2017. március 30. csütörtök

márc. 30
0:06
Emberi pajzsnak használja a szír civileket az ISIS (888)
A dzsihadista terrorszervezet mocskos taktikákból sosem fogy ki, ezúttal a Rakkában rekedt civileket zsarolja: ha fizetnek 1000 dollárt, életben maradhatnak, ha nem, élő pajzsként használnák őket az amerikaiak ellen.
márc. 30
0:12
Szaltózott, majd büntetett a norvég csodagyerek (Hírstart)
A mindössze 18 éves Espen Smeplass egy hátraszaltó elvégzése után dobott hétméterest a norvég férfi kézilabda-bajnokság Notteroy-Herkules mérkőzésén. Jól nézze meg ezt a videót, mert ilyet még biztosan nem látott.
márc. 30
0:12
'Nem a tükör hibás, ha nem tetszik a kép' (Hírstart)
35. Magyar Sajtófotó Kiállítás. Március 28-tól május 28-ig látható a Robert Capa Kortárs Fotográfiai Központban az előző év legjobb magyar sajtófotóiból készített válogatás.
márc. 30
0:15
Csütörtöki sportműsor: Federer az elődöntőért játszik (NSO)
Csütörtök délután Roger Federer már az elődöntőbe jutásért játszik a miami tenisztornán, ellenfele Tomás Berdych lesz. Íme, a mai sportműsor.
márc. 30
0:15
7 tavaszi színtipp otthonra! (Ezoterikus.hu)
A tavasz nemcsak kertjeinket hódítja meg, hanem új lendületet hoz mindennapjainkba és ilyenformán lakásunk dekorációjába is!
márc. 30
0:15
Idén a magyar GDP 3 százalék körül nőhet (ProfitLine)
Idén a magyarországi GDP 3 százalék körül nőhet a CIB Bank elemzői szerint, elsősorban a belső kereslet és az uniós források felhasználásának emelkdése miatt - mondta Trippon Mariann, a pénzintézet vezető elemzője szerdán Budapesten, sajtótájékoztatón.
márc. 30
0:15
Napi horoszkóp 2017. 03. 30.: Mondd ki a véleményed csütörtökön! (NLCafé)
Ott van benned az a félelem, hogy mi lesz akkor, ha kimondod a véleményedet. Pedig valójában nagyon egyszerű: az lesz, hogy a világ hirtelen elkezdi figyelembe venni azt, és elkezd annak megfelelően működni. Míg ha kényelmes módon elhallgatod a véleményed, akkor csak magadban pufogsz, de semmilyen változás sem történik. Forrás: Nők Lapja Café: Napi horoszkóp 2017. 03. 30.: Mondd ki a véleményed…
márc. 30
0:19
Meg lehet előzni a csecsemőgyilkosságokat? (Ezoterikus.hu)
Az emberek többségének megmagya­rázhatatlan és érvekkel alátámaszt­hatatlan az a tény, hogy a 21. században is történnek csecsemőgyilkosságok.
márc. 30
0:19
Napi horoszkóp: négy elem szerelmi horoszkóp – 2017. 03. 30. (NLCafé)
Napi horoszkóp, ami segít elindítani a napod, legyen szó randiról, beszélgetésről vagy nagy bejelentésről. Szerelmi horoszkóp és útravaló, amit a négy elem ihletett. Forrás: Nők Lapja Café: Napi horoszkóp: négy elem szerelmi horoszkóp – 2017. 03. 30.
márc. 30
0:23
Mit rejt a Challenger neve? A robbanás oka a névbe volt ágyazva? (Ezoterikus.hu)
2014. január 28-án volt 28 éve, hogy a Challenger űrhajó és teljes csapata tragikus véget ért az USA legdrámaibbnak elkönyvelt balesetében...
márc. 30
0:27
Páncélba zárt szellem (est.hu)
A kilencvenes évek a cyberpunk aranykorának számított, és e korszaknak is kiemelkedő alkotása volt az 1995-ben készült japán anime, a Páncélba zárt szellem. Hollywood csak némi fáziskéséssel, 22 évvel később készítette el a remake-et, de megérte várni.
márc. 30
0:27
Mi a SORSszámod? Húzol lapot 19-re? Íme április havának kihívásai! (Ezoterikus.hu)
Nélkülözhetetlen információkhoz juthatsz sorsszámod segítségével! Nagyon fontos, hogy tudd, mi az, amit egyáltalán nem szabad csinálnod ebben a hónapban! A gondok könnyen elkerülhet?ek, ha követed iránymutatásainkat! A tudatosság a legtitkosabb fegyvered!
márc. 30
0:30
Csumetta (444)
Szerintem mindent kifacsartunk ebből a napból, úgyhogy köszönjük a figyelmet. Holnap hattól újra hírek.
márc. 30
0:30
Aján Tamás nagy bejelentést tett (Hírstart)
Benyújtotta jelentkezését a Nemzetközi Súlyemelő Szövetség elnöki posztjára a szervezetet 2000 óra irányító Aján Tamás.
márc. 30
0:31
Mi a szülinapszámod? Jóslataid áprilisra (Ezoterikus.hu)
Születésnapod segítségével könnyen kideríthet?, hogy egy hónapban melyek számodra azok a tevékenységek, módszerek és napok, amelyek kedvez?ek. Mikor születtél? Ismerd meg a lehet?ségeidet és feladataidat! Vidd magaddal iránymutatásunkat és használd nap mint nap!
márc. 30
0:33
Törökország befejezte hadműveletét Szíriában (gondola.hu)
Törökország befejezte az Eufráteszi Pajzs fedőnevű, a Szabad Szíriai Hadsereg (SZSZH) ellenzéki ernyőszervezettel együttműködve tavaly augusztusban indított hadműveletét Szíriában – jelentette be szerdán Binali Yildirim török miniszterelnök az NTV hírtelevízióban
márc. 30
0:36
Várható időjárás - Csütörtök, 2017.03.30. (Kiderül)
.
márc. 30
0:42
A Samsung bejelentette a Galaxy S8-at és S8+-t (pcforum.hu)
[Samsung] A Samsung Electronics bemutatta új Galaxy S8 és S8+ okostelefonjait, amelyek a lényegében keretmentes kialakításukkal áttörik az okostelefonok megszokott határait, miközben számos új szolgáltatást kínálnak. A számos új szolgáltatásnak és alkalmazásnak, illetve a magával ragadó vizuális é..
márc. 30
0:45
Napi előrejelzés 12 jegy számára (MaHu)
A csillagok varázslatos útmutatása segít a hétköznapok során. Mit tegyünk, ne tegyünk az adott napon, vagy éppen mire vigyázzunk munkánk, szerelmi életünk, vagy épp egészségünk területén. Napi előrejelzést olvashatnak a 12 jegy számára.
márc. 30
0:48
A QNAP és az ABBYY közösen mutatta be a digitalizálási megoldásukat a 2017-es CeBIT-en (IT-Extreme)
A QNAP NAS biztonságosan menedzseli és tárolja digitális adatainkat
márc. 30
0:48
Új lehetőség a hazai startup finanszírozásban (ProfitLine)
Több mint 50 milliárd forintot szán a folyamatosan fejlődő magyar startup ökoszisztéma ösztönzésére az MFB Csoporthoz tartozó Hiventures Alapkezelő. A szervezet mostantól nem csupán MFB, hanem Európai Uniós Forrásokkal is segíti a vállalkozásalapítást és a hazai tehetségek támogatását, valamint a vállalkozói kultúra erősítését, így Magyarország versenyképességének növelését.
márc. 30
0:51
A CEU miatt nem vonják vissza a törvénymódosítást (gondola.hu)
A kormány nem látja indokoltnak a felsőoktatási törvénymódosító javaslat visszavonását, amely a külföldi felsőoktatási intézmények magyarországi működésének jövőbeni feltételeit tartalmazza – közölte az Emberi Erőforrások Minisztériuma, miután Palkovics László oktatási államtitkár és Michael Ignatieff, a Közép-európai Egyetem (CEU) elnök-rektora szerdán este tárgyalt
márc. 30
0:52
A Thermaltake bemutatta az új View 28 RGB Gull-Wing Window ATX közepes méretű toronyházát (IT-Extreme)
256-színű RGB Matrix dizájnnal
márc. 30
0:55
Komoly antifasiszta lelátók (gondola.hu)
márc. 30
0:56
2017. április 6-13. között Budapesten, három helyszínen fut majd a 24. Titanic Nemzetközi Filmfesztivál (IT-Extreme)
Elővételben már kaphatóak a jegyek
márc. 30
1:00
A SES-15 megérkezett Kourouba, hogy a Soyuz fedélzetén nemsokára pályára állhasson (IT-Extreme)
A SES-15 az első fellövésre váró hibrid SES műhold 16 darab 36 MHz-es Ku-sávos transzponderrel és 10 GHz-nyi nagy teljesítményű hasznos teherrel felszerelve
márc. 30
1:04
2017. március 27-28., Budapest Nemzetközi szakmai konferencia a közszféra igényeire alapozott innováció szerepéről az otthonápolásban (IT-Extreme)
A HoCare projekt elsősorban az elöregedő lakosság problémáira koncentrál
márc. 30
1:08
A környezetvédelmi kezdeményezések népszerűsége nő a munkavállalók körében, de a munkáltatók kevésbé lelkesek (IT-Extreme)
A hazai szervezetek a fejlett technológia kínálta, könnyen megszerezhető pénzügyi és CSR-előnyöktől esnek el
márc. 30
1:12
Megjelent az AIDA64 5.90 (IT-Extreme)
A frissítés támogatja AMD Ryzen “Summit Ridge” és az Intel “Apollo Lake” processzorait
márc. 30
1:16
A jövő informatikai szakemberei a középpontban (IT-Extreme)
Minisztériumi együttműködést és ifjú tehetségek díjazását jelentették be a HOUG konferencián
márc. 30
1:20
Már az építőiparban is megjelentek a robotok (IT-Extreme)
Robotokat „alkalmaz” a Terrán
márc. 30
1:24
Bemutatkozott a Vodafone-nál előrendelhető Samsung Galaxy S8 és S8+ (IT-Extreme)
Az április 28-tól megvásárolható készülékek a Vodafone weboldalán mostantól előrendelhetőek, április közepétől pedig megtekinthetőek a kijelölt márkaüzletekben
márc. 30
1:28
Összesen több mint 21 milliárd forint árbevétel növekedést eredményező, kiemelkedő társadalmi hasznot hozó, világszínvonalú teljesítményeket ismertek el a… (IT-Extreme)
A díjátadó a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Alap főtámogatásával valósult meg
márc. 30
1:36
752 százalékkal nőtt a zsarolóprogram-családok száma (Hírstart)
Az egyik víruskereső cég megoldásai 2016-ban összesen 81 milliárd kiberfenyegetést blokkoltak, ami 56 százalékos növekedést jelent a megelőző évhez képest.
márc. 30
1:45
Cannes - A fiatal Claudia Cardinale látható az idei fesztivál hivatalos plakátján (MaHu)
A római háztetőkön táncra perdülő fiatal Claudia Cardinale látható a 70. cannes-i fesztivál hivatalos plakátján.
márc. 30
1:51
Megérkezett a Samsung Galaxy S8 és S8+ (IT-Extreme)
A lehetőségek végtelen tárháza
márc. 30
1:54
Tovább bővülhet a Spar Magyarországon (ProfitLine)
A Spar Magyarország árbevétele meghaladta az 516 milliárd forintot 2016-ban, ami 5,2 százalékos növekedés az előző évhez képest, az idén a vállalat az üzlethálózat további fejlesztését tervezi - mondta Heiszler Gabriella, a Spar Magyarország Kereskedelmi Kft. ügyvezető igazgatója szerdán Budapesten sajtótájékoztatón.
márc. 30
1:54
Átadták a Televíziós Újságírók Díját (Hírstart)
A médiapiaci szakújságírók március 29-én a már hagyománynak számító gálaest keretében díjazták a 2016-os év legjobb magyar televíziós produkcióit és személyiségeit.
márc. 30
1:55
Dr. Csömör Magdolna, az Invitel Csoport jogi főtanácsadója újabb három évre a Gyermekvédelmi Internet-kerekasztal tagja (IT-Extreme)
Dr. Csömör Magdolna több mint két évtizedes tapasztalattal rendelkezik a hírközlési piacon, a hazai távközlési piacnyitás kezdete óta képviseli a szolgáltatói oldalt
márc. 30
1:59
Minden ötödik magyar játékosnál problémát okozhatnak a videojátékok (IT-Extreme)
Tiltás helyett beszélgetéssel, társas programokkal és sportolással előzhetjük meg a bajt – tanácsolja a Chio Mozdulj Gamer Mozgalom szakértője
márc. 30
2:00
Canon EOS:minden képnek van egy története II. (Hírstart)
Idén márciusban harminc éve, hogy a cserélhető objektíves fényképezőgépeket, és a rengeteg kompatibilis kiegészítőt is magában foglaló EOS-rendszert piacra dobta a Canon. Erről a sikertörténetről szol sorozatunk. Minden képnek megvan a maga története. Ahogyan készült, amit mutat, vagy amire emlékeztet. Ha valaki elkészít egy képet, akkor azzal mind
márc. 30
2:03
Napi horoszkóp - március 30 (Ezoterikus.hu)
Vajon mit tartogatnak ma neked az égiek? Szerencsét? Kudarcot? Jó kedv, vagy ború uralja a hangulatod?
márc. 30
2:27
Putyin megnövelte az orosz haderő létszámát (ProfitLine)
Mintegy 12 ezer fővel, 1 897 694-re növelte az orosz fegyveres erők hivatásos állományának létszámát Vlagyimir Putyin orosz elnök.
márc. 30
2:39
1956-os online adatbázist mutatott be az OSZK (MaHu)
A forradalom napjaiban készült több ezer fényképet, hosszabb-rövidebb filmsnittet és hangfelvételt felvonultató portál nagy mértékben hozzájárulhat az 1956-os események hiteles történetének rekonstruálásához és megismertetéséhez.
márc. 30
3:09
Tízezrek várnak szociális ellátásra (HáziPatika.com)
Közel harmincezer ember szerepel a szociális várólistán a hivatalos adatok szerint, de a tényleges igénylők száma ennél sokkal magasabb. ...
márc. 30
3:15
A szabályokat is semmibe vette: Schumacher mindenre képes volt a győzelemért (Blikk)
Gland — Michael Schumacher (48) nem bírt veszíteni, ha a győzelemhez szükség volt a szabályok felrúgásához, kijátszásához, simán belement a trükközésbe. Kedves vérfarkas – barátja, a sportújságíró Ralf Bach (55) szerint találó, ahogy a rajongói becézték a hétszeres Forma–1-es világbajnokot.
márc. 30
3:19
„Újra kellett tanulnom járni” - szörnyű időszakáról mesélt a három térdműtéten áteső Batik Bence (Blikk)
Budapest — Szörnyű időszakon van túl Batik Bence (23).
márc. 30
3:33
Segíteni akart, most barátnője hitele miatt veszíti el otthonát Anikó (Blikk)
Budapest — Egy több mint tíz éve tartó barátságban az ember úgy érezné, nem érhetik már meglepetések – legalábbis nem a kellemetlen fajtából. J. Anikó (52) most az otthonát is elveszítheti olyasvalaki miatt, akit mindig is a barátjának hitt, akin segített, amikor csak tudott. Ágnes (42), a barátnő most a közösségi oldalán is letiltotta segítőjét.
márc. 30
3:33
A kormány a reklámadó 9%-ra emelésével egyértelműen hadat üzent a hazai média iparnak (ProfitLine)
A kormány az Európai Bizottság 2016. november 4-i határozatára és az Európai Bíróság március 24-i végzésére reagálva tegnap benyújtotta azt törvénytervezetet, amely szerint az eddigi 5,3% helyett idén január 1. és május 31. között 0% lesz a reklámadó mértéke, majd június elsejétől 9%-ra emelkedik az adóteher. A Magyar Reklámszövetség és társszövetségei fenntartják eddigi álláspontjukat, hogy a…
márc. 30
3:37
Ilyen súlyos büntetésre nem számított a lányát halálra késelő anya (Blikk)
Tatabánya — Szerda reggel még mosolyogva érkezett a bíróságra Á. Anikó, egyik ismerősének még puszit is dobott.

Keresés