2011. november 30. szerda

nov. 30
12:00
Milan: Amint lehet, újra én leszek a klub elnöke - Berlusconi (She)
Silvio Berlusconi megerősítette azokat a híreket, amelyek szerint hamarosan ismét ő ül majd a Milan labdarúgócsapatának elnöki székében.
nov. 30
12:02
QPR: Buzsáky Ákos apait-anyait beleadott, a stáb nagyra értékeli (She)
Buzsáky Ákos kedd este felhozó mérkőzésen lépett pályára a QPR második csapatában, játékát az angol labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő klub edzői stábja nagyra értékelte.
nov. 30
12:18
Fiorentina: megbüntették a hajnalig bulizó Cercit és Lazzarit (She)
A Fiorentina labdarúgócsapatának vezetősége pénzbüntetést rótt ki a klub szabályzatát megsértő Alessio Cercire és Andrea Lazzarira.
nov. 30
12:18
Nagy Péter hivatalosan is Universiade-győztes lett, úton van az aranyérme (Agroinform)
Doppingolás miatt kizárt egyiptomi ellenfelének vissza kell szolgáltatnia az aranyérmét, amely a magyar ólomsúlyút illeti meg.
nov. 30
12:20
Berlusconi visszaül a piros-fekete elnöki székbe (Agroinform)
Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő veszi át újra a bajnoki címvédő AC Milan futballklub elnöki tisztségét.
nov. 30
12:36
Férfi gyeplabda: az Építők II és a Rosco I hibátlanul kezdett (She)
Megkezdődött a férfi gyeplabdázók terembajnoksága, az első játéknapot a címvédő Építők II és a Rosco I tudta le százszázalékos teljesítménnyel.
nov. 30
12:36
Nasri és Frimpong "cicaharca" után nem várható büntetés (Agroinform)
Az Arsenal korábbi játékosát, Samir Nasrit a szurkolók és egyik korábbi csapattársa sem üdvözölte szeretettel a keddi Ligakupa-meccsen.
nov. 30
12:38
Videó: a következő fél év a csapatösszerakás időszaka - Csányi Sándor (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség elnöke, Csányi Sándor a Sport Televízió Harmadik Félidő című magazinműsorában kifejtette: a válogatott teljesítményével kapcsolatban csak a szerencsére és a finnek elleni hazai meccsre panaszkodhat. Csányi arról is beszélt, hogy az elkövetkezendő fél évben a csapat-összeállítás időszaka következik Egervári Sándor szövetségi kapitány és a játékosok számára.
nov. 30
12:54
Olympiakosz: gyámolító edzői támogatás a hibákon kesergő Megyerinek (She)
Görög lapvélemények szerint Megyeri Balázs, az Olympiakosz Pireusz magyar kapusa hiába hibázott döntő pillanatokban csapata legutóbbi bajnokiján, egyelőre nem kell attól tartania, hogy kikerül a csapatból.
nov. 30
13:12
Tenisz: átadták az új edzésközpontot, új távlatok a sportág előtt (She)
Ünnepélyesen megnyílt szerdán Budapesten a Magyar Teniszszövetség (MTSZ) Nemzeti Edzésközpontja (NEK).
nov. 30
13:12
Mocsai Lajos szerint a sportot a kultúra részeként kellene kezelni (Agroinform)
Az MTVA sportfőszerkesztője, Riskó Géza szerint gőzerővel dolgoznak azon, hogy minél több közvetítési jog kerüljön a közszolgálati médiába.
nov. 30
13:14
Új otthont kaptak a magyar teniszválogatottak (Agroinform)
Ünnepélyesen megnyílt szerdán Budapesten a Magyar Tenisz Szövetség (MTSZ) Nemzeti Edzés Központja (NEK).
nov. 30
13:30
Paralimpia: A helyezésekre koncentráló eredményhalmozást fel kell számolni (She)
A pekingi eredményeknél jobbat vár a londoni paralimpiai játékokon Gömöri Zsolt. A Magyar Paralimpiai Bizottság elnöke szerint jövő nyáron, a 2008-ban elért öttel szemben, hét érmet szereznek majd a magyar versenyzők, és az egy aranyérem most is alapvető elvárás. A sportvezető a Digi Sport Reggeli Start című műsorában azt mondta, a pekingi 33 fős versenyzői létszámot felül fogják múlni, igaz,…
nov. 30
13:32
Videó: szinkronban hibázták el az ollózást a norvég meccsen (She)
A norvég első osztályú labdarúgó-bajnokságban lejátszott Rosenborg–Viking meccsen történt az alábbi videón látható jelenet: a hazaiak egyik támadásánál beadás után két játékos egyszerre próbálta meg a kapu irányába ollózni a labdát, de egyiküknek sem sikerült.
nov. 30
13:34
Kaposvár: Pedro térdszalagja elszakadt a Kecskemét elleni bajnokin (She)
A Kaposvári Rákóczi brazil labdarúgója, Pedro Sass Petrazzi térdszalagszakadást szenvedett a Kecskemét elleni bajnokin, emiatt hosszú kényszerpihenő vár rá.
nov. 30
13:36
AC Milan: Philippe Mexes a Plzen elleni BL-mérkőzésen térhet vissza (She)
A december 6-i, cseh Viktoria Plzen elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen térhet vissza az olasz AC Milan francia labdarúgója, Philippe Mexes.
nov. 30
13:48
Tenisz: Federer elleni vb-döntője alatt betörtek Tsonga svájci otthonába (She)
Betörtek Jo-Wilfried Tsonga svájci házába, amikor ő a férfi teniszezők londoni évzáró világbajnokságán a döntőt játszotta Roger Federerrel.
nov. 30
13:48
Kirabolták Tsongát a Federer elleni vb-döntője alatt (Agroinform)
Betörtek Jo-Wilfried Tsonga svájci házába, amikor ő a férfi teniszezők londoni Mesterek Kupáján a döntőt játszotta Roger Federerrel.
nov. 30
14:06
FIFA-Aranylabda: A világ legjobbját Messinek hívják - Eusébio (She)
A portugál labdarúgás 69 éves aranylabdása (1965) nem honfitársának, Cristiano Ronaldónak adná át idén a FIFA-Aranylabdát, hanem meghagyná azt az argentin Lionel Messinél, aki így a francia Michel Platani után a második olyan labdarúgó lenne, aki megszakítás nélkül háromszor érdemelné ki a rangos egyéni elismerést. Eusébio választásához azonban némi magyarázat szükségeltetik.
nov. 30
14:06
A McLaren vezetője még mindig hiszi, hogy Amerikában sikeres lehet az F1 (Agroinform)
Martin Whitmarsh újra elmondta, hogy szerinte komolyan kampányolni kell a Forma-1-nek azért, hogy sikeres legyen az USA-ban.
nov. 30
14:24
Tottenham: Gallas látja a párhuzamot a Mourinho-féle Chelsea-vel (She)
„Megvan az esélyünk arra, hogy bajnokságot nyerjünk” – mondta William Gallas, az angol Tottenham Hotspur jelenleg sérült francia labdarúgója, aki csapatát párhuzamba állított a José Mourinho által irányított, trófeákat begyűjtő Chelsea-vel.
nov. 30
14:42
Newcastle: Coloccini járni is alig tudott a manchesteri meccs előtt (She)
Fabricio Coloccini végig a pályán volt a Newcastle Unitedben a hétvégi, Manchester United elleni idegenbeli bajnokin, amely 1–1-es döntetlent hozott, pedig a mérkőzés előtti napon még járni is alig tudott.
nov. 30
14:42
Döntetlennel zárta az évet Pisont István csapata (Agroinform)
U17-es válogatottunk küzdelmes mérkőzésen 1-1-es döntetlent játszott a csehekkel.
nov. 30
14:44
Azerbajdzsán: Vogts hagyta magát meggyőzni, szerződést hosszabbított (She)
A korábbi hírekkel ellentétben Berti Vogts mégsem távozik az azerbajdzsáni labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányi posztjáról: a német szakember 2014-ig meghosszabbította szerződését – adta hírül a helyi szövetség.
nov. 30
14:44
Két nappal hamarabb rendezik a csíkszeredai hokitornát (Agroinform)
December 14-én kezdődik és 17-ig tart Csíkszeredán az a jégkorongtorna, amelyen a román, a magyar, a lengyel és az ukrán együttes lép fel.
nov. 30
14:46
Danilo a VfB Stuttgartnál van próbajátékon (Agroinform)
Korábban a Stuttgart sportigazgatója, Fredi Bobic már a Győr ellen megnézte a támadót, aki a héten már a német csapatnál tréningezik.
nov. 30
15:00
Magyar Kupa: az Újpest kikapott NB III-as ellenfelétől Kaposváron (She)
Az Újpest nem bírt a Kaposvár NB III-ban szereplő második csapatával: a labdarúgó Magyar Kupa nyolcaddöntőjének szerdai mérkőzése – bár a lila-fehérek vezettek – 2–1-es hazai győzelmet hozott. A kora délutáni programban a szintén NB III-as Putnok döntetlent harcolt ki a „nagy" Kaposvár ellen, míg a Baja legyőzte a Kozármislenyt.
nov. 30
15:00
Mario Balotelli exe utcai vetkőzéssel tiltakozott - videó (Agroinform)
Sara Tommasi, a 30 éves modell a bankok ellen tiltakozott egy ATM-nél, akik szerinte a gazdasági világválság egyik okozói.
nov. 30
15:18
Úszás: 5-6 érmet, közte egy aranyat vár a kapitány a rövid pályás Eb-n (She)
Öt-hat érmet, köztük legalább egy aranyat vár a jövő csütörtökön kezdődő lengyelországi rövid pályás úszó Európa-bajnokságon résztvevő versenyzőktől Kiss László. Az úszóválogatott szövetségi kapitánya a Digi Sport Reggeli Start című műsorában azt mondta, a szczecini versenyen elsősorban a világbajnok Gyurta Dánieltől, a háromszoros olimpiai ezüstérmes Cseh Lászlótól, és a betegséggel küszködő…
nov. 30
15:18
A "nagy" Kaposvár ikszelt Putnokon, a "kicsi" legyőzte az Újpestet (Agroinform)
Hiába vezetett Kabát Péter góljával a Rákóczi NB III-as csapata ellen az Újpest, a hazaiak fordítottak, és előnyből várják a visszavágót.
nov. 30
15:20
MotoGP: a 125-ös bajnoki 2. Zarco hazánkban ünnepelt Talmácsival (She)
Meglepetéspartit szerveztek a gyorsaságimotoros-világbajnokság nyolcadliteres kategóriájának második helyezettje, a francia Johann Zarco számára magyarországi rajongói Székesfehérváron. Az esemény sztárvendége az ünnepelt mellett felfedezője, Talmácsi Gábor volt, aki gratulált a pilóta idei eredményéhez.
nov. 30
15:20
Cadel Evans még két Touron biztosan indul (Agroinform)
Bár már jócskán benne jár a kerékpáros-korban, még legalább két alkalommal indulni szeretne a Tour de France-on Cadel Evans.
nov. 30
15:36
Olaszország: Eleget tettem a válogatott meghívóért - Di Natale (She)
Az Udinese csatára, Antonio Di Natale továbbra is szeretne visszakerülni az olasz labdarúgó-válogatottba, ehhez szerinte eleget tett az utóbbi években.
nov. 30
15:36
Zsivóczky Attila is megküzdött a húsevő baktériummal (Agroinform)
A Blikk információi szerint az olimpiai hatodik helyezett tízpróbázó is elkapta a fertőzést, de nem lett nagyobb baja belőle.
nov. 30
15:38
Bundesliga: Hajnal csapattársa 2017-ig aláírt a Leverkusenhez (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Bayer Leverkusen szerződtette a VfB Stuttgart kapusát, Bernd Lenót – adta hírül a klub hivatalos honlapja. A 19 éves futballista nyár óta kölcsönben volt a „gyógyszergyáriaknál″, akik most végleg megszerezték őt.
nov. 30
15:54
Vasas: könnyed, hétgólos siker az első téli felkészülési mérkőzésen (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Vasas első téli felkészülési mérkőzését 7–0-ra megnyerte a BLSZ I-ben szereplő THSE ellen. Az Angyalföldön megrendezett találkozót mintegy ötven néző tekintette meg a helyszínen – adta hírül az fcvasas.com.
nov. 30
15:54
Huligánok támadták meg a Juventus buszát (Agroinform)
A Napoli elleni keddi bajnoki mérkőzés előtt huligánok támadták meg a Juventus labdarúgóit szállító buszt.
nov. 30
15:56
Kerékpár: Evans még legalább két Tour de France-on el akar indulni (She)
Cadel Evans még legalább két Tour de France-on szeretne részt venni, mielőtt visszavonulna. A 34 éves kerékpáros idén első ausztrálként megnyerte a Francia körversenyt.
nov. 30
15:58
Honvéd: a Stuttgart januárban 350 ezer euróért viheti Danilót - sajtóhír (She)
Egybehangzó német sajtóhírek szerint a VfB Stuttgart labdarúgócsapata a téli átigazolási időszakban mintegy 350 ezer euróért szerződtetheti a Budapest Honvéd támadóját, Danilót. Mint arról korábban beszámoltunk, a 25 esztendős futballista egy hét próbajátékon vesz részt a sváb együttesnél.
nov. 30
16:12
Jégkorong: a lengyelek ellen kezdünk a csíkszeredai tornán (She)
Lengyelország ellen játssza első mérkőzését a decemberi, csíkszeredai tornán a magyar jégkorong-válogatott. Másnap Ukrajna, végül Románia vár együttesünkre.
nov. 30
16:12
Vámosék visszavágnának a Honvédnak a kupavereségért (Agroinform)
A heveny hasmenés miatt, még a második fordulóból elhalasztott mérkőzést rendezik meg szerda este.
nov. 30
16:31
Östersundban rajtol az idei Világkupa sorozat (Agroinform)
Szerdán este a svédországi Östersundban veszi kezdetét az idei biatlon Világkupa sorozat, amely március közepéig tart és tíz állomásból áll majd.
nov. 30
16:33
Cristiano Ronaldo bokasérülése miatt továbbra sem edz társaival (Agroinform)
A Real Madrid portugál sztárja az Atlético Madrid ellen ficamította ki a bokáját a kolumbiai Perea belépőjét követően.
nov. 30
16:48
Videó: a Man. City kapusa edzés közben híres Oasis-számot énekelt (She)
Van minek örülnie az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Manchester City kapusának, Joe Hartnak. Az angol válogatott kapus csapata vezeti a Premier League tabelláját, továbbjutott a Ligakupában, a Bajnokok Ligájában is van esélye a legjobb tizenhat közé kerülni. Az egyik edzésen például olyan jó kedve volt, hogy a manchesteri illetőségű Oasis egyik híres számát, a Wonderwallt…
nov. 30
16:48
Íme, Sergio Ramos legújabb tetkója - fotó (Agroinform)
Sergio Ramos, a Real Madrid és a spanyol válogatott futballista bemutatta legújabb tetoválását, ami a tavaly nyáron elnyert világbajnoki trófeának állít emléket.
nov. 30
16:50
A Schalkéból igazolna januárban Sir Alex Ferguson (Agroinform)
Sir Alex Ferguson a Schalke 04-ben játszó Christian Fuchsot nézte ki magának, aki több poszton is bevethető.
nov. 30
16:52
Yao Ming a borászatban látja a jövőt (Agroinform)
A kosárlabda utáni életében sem unatkozik Yao Ming, a világ egyik legismertebb kínai sportolója, aki a borbizniszben lát fantáziát.
nov. 30
17:06
MLS: Beckhamék megnyerték első meccsüket az ázsiai túrán (She)
Az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokságot (MLS) megnyerő Los Angeles Galaxy megnyerte első mérkőzését ázsiai túráján: David Beckhamék 1–0-ra győzték le Indonézia All Star-csapatát.
nov. 30
17:08
Barcelona: Piqué trükkös eltiltása miatt lemaradhat az el clásicóról (She)
Szándékos időhúzásért kapott sárga lapos figyelmeztetést a Rayo Vallecano ellen 4–0-ra megnyert hazai élvonalbeli bajnokin a spanyol Barcelona világbajnok középhátvédje, Gerard Piqué. Az eset pikantériája, hogy Piqué így egy bajnokiról eltiltatta magát, viszont összegyűlt sárga lapjait töröltette a Real Madrid elleni rangadó előtt.
nov. 30
17:10
MLS: Beckhamék megnyerték első meccsüket az ázsiai túrán (She)
Az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokságban (MLS) aranyérmet szerző Los Angeles Galaxy megnyerte első mérkőzését az ázsiai túrán: David Beckhamék 1–0-ra legyőzték Indonézia All Star-csapatát.

Keresés