2017. március 30. csütörtök

márc. 30
0:15
Csütörtöki sportműsor: Federer az elődöntőért játszik (She)
Csütörtök délután Roger Federer már az elődöntőbe jutásért játszik a miami tenisztornán, ellenfele Tomás Berdych lesz. Íme, a mai sportműsor.
márc. 30
7:09
Tenisz: Nadal az elődöntőben; V. Williams legyőzte Kerbert (She)
Rafael Nadal két szettben legyőzte az amerikai Jack Sockot a miami kemény pályás férfi tenisztornán, és bejutott az elődöntőbe. A nőknél Venus Williams a világelső és első helyen kiemelt Angelique Kerber búcsúztatásával lépett a legjobb négy közé.
márc. 30
7:27
Világfutball: utoléri-e valaha C. Ronaldo Puskás Ferencet? (She)
Ha a portugálok világklasszis labdarúgójának jut még 26 mérkőzés a nemzeti csapatban, és közben nem ront a jelenleg 0.5-ös meccsenkénti gólátlagán, akkor két-három éven belül igen, utoléri. Legalábbis a válogatottban szerzett gólok örökranglistáján, amelyen Puskás Ferenc – Európa legjobbja – egyelőre 13 góllal előrébb tart.
márc. 30
7:45
NBA: Westbrook olyat tett, mint még senki; a GSW legyőzte a Spurst (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) szerdai játéknapján a Golden State Warriors 22 pontos hátrányból 110–98-ra nyert a San Antonio Spurs vendégeként. A hazaiak az első negyedben 16 pontos előnyre tettek szert, de ez kevésnek bizonyult a legutóbbi szezonban döntős együttes ellen. Az Oklahoma City Thunder hosszabbítás után 114–106-ra győzött az Orlando Magic otthonában úgy, hogy…
márc. 30
8:03
NHL: a címvédő sorozatban negyedszer kapott ki (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) szerdai játéknapján a címvédő Pittsburgh Penguins hazai jégen 5—1-re kikapott a Chicago Blackhawkstól, ezzel sorozatban negyedik mérkőzését veszítette el.
márc. 30
8:21
Haladás: „Ennél még a kispad is sokkal jobb lenne” (She)
Közel négy hónapja műtötték meg a labdarúgó NB I-ben szereplő Haladás középpályását, Németh Máriót. A fiatal játékos a most zajló szezonban már biztosan nem játszhat, ám reméli, hogy a nyári felkészülést már társaival együtt kezdheti meg.
márc. 30
8:57
Hertha: A sok sérülés nem alibi – Dárdai Pál (She)
Dárdai Pál, a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Hertha magyar vezetőedzője nem szeretne kifogásokat, elmondása szerint a sok sérült ellenére is jól akarnak szerepelni a Hoffenheim elleni pénteki bajnokin.
márc. 30
9:15
Légiósok: Szalai Ádám ezért nem váltott klubot tavaly nyáron (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Hoffenheim csatára, Szalai Ádám a Sport Bildnek elárulta, hogy tavaly nyáron miért nem váltott klubot.
márc. 30
9:15
Darts: Papírforma forduló? - szakértői tippek, podcast (Agroinform)
Cardiffban folytatódik a PL, a PDC Hungarian Fan Club csapatával pedig ismét nagyító alá vettük az aktuális meccseket.
márc. 30
9:33
MTK: megműtötték a támadót, tavasszal már nem játszhat (She)
Vállműtéten esett át Gera Dániel, így az MTK labdarúgója a bajnokságban már nem léphet pályára, ugyanakkor bízik benne, hogy csapata nélküle is a középmezőnyben végez.
márc. 30
9:35
Légiósok: „Sallai kiváló játékos, nagy potenciál rejlik benne” (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Palermo sportigazgatója, Nicola Salerno a klub több fiatal játékosáról, többek között Sallai Rolandról is beszélt.
márc. 30
9:51
NB I: „Ha legyőzzük a Fradit…” – Marco Rossi számolgat (She)
A labdarúgó NB I 24. fordulójának rangadóján a tabella második helyén álló Budapest Honvéd a negyedik Ferencvárost fogadja. A kispestieket irányító Marco Rossi úgy véli, ha legyőzik a zöld-fehéreket, hatvan százalék esélyük nyílik arra, hogy a következő idényben az európai színtéren szerepelhessenek.
márc. 30
10:09
Vizes vb 2017: a Semmelweis Egyetem látja el a versenyzőket (She)
A Semmelweis Egyetem tulajdonában lévő Semmelweis Egészségügyi Kft. nyerte a Nemzetközi Úszószövetség (FINA) a nyári magyarországi vizes világbajnoksághoz kapcsolódó orvosi, egészségügyi szolgáltatások ellátására kiírt közbeszerzési eljárást – írta csütörtöki számában a Világgazdaság.
márc. 30
10:09
NB I: Ezért fordult át a Gyirmót-MTK! (Agroinform)
Nem lesz Kanta, Torghelle, Gera és Ramos sem az MTK-nál. Belekapaszkodik az utolsó szalmaszálba a Gyirmót?
márc. 30
10:11
Dunai Regatta: rekordnevezés az evezős évadnyitóra (She)
Idén is nagy csata és fantasztikus látvány várható az evezős évadnyitó dunai regattán, amelyen 12 országból 77 csapat 620 versenyzője méri össze erejét 4500 méteren. A legfiatalabb nevező 14, a legidősebb pedig 68 éves.
márc. 30
10:27
Vb 2018: az érintettek elégedettek – kell-e a videobíró? (She)
Történelmi lehet az egyszerű felkészülési mérkőzésnek induló Franciaország–Spanyolország találkozó (0–2), miután Felix Zwayer játékvezető a technika segítségével két ítéletét is megváltoztatta.
márc. 30
10:29
Pjongcsang 2018: a házigazdák éremzuhatagban reménykednek (She)
A házigazda dél-koreaiak célja, hogy húsz érmet, köztük legalább nyolc aranyat nyerjenek a jövő évi, pjongcsangi téli olimpián.
márc. 30
10:31
F1: filmsorozat készül a McLaren 2017-es szezonjáról (She)
Nem akármilyen projektbe vágott bele a McLaren a világ egyik vezető szórakoztatóipari tartalomszolgáltatójával karöltve: az Amazon Prime teljes hozzáférést kapott a csapattól, és a színfalak mögé is betekintést nyert, hogy dokumentumfilmet készítsen a wokingiak idei szezonjáról.
márc. 30
10:45
NHL: Kínában játszanak bemutató meccseket (She)
Gary Bettman, az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) vezetője csütörtökön hivatalosan is bejelentette, hogy szeptemberben két bemutató mérkőzést játszik egymással a Los Angeles Kings és a Vancouver Canucks Kínában.
márc. 30
11:03
Premier League: Bajban a Manchester United! (Agroinform)
A WBA elleni hazai mérkőzésen minimum öt játékos szolgálataitól kell eltekintsen Mourinho mester.
márc. 30
11:21
Tenisz: zajlik az építkezés az első budapesti 250-es ATP-tornára (She)
Zajlik az építkezés az április 22-én kezdődő budapesti salakpályás férfi tenisztorna helyszínén, az óbudai Nemzeti Edzésközpontban (NEK).
márc. 30
11:23
Indonézia: Essien után volt chelsea-s csapattársa is aláírt (She)
Az indonéziai Persib Bandung labdarúgócsapatában folytatja pályafutását Carlton Cole, aki korábban többek között a Chelsea-ben és a West Hamben is szerepelt.
márc. 30
11:25
Argentína: „Messi olyan, mint egy játékmackó” – Maradona reagált (She)
Az argentin labdarúgás legendája, Diego Maradona cáfolta azokat a híreket, melyek szerint a befolyását felhasználva arra kérte a FIFA-t, hogy négymeccses eltiltással sújtsa Lionel Messit, a válogatott vezéregyéniségét. A világbajnok labdarúgó játékmackóhoz hasonlította a Barcelona klasszisát.
márc. 30
11:39
Videó: Norvégiában meglőtték a világ legszebb hetesgólját (She)
Hihetetlen gólt szerzett Espen Smeplass a norvég férfi kézilabda-bajnokságban. A Notteroy–Herkules mérkőzésen döntött úgy a 18 éves fiatalember, hogy szaltózás közben dobja el a labdát. Elmondása szerint a rengeteg gyakorlás ellenére az edzéseken elvégzett kísérletek hetven százaléka nem talált kaput. Most mégis megpróbálta – és milyen jól tette!
márc. 30
11:41
Hátsó füves: Puskásék földre söpörve – dráma a kalocsai kaszárnyában (She)
Mondják, a gombfoci az egyetlen önálló sportágként ismert játék – a teqball mellett –, amelyet a magyarok találtak ki. A Hátsó füves stábja különleges kincsre lelt: Kehidakustányban egy eldugott garázsfalon csodálatos házi kiállítást talált, a műanyag játékosok birodalmában pedig a régi katonatörténetek is megelevenedtek.
márc. 30
11:43
Férfi kézi: felépült a Szeged beállósa, játszhat a BL-visszavágón (She)
Bánhidi Bence, a Mol-Pick Szeged férfi kézilabdacsapatának játékosa szerdától ismét együtt edz társaival.
márc. 30
11:45
Jégkorong: újabb légiósra számíthat a válogatott (She)
A svéd élvonalbeli jégkorongbajnokságban (SHL) a remek alapszakasz ellenére már a negyeddöntőben kiesett Galló Vilmos csapata, a negyedik helyen kiemelt Linköping. Mivel légiósunk számára ezzel le is zárult a klubszezon, ez nem lehet akadálya annak, hogy számításba vegyék a válogatott keretnél. Legjobbjaink idén Kijevben lépnek jégre, az áprilisi divízió 1/A világbajnokság egyik…
márc. 30
11:57
Vizes vb 2017: szurkolói pályázat indul fiatalok számára (She)
Az Összefogás XI. Sportegyesület a nyári vizes világbajnokságot szervező Bp2017 Nonprofit Kft.-vel együttműködve „Nem vagyunk mi kispályások II” címmel szurkolói pályázatot hirdet fiatalok számára.
márc. 30
11:59
PL: csak Mou Wenger előtt – az elmúlt 10 év top 10 költője (She)
A The Sun tízes összeállítást közölt az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) elmúlt tíz évének legtöbbet költő menedzsereiről. A listát José Mourinho vezeti, kevéssel megelőzve Arsene Wengert.
márc. 30
12:01
DVSC: szívműtétje óta először kilátogatott az edzésre a támadó – fotó (She)
A szívműtét után lábadozó Horváth Zsolt megtekintette csapata, az NB I-ben tizedik helyen álló DVSC szerdai edzését.
márc. 30
12:06
Hopp, már itt is a délután két óra (444.hu)
Akkor én már indulok is, viszlát!
márc. 30
12:15
Bayern: Neuert megműtötték, a Dortmund és a Real ellen játszhat? (She)
A német Bundesligában éllovas Bayern München közleményben jelezte, Manuel Neuert meg kellett műteni, de a világbajnok kapus minden bizonnyal felépül a közelgő rangadókra.
márc. 30
12:15
E-sport: Kegyetlenül izgalmas lesz az utolsó játékhét! (Agroinform)
Az osztályozós csapatok már eldőltek, ám a rájátszás sorrendje közel sem mindegy, így izgalmas utolsó hét vár ránk.
márc. 30
12:16
Gianluigi Buffon péntek este hivatalosan is Európa legnagyobb focistája lesz (444.hu)
Még soha senki nem jutott 168 válogatottságig. Az olasz kapusisten Albánia ellen lép 1000. alkalommal pályára.
márc. 30
12:19
"Sport nélkül lehet élni, de nem érdemes" - TV torna Norbival és Rékával (ATV)
Naponta háromszor jelentkezik az ATV csatornáján a TV torna Norbival és Rékával című műsor. A mai adásban igazi anya-lánya tornában lehet részünk, Rékával és Larával.
márc. 30
12:26
Megpróbálta eljátszani, hogy lefejelte a bíró, nem sikerült (444.hu)
Sosem látott futballidiotizmus Bulgáriából.
márc. 30
12:29
Nemet mondott a monte-carlói tornára Federer (ATV)
A szervezők csütörtöki bejelentése szerint a 18-szoros Grand Slam-bajnok Roger Federer nem indul az április 16. és 23. között sorra kerülő monte-carlói tenisztornán.
márc. 30
12:33
Birkózás: „Fogalmatlanok vagyunk, azzal sem vagyunk tisztában, hogy...” (She)
Bácsi Péter világ- és Európa-bajnok birkózó szerint teljes bizonytalanság tapasztalható mostanában a kötöttfogású versenyzők körében, mivel a szabályok folyamatosan változnak, s egyelőre még azt sem tudni, hogy a jövő héten milyen feltételek szerint kell küzdeni a szőnyegen.
márc. 30
12:35
Darts PL: Peter Wright 7–0-val megkapta a csütörtöki meccsét (She)
Családi okok miatt kihagyja a darts Premier League kilencedik, cardiffi állomását Kim Huybrechts, aki a múlt héten minden esélyét elveszítette a továbbjutásra.
márc. 30
12:36
Berki Krisztián arany-, Kovács Zsófia ezüstérmes a katari torna-világkupán (444.hu)
Kovácsnak ezen kívül van egy negyedik helye is.
márc. 30
12:37
Rali ob: görcsösség miatt változtatott a négyszeres bajnok (She)
Változtatott a hozzáállásán, mivel nem akar görcsölni az eredményesség miatt a négyszeres abszolút bajnok Kazár Miklós, aki változatlanul Ferencz Ramón navigátorral és egy Ford Fiesta R5-össel vág neki a rali ob idei szezonjának, amely a hétvégén kezdődik a Miskolc-ralival.
márc. 30
12:39
VB-selejtező: Pontot kell lopnunk a portugálok ellen (ATV)
Mind a portugál, mind a magyar labdarúgó-válogatott számára nagy jelentőségű lesz a két csapat szombati, lisszaboni világbajnoki selejtezőmérkőzése, amelynek Svájc lehet a nyertese.
márc. 30
12:46
Megvan a portugálok elleni várható kezdőcsapat (444.hu)
Bese Barnabás is benne van!
márc. 30
12:49
"Igazságtalan!" Benzema magyarázatot vár a kapitánytól (ATV)
A Real Madrid francia válogatott támadója, Karim Benzema magyarázatot vár Didier Deschamps szövetségi kapitánytól, miért hagyta ki őt a nemzeti csapat Luxemburg elleni keretéből.
márc. 30
12:51
Férfi kosár Eb: júniusban Magyarországra érkezik a trófea (She)
Júniusban három napra Magyarországra érkezik a szeptemberi férfi kosárlabda Európa-bajnokság trófeája.
márc. 30
12:53
AIPS: „Budapest remek házigazdája lett volna az olimpiának” (She)
Fantasztikusan kiemelkedő - ezekkel a jelzőkkel illette Jannisz Darasz, az AIPS európai tagozatának elnöke a budapesti sportújságírócsúcsot. A mintegy harminc országból érkező sportújságírók a háromnapos eseményen színvonalas, érdekes előadásokon vettek részt, többek között ellátogatottak a felcsúti Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémiához, megismerkedhettek a teqballal, a főváros szépségeivel és a…
márc. 30
12:56
Este van, este van, ki-ki Lisszabonban - Hajdú B. István megint verset írt a magyar válogatotthoz (444.hu)
Így várja a szombat esti portugál-magyar meccset.
márc. 30
12:59
Döntött az UEFA: Milliókra büntetik a Barcelonát a PSG elleni meccs miatt (ATV)
Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) 19 ezer euróra (5,9 millió forint) büntette az FC Barcelonát, mivel a csapat szurkolói a pályára berohanva ünnepelték a Paris Saint-Germain elleni, drámai Bajnokok Ligája-továbbjutást.
márc. 30
13:06
Hamilton újra első lett az Ausztrál Nagydíj időmérőjén (444.hu)
Zsinórban negyedszer.
márc. 30
13:09
Portugál játékos: "A magyarok nem lettek erősebbek az EB óta" (ATV)
A védő Bruno Alves és Fernando Santos szövetségi kapitány is nehéz mérkőzésre számít a portugál labdarúgó-válogatott részéről a magyarok elleni szombati világbajnoki selejtezőmérkőzésen.

Keresés