2011. december 28. szerda

dec. 28
6:39
A botrányok éve és a remény színháza (Spa Trend Online)
Színházi botrányoktól volt hangos a mögöttünk lévő esztendő. Ennyit címlapokon és híradásokban teátrumok az elmúlt évtizedekben nem szerepeltek, és sajnos nem a remek produkcióik miatt.
dec. 28
6:41
Tordai Teri 70 éves (Spa Trend Online)
Tordai Teri, aki ma 70 éves, vidéki kislány volt Pesten. De ez nem látszott rajta. Mintha nem is Kelet-Európából származott volna, nyugati, veszedelmesen vonzó, nagy nőnek tűnt már fiatalon is.
dec. 28
6:57
Pörgős az év vége a Gödör Klubban (Spa Trend Online)
A mai estét ismét kortárs tánc nyitja a Frenák Pál Társulat InTimE című előadásával, utánuk a szombathelyi Beat Dis következik. Holnap a berlini DJ Soko nevével fémjelzett partyn az előszilveszter alkalmából Alba Hyseni (Albánia) Barabás Lőrinccel kiegészült zenekara és a Besh o droM lép fel. Alba Hyseni, az albán származású alt/contra alt énekesnőjének "Inner - Mission " című első szóló lemeze…
dec. 28
6:59
Joseph Gordon-Levitt belenőtt a moziba (Spa Trend Online)
Még csak alig múlt 30 éves, máris tisztességes karriert tudhat magáénak: a Los Angeles-i születésű Joseph Gordon-Levitt 6 éves kora óta filmez, noha a hazai mozik műsorából csak az elmúlt néhány évből lehet ismerős.
dec. 28
9:24
16 napig tartott a házasság (Metropol)
Mindössze 16 nap után véget vetett negyedik házasságának Sinead O'Connor ír énekes, aki a férje családja és barátai felöl érezhető "nyomás és rosszallás" miatt döntött úgy, hogy elválik Barry Herridge-től.
dec. 28
10:18
Meghalt a free jazz óriása (Metropol)
Elhunyt 88 éves korában Sam Rivers amerikai szaxofonista, a free jazz egyik óriása. Az idős zenészt orlandói otthonában érte a halál, tüdőgyulladásban szenvedett.
dec. 28
10:33
Koncertek 2012-ben: Chris Rea, Dream Theater, Björk, Omega '50 (Spa Trend Online)
Mások mellett Chris Rea, a Dream Theater, Björk, Jane Birkin, a Fields of the Nephilim, Loreena McKennit, Jan Garbarek, a Stone Roses, Skrillex, a Kosheen és a Levellers is koncertet ad 2012-ben Magyarországon; a hazai könnyűzenei mezőnyből 50. születésnapját ünnepli az Omega, 30 éves a Bikini és jövőre rendezik meg a huszadik Sziget fesztivált.
dec. 28
10:36
Koncertek 2012-ben: Chris Rea, Dream Theater, Björk, Omega '50 (Metropol)
Mások mellett Chris Rea, a Dream Theater, Björk, Jane Birkin, a Fields of the Nephilim, Loreena McKennit, Jan Garbarek, a Stone Roses, Skrillex, a Kosheen és a Levellers is koncertet ad 2012-ben Magyarországon. A hazai könnyűzenei mezőnyből 50. születésnapját ünnepli az Omega, 30 éves a Bikini és jövőre rendezik meg a huszadik Sziget fesztivált.
dec. 28
13:48
Tóth Sándor rangos díjat kapott (Infostart)
Tóth Sándor nyerte a legjobb fiatal színész díját a görögországi Pyrgosban megrendezett Olympia Nemzetközi Gyermek és Ifjúsági Film Fesztiválon.
dec. 28
15:06
Ártatlan? (Metropol)
Schirachot azonban a borzalom cseppet sem érdekli. Az esetek morális súlya az, ami fontos a számára.
dec. 28
19:54
Kimúlt Csita, Tarzan majma (Metropol)
Kimúlt Tarzan majma, nevezetesen Johnny Weismüller Csitája. A csimpánz majommatuzsálem volt: 80 évet ért meg.
dec. 28
20:42
Megkezdődött az Oscar-idény (Infostart)
Postázta az amerikai filmakadémia azokat a szavazólapokat, amelyeken az akadémia 5783 fős tagsága véleményt nyilváníthat arról, kiket látna szívesen egy-egy kategória jelöltjei között, ezzel hivatalosan is megkezdődött az Oscar-idény.

Keresés