2017. január 31. kedd

jan. 31
0:03
Hoffenheim: Mexikóba távozott Szalai chilei posztriválisa (She)
A Hoffenheim labdarúgócsapatától a mexikói Tigreshez igazolt Eduardo Vargas, 68-szoros chilei válogatott csatár.
jan. 31
0:09
Napi horoszkóp 2017. 01. 31.: Ma nehéznek tűnnek a könnyű döntések is (NLC)
Mintha különös varázslat fátyla hullana rád: kedden a legegyszerűbb, leglogikusabb döntések is nehéznek tűnhetnek. Hát persze hogy így van, hiszen ezek a döntések olyan lehetőségekre vonatkoznak, amelyeket néhány napja még nem is észleltél. Talán most kell egy több hete, hónapja dédelgetett tervedet elengedned, hogy egy másik álmod válhasson valóra. Forrás: Nők Lapja Café: Napi horoszkóp 2017.…
jan. 31
0:13
Napi horoszkóp: négy elem szerelmi horoszkóp – 2017. 01. 31. (NLC)
Napi horoszkóp, ami segít elindítani a napod, legyen szó randiról, beszélgetésről vagy nagy bejelentésről. Szerelmi horoszkóp és útravaló, amit a négy elem ihletett. Forrás: Nők Lapja Café: Napi horoszkóp: négy elem szerelmi horoszkóp – 2017. 01. 31.
jan. 31
0:18
NS: Dárdai nem aggódik; Juhász a takaró alatt izzadt – kedd (She)
A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk.
jan. 31
0:27
Havazás és ónos eső várható (ProfitLine)
Az extrém hideg mellett havazás és ónos eső is várható kedden. Az ónos eső miatt az ország nagy részére - köztük több megyére másodfokú - figyelmeztetést adott ki keddre a meteorológiai szolgálat.
jan. 31
0:27
Hazamegyek (444.hu)
De nem kocsival, mert, ahogy azt a „Mitex Organ” nevű tévés fesztivál 1993-as, ultramaszkulin győztese megzenélte:
jan. 31
1:00
A tavalyi évben húzóágazat volt a mezőgazdaság (ProfitLine)
A mezőgazdaság húzóágazat volt tavaly, a gazdasági növekedés motorja, ugyanis bár még nincs végleges adat a GDP növekedésről, de vélhetően 2 százalék körül lesz a nemzetgazdaság növekedése, aminek közel egyharmadát a mezőgazdaság adja majd - mondta a Földművelésügyi Minisztérium (FM) agrárgazdaságért felelős államtitkára hétfőn az M1 aktuális csatornán.
jan. 31
2:06
Barack Obama nem ért egyet Trump rendeletével (ProfitLine)
Támogatásáról biztosította a Donald Trump bevándorlást szigorító elnöki rendelete ellen tiltakozókat Barack Obama.
jan. 31
2:39
Az állattartók helyzetét prioritásként kezeli a kormány (ProfitLine)
Az állattartók helyzetét továbbra is prioritásként kezeli a kormány, az európai uniós támogatások mellett a Földművelésügyi Minisztérium (FM) fenntartja az átmeneti nemzeti támogatások rendszerét - mondta Czerván György, az FM agrárgazdaságért felelős államtitkára a tárca közleménye szerint hétfőn Hajdúszoboszlón.
jan. 31
2:43
Továbbra is népszerű az otthonteremtési program (ProfitLine)
Töretlen az otthonteremtési program népszerűsége, decemberben rekordösszegben, 9,6 milliárd forint értékben kötöttek szerződéseket - hangzott el a programról tartott hétfői budapesti sajtótájékoztatón.
jan. 31
3:12
Így aludjuk magunkat szépre (HáziPatika)
Egy olyan éjszakai krémet próbáltunk ki, amely azt ígéri, hogy ha este felkenjük az arcunkra, a bőrünk megtelik energiával, a kimerült, gyűrött bőrnek pedig nyoma sem lesz. De nézzük, mi mit tapasztaltunk. ...
jan. 31
3:12
Csúcson az infláció Németországban (ProfitLine)
A decemberi lendületes emelkedés után januárban tovább gyorsult, három és fél éves csúcsra emelkedett a fogyasztói árak növekedésének üteme Németországban, de az elemzői várakozásoknál kissé alacsonyabbak lettek az inflációs adatok.
jan. 31
3:21
Mezítláb menekültek az égő házból a gyerekek (Blikk)
Miskolc — Egyik pillanatról a másikra vált semmivé tizenkét év kemény munkája, és lett földönfutó egy tíztagú família. Halász Imréék családi háza porig égett: odaveszett minden vagyonuk, emlékük, és kész csoda, hogy ők épségben megúszták az éjszaka fellobbanó tüzet.
jan. 31
3:25
Vonatajtó törte el a gerincét egy 70 éves asszonynak (Blikk)
Albertirsa — Először fájdalmasan összepréselte, majd a peron betonjára taszította egy vonatajtó Liska Gyuláné Katit (70).
jan. 31
3:39
Sajnálja az ütést Vitamin, a Happy Gang énekese (Blikk)
Budapest — Megbánta tettét Móré András (44), azaz Vitamin. A népszerű Happy Gang énekese tavaly nyáron vitába keveredett, amelynek egy sö­rös­korsóval mért ütéssel tett pontot a végére. Ez az ütés a börtön közelébe sodorta.
jan. 31
3:54
Ha hulladékkal tüzel, akkor is szemetel (WebBeteg)
A nem megfelelő tüzelőanyagok szennyezik a környezetet.
jan. 31
3:57
Fridi szerint Csiszár tök hülye a diplomáciához (Blikk)
Budapest — Politika, botrány! Friderikusz Sándor (58) teljesen kiakadt a híren, hogy ősztől Csiszár Jenő (57) lesz hazánk milánói főkonzulja, és ezt a Music FM reggeli műsorában ki is fejtette.
jan. 31
4:09
Másodfokú riasztás, az extrém hideg mellett havazás és ónos eső is várható (GazdaságPortál)
Az extrém hideg mellett havazás és ónos eső is várható kedden. Az ónos eső miatt az ország nagy részére – köztük több megyére másodfokú – figyelmeztetést adott ki keddre a meteorológiai szolgálat. Az Országos Meteorológiai Szolgálat hétfőn az MTI-hez eljuttatott veszélyjelzésében azt írta: a keddre virradó éjjel ismét az észak-magyarországi, észak-alföldi térségben több helyen mínusz ...
jan. 31
4:15
Stadlernek alig telik élelemre a nyugdíjból (Blikk)
Akasztó — Számolja vissza a napokat Stadler József (66)! Kereken egy hét múlva kell bírái elé állnia újra, és reményei szerint utoljára! Az egykori nagyvállalkozó a tárgyalással kapcsolatban sejtelmesen annyit mondott: „Figyelje meg, igazán nagy durranásra készülök!"
jan. 31
4:16
További kórházakban van látogatási tilalom az influenza miatt (ProfitLine)
Az influenzajárvány miatt tovább bővült azon egészségügyi intézmények köre, amelyekben részleges vagy teljes látogatási tilalmat rendeltek el.
jan. 31
4:48
Most már nyugodtan eheti a gyorséttermi sültkrumplit (ProfitLine)
A sült krumpli készítési körülményeit ellenőrizte négy gyorsétteremlánc egy-egy üzletében a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih), egyik helyen sem találtak kirívó élelmiszerbiztonsági hibát.
jan. 31
4:48
Elborítja a magyar lakásokat a penész (HáziPatika)
Magyarországon minden negyedik ember penészes lakásban él, ez az ötödik legrosszabb arány Európában. Súlyos légúti megbetegedések veszélyeztetik azokat, akik tartósan belélegzik a penészgomba spóráit. ...
jan. 31
4:51
Tárki: továbbra is stabilan vezet a Fidesz-KDNP (GazdaságPortál)
Továbbra is stabilan vezet a Fidesz-KDNP, enyhén erősödött a Jobbik és csökkent a pártot nem választók aránya – olvasható a Tárki hétfőn közzétett felmérésében, amelyet az MTI-nek is eljuttattak. A január 13-23. között készített reprezentatív felmérésből kiderült, hogy a Fidesz-KDNP a teljes népesség körében 33 százalékon állt, míg a pártválasztók körében az októberi eredményekkel összehasonlítva…
jan. 31
4:52
Mennyi időbe telik kitölteni annyi lottószelvényt, hogy biztosan nyerjünk? (ProfitLine)
Sokan eljátszottak már a gondolattal, hogy teljes fizetésükből lottószelvényt vesznek és a sok-sok szelvénnyel nagy eséllyel elviszik a főnyereményt. Mások úgy gondolják, hogy összeállnak sokan, és együtt vásárolnak rengeteg szelvényt, ezzel jelentősen megnövelve nyerési esélyeiket.
jan. 31
4:54
Friderikusz Sándor beszólt Csiszár Jenőnek (NLC)
Mindenkit meglepett a hír, hogy ősztől Csiszár Jenő lesz hazánk milánói főkonzulja. Friderikusz Sándor nem rejtette véka alá a véleményét az ügyről. Forrás: Nők Lapja Café: Friderikusz Sándor beszólt Csiszár Jenőnek
jan. 31
5:09
Belebukik botrányaiba Erdő Péter húga (Alternatív Energia)
Fülöpné Erdő Mária távozik a váci Apor Vilmos Katolikus Főiskola rektori székéből.
jan. 31
5:11
Mától toboroz a Nyugdíjas Párt 50+ (Alternatív Energia)
jan. 31
5:12
Kylie Jenner tudja, milyen szögből érdemes befotózni egy dekoltázsba (hirado.hu)
Szóval a celeb csemete vagy nagyon tehetséges vagy egy jó szakember keze van a dologban.
jan. 31
5:12
Marsi Anikó cáfolja a pletykákat (NLC)
Több találgatás is napvilágot látott Marsi Anikó növekvő hasával kapcsolatban. Marsi most megszólalt, hogy tiszta vizet öntsön a pohárba, és megcáfolja a pletykákat. Forrás: Nők Lapja Café: Marsi Anikó cáfolja a pletykákat
jan. 31
5:13
Mégsem fütyülhetik ki Putyint? (Alternatív Energia)
Az Együtt hajthatatlan, akkor is ott lesznek, ha vízágyúkkal próbálják majd megakadályozni őket.
jan. 31
5:15
Ez a világ legpasisabb reklámfilmje (Vezess)
A Toyota Hilux pickupot hirdeti ez a zseniális új-zélandi szpot, de akár kutyakeksz vagy ballisztikus rakéta is lehetne a termék – a lényeg a színészek játéka. Meg a dialóg, persze.
jan. 31
5:18
A kiégés jelei (HáziPatika)
Erőtlennek, kedvetlennek érezzük magunkat? A leggyakoribb ok a stressz és a kimerültség, illetve a kiégés - hogy nem csak szimpla fáradtságról, vagy néhány rossz napról van szó, azt biztosra vehetjük akkor, ha az alábbi tünetekből többet is... ...
jan. 31
5:18
Jó ómen, ami az amerikai tőzsdéken történik – Európára nézve is (ProfitLine)
A német üzleti élet főbb szereplői nagyobb bizalmat szavaznak az új amerikai gazdaságpolitikának, mint ahogy ezt a média sugallja. Egyik tekintélyes hangadójuk, a 18. század vége óta vagyonkezeléssel foglalkozó stuttgarti családi befektetési bank, a Thilenius kilencedik generációt képviselő tulajdonosa és ügyvezetője tartós tőzsdei fellendülést prognosztizál Amerika mellett Németországban is.…
jan. 31
5:20
A MÁV új kedvezményrendszert alakít ki a vasúti árufuvarozás fellendítésére (ProfitLine)
A MÁV új kedvezményrendszert vezet be a vasúti áruszállítás forgalmának és versenyképességének növelése érdekében – jelentette be Dávid Ilona pénteken a Magyarországi Logisztikai Szolgáltató Központok Szövetsége (MLSZKSZ) által rendezett Nemzetközi Közlekedéslogisztikai Konferencián. A MÁV elnök-vezérigazgatóját a konferencia második napján a „Logisztikai Érdemrend” díjjal tüntették ki, emellett…
jan. 31
5:27
Mellényúlt a Magyar Idők (Alternatív Energia)
Azt írták a civilekről, hogy már a 2010 előtt támadni kezdték a jobboldalt - Az Ekint cáfol.
jan. 31
5:29
Béremelést követelnek a felsőoktatásban dolgozók (Alternatív Energia)
A fizetések emelését szeretné elérni a Felsőoktatási Dolgozók Szakszervezete.
jan. 31
5:30
Önmegsemmisítő levelet kell küldeni? Van megoldás (hirado.hu)
Nem szükséges feltétlen az internet James Bondjának lenni, hogy – legalább játékból – az üzenetünket nyomtalanul eltüntessük.
jan. 31
5:30
Sváby András visszatér a képernyőre (NLC)
Sok televíziós szerződik át mostanában az ATV-hez, és olyanok is vannak, akik hosszabb idő után itt tűnnek fel újra a képernyőn. Mint Sváby András. Mutatjuk, milyen műsort vezet majd! Forrás: Nők Lapja Café: Sváby András visszatér a képernyőre
jan. 31
5:45
Orbán változtatott politikáján (Alternatív Energia)
Bár korábban elzárkózott a kormány a külföldi vendégmunkásoktól, már toborozzák őket.
jan. 31
5:47
Nehezen birkóznak a vendéglátósok az áfacsökkentéssel (Alternatív Energia)
jan. 31
5:48
Széll Tamás elárulta, mihez kezd a Bocuse d'Or után (Pénzcentrum)
A sztárséf a magyar konyhák helyzetét is értékelte exkluzív interjúnkban....
jan. 31
5:48
Hajdú Péter új kihívás után nézett (NLC)
Hajdú Péter új oldaláról mutatta meg magát, ami a Nagy Duettben nyújtott teljesítményét ismerve először nagy vállalásnak tűnt. Nézd meg, mit művelt! Forrás: Nők Lapja Café: Hajdú Péter új kihívás után nézett
jan. 31
5:49
Orbánt hiteltelennek látták a Lámfalussy-konferencián (Alternatív Energia)
A kormányfő a nemzeti érdek előtérbe helyezéséről beszélt, pedig óriási haszonélvezői vagyunk az uniónak.
jan. 31
5:51
„Eljött az amatőrök órája” - Keményen kritizálják Trumpot (Alternatív Energia)
Nemcsak demokrata, hanem republikánus politikusok is élesen bírálták az amerikai elnök rendeletét.
jan. 31
5:51
Erősen kezdték az évet a közép- és kelet-európai EU-gazdaságok (ProfitLine)
Londoni pénzügyi elemzők szerint az új gazdasági hangulatindexek azt mutatják, hogy Közép- és Kelet-Európa EU-gazdaságai - különösen a magyar és a lengyel gazdaság - erősen kezdték az idei évet.
jan. 31
5:53
Súlyos harcok Kelet-Ukrajnában (Alternatív Energia)
Egy nap alatt összesen hét katona esett el, és kilenc sebesült meg.
jan. 31
5:55
Amerikai hadgyakorlat Lengyelországban (Alternatív Energia)
"Bízom benne, hogy paradigmaváltás következik be Európának ebben a részében."
jan. 31
5:57
Veszélyes a mesterséges intelligencia? (Alternatív Energia)
Munkahelyek szűnhetnek meg – Már az orvoslásban is segítenek a robotok – A kreativitást hiányolják.
jan. 31
6:03
Halálos ördögűzés (Kripto Akadémia)
Lélekőrlő démonok tobzódnak, lúdbőröztető a balsejtelem, miközben mégiscsak szerelem is születik.
jan. 31
6:05
Filmnapok az Urániában (Kripto Akadémia)
A filmnapok mintegy húsz programjában számos ritkán látható mozis csemege szerepel.

Keresés