2017. március 28. kedd

márc. 28
0:27
U21: döbbenetes a különbség a spanyolok és az angolok között (She)
A spanyol U21-es labdarúgó-válogatott felkészülési mérkőzésen 2–1-re legyőzte Olaszország korosztályos csapatát Rómában. A spanyolok az első félidőben az Atlético Madrid középpályása, Saúl Níguez, valamint a VfL Wolfsburgot erősítő Borja Mayoral találataival kétgólos előnybe kerültek, majd a házigazdák a hajrához közeledve a Sassuolóban futballozó Lorenzo Pellegrini révén szépítettek.
márc. 28
1:03
Keddi sportműsor: holland–olasz, francia–spanyol (She)
A dél-amerikai, az ázsiai, az óceániai és a CONCACAF-zónában folytatódnak a 2018 labdarúgó-világbajnokság selejtezői, Európában viszont felkészülési meccsekre kerül sor: a hollandok az olaszokat, míg a franciák a spanyolokat fogadják. A Magyar Kupa negyeddöntőjének első felvonásán az élvonalbeli Mezőkövesd a másodosztályú Szolnokot látja vendégül. Íme, a keddi sportműsor!
márc. 28
7:45
Világfutball: momentán ez a labdarúgás legnagyobb csodája (She)
Az ázsiai világbajnoki selejtezők harmadik körének hetedik fordulójában, magyar idő szerint kedd 13 órakor Szíria Szöulban, Dél-Korea vendégeként lép pályára. Szíria több, fellengzős megfogalmazás szerint Üzbegisztán ellen története legfontosabb világbajnoki selejtezőjén van túl, méghozzá győzelemmel, így továbbra is élteti a reményt, hogy – korábban sohasem látott módon – kijut a vébére.…
márc. 28
7:45
Kosárlabda: Lemarad az egyik legjobb játékosunk az Eb-ről! (Agroinform)
Nem számít Lóránt Péterre a szeptemberi férfi kosárlabda Európa-bajnokságon Sztojan Ivkovics szövetségi kapitány.
márc. 28
7:47
NBA: Westbrookék őrült hajrával nyertek, a Cavs csúnyán kikapott (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) hétfői játéknapján az Oklahoma City az utolsó 3:30 percben 14–0-s rohamot produkálva 92–91-re győzött a Dallas Mavericks vendégeként. A győztes kosarat hét másodperccel a rendes játékidő vége előtt dobó Russell Westbrook megszerezte szezonbeli 37. tripla dupláját (37 pont, 10 assziszt, 13 lepattanó). Westbrook pályafutása során immár minden…
márc. 28
8:03
NHL: egy nappal élete első ráadásos gólja után jött a második (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) hétfői játéknapján a Detroit Red Wings 4–3-ra nyert a Carolina Hurricanes vendégeként. A detroitiak győztes gólját a hosszabbításban Andrea Athanasiou szerezte, aki egy nappal korábban a Minnesota Wild ellen pályafutása első ráadásos találatát jegyezte. A Carolinában Jeff Skinner sorozatban hatodik mérkőzésén szerzett gólt.
márc. 28
8:21
Belgium: visszatért négy hónapos eltiltásából az Újpest korábbi védője (She)
Ismét a Standarg Liege rendelkezésére állhat az Újpest korábbi védője, Darwin Andrade, aki négy hónapos eltiltása után egy felkészülési mérkőzésen már pályára lépett a belga csapatban.
márc. 28
8:57
F1: „Alonso nem fejezi be a szezont a McLarennél” (She)
Noha Mark Webber már három és fél éve visszavonult a Formula-1-ből, nem távolodott el a sportágtól, és időről időre elmondja véleményét a száguldó cirkuszban történő események kapcsán. A hétvégi Ausztrál Nagydíj után egy belga lapnak elárulta, ő hogyan látja a kétszeres világbajnok, Fernando Alonso jövőjét a sportágban.
márc. 28
8:57
Sportfogadás: Vb-selejtezőkkel és barátságos meccsel kaszálnánk (Agroinform)
Lássuk, hogy hétközben mely tippeket érzik a legerősebbnek tippmestereink, szerkesztőink!
márc. 28
8:59
Hollandia: egy jelöltről lemondhatnak a válogatott kispadjára (She)
Danny Blind menesztését követően továbbra is kérdés, hogy ki lesz a holland a labdarúgó-válogatott új szövetségi kapitánya. Jelöltek akadnak bőven, egy nevet azonban már most ki lehet húzni a listáról.
márc. 28
9:01
Szavazás: mihez kezdene Bernd Storck helyében? (She)
A magyar labdarúgó-válogatott portugáliai vereségét követően csupán matematikai esélyünk maradt a 2018-as világbajnokságon való részvételre. Ön mihez kezdene a szövetségi kapitány, Bernd Storck helyében?
márc. 28
9:03
U19: Megmutattuk Európának, hogy a magyar futballal számolni kell – Boris (She)
A magyar U19-es labdarúgó válogatott ugyan 2–1-re legyőzte Skóciát az Európa-bajnokság selejtezőjének elitkörében, de miután a csehek is nyertek az osztrákok ellen, a mieink nem lehetnek ott a kontinenstornán. A mérkőzésen gólt szerző Bíró Bence a zlíni helyszínen tartózkodó NSO Tv stábjának elárulta, tudta-e a meccs alatt a másik eredményt, míg Michael Boris szövetség edző arról beszélt: a magyar…
márc. 28
9:05
NB III: Kabát Péter karját be kellett gipszelni – fotó (She)
Megsérült Kabát Péter, az NB III Nyugati csoportjában második helyen álló ETO FC Győr labdarúgója.
márc. 28
9:07
Műkorcsolya-vb: Tóth Ivett olimpiai kvótát szerezhet (She)
Szerdától szombatig rendezik meg Helsinkiben a műkorcsolya- és jégtánc-világbajnokságot, melyen Tóth Ivett kvótát szerezhet a jövő februári, pjongcsangi téli olimpiára.
márc. 28
9:15
Férfi kosár: büntető helyett zsákolás – világhírű lett a videó (She)
Emlékszik még arra a jelenetre, melyben a férfi kosárlabda NB I-ben szereplő Jászberény kosarasa, Andrija Bojics büntetődobás helyett (szabálytalanul) inkább a zsákolást választotta? Nos, a videót már nemcsak magyar oldalakon, hanem kis túlzással a világ összes sporttal foglalkozó weboldalán megtalálja.
márc. 28
9:17
Cselgáncs: fuldokló embert húzott ki a Dunából a bajai dzsúdós (She)
Minden bizonnyal életet mentett a Mogyi-Bajai JC csb-bronzérmes cselgáncsozója, Csikós László, aki a 9 Celsius fokos Dunából húzott ki egy fuldokló embert.
márc. 28
9:33
Videoton: jövő héten edzésbe állhat a válogatott védő (She)
Fiola Attila, a labdarúgó NB I-ben éllovas Videoton válogatott játékosa térdsérülés miatt minden bizonnyal a héten még nem végezhet teljes értékű edzésmunkát.
márc. 28
9:35
Vb 2018: a FIFA állja a brutális lábtörést szenvedő védő fizetését (She)
A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) állja a kettős lábtörést szenvedő Seamus Coleman fizetését, amíg a játékos fel nem épül.
márc. 28
9:37
Kép: most komolyan? Így nézhet ki a Chelsea új meze (She)
Mint ismert, a következő szezontól a Chelsea labdarúgócsapatának mezét is a Nike gyártja majd. Korábban bemutattunk egy lehetséges verziót, most azonban egy másik terv is kiszivárgott – szerintünk a szurkolókat hosszasan kellene győzködni, hogy megvásárolják ezt a dresszt!
márc. 28
10:09
NB III: helyben hagyták a Tatabánya kizárását (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség fellebbviteli bizottsága elutasította a Tatabánya FC fellebbezését, s kizárta az együttest az NB III-ból.
márc. 28
10:09
Magyar Kupa: Könnyed siker vár a Fradira? (Agroinform)
A héten rendezik a Magyar Kupa negyeddöntőinek első felvonásait. Lássuk, hogyan látják az esélyeket a magyar bukmékerek!
márc. 28
10:11
Vb 2018: a Real klasszisa bemutatott az újságíróknak (She)
A helyi sajtó és a közösségi oldalak főszereplőjévé vált Kolumbiában James Rodríguez, a labdarúgó-válogatott csapatkapitánya azzal, hogy középső ujját mutatta a csapat egyik edzésére összegyűlt újságíróknak.
márc. 28
10:45
Vízilabda: az FTC kapusa, Vogel Soma (19) a válogatottság kapujában (She)
Az FTC 19 éves kapusa, Vogel Soma tett már kirándulást a karatéba, de a családi hagyományok mágnesként húzták vissza a medencébe. Ahol ráadásul egy ideig a BEK-győztes papa volt az edzője. S hogy megérte, arra a Märcz Tamás felnőttkapitánytól kapott hétfői meghívó a bizonyság.
márc. 28
10:47
Birkózás: 29 évesen vonult vissza olimpiai bronzérmesünk (She)
Huszonkilenc évesen befejezi pályafutását a sportág egyik leginkább szeretetre méltó figurája, Módos Péter. London 55 kilós kötöttfogású olimpiai bronzérmes birkózóját kizsigerelték a sérülések, de rengeteget kapott a birkózástól, amit megpróbál visszaadni – immár edzőként.
márc. 28
11:03
Tokió 2020: Berki mindent az olimpiának rendel alá (She)
Mindent a 2020-as tokiói olimpiának rendel alá Berki Krisztián, aki a hétvégén aranyérmet nyert a tornászok dohai világkupaversenyén.
márc. 28
11:03
Nemzetközi foci: Valami bűzlik Hollandiában (Agroinform)
Romokban a holland futballkultúra, sok sebből vérzik a 2014-es világbajnoki bronzérmes válogatott. Mik lehetnek az okok?
márc. 28
11:05
Vb 2018: Messi négymeccses eltiltást kaphat – sajtóhír (She)
A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) hétfőn vizsgálatot indított Lionel Messi, az argentin válogatott sztárja ellen, mert a Chile elleni világbajnoki selejtezőn megsértette az egyik játékvezetőt.
márc. 28
11:21
U17: Szinte agyonnyomtak a többiek, de kit érdekelt – Szoboszlai (She)
Tizenegy év után jutott ismét Eb-döntőbe az U17-es válogatott, s a Salzburgban futballozó Szoboszlai Dominik nemcsak létfontosságú gólokat szerzett a tornán – dupla az oroszok ellen (2–1), majd győztes találat a norvégoknak (1–0) –, hanem játékával is kimagaslott a mezőnyből.
márc. 28
11:39
U17: kijelölték az októberi vb-döntő helyszínét (She)
Az északkelet-indiai Nyugat-Bengál székhelyén, Kalkuttában rendezik a döntőt az októberi, indiai U17-es labdarúgó-világbajnokságon.
márc. 28
11:57
Kína: Carlos Tévezék stadionja kigyulladt – videó (She)
Egyelőre ismeretlen okokból lángra kapott a kínai élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Sanghaj Senhua stadionja.
márc. 28
11:57
Sportfogadás: Mikor lőjön Ronaldo egy gólt, ha nem most? (Agroinform)
A mérkőzés helyszíne szolgáltat egy jó tippet a portugál-svéd találkozóra.
márc. 28
11:59
Teqball: magyar elnöke lett az újonnan megalakult nemzetközi szövetségnek (She)
Megalakult a Nemzetközi Teqball-szövetség (FITEQ), amely a magyar találmányra épülő sportág érdekeit hivatott szolgálni – jelentették be kedden a budapesti sajtótájékoztatón.
márc. 28
12:15
Chape: bepótolják a Nacional elleni Szuperkupa-finálét (She)
Az Atlético Nacionalt fogadja jövő kedden a dél-amerikai Szuperkupa-párharc első mérkőzésén a brazil Chapecoense labdarúgócsapata, amely novemberben egy tragikus repülőgép-szerencsétlenség miatt nem tudott kiállni kolumbiai riválisa ellen.
márc. 28
12:33
Labdarúgás: a norvég élvonal az utolsó, az NB I a top 10-ben (She)
A svájci székhelyű Sporttudományok Nemzetközi Központja (CIES) legújabb kutatásában a 31 kiemelt európai labdarúgó-bajnokság lapszórásait figyelte meg.
márc. 28
12:33
Balhéztak a szurkolók Párizsban, félbeszakadt a mérkőzés - videó (Agroinform)
márc. 28
12:35
Válogatott: „Nem gondolnám, hogy Dzsudzsáknak mindig játszania kell” (She)
A Digi Sport Reggeli Start keddi adásában a korábbi 29-szeres válogatott labdarúgó, Esterházy Márton a felnőtt nemzeti csapat portugáliai mérkőzéséről és a további lehetőségeiről beszélt.
márc. 28
12:37
NB II: a ZTE stábjában folytatja a korábbi játékos (She)
A labdarúgó NB II-ben nyolcadik helyen álló ZTE bejelentette, Gaál Miklós a szakmai stábban kapott szerepet.
márc. 28
12:51
Honvéd: Filkor Attila Kispesten tartja edzésben magát (She)
A Nemzeti Sport Online értesülései szerint a hatszoros válogatott Filkor Attila a napokban a Bp. Honvéd labdarúgócsapatánál kért és kapott edzéslehetőséget.
márc. 28
12:51
Miami Open: Federer és Nadal simázhat, Wawrinkától elköszönünk? (Agroinform)
Kedden a nyolcaddöntős küzdelmekkel folytatódik a Miami Open férfi versenye.
márc. 28
12:53
Videó: nincs himnusz? Sebaj, a játékosok megoldják! (She)
Az U21-es Eb-selejtezősorozat 6. csoportjának első mérkőzésén Belgium 2–1-re legyőzte odahaza Máltát, így élre állt a „magyaros” hatosban.
márc. 28
13:09
Kép: elkelt a világ legértékesebb futballmatricás albuma (She)
Tizenkétezer eurós (3.7 millió forint) rekordáron kelt el egy Pelé aláírásaival ellátott futballmatricás album.
márc. 28
13:27
Labdarúgás: feloldották a Partizan Beograd kizárását (She)
A nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) feloldotta az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) januári határozatát, amellyel a következő három idényre kizárta a Bajnokok Ligájából és az Európa-ligából a Partizan Beogradot.
márc. 28
13:45
Sakk: az elnök nem tud róla, hogy lemondott volna (She)
Kirszan Iljumzsinov cáfolta, hogy lemondott volna a Nemzetközi Sakkszövetség (FIDE) elnöki tisztségéről.
márc. 28
13:45
Sportfogadás: Nem bíztak a magyarok Dzsudzsákékban (Agroinform)
Több, mint 800 ezer szelvényen szerepelt a Portugália-Magyarország vb-selejtező.
márc. 28
13:47
U23-as Eb: két magyar szabadfogású birkózhat bronzért (She)
A szerencse a magyar birkózók mellé szegődött a szombathelyi U23-as Európa-bajnokság első szabadfogású napján. A jó sorsolásnak köszönhetően. Román Tamás (57 kg) és Juhász Balázs (97 kg) egyetlen, vesztes meccs után is szőnyegre léphet a bronzért az esti programban.
márc. 28
13:49
Real: a francia csodagyereket óva intik a királyi gárdától (She)
Az Arsenal és a Villarreal korábbi sztárja, Robert Pires azt tanácsolja a Monaco csodagyerekének, Kylian Mbappénak, hogy ne szerződjön a Real Madridhoz – legalábbis egyelőre.
márc. 28
14:03
Vb 2018: Új-Zéland nyert, és ott van a zónadöntőben (She)
Az új-zélandi labdarúgó-válogatott hazai pályán 2–0-ra legyőzte a Fidzsi-szigetek nemzeti csapatát, így már biztosan megnyeri az óceániai zóna 3. selejtezőkörének A-csoportját, és a másik – Tahiti, Pápua-Új-Guinea, Salamon-szigetek – hármas győztesével játszhat oda-visszavágós párharcot az interkontinentális pótselejtezőért.
márc. 28
14:21
SEHA-liga: egy veszprémi került be az edzők álomcsapatába (She)
A férfi kézilabda SEHA-ligában szereplő tíz csapat vezetőedzőjének szavazata alapján Momir Ilics képviseli a Telekom Veszprémet az alapszakasz álomcsapatában.
márc. 28
14:23
Kép: visszamegy az időben a Bayern? Ilyen lehet az új mez (She)
Ahogy közeledik az új szezon, egyre több futballcsapat jövő évi meze szivárog ki az internetes oldalakon. Nemrég a Chelsea egyik lehetséges szerelését mutattuk be, ezúttal a Bayern Münchenét tekinthetik meg. Hivatalos bejelentés természetesen még a bajorok esetében sem történt, azonban ez, a kissé a 2010–2011-es szezonban használatos mezre hajazó verzió szerintünk nem sikerült rosszul!
márc. 28
14:25
Everest Expedíció 2017: „Bennünk van az izgalom, hogy kezdődik a kaland” (She)
Klein Dávid és Suhajda Szilárd nem akármilyen csúcsot célzott meg. Együtt vágnak neki a 8848 méter magas Mount Everestnek, s ha a két és fél hónapos expedíció sikerrel jár, ők lesznek az első magyar hegymászók, akik ezt a teljesítményt mesterséges oxigén használata nélkül érik el.

Keresés