2011. december 31. szombat

dec. 31
6:39
Jövőre emlékév sem lesz (Spa Trend Online)
Évtizedes hagyomány szakad meg, külföldi magyar kulturális évad már 2009 óta nincs, jövőre azonban emlékéve sem lesz. Holott az idei Liszt Ferenc bicentenárium eseményei imponálóak, több mint kétszáz koncert hangzott el húsznál több országban, melyeken ötezer zenész lépett fel.
dec. 31
6:41
Övék itt a tér (Spa Trend Online)
Koncertre általában nem titkokat fejteni járunk, hanem az élményért. De miközben Zoránt és az őt megtisztelő vendégek seregét hallgatjuk, mégiscsak el kell gondolkodni azon, hogy mi a titka.
dec. 31
12:18
Elhunyt Garas Dezső (Infostart)
Hetvenhét éves korában, hosszan tartó betegség után elhunyt Garas Dezső Kossuth-díjas színművész, a Nemzet Színésze, a Nemzeti Színház társulatának tagja pénteken - közölte a színész családja és a Nemzeti Színház az MTI-vel.
dec. 31
12:42
Elhunyt Garas Dezső (Metropol)
Hetvenhét éves korában, hosszan tartó betegség után elhunyt Garas Dezső Kossuth-díjas színművész, a Nemzet Színésze, a Nemzeti Színház társulatának tagja pénteken.
dec. 31
13:00
Krimi a múltból (Metropol)
Igazi klasszikust vehetünk kézbe a Partvonal kiadó nemrég a Pszichóval útjára indított Pszichokrimi-könyvsorozatában Susan Hill A fekete ruhás nő című regényének képében.
dec. 31
13:33
Elhunyt Garas Dezső, a Nemzet Színésze (Spa Trend Online)
Hetvenhét éves korában, hosszan tartó betegség után elhunyt Garas Dezső Kossuth-díjas színművész, a Nemzet Színésze, a Nemzeti Színház társulatának tagja pénteken - közölte a színész családja és a Nemzeti Színház .
dec. 31
14:42
Bodrogi Gyula: Garas Dezső az ország egyik legjobb színésze volt (Infostart)
Garas Dezső az ország egyik legjobb színésze volt - mondta a pénteken elhunyt művészre emlékezve Bodrogi Gyula, a Nemzet Színésze az MTI-nek szombaton.
dec. 31
15:06
Burundi hercegnője (Metropol)
Az év utolsó napjának utolsó könyvtippjében az Animus eddigi legutolsó skandináv krimijét ajánljuk Kjell Eriksson tollából.
dec. 31
15:57
Űrlények a Sixtusi-kápolnában (Spa Trend Online)
A Vatikáni Múzeum a legmodernebb technológiával védi a Sixtusi-kápolna freskóit. Szenzorok segítségével ellenőrzik a reneszánsz freskók állapotát.
dec. 31
17:42
A könyveket is meg kell gyógyítani (Infostart)
Háborúk, árvizek, patkányok vagy termeszek: a könyveket számtalan veszély fenyegeti, de a Rómában működő könyvklinika már 70 éve gyógyítja a legkülönbözőbb okokból megrongálódott értékes köteteket.

Keresés