2017. március 3. péntek

márc. 3
0:03
MLSZ - Változatlan formában marad az NB I és NB II (gondola.hu)
Nem emelik a fordulók számát az OTP Bank Ligában és nem csökkentik az NB II létszámát a következő szezontól a Magyar Labdarúgó Szövetség elnökségének csütörtöki döntése szerint
márc. 3
0:07
Sorozatos botrányok kísérik a Momentum országjárását (gondola.hu)
Tiltakozások és botrányok kísérik a Momentum Mozgalom országjárását. A szegedi és a komáromi állomás után Győrben is viták voltak: a mozgalom alelnöke szolidaritásról, teljesítményelvűségről és pozitív nemzetképről beszélt, a tiltakozók pedig ezúttal is a vidékellenességet kérték számon – számolt be az M1 Híradójának esti kiadása Csütörtökön Győrben is tiltakoztak a Momentum Mozgalom politikája…
márc. 3
0:12
Ezo-pláza - piac és közönség; Szellemi magasságok, hamis áron (Ezoterikus.hu)
Ezo-Pláza - avagy a fogyasztói társadalom és az ezoterikus piac... Életünkbe egyre erőteljesebben igyekszik bevonulni a fogyasztói társadalom értékrendszere, amelyet nem kerülhetnek el a spirituálisan gondolkodók sem.
márc. 3
0:12
Napi horoszkóp 2017. 03. 03.: Ne dolgozz feleslegesen! (NLCafé)
A hét utolsó munkanapján már igazán nem kellene feleslegesen dolgoznod. Na jó, valójában sohasem kellene feleslegesen dolgoznod. Ma azonban sokan várhatják el tőled a felesleges munkát, és talán te is azt várod valakitől, hogy ő csinálja meg azt, ami a te dolgod lenne. Ma szigorúan csak azt végezd el, ami valóban a te dolgod, és ne várj senki másra sem! Forrás: Nők Lapja Café: Napi horoszkóp 2017.…
márc. 3
0:15
8 irakit ítélt börtönre a bíróság, amiért tavaly szilveszterkor megerőszakoltak egy német nőt Bécsben (444)
A 28 éves nő még mindig poszttraumás stressz-szindrómában szenved.
márc. 3
0:16
Kiknek nem ajánlott a facebook? (Ezoterikus.hu)
Elméletben a Facebookhoz hasonló közösségi oldalak kiválóan alkalmasak az önbizalomhiány leküzdésére. A közös élmények és az élmények megosztása ugyanis rendkívül fontos a barátság szempontjából.
márc. 3
0:16
Napi horoszkóp: négy elem szerelmi horoszkóp – 2017. 03. 03. (NLCafé)
Napi horoszkóp, ami segít elindítani a napod, legyen szó randiról, beszélgetésről vagy nagy bejelentésről. Szerelmi horoszkóp és útravaló, amit a négy elem ihletett. Forrás: Nők Lapja Café: Napi horoszkóp: négy elem szerelmi horoszkóp – 2017. 03. 03.
márc. 3
0:19
Trump igazságügyminisztere nem vesz részt a Trump-stáb orosz kapcsolatainak vizsgálatában (444)
Azért döntött így, mert kiderült, hogy ő is találkozott az orosz nagykövettel, de erről elfelejtett beszámolni.
márc. 3
0:20
Te milyen évszaktípusba tartozol? (Ezoterikus.hu)
Ha néha elbizonytalanodnál, hogy melyik szín áll jól neked igazán, mi segítünk, hogy a legjobbat hozd ki magadból! Könnyű útmutató évszaktípusod megtalálásához.
márc. 3
0:23
Vége a csütörtöknek (444)
Köszönjük a figyelmet, jó éjszakát mindenkinek. Arany János ma lenne 200 éves, Lou Reed ma lenne 75. Előbbitől mindenki mormolja el A walesi bárdokat, aztán hallgassa meg utóbbitól ezt a pompás felvételt. Utána pedig nyomás aludni.
márc. 3
0:24
Hogyan érezheted jobban magad azonnal? (Ezoterikus.hu)
Egy arab mondás szerint: Aki egészséges, annak van remény, akinek van remény, annak megvan mindene. Ehhez alkalmazkodva adunk 10 egyszerű, fittséghez segítő tippet.
márc. 3
0:28
Hogyan rombolhatsz le mentális gátakat? (Ezoterikus.hu)
Nem jön az ihlet? Menj ki a szabadba! Ha legközelebb megakadsz a kreativitásban, változtass a nézőpontodon. Egy séta nem árthat...
márc. 3
0:39
Napi előrejelzés 12 jegy számára (MaHu)
A csillagok varázslatos útmutatása segít a hétköznapok során. Mit tegyünk, ne tegyünk az adott napon, vagy éppen mire vigyázzunk munkánk, szerelmi életünk, vagy épp egészségünk területén. Napi előrejelzést olvashatnak a 12 jegy számára.
márc. 3
0:57
Balogh Csaba a férfi sakkozók új szövetségi kapitánya (MaHu)
A Magyar Sakkszövetség elnöksége Balogh Csaba nemzetközi nagymestert választotta meg a férfi válogatott szövetségi kapitányának.
márc. 3
1:06
Feloldották a teljes útlezárást (Police.hu)
Újra zavartalanul halad a forgalom az M60-as autópálya kökénypusztai felhajtóján.
márc. 3
1:12
Várható időjárás - Péntek, 2017.03.03. (Kiderül)
Észak felől egyre nagyobb területen csökken a felhőzet, egyre inkább csak a déli megyékben fordulhat elő elszórtan eső, majd hajnalra ott is megszűnik a csapadék.
márc. 3
1:51
A DVTK menesztette Horváth Ferencet (MaHu)
A Diósgyőri VTK labdarúgóklubja csütörtökön menesztette Horváth Ferenc vezetőedzőt.
márc. 3
2:00
Napi horoszkóp - március 3 (Ezoterikus.hu)
Vajon mit tartogatnak ma neked az égiek? Szerencsét? Kudarcot? Jó kedv, vagy ború uralja a hangulatod?
márc. 3
2:00
Veszélyjelzés - 2017.03.03., 01:55 (Kiderül)
A kritériumok szerinti veszélyes időjárási jelenség nem várható.
márc. 3
2:04
Várható időjárás - Péntek, 2017.03.03. (Kiderül)
Észak felől egyre nagyobb területen csökken a felhőzet, egyre inkább csak a déli megyékben fordulhat elő elszórtan eső, majd hajnalra ott is megszűnik a csapadék.
márc. 3
2:09
Csökkent a beruházási kedv (ProfitLine)
A múlt év utolsó negyedében 24 százalékkal, 2016-ben pedig 20 százalékkal csökkent a beruházások volumene. Az idén viszont két számjegyű lehet a növekedés.
márc. 3
2:33
Szuperkórház lesz Miskolcon (HáziPatika.com)
A városi és megyei intézmények összevonásával a fővárosi tervekhez hasonlóan Miskolcon is "szuperkórházat" létesítenének. ...
márc. 3
2:42
Milyen változást hozhatnak életünkben az ipari robotok? (ProfitLine)
Elképesztő technológiai fejlődésnek lehetünk tanúi, amely minden eddiginél gyorsabb ütemben ér el bennünket, és alakítja át az egyes iparágak működési mechanizmusát. Egyre szélesebb körben automatizálják munkafeladataikat a vállalatok, amelynek hátterében a hatékonyság és a termelékenység fejlesztése, hosszútávon a vállalat piaci pozíciójának és versenyképességének növelése áll. De vajon hogyan…
márc. 3
2:46
Erős februárt zárt a BÉT (ProfitLine)
Emelkedő forgalom és újabb csúcs jellemezte a februárt a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT), miután az év második hónapjában 10,1 milliárd forintos napi átlagforgalom mellett 202 milliárd forint értékben kötöttek üzleteket a befektetők a BÉT részvénypiacán. A BUX index februárban ismét új csúcsot állított be 34 325 ponttal, azonban a hónap végén ennél alacsonyabb szinten állapodott meg az index. A…
márc. 3
2:57
Megkezdődött a tavaszi balatoni pontytelepítés (MaHu)
25-30 tonnányi 2-3 nyaras ponty kerül a Balatonba.
márc. 3
3:03
Szökésben lévő expolitikus segítette Bróker Marcsikát (Blikk)
Belmopan — Egy volt fideszes politikus volt a 20 milliárd forintos csalással gyanúsított D. Sándorné, vagy ahogy őt mindenki ismeri, Marcsika egyik támasza a Belize-i bujkálása alatt.
márc. 3
3:06
Úgy tűnik, kevesebb orvos megy külföldre (HáziPatika.com)
Javul a helyzet a magyar orvosok elvándorlása tekintetében, legalább is erre engednek következtetni az Állami Egészségügyi Ellátó Központ (ÁEEK) legfrissebb, 2016-ra vonatkozó adatai. ...
márc. 3
3:12
Ezt gondolja Hajdú Péter barátnője arról, hogy Sarka Katához hasonlítják (Blikk)
Budapest — Bármennyire is szeretett volna, nem tudott észrevétlen maradni a Fono­gram-gálán Hajdú Péter (41). A tévés először jelent meg nyilvánosan kedvesével, Eszterrel (28). A gyönyörű nő szexi felsőben tündökölt Hajdú mellett.
márc. 3
3:16
A Real Madrid sztárja lenne Roberto Carlos magyar fia (Blikk)
Budapest — Válogatott futballista és a Real Madrid sztárja szeretne lenni Roberto Carlos (42) magyar kisfia, Cristofer Roberto da Silva Horváth (10).
márc. 3
3:21
Rendőrök vitték a bíróságra Kállay-Saunders Andrást (Blikk)
Budapest — Taxival négyezer, rendőrséggel tízezer! A súlyos testi sértéssel vádolt Kállay-Saunders András (32) nem jelent meg büntetőperének utolsó tárgyalásán, ezért egyórás várakozás után a bíró felhívta a hatodik kerületi rendőrséget, és elrendelte az elővezetését.
márc. 3
3:39
Oszter a bíróságon: Belekevertek az ügybe (Blikk)
Budapest — Elkezdődött Oszter Sándor (68) pere! A színészt befolyással való üzérkedéssel vádolják, májusban kell ismét a bíróság elé állnia, és védeni az igazát. Ha nem sikerül, akár több év börtönt kaphat.
márc. 3
3:48
Verebes József Mexikó miatt veszett össze Mezeyvel (Blikk)
Budapest — Verebes József (†74) felkavarta a hazai futball állóvizét. A mesteredző csodát tett a Rába ETO és az MTK kispadján, de a sikerek konfliktusokat is hoztak – erről szintén beszámol Az én Mágusom Verebes József című, március 13-án megjelenő könyvé­ben a tréner kisebbik lánya, Krisztina.
márc. 3
3:48
Magyarországon a fogyatékosság egyet jelent a kirekesztettséggel? (ProfitLine)
A Magyar Liberális Párt a fogyatékossággal élők helyzetére akarja felhívni a figyelmet, mert a párt szerint a fogyatékosság ma Magyarországon gyakorlatilag egyenlő a kirekesztettséggel.
márc. 3
3:52
Megnyitott az Utazás 2017 (ProfitLine)
Megnyílt az ország legjelentősebb turisztikai seregszemléje, az Utazás 2017 kiállítás, a Hungexpo Budapesti Vásárközpontban 23 országból több mint 300 kiállító kínálatából válogathatnak a látogatók vasárnap estig.
márc. 3
3:56
Európa-szerte csökken a munkanélküliség (ProfitLine)
Csökkent a munkanélküliek száma és több éves mélypontra mérséklődött a munkanélküliségi ráta januárban az Európai Unióban és az euróövezetben is.
márc. 3
3:57
Miközben újraélesztették, eltűnt Tilda néni milliója (Blikk)
Budapest — Húsz éve egyedül élt soroksári házában, Tilda néni (†88). Az özvegyasszony mindenkivel szemben bizalmatlan volt, gondozóján, Jánoson kívül senkit nem engedett házába.
márc. 3
3:57
Március 15. - Idén is sok programmal várják az ünneplőket (MaHu)
A nemzeti ünnep hagyományos rendezvényei - a zászlófelvonás, a díszmenetek és Orbán Viktor kormányfő múzeumkerti beszéde - mellett a nemzeti múzeumnál és a budai Várban is sok színes program várja az ünneplőket az 1848-49-es forradalom és szabadságharc évfordulóján.
márc. 3
4:03
Nem vett észre egy forgalmi terelést, balesetezett az önvezető Tesla – videó (HVG)
Az autópálya belső sávjánál történt, de a robotpilóta felelőssége nem egyértelmű.
márc. 3
4:06
Óvodai dajkának készül a verekedő Zsófi (Blikk)
Kazincbarcika — Iskolát váltott, felvételire készül és szeretné végleg lezárni a múltat Zsófi (14), akit barátnőjével együtt azzal vádolnak: szerelemféltésből megverték és kirabolták egyik iskolatársukat.
márc. 3
4:12
Jelek, amik hormonzavarra utalnak (HáziPatika.com)
Egyes kellemetlen tünetek hátterében az is állhat, ha szervezetünkben valamilyen hormonális zavar jelentkezik. Érdemes lehet tehát e tekintetben is kivizsgáltatni magunkat, ha az alábbi panaszokat tapasztaljuk. ...
márc. 3
4:21
Kik lettek az idei Fonogram-díjasok? (ProfitLine)
Pajor Tamás és az Ámen, Rúzsa Magdi, a Jónás Vera Experiment, a Hősök, Palya Bea és a Lóci játszik is Fonogram-díjat kapott szerda este a Várkert Bazárban rendezett gálán. Életműdíjjal Fenyő Miklóst és Nemes László hangmérnököt ismerték el.
márc. 3
4:24
Telhetetlen az OTP, sorozatos csúcsdöntésre készül (Portfolio)
Megvan a sztori Szerhij Bubkáról? A rúdugrás királya harmincötször döntötte meg a világcsúcsot, legtöbbször csak egy-egy centiméterrel tette feljebb a lécet, hogy minél biztosabb legyen a siker,...
márc. 3
4:24
Kapunk egy kis tavaszt az esős napok előtt (Kiderül)
Igazi kora tavaszi, napsütéses idő várható ma. Jövőhét elején viszont esőre és szélre kell számítani.
márc. 3
4:25
Ma vizsgálja a magyar államadós-osztályzatot a Moody's (ProfitLine)
Pénteken vizsgálja Magyarország államadós-besorolását a Moody's Investors Service.
márc. 3
4:42
Hajdú Péter próbára tette új barátnőjét (NLCafé)
Hajdú Péter először jelent meg együtt nyilvános eseményen az új barátnőjével, Eszterrel. Az esemény bizonyos szempontból teszt is volt a lány számára. Forrás: Nők Lapja Café: Hajdú Péter próbára tette új barátnőjét
márc. 3
4:54
Oda Marine Le Pen mentelmi joga (ProfitLine)
Felfüggesztette Marine Le Pen francia elnökjelölt, európai parlamenti (EP-) képviselő mentelmi jogát csütörtökön a testület brüsszeli plenáris ülése.
márc. 3
5:00
Kiderült! Ezért utasították el Freddie-t egy castingon (Zene.hu)
Fehérvári Gábor Alfréd és csapata Horvátországban, egy gyönyörű félszigeten forgatták az énekes legújabb klipjét. Az énekes a Mokkában elárulta, hogy az apartmanjukban csak 13-14 fok volt, mert a horvátoknál nincs központi fűtés. Freddie mesélt a videóklipjéről is, amiben a szép képek mellett a dalszöveg is megjelenik, és kiderült az is, hogy régebben mivel foglalkozott az énekes. [Dátum:…
márc. 3
5:00
Megemelik Csiszár Jenő konzuli fizetését (NLCafé)
Nagy port kavart, hogy Csiszár Jenő milánói főkonzul lett. Most új hírek érkeztek: jelentősen emelkedik a fizetése, és még költségtérítést is kap. Forrás: Nők Lapja Café: Megemelik Csiszár Jenő konzuli fizetését
márc. 3
5:02
Ő lesz a Maradj talpon! új műsorvezetője (NLCafé)
Megvan, ki lesz Gundel Takács Gábor utódja a Maradj talpon című műsorban, ami szünet nélkül folytatódik. Az új műsorvezetőt március 13-án láthatjuk először. Forrás: Nők Lapja Café: Ő lesz a Maradj talpon! új műsorvezetője
márc. 3
5:09
Nem lehet emelt díjas egy ügyfélszolgálati telefonhívás (sg)
Egy eladó, vagy szolgáltató által működtetett vevőszolgálati telefonvonal hívásának költsége nem haladhatja meg egy helyi vezetékes telefonvonalra, vagy belföldi mobiltelefonra irányuló hívás költségét.

Keresés