2017. január 11. szerda

jan. 11
0:00
Darabokra aprították Magyarország karácsonyfáját (gondola.hu)
Feldarabolták és elvitték az ország karácsonyfáját a Kossuth térről. Egy daru segítségével emelték ki a 20 méteres fenyőt a talapzatából, és azonnal fel is aprították
jan. 11
0:00
Illegális migránsokat tartóztattak fel Mórahalomnál (Police.hu)
Negyvenhárom hatásértőt tartóztattak fel a magyar rendőrök Mórahalom külterületén. Az egyenruhások a csoportot az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.
jan. 11
0:03
Szerdai sportműsor: kezdődik a férfi kézilabda-vb (Nemzeti Sport)
Szerda este a Franciaország–Brazília mérkőzéssel megkezdődik a férfi kézilabda-világbajnokság. Kupamérkőzést játszik a Juventus, a Liverpool és a Barcelona labdarúgócsapata is, utóbbinak egygólos hátrányt kellene ledolgoznia a Bilbaóval szemben. Íme, a szerdai sportműsor.
jan. 11
0:03
Humble Overwhelmingly Positive Bundle (PC Dome)
Indie játékok, amelyekről kimagaslóan jó véleménnyel vannak.
jan. 11
0:03
Ezért ringatják az anyák újszülöttjeiket a bal oldalukon (ProfitLine)
Sikerült megoldani annak rejtélyét, hogy az anyák miért inkább baloldalt ringatják az újszülöttjeiket. A kutatók szerint ez a pozíció aktiválja a gyermek jobb agyféltekéjét, amelynek nagy szerepe jut a kommunikációt és a kötődést segítő agyi funkciókban.
jan. 11
0:04
Panaszkodik a hideg kávé miatt a tömeggyilkos Breivik (gondola.hu)
Náci karlendítéssel köszöntötte a jelenlévőket a norvég tömeggyilkos Anders Breivik, amikor kedden belépett a bíróság tárgyalótermébe, ezúttal azonban vádlóként
jan. 11
0:06
2017. 01. 11.: Mit változtatnál meg másokon? (NLCafé)
Szerdán figyeld meg, hogy mi mindent változtatnál meg másokon! Figyeld meg, hogy mások mit csinálnak rosszul, és találd ki, hogyan kellene csinálniuk. Ha pedig megvagy ezekkel a megfigyelésekkel, máris tudni fogod, hogy neked mit kell tenned: igen, azt, amit másoktól vársz el. Ők csak tükröt tartanak neked, hogy könnyebben felismerd, mit kell tenned. De a cselekvés rád vár továbbra is. Forrás: Nők…
jan. 11
0:08
Több bevándorló is megfagyott a napokban (gondola.hu)
Volt olyan migráns Belgrádban, akinek a lábán csupán egy gumipapucs volt, miközben a hőmérséklet -10 fok alatt van és hó is folyamatosan hullik
jan. 11
0:09
A spanyol liga bíróságon támadná meg a FIFA tervét a 48 csapatos világbajnokságról (444)
A bajnokság szervezői ki vannak akadva, amiért a nemzetközi szövetség nem egyeztetett velük.
jan. 11
0:15
Robert Kennedy fiát is felkérte Trump (gondola.hu)
Donald Trump megválasztott amerikai elnök az 1968 júniusában meggyilkolt igazságügy-miniszter, Robert Kennedy fiát kérte fel egy olyan bizottság vezetésére, amely a gyermekkori oltások biztonságosságát vizsgálja
jan. 11
0:19
Mikor születtél? Most kiderül, mi a valódi Napjegyed! (Ezoterikus.hu)
Mert nem biztos, hogy az, amir?l eddig azt gondoltad... Az asztrológia szerint a zodiákust 12 állatövi jegy alkotja, melyeket a Nap útját követ? csillagképekr?l neveztek el. De talán tévednek?
jan. 11
0:23
Melyek a jó napok véradásra? Adj vért a Hold instrukciójával! (Ezoterikus.hu)
Évszázadokkal ezel?tt a gyógyítás egyik alapja az érvágás volt. Bár ez a technika elavult, de van valami, ami nem! Táblázatunk megmutatja, a Hold szerint mikor adj teljes biztonsággal vért!
jan. 11
0:24
Napi horoszkóp: négy elem szerelmi horoszkóp – 2017. 01. 11. (NLCafé)
Napi horoszkóp, ami segít elindítani a napod, legyen szó randiról, beszélgetésről vagy nagy bejelentésről. Szerelmi horoszkóp és útravaló, amit a négy elem ihletett. Forrás: Nők Lapja Café: Napi horoszkóp: négy elem szerelmi horoszkóp – 2017. 01. 11.
jan. 11
0:27
8 neves titok a világból (Ezoterikus.hu)
Ahány nép, annyi szokás, - szól a fáma, s bizony van alapja! A világ különböző helyein, az eltérő népek mind számon tartanak egy-két szavakkal kapcsolatos hagyományt, babonát...
jan. 11
0:30
Amerikai hírszerzők szerint több forrás tanúskodik orosz hackertámadásról (sg)
James Clapper amerikai hírszerzési vezető szerint többféle forrásból származnak az adatok az amerikai számítógépes rendszerek elleni orosz hackertámadásokról, és az oroszok legalább kéttucat más országban is megpróbálták befolyásolni a választási folyamatot.
jan. 11
0:30
Ingatlanközvetítőket büntetett a versenyhivatal (Adózóna)
Két ingatlanközvetítő társaságot bírságolt összesen több mint 75 millió forintra a versenyhivatal.
jan. 11
0:31
10 tipp, hogyan éld túl a szingliséget (Ezoterikus.hu)
A szingli fenomén nemcsak a fiatalokat érinti, hanem a társadalom szinte minden rétegét, korra és nemre való tekintet nélkül. Az élet egyedül nagyon magányosnak tűnhet.
jan. 11
0:35
9 tipp a karmád azonnal javításához (Ezoterikus.hu)
Hiszel abban, hogy minden, amit teszel, valamilyen formában visszairányul hozzád/rád? Mi igen! Próbáld ki alábbi tippjeinket, hogy a bumeráng ne csapjon arcul, és időben elhajolj érkezése elől!
jan. 11
0:36
Az adatgazdaság kiépítésére tett javaslatot az EB (ProfitLine)
Az Európai Bizottság javaslatokat terjesztett elő az adatgazdaság kiépítésére, amelyektől a digitális egységes piac erősödését reméli.
jan. 11
0:40
Szörfözés a felhők felett: fedélzeti internet a Lufthansa és az Austrian Airlines rövid és közepes távolságú járatain (ProfitLine)
-Internethozzáférés az Európán belüli járatokon is -A Lufthansa és az Austrian Airlines megkezdi az utasoknak nyújtott internetszolgáltatás ingyenes tesztelését -A termék bevezetése az első negyedévben várható, az első ütemben az Airbus A320-as család 10 gépén -Három – 3, 7 és 12 eurós – szolgáltatáscsomag közül lehet majd választani
jan. 11
0:45
Ellentámadásba lendülne a kiberháborúban a német alkotmányvédelmi hivatal elnöke (sg)
Korábban Thomas de Maiziere kereszténydemokrata belügyminiszter is keményebb fellépést sürgetett a hackerekkel szemben
jan. 11
0:48
Napi előrejelzés 12 jegy számára (ma.hu)
A csillagok varázslatos útmutatása segít a hétköznapok során. Mit tegyünk, ne tegyünk az adott napon, vagy éppen mire vigyázzunk munkánk, szerelmi életünk, vagy épp egészségünk területén. Napi előrejelzést olvashatnak a 12 jegy számára.
jan. 11
0:48
NS: Priskin akár Kínába is elmenne; rajt a kézi-vb-n – szerda (NSO)
A Nemzeti Sport szerdai számából ajánljuk:
jan. 11
0:49
Kiderült, hogy miért ringatják inkább baloldalt az újszülöttjüket az anyák (sg)
A kutatók szerint ez a pozíció aktiválja a gyermek jobb agyféltekéjét, amelynek nagy szerepe jut a kommunikációt és a kötődést segítő agyi funkciókban.
jan. 11
0:53
Beperelték a Twittert a a párizsi és a brüsszeli terrorcselekmények miatt (sg)
Az áldozatok hozzátartozói New Yorkban benyújtott panaszukban azt állították, hogy a Twitter "erős és egyedüli kommunikációs eszköz" Iszlám Állam nevű terrorszervezett fegyveresei számára.
jan. 11
0:57
Valószínűleg szilícium a Föld magjának hiányzó összetevője (sg)
Japán kutatók úgy vélik, sikerült azonosítaniuk a Föld belső magjának "hiányzó összetevőjét", amely szerintük nagy valószínűséggel szilícium.
jan. 11
1:03
Kaspersky: kevés internetező használ biztonságos jelszót (ma.hu)
Sokan ugyanazt a jelszót használják minden fiókhoz, így az egyik jelszó kiszivárgása után a többi fiók is védtelenné válik.
jan. 11
1:09
Az adóhatósághoz is be lehet nyújtani az iparűzésiadó-bavallást (ProfitLine)
Január 1-jétől az adminisztrációs terhek csökkentése érdekében lehetőség van arra is, hogy az adózók elektronikusan, a Nemzeti Adó- és Vámhivatalnál (NAV) vallják be állandó jellegű helyi iparűzési adó (hipa) kötelezettségüket, több önkormányzatot érintő adókötelezettség esetén pedig csoportosan is be lehet küldeni a hipa bevallásokat - hívja fel a figyelmet az adóhatóság a honlapján.
jan. 11
1:42
Donald Trump lánya és veje lemond valamennyi vállalatvezetői funkciójáról (ProfitLine)
Várhatóan lemond valamennyi vállalatvezetői megbízatásáról Ivanka Trump és Jared Kushner, a megválasztott amerikai elnök lánya és veje. Minderről azt követően számolt be kedden az amerikai sajtó, hogy Donald Trump Kushnert nevezte ki fehér házi vezető tanácsadóvá.
jan. 11
2:00
Ilyen kevés kalóztámadás évek óta nem volt (ma.hu)
Tavaly 191 kalóztámadást jegyeztek fel, míg egy évvel korábban még 246 ilyen incidens történt.
jan. 11
2:06
Napi horoszkóp - január 11 (Ezoterikus.hu)
Vajon mit tartogatnak ma neked az égiek? Szerencsét? Kudarcot? Jó kedv, vagy ború uralja a hangulatod?
jan. 11
2:15
Mindenkit befogadnak az éjjeli menedékhelyeken (ProfitLine)
Mindenkit befogadnak az éjjeli menedékhelyeken és a nappali melegedőkön, aki segítségért fordul a hajléktalanellátó szervezetekhez; senkinek nem kell kapacitáshiány miatt az utcán töltenie az éjszakát - jelentette ki az Emberi Erőforrások Minisztériumának szociális ügyekért és társadalmi felzárkózásért felelős államtitkára az MTI-nek kedden adott telefonos nyilatkozatában.
jan. 11
2:48
A GVH 75,6 millió forintra bírságolta a Duna House-t és az Otthon Centrumot (ProfitLine)
A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) szerint a Duna House Holding Nyrt. (DHH) és az Otthon Centrum Holding Kft. (OCH), valamint a Duna House Franchise Szolgáltató Kft. (DHF) és az Otthon Centrum Franchising Tanácsadó Kft. (OCF) összehangolta árpolitikáját, egyúttal bizalmas üzleti információkat osztott meg egymással keresztértékesítési együttműködések keretében, a jogsértések miatt a versenyhivatal…
jan. 11
2:51
Megkezdődött a jövőre elkészülő komlói börtön első 53 dolgozójának képzése (ma.hu)
A felvett munkavállalók (ötven felügyelő, két segédelőadó és egy szakápoló) megkezdhették a szükséges - mintegy fél évig tartó - szaktanfolyamot.
jan. 11
3:09
Halálos kimenetelű baleset a 4-es főúton (Police.hu)
Két gépjármű ütközött. A térkép megtekintéséhez Javascript szükséges.
jan. 11
3:21
A Főtávra hivatkozva illetéktelenek próbáltak bejutni több lakásba (ProfitLine)
A Főtávra hivatkozva illetéktelenek próbáltak bejutni távfűtéses lakásokba különböző indokokkal a fővárosban, legutóbb a XIII. kerületben károsítottak meg egy fogyasztót ismeretlenek. A Budapesti Távhőszolgáltató Zrt. (Főtáv) ezt kedden közölte az MTI-vel.
jan. 11
3:51
Végre egy jó hír a rákkal kapcsolatban (HáziPatika.com)
Kevesebb mint 25 év alatt negyedével csökkent a rák miatti halálozási ráta az Egyesült Államokban, ami 2,1 millióval kevesebb halálesetet jelent az 1991-ben mért eddigi csúcshoz képest. ...
jan. 11
3:52
Elkezdődött a reptéri szálloda építése (ProfitLine)
Elkezdődött a Liszt Ferenc repülőtérről gyalogosan is elérhető majdani szálloda építése - mondta a repülőteret üzemeltető Budapest Airport kommunikációs igazgatója kedden az M1 aktuális csatornán.
jan. 11
4:03
Többnyire az anya súlyos válsághelyzetére hivatkozva szakítják meg a terhességet (ma.hu)
A statisztikák szerint folyamatosan csökken az abortuszok száma Magyarországon.
jan. 11
4:21
Lecsapott a karma az autósra, aki menőzni próbált az utcán – videó (HVG)
Legközelebb biztosan körbe fog nézni, mielőtt hasonló gumifüstölésbe kezdene.
jan. 11
4:24
Szuperhatékony megoldások testszag ellen (HáziPatika.com)
Lehetnek olyan esetek, amikor az izzadásgátló szerek használata, a gyakori zuhanyzás és ruhacsere sem használ a testszag ellen - ez pedig nagyon kellemetlen. Szerencsére vannak még módszerek, amiket ilyen esetekben érdemes lehet kipróbálni. ...
jan. 11
4:51
Az intenzíven kezelik a V’Moto-Rock zenészét, Lerch Istvánt (NLCafé)
Váratlanul lebetegedett a V’Moto-Rock zenésze. A 63 éves Lerch Istvánt kórházban, az intenzív osztályon kezelik. Csak a közeli hozzátartózói látogathatják. Forrás: Nők Lapja Café: Az intenzíven kezelik a V’Moto-Rock zenészét, Lerch Istvánt
jan. 11
4:54
A Kaliforniai álom kapta a legtöbb jelölést a brit filmakadémia díjára (ma.hu)
A Kaliforniai álom a vasárnap esti hollywoodi Golden Globe-díjátadón mind a hét jelölését díjra váltotta, ezzel rekordot ért el.
jan. 11
4:57
Felfedeztek egy szert, melytől újraépül a fog (HáziPatika.com)
Meglepő felfedezésre jutottak a londoni egyetem kutatói, amikor az Alzheimer-kór gyógyításához használt gyógyszerrel kísérleteztek: a szer képes volt regenerálni a fogakat. ...
jan. 11
4:57
Középiskolai felvételi pontszámok 2017 - hányadik helyen van a gyerekünk? (ProfitLine)
Az általános iskolai tanulók első nagy megméretése a középiskolai felvételi vizsga. A központi felvételi vizsgák 2017-ben január 21-én (szombat) lesznek. A tanulóknak matematika és magyar nyelv tantárgyakból kell központi írásbeli vizsgát tenni.
jan. 11
5:09
Az orvosa nem engedte a lányához Zalatnay Cinit (NLCafé)
Zalatnay Sarolta már koncertezik, de még nem teljesen heverte ki a balesetet, ami még az ősszel érte. Emiatt az orvosa megtiltotta, hogy repülőgépre szálljon. Forrás: Nők Lapja Café: Az orvosa nem engedte a lányához Zalatnay Cinit
jan. 11
5:11
Kocsis Tibor balesetet szenvedett (NLCafé)
Kocsis Tibor Ausztriában síelt, amikor a baleset történt. A Facebookon tudatta a bajt a rajongóival, és jó tanácsokat is adott. Forrás: Nők Lapja Café: Kocsis Tibor balesetet szenvedett
jan. 11
5:12
Kábítószerrel kereskedtek (Police.hu)
A budaörsi rendőrök három férfit vettek őrizetbe.
jan. 11
5:15
Halálos baleset miatt teljesen lezárták a 4-es utat (HVG)
Teherautók ütköztek az éjjel Ceglédnél. A rendőrök teljes útzár mellett helyszíneltek, a korlátozást reggel 5 óra előtt feloldották.
jan. 11
5:15
Vajna eltüntette a nyomokat (Népszava)
Az MKB Bank segített a TV2 tulajdonosán - Egy védjegyen akadt el az agresszív terjeszkedés.

Keresés