2011. december 8. csütörtök

dec. 8
14:12
Rajt japán sikerrel - videó (Agroinform)
A Kashiwa Reysol vasárnap a mexikói Monterrey gárdájával találkozik az elődöntőbe jutásért.
dec. 8
14:14
Új alapokon a doppingvizsgálat - már nyáron sem lehet eltűnni (Agroinform)
Az NBA-ben létrejött új kollektív szerződés a játékosok dopping ellenőrzésével kapcsolatban is szigorúbb elveket fogalmaz meg.
dec. 8
14:16
Távozik Győrből a gaboni középpályás (Agroinform)
A Győri ETO közös megegyezéssel szerződés bontott Arsene Copával.
dec. 8
14:24
Japán sikerrel indult a klub-vb (Infostart)
A házigazda jogán induló japán bajnok Kashiwa Reysol 2-0-ra legyőzte az Óceániát képviselő új-zélandi Auckland City együttesét a klubvilágbajnokság selejtezőjében.
dec. 8
14:24
DVTK: Az 5. helyezés megtartásához is erősítenünk kell - Benczés (She)
Benczés Miklós, a Diósgyőr labdarúgócsapatának vezetőedzője elmondta: nem tartott attól, hogy az NB I-be ősszel visszatérő klub az idény végén visszacsúszna a másodosztályba, ugyanakkor ahhoz is erősíteni kell a csapaton, hogy a tabellán jelenleg elfoglalt 5. helyezést meg tudja tartani.
dec. 8
14:30
Várakozáson felüli az ötödik hely - Benczés Miklós (Agroinform)
A DVTK vezetőedzője szerint a motiváció, a szurkolók, a csapategység és a megfelelő háttér röpítette az együttest a félszezont követően a dobogó közelébe.
dec. 8
14:32
Három évet várt az olimpia aranyra a kenyai futó (Agroinform)
Elég sok időt várt jól megérdemelt pekingi aranyérmére Asbel Kipruto Kiprop, aki Rashid Ramzi kizárása után lett az 1500 méteres síkfutás olimpiai bajnoka.
dec. 8
14:48
Májusban száguld itthon Michelisz (Agroinform)
Jövőre is két jelentősebb világeseménynek lesz házigazdája a Hungaroring, a Forma-1-es futam mellett ugyanis a túraautó világbajnokság is látogatást tesz hazánkba.
dec. 8
15:00
Internazionale: Tévez nekünk túl drága lett volna - Moratti (She)
Az olasz labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Internazionale elnöke, Massimo Moratti nem bánja, hogy lemaradtak a Manchester City argentin sztárjáról, Carlos Tévezről, elmondása szerint a játékos túl drága lett volna klubja számára.
dec. 8
15:02
London 2012: NOB-engedéllyel Dublint is érinti az olimpiai váltó (She)
A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) hozzájárult ahhoz, hogy a londoni olimpia fáklyaváltója érintse az írországi Dublint is.
dec. 8
15:04
BL: vizsgálják a Lyon gólzáporos zágrábi győzelmét - videó (She)
A francia online szerencsejátékokat felügyelő hatóság vizsgálatot indított a Lyon Dinamo Zagreb elleni, 7–1-es francia sikerrel végződő szerdai Bajnokok Ligája-csoportmeccse kapcsán.
dec. 8
15:06
Salomon Kalou-t a Paris Saint-Germain szerződtetné (Agroinform)
A francia L'Equipe információi szerint a Paris Saint-Germain leigazolná a Chelsea-nél egyre inkább háttérbe szoruló elefántcsontparti támadót, Salomon Kalou-t.
dec. 8
15:08
Ötvenezer ember előtt győzte le a Galatasaray a Fenerbachét - videó (Agroinform)
A török klubfutball két prominense szerdán csapott össze egymással, és a hazaiak Eboué, Elmander valamint Felipe Melo góljaival 3-1-es győzelmet arattak a nagy rivális ellen.
dec. 8
15:18
Alpesisí-világkupa: Vonn már harmadik az örökranglistán (She)
Az olimpiai bajnok Lindsey Vonn feljött a harmadik helyre a legjobbak örökranglistáján azzal, hogy szerdán megnyerte a női alpesi sízők szuperóriás-műlesikló világkupaversenyét az egyesült államokbeli Beaver Creekben.
dec. 8
15:20
Ökölvívás: életét vesztette a hétfőn kiütött orosz bokszoló (She)
Egy jekatyerinburgi kórházban csütörtökön elhunyt Roman Szimakov orosz profi ökölvívó, aki hétfőn szenvedett kiütéses vereséget egy félnehézsúlyú címmérkőzésen.
dec. 8
15:24
Vizsgálják a Zagreb-Lyon meccset (Agroinform)
A francia szerencsejáték-felügyelet (ARJEL) vizsgálatot indított a szerdai Dinamo Zagreb-Olympique Lyon Bajnokok Ligája-csoportmérkőzés kapcsán.
dec. 8
15:26
Életét vesztette a hétfőn kiütött orosz bokszoló - videó (Agroinform)
Egy jekatyerinburgi kórházban csütörtökön elhunyt Roman Szimakov orosz profi ökölvívó, aki hétfőn szenvedett kiütéses vereséget egy félnehézsúlyú címmérkőzésen.
dec. 8
15:28
Mourinho nem tudja, hogy Benzema vagy Higuaín kezd-e a Barca ellen (Agroinform)
A Real Madrid trénere kijelentette, hogy csak egyik kiválósága kerülhet be a Barcelona elleni rangadón a kezdőcsapatba - te melyiküket favorizálod? Szavazz!
dec. 8
15:36
Videó: győzelemmel nyitott a házigazda klub-vb-n, gól kavarodás után (She)
Mint arról beszámoltunk, a selejtezőben a házigazda Kasiva Reysol Tanaka Dzsunja és Kudo Maszato első félidő hajrájában szerzett góljával 2–0-ra legyőzte a 2010–2011-es óceániai Bajnokok Ligája-győztes új-zélandi Auckland Cityt.
dec. 8
15:38
Játékossors: Novothny Soma hétfőtől Podolskiéknál szerepel próbajátékon (She)
Novothny Soma, a magyar másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Veszprém 17 éves csatára vasárnap a német élvonalbeli 1. FC Köln csapatához utazik próbajátékra – adta hírül a naplo-online.hu.
dec. 8
15:42
Meccs közben szakadt el Venus Williams melltartója - videó (Agroinform)
Az amerikai teniszezőnő félbeszakította a Flavia Pennetta elleni bemutatómérkőzést, és elrohant ruhát cserélni.
dec. 8
16:00
Wayne Gretzky dögös lánya botrányt okozott a Twitteren - fotó (Agroinform)
Wayne Gretzky, a valaha volt egyik legnagyobb jégkorongozó lánya provokatív fotókat töltött fel magáról a Twitterre.
dec. 8
16:02
Már 30 millió eurónál tart a Bayern München (Agroinform)
Már mintegy 30 millió eurós bevételnél tart a Bayern München a labdarúgó Bajnokok Ligájában annak ellenére, hogy szerdán 2-0-ra kikapott a Manchester City vendégeként.
dec. 8
16:12
Videó: győzelemmel nyitott a klub-vb-n a házigazda, gól kavarodás után (She)
Mint arról beszámoltunk, a selejtezőben a házigazda Kasiva Reysol Tanaka Dzsunja és Kudo Maszato első félidő hajrájában szerzett góljával 2–0-ra legyőzte a 2010–2011-es óceániai Bajnokok Ligája-győztes új-zélandi Auckland Cityt.
dec. 8
16:14
Haladás: A Hapoel valóban érdeklődik Guzmics iránt - Tóth Miklós (She)
Tóth Miklós, a Haladás labdarúgócsapatának ügyvezetője megerősítette, hogy az izraeli Hapoel Tel-Aviv érdeklődik a klub 22 éves védője, Guzmics Richárd iránt.
dec. 8
16:16
NB I: a Tom Tomszk és a Galati is az ETO lehetséges ellenfelei között (She)
A Győri ETO labdarúgócsapatának hivatalos honlapján csütörtökön közzétették a klub várható felkészülési mérkőzéseinek listáját – néhány találkozót a sorban szereplők közül egy kéthetes törökországi edzőtáborban vívnak majd a játékosok februárban. A felkészülés szempontjai között már egy esetleges nemzetközi porondon való részvétel is szerepel.
dec. 8
16:18
Judy Murray lesz a brit Fed Kupa-válogatott edzője (Agroinform)
A brit Fed Kupa-válogatott vezetéséről a közelmúltban mondott le Nigel Sears, aki a jövőben Ana Ivanovics felkészítését irányítja. Az utódot megtalálták, Andy Murray édesanyjának személyében.
dec. 8
16:18
Dél-Korea: menesztették Cso Kvang Rét, a válogatott kapitányát (She)
A Dél-koreai Labdarúgó-szövetség menesztette Cso Kvang Rét, a válogatott szövetségi kapitányát.
dec. 8
16:20
Man. City: Mancini továbbra is kizárja Tévez kölcsönadását (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Manchester City menedzsere, Roberto Mancini megerősítette, továbbra is Carlos Tévez végleges eladását tervezik, így pedig nem jöhet szóba a kölcsönadás.
dec. 8
16:22
Videó: meghatotta a barcásokat edzőjük visszatérése, öleléssel fogadták (She)
A szombati el clásico előtt kifejezetten jót tett a Barcelona hangulatának, hogy szerda reggel visszatért a csapat mellé az edzésekre a másodedző, Tito Vilanova, akinek a szemét november végén műtötték meg. A trénert mindenki megölelte a pályán.
dec. 8
16:30
Videó: a meghatódott barcások öleléssel fogadták edzőjüket (She)
A szombati el clásico előtt kifejezetten jót tett a Barcelona hangulatának, hogy szerda reggel visszatért a csapat mellé az edzésekre a másodedző, Tito Vilanova, akinek a szemét november végén műtötték meg. A trénert mindenki megölelte a pályán.
dec. 8
16:36
Pályán a Juventus, az Atlético Madrid és az Athletic Bilbao is (Agroinform)
Az olasz és a spanyol kupában rendeznek mérkőzéseket, a Juventus, az Atlético Madrid és az Athletic Bilbao továbbjutása papírformának tűnik.
dec. 8
16:48
Férfi vízilabda: a Honvéd az életben maradásért küzd (She)
A férfi vízilabda ob I-ben szereplő Groupama Honvéd vízilabdázói még nem kapták meg teljes novemberi fizetésüket. A klub az életben maradásért küzd, Novák Ferenc szakosztály-igazgató szerint pedig kész csoda, hogy ez a csapat játékában nem mutatkozik meg.
dec. 8
16:50
Milan: a Marseille is érdeklődik az elvágyódó Pippo Inzaghi iránt (She)
Lapértesülések szerint az olasz labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő AC Milan veterán támadója, Filippo Inzaghi iránt a francia Marseille is érdeklődik.
dec. 8
16:52
El clásico: Örülnék, ha mindkét csapat jó képet mutatna magából - Del Bosque (She)
Bár nincs jó viszonyban a Real Madrid elnökével, Florentino Pérezzel, a spanyol válogatottat irányító Vicente del Bosque ott lesz a Santiago Bernabéu Stadion lelátóján a szombati el clásicón. A mester bízik benne, hogy a blancók és a Barcelona jó reklámot csinál a spanyol futballnak.
dec. 8
16:54
Nincs nyoma fogadási csalásnak a Lyon és az Ajax meccse kapcsán (Agroinform)
Az UEFA illetékesei nem találtak illegális fogadásokra utaló jeleket a szerdai Dinamo Zagreb-Olympique Lyon Bajnokok Ligája-mérkőzés kapcsán.
dec. 8
16:56
Feljutott a magyar női válogatott az A-csoportba (Agroinform)
Története egyik legfontosabb mérkőzését vívta meg a magyar női curling válogatott a finnek ellen, a 7-4-es siker azt jelenti, jövőre a mieink az A-csopotban szerepelhetnek.
dec. 8
16:58
A Berlin lengyel irányítója 2017-ig szerződést hosszabbított (Agroinform)
A kézilabdában ritkaság számba menő, igen hosszútávú szerződést kötött a Füchse Berlin csapata 28 éves irányítójával, a lengyel Bartlomiej Jaszkával.
dec. 8
17:06
Az UEFA nem talált csalásra utaló jeleket (Infostart)
Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) illetékesei nem találtak illegális fogadásokra utaló jeleket a szerdai Dinamo Zagreb-Olympique Lyon Bajnokok Ligája-mérkőzés kapcsán, amelyet a vendég francia alakulat 7-1-re nyert meg és ezzel bejutott a legjobb 16 közé.
dec. 8
17:06
Bajnokok Ligája: már 30 millió eurónál tart a Bayern München (She)
Már mintegy 30 millió eurós bevételnél tart a Bayern München a labdarúgó Bajnokok Ligájában annak ellenére, hogy szerdán 2–0-ra kikapott a Manchester City vendégeként.
dec. 8
17:08
Női röplabda Challenge-kupa: a Vasas kettős vereséggel búcsúzott (She)
A Vasas női röplabdacsapata simán kikapott az azeri Lokomotiv Baku vendégeként a Challenge-kupa második fordulójának csütörtöki visszavágóján, így kettős vereséggel búcsúzott.
dec. 8
17:12
Real Madrid-Milan, és APOEL-Basel összecsapás is lehet a nyolcaddöntőben (Agroinform)
Szerda este kialakult a nyolcaddöntő mezőnye. A legjobb 16 között három olasz csapat is képviselteti magát, az angol és spanyol résztvevők viszont megfeleződtek.
dec. 8
17:14
Meg kell tisztítani a magyar futballt - Csányi Sándor (Agroinform)
Csányi Sándor, az MLSZ elnöke a Hathárom TV-nek nyilatkozva beszélt a magyar válogatott vb-selejtezős esélyeiről és a bundabotrányról.
dec. 8
17:16
A fiúk is az A-csoportban – történelmet írtak a magyarok Moszkvában (Agroinform)
A magyar férfi curling válogatott is sikerrel vette a B-csoport rájátszásának első mérkőzését, az írek elleni 6-4-es siker a feljutást jelenti.
dec. 8
17:18
Ilyen csajokkal járt Mario Balotelli - fotó (Agroinform)
Megnéztük, milyen nőkkel volt eddig dolga Manchester City fenegyerekének, Mario Balotellinek, ti pedig szavazhattok, melyikük jön be a legjobban.
dec. 8
17:24
NB I: a Hapoelnek lépnie kell Guzmics vagy Sándor átigazolása előtt (She)
Mint beszámoltunk róla, Izraelből származó információink szerint a Hapoel Tel-Aviv érdeklődik a Haladás védője, Guzmics Richárd és a Videotont erősítő Sándor György iránt.
dec. 8
17:26
Asztalitenisz: januárban Budapesten debütál az új világsorozat (She)
Budapesten rendezik januárban a Nemzetközi Asztalitenisz-szövetség (ITTF) új sorozatának első versenyét. A Pro Tourt felváltó világsorozat 2012-es szériájának 16 állomásán összesen 2.5 millió dollár pénzdíjat osztanak ki, ez rekord.
dec. 8
17:28
Rövid pályás úszó Eb: Takács és Kozma is döntős 50 gyorson (She)
A lengyelországi Szczecinben zajló a rövid pályás úszó Európa-bajnokságon Takács Krisztián az ötödik, Kozma Dominik pedig a nyolcadik legjobb idővel jutott az 50 méteres gyorsúszás holnapi fináléjába.
dec. 8
17:30
Lukas Podolski pótolhatja a távozó Raúlt (Agroinform)
A Bild információi szerint a Schalke a kölni Lukas Podolskival pótolná Raúlt, amennyiben a spanyol támadó a nyáron elhagyná a gelsenkirchenieket.
dec. 8
17:42
Rövid pályás úszó Eb: Biedermann nyert 400 méter gyorson (She)
Paul Biedermann nyerte meg a férfi 400 méteres gyorsúszást a lengyelországi Szczecinben zajló a rövid pályás úszó Európa-bajnokságon.

Keresés