
Bundesliga: felvágta az ereit a bíró, elmarad a Köln-Mainz meccs (She)
Nem rendezik meg ma délután az 1. FC Köln–Mainz német bajnoki labdarúgó-mérkőzést, mivel a játékvezető nem érkezett meg a meccs helyszínére; egyes médiainformációk szerint Babak Rafati öngyilkosságot kísérelt meg.
nov. 19
15:54
PL: Van Persie duplájával fordított az Arsenal a Norwich ellen (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 12. fordulójának nyitó mérkőzésén az Arsenal egygólos hátrányból felállva győzött a Norwich vendégeként. A hazaiak egy védelmi megingás után szerezték meg a vezetést, ám Robin Van Persie jött, duplázott, és nyertek az „ágyúsok".
nov. 19
15:54
A keleti és a nyugati éllovas sem tudott nyerni (Agroinform)
A keleti listavezető Szolnok kikapott Vácon, a nyugati csoportot vezető MTK hazai pályán nem bírt a Szigetszentmiklóssal.
nov. 19
15:56
Videó: Robin van Persie gyönyörű emelésével győzött az Arsenal (She)
Az Arsenal Robin van Perise duplájával megfordította a Norwich elleni bajnokit az angol élvonalban. A holland játékos első találata még gyerekjáték volt, a második viszont már igényelt némi technikai képzettséget.
nov. 19
15:56
A játékvezető öngyilkossági kísérlete miatt elmaradt a Köln-Mainz meccs (Agroinform)
Babak Rafati a szállodai szobájában próbált meg véget vetni az életének, sikertelenül. A mérkőzést egyelőre elhalasztották.
nov. 19
16:12
NB I: Haladás-Pécs, KTE-Paks és ZTE-DVTK élőben az NSO-n (She)
A labdarúgó NB I 16. fordulójában a Pécs Szombathelyre látogat a Haladáshoz, a Kecskemét a Paksot fogadja, míg a sereghajtó ZTE a DVTK-t látja vendégül. Kövesse a mérkőzéseket élő, szöveges tudósításaink segítségével.
nov. 19
16:12
Van Persie a Norwich Cityt is elintézte (Agroinform)
Steve Morison góljával még az újonc vezetett, de az Ágyúsok csapatkapitánya tíz percen belül kiegyenlített, majd a második félidőben győztes gólt szerzett.
nov. 19
16:14
Szczesnynek visszafelé sült el a csajozása a Twitteren (Agroinform)
Az Arsenal kapusa az Elite TV műsorvezetőjének írt egy privát üzenetet, ami néhány óra múlva már mindenki számára látható volt.
nov. 19
16:48
Bíró hiányában elmaradt a Köln-Mainz meccs (Metropol)
Egészen furcsa indok miatt, játékvezető hiányában elhalasztották a szombat 15:30 órára kiírt Köln-Mainz mérkőzést a német labdarúgó-bajnokság 13. fordulójából.
nov. 19
16:48
Beadta a derekát a Barcelona - a klubot is lehet örökösnek megnevezni (Agroinform)
Hosszas szurkolói győzködés után eldőlt, hogy mostantól a Barcelona csapata hivatalosan is elfogad örökségeket.
nov. 19
17:06
NB I: a Videoton hét gólt vágott odahaza a Siófoknak (She)
A labdarúgó NB I 16. fordulójában a bajnoki címvédő Videoton a Siófokot fogadta, erős győzelmi kényszerben. Vajon „tavasszal” jobban megy a tavalyi aranyérmesnek? – tettük fel a kérdést a mérkőzés előtt. Nos, a válasz: csattanós.
nov. 19
17:24
UEFA Futsal Cup: a Rába ETO 8-3-ra kikapott a marosvásárhelyiektől (She)
A Rába ETO futsalcsapata 8–3-as vereséget szenvedett a marosvásárhelyiektől, így az utolsó mérkőzés eredményétől függetlenül eldőlt, hogy a magyar bajnok nem jut be a Final Fourba a legrangosabb európai kupasorozatban.
nov. 19
17:24
Először kapott ki otthon a Győr (Metropol)
A címvédő Videoton 7-0-ra kiütötte a vendég Siófokot a labdarúgó OTP Bank Liga 16. fordulójának szombati játéknapján. Gólnélküli meccs Szombathelyen. A Paks győzni tudott Kecskeméten. Továbbra sem tud nyerni a ZTE.
nov. 19
17:25
Alves-triplával, Nikolics-duplával dózerolt a Videoton (Agroinform)
A fehérváriak az első félidő hajrájában eldöntötték a Siófok elleni összecsapást, a másodikban pedig gólparádét rendeztek.
nov. 19
17:26
Serie B: értékes ponttal enyhítette fájdalmát Feczesin Róbert csapata (She)
A Feczesin Róberttel felálló Brescia 1–1-es döntetlent ért el a dobogón nyomuló Sassuolo otthonában az olasz másodosztályú labdarúgó-bajnokság 16. fordulójának szombati játéknapján.
nov. 19
17:42
Miket mesélt Puskás Öcsi a gyermekkoráról? (Infostart)
Az öt évvel ezelőtt, 2006. november 17-én elhunyt Puskás Ferencre emlékezik a napokban a világ - s persze Magyarország. Az Aranycsapat kapitányánál a földkerekség egyetlen futballistája sem szerzett több gólt első osztályú bajnoki mérkőzésen, s három olyan csapatban (a Bp. Honvédban, a magyar válogatottban és a Real Madridban) játszott, amelyet az ő korszakában a világ legjobbjaként emlegettek.
nov. 19
17:42
NB I: Győri ETO-Honvéd bajnoki rangadó élőben az NSO-n (She)
A labdarúgó NB I 16. fordulójának rangadóján a Budapest Honvéd az ETO-hoz látogat. Mire megy vajon Torghelle Sándor a Sztanisics, Djordjevics kettős ellen? Megtudja, ha velünk követi a találkozót élő, szöveges tudósításunk segítségével!
nov. 19
17:43
Komanék az új edzőnél sem fértek keretbe, Feczesinék Sassuolóban ikszeltek (Agroinform)
A Feczesin Róbertet a 49. percig a soraiban tudó Brescia 1-1-es döntetlent ért el a Sassuolo otthonában a Serie B 16. fordulójának szombati játéknapján.
nov. 19
17:44
Bundesliga: a Gladbach felfalta a Werdert, szárnyaltak Raúlék is (She)
A Mönchengladbach kiütötte a Werder Brement, míg a Schalke ugyanezt tette a Nürnberggel a német labdarúgó-bajnokság 13. fordulójának szombati játéknapján.
nov. 19
17:45
Sima Schalke-, 'Gladbach- és Wolfsburg-siker, kétszer szerzett pontot a Freiburg (Agroinform)
A vendégek közül egyelőre csak a Herthának termett babér a Babak Rafati játékvezető öngyilkossági kísérlete miatt csonkává vált fordulóban.
nov. 19
17:46
Videó: Mihamarabb el kell felejtenünk ezt a meccset - ifj. Mihalecz (She)
Mint arról beszámoltunk, a labdarúgó NB I 16. fordulójában a bajnoki címvédő Videoton a Siófokot fogadta, erős győzelmi kényszerben. Vajon „tavasszal” jobban megy a tavalyi aranyérmesnek? – tettük fel a kérdést a mérkőzés előtt. Nos, a válasz: csattanós. A mérkőzés után a vendégek szakvezetője, ifj. Mihalecz István és a triplázó André Alves értékelt.
nov. 19
17:48
U23-as cselgáncs Eb: Tóth Krisztián arany-, Gáspár Eszter bronzérmes (She)
A 81 kg-os Tóth Krisztián arany-, míg a 63 kg-os Gáspár Eszter bronzérmet nyert az oroszországi Tyumenyben zajló U23-as cselgáncs Európa-bajnokság szombati napján.
nov. 19
18:00
NB I: gyenge meccsen, gól nélküli döntetlen a Haladás-Pécs bajnokin (She)
A labdarúgó NB I 16. fordulójában a Haladás hazai pályán 0–0-s döntetlent játszott a Péccsel.
nov. 19
18:01
Óriási bravúr! A Szeged legyőzte a klasszisokkal felálló Montpellier-t (Agroinform)
Nagyszerű játékkal 38-35-re nyert a Pick Szeged a francia Montpellier ellen a férfi kézilabda Bajnokok Ligája D csoportjában.
nov. 19
18:02
Videó: André Alves triplázott, így ütötte ki a Videoton a Siófokot (She)
Mint arról beszámoltunk, a labdarúgó NB I 16. fordulójában a bajnoki címvédő Videoton a Siófokot fogadta, erős győzelmi kényszerben. Vajon „tavasszal” jobban megy a tavalyi aranyérmesnek? – tettük fel a kérdést a mérkőzés előtt. Nos, a válasz: csattanós. Tekintse meg a gólokat videón!
nov. 19
18:18
NB I: gól nélküli döntetlen született a Haladás-Pécs bajnokin (She)
A labdarúgó NB I 16. fordulójában a Haladás hazai pályán 0–0-s döntetlent játszott a Péccsel.
nov. 19
18:18
A Manchester City simán nyerte a veretlenek csatáját (Agroinform)
A 11 kör alatt csak nyolc gólt kapó Tim Krul hálóját most háromszor is bevették, Gera gólpasszt jegyzett a WBA-ban.
nov. 19
18:20
Férfi kézilabda: a fantasztikus Szeged legyőzte a Montpellier-t (She)
A Pick-Szeged férfi kézilabdacsapata a Bajnokok Ligája-szezon egyik legnagyobb meglepetését okozva hazai pályán 38–35-re legyőzte a francia bajnok Monpellier-t a D-csoport ötödik fordulójában.
nov. 19
18:20
Hiába a Haladás fölénye, pontot szerzett Szombathelyen a Pécs (Agroinform)
A szombathelyi Haladás gólnélküli döntetlent játszott hazai pályán a Péccsel a labdarúgó OTP Bank Liga 16. fordulójának szombati játéknapján.

Keresés