2012. január 11. szerda

jan. 11
6:39
Pákh Imre: üzletember vagy mecénás? (Spa Trend Online)
Pákh Imre cégtársa, alapítványának vezetője által irányított Munkácsy Art kft beszállni készül a Musem Complex nevű, eddig száz százalékosan a Pest Megyei Múzeumok Igazgatóságának (PMMI) a tulajdonában lévő sikeres műtárgyszállító cégbe. A Nemzeti Galériában már a harmadik kiállítást szervezi a Pákh-féle Munkácsy Alapítvány úgy, hogy a Galériával osztoznak a jegyekből származó bevételen.
jan. 11
6:41
Szabad a... (Spa Trend Online)
Január huszadikán délután hat órától a Kispesti metrónál lévő KÖKI Terminál Bevásárló Központ második emeletén szabad a... Szabad az őrök nélküli könyvespolchoz odalépni, könyvet levenni, belelapozni, azután ingyen hazavinni. Otthon elolvasni, visszavinni, vagy ha nagyon megtetszik, akkor helyette más könyvet a polcra odatenni.
jan. 11
7:12
Ma búcsúztatják Garas Dezsőt (Infostart)
Délután fél 3-kor búcsúztatják a Farkasréti temető Makovecz-termében a 77 éves korában, pénteken elhunyt Garas Dezsőt. Ezt a Kossuth-díjas színművész családja, a Nemzeti Színház és a Nemzeti Erőforrás Minisztérium közölte.
jan. 11
8:27
Novák János: ma példát mutatnak (Metropol)
Megkezdődött a Kolibri Ünnepi Mustra, mellyel fennállásának huszadik évfordulóját ünnepli a Kolibri Színház.
jan. 11
9:39
Rejtélyek kalandora (Spa Trend Online)
Alkoholista nőcsábász szuperhős, megszállottan átlényegülő színész, megoldatlan sorozatgyilkosságba tönkremenő újságíró, őszinte érzelmekbe keveredő szélhámos, biszexuális lapszerkesztő, maga Charlie Chaplin, és a legendás detektív, Sherlock Holmes - csak néhány emlékezetes alakításaiból melyek Robert Downey Jr.-t a Hollywood-i mozi egyik legizgalmasabb és legszórakoztatóbb, legsokoldalúbb…
jan. 11
14:45
Itt a Hubble 3D (Metropol)
A Hubble 3D, Szemtől szemben a világegyetemmel című tudományos ismeretterjesztő dokumentumfilm látványos képi világával csütörtöktől fantasztikus űrutazást kínál a mozinézőknek a budapesti Cinema City Arénában.
jan. 11
15:21
Eurosonic fesztivál magyar fellépőkkel (Metropol)
Az Intim Torna Illegál és a Kerekes Band is fellép az egyik legnagyobb európai szakmai fesztiválnak tartott Eurosonic-on a hollandiai Groningenben; az új előadókat bemutató, szerdától szombatig tartó rendezvényen mindkét magyar csapat a pénteki programban lép fel.
jan. 11
15:57
feLugossy kiállítása a MissionArt Galériában (Metropol)
feLugossy László Munkácsy-díjas képzőművész 1968-ban készült fiatalkori festményeit és legújabb alkotásait egyaránt felvonultatja a „feLugossy kisretrospektív” címmel csütörtökön nyíló kiállítás a budapesti MissionArt Galériában.
jan. 11
16:12
Elbúcsúztatták Garas Dezsőt (Infostart)
Családtagjai, barátai, kollégái és tisztelőinek sokasága kísérte utolsó útjára Garas Dezső Kossuth-díjas színművészt, a Nemzet Színészét, a Nemzeti Színház társulatának tagját a Farkasréti temetőben szerda délután.
jan. 11
16:33
Elbúcsúztatták Garas Dezső színművészt (Spa Trend Online)
Családtagjai, barátai, kollégái és tisztelőinek sokasága kísérte utolsó útjára Garas Dezső Kossuth-díjas színművészt, a Nemzet Színészét, a Nemzeti Színház társulatának tagját a Farkasréti temetőben szerda délután.
jan. 11
19:33
Nincs végleges időpontja a Filmszemlének (Metropol)
Még mindig nincs végleges időpontja és pontos helyszíne a Magyar Filmművészek Szövetsége által szerveződő idei filmszemlének - értesült szerdán az MTI; a korábban nyilvánosságra került tervek szerint február 3. és 5. között rendezik meg a magyar filmek 43. mustráját.

Keresés