2011. december 8. csütörtök

dec. 8
10:32
Videó: Hetényi kapott gólt, de végigvédte első finn bajnokiját (She)
Mint beszámoltunk róla, tizenhét órával Kóger Dániel után Hetényi Zoltán is nagyot dobott: 23 éves kapusunk tétmérkőzésen is bemutatkozott a Jokeritben! A Jokerit 3–1-re nyert a Lukko ellen, kapusunkat pedig megválasztották a bajnoki második legjobbjának! Ráadásul ő lett az első magyar jégkorongozó, aki a finn első osztályban jégre léphetett.
dec. 8
10:34
Ökölvívás: nincs új ellenfél Cloud számára, a tévécsatorna Erdeit akarja (She)
Teljes egészében elmarad a december 31-re Kaliforniába szervezett profi ökölvívó gála, amelynek fő mérkőzése Erdei Zsolt és Tavoris Cloud összecsapása lett volna, mert a Showtime televíziós csatorna nem fogadta el a szervezők tervét, amely szerint a sérült Erdei helyére a WBA félnehézsúlyú világbajnoka Gabriel Campillo ugrott volna be.
dec. 8
10:36
Japán nem pályázik a 2013-as és 2014-es klub vb-re (Agroinform)
Japán nem pályázik a labdarúgó klubvilágbajnokság 2013-as és 2014-es rendezési jogára, hogy jobb esélye legyen más tornák vendégül látására.
dec. 8
10:36
Rövid pályás úszó Eb: Tompa Orsolya nem jutott tovább 100 háton (She)
Tompa Orsolya nem jutott tovább 100 m háton a lengyelországi Európa-bajnokság délelőtti előfutamában.
dec. 8
10:38
Gomis a hetedik négygólos (Agroinform)
Az Olympique Lyont erősítő Bafetimbi Gomis lett szerdán a hetedik labdarúgó a Bajnokok Ligájának történetében, aki egy mérkőzésen négy gólt szerzett.
dec. 8
10:48
Erdei nem bokszol, a gála elmarad (Metropol)
A közvetítő Showtime csatorna nem fogadta el a sérült Erdei Zsolt helyetteseinek ajánlott ökölvívókat a Nemzetközi Bokszföderáció (IBF) félnehézsúlyú világbajnoka, Tavoris Cloud elleni címmérkőzésre, ezért nem rendezi meg a december 31-re tervezett anaheimi gáláját.
dec. 8
10:48
Rövid pályás úszó Eb: Bernek és Verrasztó döntős férfi 200 háton (She)
Bernek Péter és Verrasztó Dávid is ott lesz a férfiak 200 méteres hátúszásának délutáni döntőjében a lengyelországi rövid pályás úszó Európa-bajnokságon.
dec. 8
10:50
Rövid pályás úszó Eb: Biczó és Pulai sem jutott tovább 100 m pillangón (She)
Biczó Bence és Pulai Bence sem jutott be a délutáni középdöntőbe 100 m pillangón a lengyelországi rövid pályás Európa-bajnokságon.
dec. 8
10:52
Videó: a BL-továbbjutás után népünnepély vette kezdetét Nápolyban (She)
A Napoli nyert a Villarreal otthonában a BL A-csoportjában, az olaszok nem engedték kiénekelni a sajtot a szájukból, így továbbjutottak a nyolcaddöntőbe. Nápolyban népünnepély kezdődött az utcákon!
dec. 8
10:54
Az MLSZ válaszolt a Ferencváros nyílt levelére (Agroinform)
Az MLSZ Játékvezetői Bizottsága válaszolt Orosz Pálnak, a Ferencváros Labdarúgó Zrt. vezérigazgatójának nyílt levelére, amiben Orosz elfogadhatatlannak minősítette a chilei Álvaro García tevékenységét.
dec. 8
11:06
Aston Villa: műtétje után fél évre kidőlt az angol válogatott Jenas (She)
Achilles-ín-műtétje miatt hat hónapra harcképtelenné vált Jermaine Jenas, az Aston Villa angol válogatott középpályása, akit a Tottenham adott kölcsön a birminghamieknek.
dec. 8
11:08
Rövid pályás úszó Eb: Jakabos Zsuzsanna döntős 200 pillangón (She)
Jakabos Zsuzsanna bejutott a 200 méteres pillangóúszás délutáni fináléjába, míg Szilágyi Liliána nem lépett tovább a lengyelországi rövid pályás Európa-bajnokság délelőtti előfutamából.
dec. 8
11:12
Világkupa-indulásért küzd a honosított magyar sílövő (Agroinform)
A Világkupa-szezonban való indulási jogért küzd a Nemzetközi Biatlon Szövetség (IBU) hétvégi versenyén Szőcs Emőke, a novemberben honosított erdélyi magyar sílövő.
dec. 8
11:14
A Sauber is elhagyja a FOTA-t (Agroinform)
A Red Bull és a Ferrari csapat távozása után a Sauber vezetői is úgy döntöttek, hogy kiszállnak a Forma-1-es csapatokat tömörítő szervezetből.
dec. 8
11:24
Rövid pályás úszó Eb: Gyurta Dániel és Financsek középdöntős 100 mellen (She)
Gyurta Dániel és Financsek Gábor bejutott a 100 méteres mellúszás középdöntőjébe a lengyelországi rövid pályás Európa-bajnokságon.
dec. 8
11:24
Világkupa-indulásért küzd a honosított magyar sílövő (Behaviour)
A Világkupa-szezonban való indulási jogért küzd a Nemzetközi Biatlon Szövetség (IBU) hétvégi versenyén Szőcs Emőke, a novemberben honosított erdélyi magyar sílövő.
dec. 8
11:30
Bernek Péter csúcsközeli idővel kezdett (Agroinform)
Bernek Péter 1:52.09 perccel az országos csúcsához közeli időt úszott a 200 m hát selejtezőjében a lengyelországi rövidpályás Európa-bajnokság csütörtöki nyitónapján.
dec. 8
11:42
Blog: Miért nyerhetett tavaly Messi Aranylabdát? - Szabados Gábor blogja (She)
Újabb bejegyzéssel jelentkezett blogjában Szabados Gábor közgazdász. Mostani bejegyzésében az Aranylabda-szavazással kapcsolatban mondja el a véleményét.
dec. 8
11:44
Videó: két szabályos gólt vettek el az Ajaxtól a Real Madrid ellen (She)
A Real Madrid 3–0-ra nyert az Ajax otthonában a BL D-csoportjában, a hollandoktól azonban két szabályos gólt is elvett a játékvezető. Most ezeket mutatjuk meg!
dec. 8
11:46
Rövid pályás úszó Eb: Verrasztó Evelyn az első helyen döntős 200 vegyesen (She)
Verrasztó Evelyn bejutott a 200 méteres vegyes úszás fináléjába a Lengyelországban zajló rövid pályás Európa-bajnokságon.
dec. 8
11:48
Kórházba került a Lakers tulajdonosa (Agroinform)
A 77 esztendős Jerry Buss-t szerdán este szállították kórházba, miután lábában egy vérrög keletkezett.
dec. 8
11:48
Profi ökölvívás: Előbb Tyson Fury, majd Vladimir Klicsko! - Povetkin (She)
Bár következő meccsén valószínűleg az elnyűhetetlen egykori nehézsúlyú vitathatatlan világbajnok Hasim Rahman ellen kell megméretnie magát, a WBA „reguláris” nehézsúlyú világbajnok Alekszandr Povetkin egy Tyson Fury elleni mérkőzésen töri a fejét.
dec. 8
11:50
Őrült érzés, hogy ott vagyunk a nyolcaddöntőben - Hamsík (Agroinform)
A Napoli 2-0-ás győzelmet aratott a pont nélküli Villarreal otthonában és továbbjutott. A két gólszerző, Gökhan Inler és Marek Hamsík is a fanatikus nápolyi szurkolókat méltatta.
dec. 8
11:50
Anglia: háromról két mérkőzésre csökkent Wayne Rooney eltiltása (She)
Sikerrel járt az angol Labdarúgó-szövetség az UEFA-nál Wayne Rooney eltiltásának ügyében, a Montenegró elleni Európa-bajnoki selejtezőn kiállított csatár hárommérkőzéses eltiltását kettőre csökkentették. Így Rooney az Eb harmadik csoportmeccsén, Ukrajna ellen már játszhat.
dec. 8
12:00
Rövid pályás úszó Eb: Verrasztó Evelyn a legjobb idővel döntős 200 vegyesen (She)
Verrasztó Evelyn bejutott a 200 méteres vegyes úszás fináléjába a Lengyelországban zajló rövid pályás Európa-bajnokságon.
dec. 8
12:02
Vízilabda: Kásás Tamás visszatér a válogatottba - Eb-keret (She)
A magyar vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya, Kemény Dénes kihirdette 18 tagú keretét a januári eindhoveni Európa-bajnokságra, amelyből kiderül, hogy Kásás Tamás visszatér a nemzeti együttesbe – adta hírül a válogatott hivatalos honlapja, a vlv.hu.
dec. 8
12:04
Rövid pályás úszó Eb: Gyurta Gergely és Kis is lemaradt a döntőről 400 gyorson (She)
Gyurta Gergely és Kis Gergő is lemaradt a férfiak 400 méteres gyorsúszásának döntőjéről a lengyelországi rövid pályás Európa-bajnokságon.
dec. 8
12:06
Neunert tárt karokkal várja a Bayern München (Agroinform)
Alig jelentette be visszavonulási szándékát, máris rangos állásajánlatot kapott a civil életre készülő Magdalena Neuner
dec. 8
12:18
Paks: Éger Lászlóért bejelentkezett a Diósgyőr és a Kecskemét (She)
A Nemzeti Sport információi szerint a Diósgyőr és a Kecskemét is bejelentkezett Éger Lászlóért, a Paks középhátvédjéért, akit még másfél évig köt a szerződése a tolnaiakhoz.
dec. 8
12:24
A Villarrealnál a nulla pont ellenére is látnak pozitívumokat (Agroinform)
A Bajnokok Ligája A jelű kvartettjében a Villarreal utolsó mérkőzését is elveszítette, a Napolitól kapott ki hazai pályán 2-0-ra, így nulla ponttal zárt a a csoportkört.
dec. 8
12:36
Vitorlás vb: Detre Diána bizakodhat a kvótaszerzésben (She)
Már csak a szörfös Detre Diána szerezhet londoni kvótát az eddig szerepelt magyar vitorlázók közül a Perth-ben zajló olimpiai kvalifikációs világbajnokságon.
dec. 8
12:42
Háromról két mérkőzésre mérsékelték Rooney eltiltását (Agroinform)
A csatárt a selejtezősorozat utolsó meccsén, Montenegró ellen állították ki. A mostani határozat alapján Ukrajna ellen Rooney már pályára léphet az Eb-n.
dec. 8
13:00
Bernek, Cseh és Verrasztó Evelyn a legjobb idővel döntős (Agroinform)
Cseh László és Verrasztó Evelyn 200 m vegyesen, Bernek Péter pedig 200 m háton elsőként jutott be a döntőbe az úszók lengyelországi rövidpályás Európa-bajnokságának nyitónapján.
dec. 8
13:02
Kásás Tamás ismét a válogatottban (Agroinform)
Ismét tagja Kemény Dénes keretének Kásás Tamás, a háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó, aki júniusban, a sanghaji vb előtt jelentette be, hogy visszavonul a válogatottságtól.
dec. 8
13:12
Férfi kézilabda: A Flensburg közönségcsalogató lehetőség - Zsiga (She)
Az egyesüléssel agyagilag erősödött, játékoskeretében viszont gyengült az FTC-PLER férfi kézilabdaklub, amely az idei bajnokságban jó középcsapattá válhat. A vezetőség azonban türelmes, a fővárosi nagycsapatnak 2-3 éve van a nagyok elérésére, 2-3 tapasztalt kézilabdázót pedig még igazolniuk kell. A KEK-ellenfél Flensburg ijesztő, de nagy kihívás a Fradinak – mindezeket Zsiga Gyula vezetőedző…
dec. 8
13:14
Golf: jövőre 30 általános iskolában tanítják a sportág alapjait (She)
Jövőre beindul a sportág utánpótlásának bővítését szolgáló Iskola Golf Program - derült ki a magyar szövetség (MGSZ) csütörtöki díjátadó gáláján, melyen az év legjobbjait is díjazták. Sugár András, az MGSZ elnöke az eseményen elmondta, a program beindítását az tette lehetővé, hogy a Ryder Cup Development Trust Fund pályázatán sikerült 30 - úgynevezett SNAG - golf készletet nyernie a…
dec. 8
13:16
Videó: Szivics távozása után nagy téli átalakulás várható Kecskeméten (She)
Szezonértékelő sorozatunkban ezúttal a Kecskeméttel foglalkozunk, amely történelmi sikert aratott az idén: megnyerte a Magyar Kupát, és kiléphetett a nemzetközi kupaporondra. Az ősz végén azonban távozott Tomiszlav Szivics, és azóta ideiglenes vezetőedző irányította a csapatot.
dec. 8
13:18
WBA: csapattársa szerint Gerának nem lesz gondja a felépüléssel (She)
Steven Reid, a West Bromwich Albion védője úgy nyilatkozott, nagy érvágás a birminghami csapatnak Gera Zoltán sérülése, de biztos benne, hogy a magyar futballista felépül.
dec. 8
13:30
Kásás Tamás visszatér a válogatottba (Infostart)
Ismét tagja Kemény Dénes keretének Kásás Tamás, a háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó, aki júniusban, a sanghaji vb előtt jelentette be, hogy visszavonul a válogatottságtól.
dec. 8
13:30
Videó: távoli bombák után káprázatos ollózás Bolíviából, pazar megoldás (She)
Pazar gólok tették emlékezetessé a bolíviai Aperturában az Oriente Petrolero–Guabira találkozót (4–1). A hazaiak közül ketten is dupláztak, Gualberto Mojica Olmos második találta például egészen ragyogóra sikerült.
dec. 8
13:36
Halmozza a rekordokat a Real Madrid (Agroinform)
Három rekordnak is örülhet a Real Madrid, miután szerdán 3-0-ra nyert az Ajax Amsterdam vendégeként a labdarúgó Bajnokok Ligájában.
dec. 8
13:48
Rooney játszhat az angolok utolsó csoportmeccsén (Infostart)
Fabio Capello, az angol válogatott szövetségi kapitánya és Wayne Rooney, a háromoroszlánosok első számú játékosa némileg megkönnyebbülten jött ki a fegyelmi tárgyalásról az UEFA székhelyén. A testület háromról két mérkőzésre csökkentette a játékos büntetését, Rooney így pályára léphet az angolok harmadik Európa-bajnoki csoportmérkőzésén.
dec. 8
13:48
Győri ETO: közös megegyezéssel felbontották Arsene Copa szerződését (She)
Ahogy várható volt, a labdarúgó NB I-ben szereplő Győri ETO vezetősége közös megegyezéssel felbontotta Arsene Copa szerződését – adta hírül a klub hivatalos honlapja.
dec. 8
13:50
Sakk: Almási és Lékó volt a legjobb ebben az évben a férfiak között (She)
A férfi csapat Európa-bajnoki bronzérmével sikeres idényt hagyott maga mögött a Magyar Sakkszövetség, amely csütörtökön díjazta a legjobb versenyzőket.
dec. 8
13:52
DVSC-Teva: Örülnék, ha magamra húzhatnám a címeres mezt - Mészáros (She)
Mészáros Norbert, a labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC-Teva védője majdnem egy év után tért vissza a Lokiba eltiltása után. A játékos elmondta, hogy a bajnokság elején voltak gondjai a játékával, és hogy nagyon örülne, ha szerepelhetne a válogatottban.
dec. 8
13:54
Gyanú vetül a Lyon hétgólos zágrábi győzelmére (Agroinform)
Az Olympique Lyon öt forduló alatt két gólt szerzett, az utolsó körben hetet. Az interneten kering egy felvétel, amin Domagoj Vida és Bafétimbi Gomis összekacsint az egyik gól után.
dec. 8
13:54
Klub-vb: a házigazda Kasiva Reysol sikerrel vette a selejtezőt (She)
December 8. és 18. között Japánban rendezik meg nyolcadik alkalommal a labdarúgó klubvilágbajnokságot, amelyen a különböző kontinensek legrangosabb kupasorozatát megnyerő klubcsapatok vesznek részt. A selejtezőben a házigazda Kasiva Reysol Tanaka Dzsunja és Kudo Maszato első félidő hajrájában szerzett góljával 2–0-ra legyőzte a 2010–2011-es óceániai Bajnokok Ligája-győztes új-zélandi…
dec. 8
14:06
Sakk: egy húzáson múlt Rapport győzelme osztrák riválisa ellen (She)
Rapport Richárd az utolsó partiig döntetlenre állt a nála több mint 100 Élő-ponttal büszkélkedő Markus Ragger elleni páros mérkőzésén, és bár végül 4.5:3.5 arányban kikapott, sok tapasztalattal, és nem utolsósorban újabb 9 Élő-ponttal gazdagabb lett a szombathelyi csata után.
dec. 8
14:08
Videó: elszakadt a meccsen Williams melltartója, ellenfele kinevette (She)
Roppant kínos eset történt Venus Williamsszel, akinek meccs közben szakadt el a melltartópántja Milánóban. A Flavia Pennetta elleni bemutatómeccsen az öltözőbe sietett, és azonnal ruhát cserélt a teniszezőnő.
dec. 8
14:10
DVTK: A helyezés megtartásához is erősítenünk kell – Benczés Miklós (She)
Benczés Miklós, a Diósgyőr labdarúgó-csapatának vezetőedzője elmondta: nem tartott attól, hogy az NB I-be ősszel visszatérő klub az idény végén visszaúszna a másodosztályba, ugyanakkor ahhoz is erősíteni kell a csapaton, hogy a tabellán jelenleg elfoglalt 5. helyezést meg tudják tartani.

Keresés