2017. március 10. péntek

márc. 10
0:27
Légiósok: Dzsudzsák négy gólpasszt is kiosztott – videó (She)
Dzsudzsák Balázs négy gólpasszal járult hozzá csapata csütörtöki győzelméhez az Arab Emírségek labdarúgó-bajnokságban. Az al-Vahda 6–2-re nyert az utolsó helyen álló Bani Jasz ellen.
márc. 10
0:31
Pénteki sportműsor: Juve–Milan, Leverkusen–Bremen (She)
Péntek este Juventus–Milan rangadóval kezdődik meg az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 28. fordulója. A hazai sportesemények közül kiemelkedik a Szekszárd női asztalitenisz-csapatának Bajnokok Ligája-elődöntője. Íme, a mai sportműsor.
márc. 10
7:57
NBA: kikapott a Cavs; Westbrook tripla duplája sokat ért (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) csütörtöki játéknapján a Detroit Pistons az utolsó negyedben tizenkét ponttal múlta felül a Cleveland Cavalierst, ezzel pedig Jamesék nem tudtak mit kezdeni – győzött a Pistons. Az ezúttal is tripla dupláig jutó Russell Westbrook csapata, az Oklahoma City Thunder az arcára ütést kapó Kawhi Leonardot a harmadik negyedtől nélkülöző San Antonio…
márc. 10
8:15
NBA: Westbrook tripla duplája sokat ért; kikapott a Cavs (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) csütörtöki játéknapján a Detroit Pistons az utolsó negyedben tizenkét ponttal múlta felül a Cleveland Cavalierst, ezzel pedig Jamesék nem tudtak mit kezdeni – győzött a Pistons. Az ezúttal is tripla dupláig jutó Russell Westbrook csapata, az Oklahoma City Thunder az arcára ütést kapó Kawhi Leonardot a harmadik negyedtől nélkülöző San Antonio…
márc. 10
8:17
BL: Mindkét Barca-büntetőt meg lehetett adni – Bede (She)
Hogy hány tizenegyest kellett vagy nem kellett volna megadnia Deniz Aytekinnek, a Barcelona–PSG BL-nyolcaddöntő (6–1) német játékvezetőjének, arról megoszlanak a vélemények. Egy biztos: van min vitatkozni. A leginkább vitatott szituációkról megkérdeztük Bede Ferenc korábbi FIFA-játékvezetőt.
márc. 10
8:51
Tenisz: megvan Babos Tímea ellenfele Indian Wellsben (She)
Az amerikai Varvara Lepchenko három szettben legyőzte a kazah Jaroszlava Svedovát az Indian Wells-i kemény pályás tenisztorna női versenyében, így ő találkozik a második fordulóban Babos Tímeával.
márc. 10
8:53
NHL: Iginla gólja döntött Los Angelesben; kikapott a Wild (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) csütörtöki játéknapján a Los Angeles Kings Jarome Iginla hosszabbításban szerzett góljával 3–2-re legyőzte a Nashville Predators csapatát. A Minnesota Wild háromgólos vereséget szenvedett a Tampa Bay Lightning otthonában, a Chicago Blackhawks kikapott otthon az Anaheimtől, az élcsapatok meccsén pedig a San Jose Sharks diadalmaskodott.
márc. 10
8:55
F1: a barcelonai teszt utolsó napja élőben az NSO-n! (She)
Utolsó napjához érkezett az F1-es csapatok múlt hétfőn kezdődő idény előtti tesztelése, ma van az utolsó lehetőség arra, hogy a csapatok versenyszimulációkat teljesítsenek vagy akár 1:19 perc alá szorítsák a 2017-es csúcsidőt. Sebastian Vettel csütörtökön majdnem mindkettőt megtette, de a Ferrari nem akarta felfedni a kártyáit, ezért az 1:18-as idő elmaradt. Kövesse velünk az utolsó kétszer négy…
márc. 10
9:09
Videó: hihetetlen koncentráció – a tévés rendező a Barca 6. gólja után (She)
A Barcelona minden eldöntő, hatodik góljára így reagált a tévés rendező, akinek nagyon koncentrálnia kell az ilyen pillanatokban. A külvilágot teljesen ki kell zárnia, és csak arra a jó néhány képernyőre kell koncentrálnia. Ő minden, kamera által rögzített képet lát, és ő dönti el, hogy a tévénéző mit lásson éppen.
márc. 10
9:45
Kosár: a 27 éves játékosnak NB II-es bajnokin állt meg a szíve (She)
A férfi kosárlabda NB II-ben játszó Vajda Péter szíve mérkőzés közben állt le – az életveszélybe kerülő sportolót a találkozó játékvezetője, Lövei László látta el a mentők érkezéséig.
márc. 10
10:39
Olimpia: Los Angelest kizárólag a 2024-es rendezés érdekli (She)
Los Angeles pályázata kizárólag a 2024-es nyári játékok megrendezésére irányul – hangsúlyozták helyi illetékesek azzal összefüggésben, hogy a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) fontolgatja: az őszi szavazáson vesztes jelentkező 2028-ban lehetne házigazda.
márc. 10
10:51
Sportfogadás: Juve-Milan? Csak egy módon végződhet!? (Agroinform)
Péntek esti nagy meccset rendeznek az olasz bajnokságban, a listavezető Juventus a Milant fogadja.
márc. 10
11:15
Bologna: négy játékos bulizni ment, büntetésre számíthatnak (She)
A La Gazzetta dello Sport értesülései szerint a Serie A-ben szereplő Bologna labdarúgócsapatának négy játékosa, Adam Masina, Mariosz Oikonomu, Erick Pulgar és Federico Viviani a napokban még hajnali 1.30 órakor is egy éjszakai klubban tartózkodott, amiért klubjuk megbüntetheti őket.
márc. 10
11:33
Kép: kisebb földrengést okozott Barcelonában a 6. gól (She)
A szeizmográf sosem hazudik, jól látható, hogy Barcelona megérezte labdarúgócsapata szerdai, PSG elleni teljesítményét a Bajnokok Ligájában. Fokozatosan lehetett kisebb rengéseket mérni az első, a második és a harmadik katalán gól után, azonban mintha ezután már senki sem hitt volna a továbbjutásban. Aztán jött az a bizonyos hatodik találat...
márc. 10
11:35
Vb 2022: „Számunkra a focivébé az ország fejlesztésének a katalizátora” (She)
Az origo.hu helyszíni bejáráson vett részt a 2022-es labdarúgó-világbajnokságnak otthont adó Katarban. A szervezőbizottság sajtósa elmondta, számukra az esemény az ország fejlesztésének a katalizátora, és többször is hangsúlyozta a fenntarthatóság kérdését.
márc. 10
11:37
Kézi: az izlandi szélső két évre ír alá Szegeden (She)
Nyártól a Mol-Pick Szeged férfi kézilabdacsapatát erősíti az izlandi válogatott balszélső Stefán Rafn Sigurmannsson, akinek érkezését már korábban valószínűsítettük.
márc. 10
11:51
FIFA: az orosz miniszterelnök-helyettes nem maradhat a tanácsban (She)
A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) illetékes bizottsága úgy döntött, hogy Vitalij Mutko orosz miniszterelnök-helyettes nem választható újra a szövetség tanácsába.
márc. 10
12:09
Női jégkorong: öt gólig jutott a KMH a fővárosi derbin (She)
A női jégkorong ob I-ben a KMH Budapest a Kisstadionban 5–1-re legyőzte a MAC Budapestet, így továbbra is hibátlan mutatóval áll.
márc. 10
12:21
Bajnokok Ligája: Az UEFA elmeszeli a Barca-PSG bíróját (Agroinform)
Aytekin a hibás ítéleteivel főszereplő volt a meccsen, de ebben a szezonban már nem vezet a sorozatban.
márc. 10
12:27
BL: „Ez nonszensz. A Suárez-féle színház újabb darabját láttuk” (She)
Lars Lagerbäck, a norvég labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya rendkívül éles kritikával illette Luis Suárezt, a Barcelona csatárát, aki a svéd szakember megítélése szerint remek színészi alakítást mutatott be a Paris Saint-Germain elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő visszavágóján.
márc. 10
12:57
Indian Wells: Fura párosok, vajon ebből mi sül ki? (Agroinform)
Indian Wellsben hagyományosan a sztárok nem csak egyesben, hanem párosban is pályára lépnek.
márc. 10
13:03
BL: jó ideig nem vezet meccset a Barca–PSG bírója? (She)
Deniz Aytekin játékvezető belátható időn belül szinte biztosan nem vezet mérkőzést a Bajnokok Ligájában az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) játékvezetői testületének döntése értelmében – adta hírül a Marca.
márc. 10
13:33
Magyar foci: Brazil védővel erősít a magyar válogatott (Agroinform)
A brazil származású Paulo Vinícius és a bosnyák származású Asmir Suljic magyar állampolgárnak is mondhatja magát.
márc. 10
13:39
Tenisz: két nyert szettig tarthatnak a Dk-mérkőzések (She)
A Nemzetközi Teniszszövetség (ITF) igazgatótanácsa kezdeményezi, hogy a jövőben csak két nyert szettig tartsanak a Davis-kupa-mérkőzések.
márc. 10
13:41
Kína: Guzmics nem került be a keretbe Hulkék ellen (She)
A térdsérüléssel bajlódó Guzmics Richárd nem került be a Jenpien Funde meccskeretébe a Sanghaj SIPG elleni idegenbeli mérkőzésen a kínai labdarúgó-bajnokságban.
márc. 10
13:57
NB II: az élvonalra ad be licenckérelmet a Soroksár (She)
A Nemzeti Sport Online információi szerint a közeljövőben NB I-es licenckérelmet ad be a labdarúgó NB II-ben szereplő Soroksár.
márc. 10
14:09
Sportfogadás: Ilyen nincs, ennyien találták telibe a Barca 6-1-es sikerét! (Agroinform)
1700 fogadó érezte meg a szerdai meccs pontos végeredményét. A BL kész aranybánya volt a héten.
márc. 10
14:15
Vízilabda: Varga Dániel visszavonul a válogatottól (She)
A Ferencváros 33 esztendős klasszisa, az olimpiai-, és világbajnok Varga Dániel többé nem szerepel a magyar válogatottban – adta hírül a waterpolo.hu.
márc. 10
14:33
Férfi kézi: kétszeres világbajnok franciát igazolt a Veszprém! (She)
A Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapata a hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerződtette az irányítóként és balszélsőként is bevethető Kentin Mahét. A kétszeres világbajnok és olimpiai ezüstérmes francia játékos 2018 nyarán csatlakozik a magyar klubhoz, amelyhez három évre írt alá.
márc. 10
14:35
Női kézi: Planéta Szimonetta Franciaországban folytatja – hivatalos (She)
Planéta Szimonetta a következő szezontól kezdve Franciaországban folytatja pályafutását. A 38-szoros magyar válogatott jobbátlövő a német Thüringer HC-t hagyja el a Chambray Touraine kedvéért.
márc. 10
15:03
Olasz foci: Az új Juventus-stadion elátkozott hely a Milan számára (Agroinform)
Ötből öt vereség a mérleg. Most sem Montella csapata az esélyes, pedig az idényben már kétszer elverte a Juvét.
márc. 10
15:09
Szavazás: ki legyen Guzmics helyettese Portugáliában? (She)
A magyar labdarúgó-válogatott egyik alapembere, Guzmics Richárd információink szerint megsérült – ezt támasztja alá, hogy a pénteki bajnokin nem volt benne a meccsre nevezett keretben –, így minden valószínűség szerint lemarad a Portugália–Magyarország vb-selejtezőről. Március 25-én várhatóan Lang Ádám lesz az egyik középhátvédünk, a kérdés adva van: ön kinek szavazna bizalmat a hátvédsor…
márc. 10
15:27
Rp. gyorskorcsolya-vb: jól kezdtek a magyar férfi indulók (She)
Mindhárom egyéniben érdekelt magyar férfi induló – Liu Shaolin Sándor, Liu Shaoang és Knoch Viktor – sikerrel vette az 500 és az 1500 méter selejtezőjét, míg a nőknél a leghosszabb távon Jászapáti Petra továbbjutott, viszont Keszler Andrea kiesett.
márc. 10
15:29
Vb 2018: német–spanyol, majd német–brazil csúcsmeccs jövőre (She)
A címvédő német labdarúgó-válogatott Spanyolországgal, valamint Brazíliával is megmérkőzik jövő tavasszal, így készül a jövő nyári, oroszországi világbajnokságra.
márc. 10
15:39
NB I: Ezzel a szelvénnyel keresnénk meg a hétvégi sör árát! (Agroinform)
Nyeretjük a Fradit és a Vidit, az MTK-Vasason pedig nagy adok-kapokra számítunk.
márc. 10
16:03
BL: ezért nem jutott volna tovább a PSG, ha nem áll ki a Barca ellen (She)
Az elmúlt napokban több helyen is felvetődött, hogy a PSG jobban tette volna, ha nem áll ki a Barcelona elleni BL-nyolcaddöntő visszavágójára, hiszen ez esetben a hazai 4–0-s siker után idegenben „csak” 3–0-ra kapott volna ki, és továbbjut a francia csapat. Nos, az UEFA szabályzata szerint ez nincs így.
márc. 10
16:05
Tenisz: visszatérését tervezi a korábbi wimbledoni döntős (She)
Visszatérését tervezi Vera Zvonarjova korábbi wimbledoni döntős teniszező.
márc. 10
16:15
Indian Wells: Brit rangadó magyar érdekeltséggel (Agroinform)
A magyar felmenőkkel rendelkező Johanna Konta megszenvedhet honfitársa, Heather Watson ellen.
márc. 10
16:21
Sílövő-vk: Fourcade tovább menetel (She)
A finnországi Kontiolahtiban a férfi sprintversennyel folytatódott a sílövők világkupa-sorozata. A győzelmet a francia Martin Fourcade szerezte meg.
márc. 10
16:23
Légfegyveres Eb: nem jutott érem a férfi futócéllövőknek (She)
Boros László az ötödik, míg a csapat negyedik helyen végzett a férfi futócéllövők 30+30-as számában a Mariborban zajló légfegyveres Európa-bajnokságon, melyen a női csapat három induló közül lett ismét bronzérmes, ezúttal 20+20-ban.
márc. 10
16:25
Női kézi: távozik a Loki montenegrói válogatott átlövője (She)
A női kézilabda NB I-ben szereplő DVSC-TVP a hivatalos honlapján bejelentette, hogy montenegrói válogatott átlövője, Jelena Deszpotovics a szlovén Krim Ljubljanához szerződik.
márc. 10
16:27
MLSZ: a szurkolók támogatják a szövetség céljait és eszközeit (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség tizenegy kérdésből álló kérdőívben kérte ki a honi futballt kedvelők véleményét. A szövetség hivatalos oldalán megjelent közlemény szerint a kérdőívet 29 387 ember töltötte ki, a szurkolók döntő többsége pedig megerősítette az MLSZ stratégiai céljait és eszközeit.
márc. 10
16:39
Kép: Budapesten már kapható a Böde-shot (She)
„Ettől pofára esel, mint a zsíros kenyér!" Ezzel a mottóval hirdeti egyik rétegelt felesét, a Böde-shotot a budapesti Akácfa utcában található, a VII. kerületről elnevezett szórakozóhely. A Ferencváros támadójának vezetéknevét viselő röviditalba kiviszörp, vodka, valamint rum kerül, a hármas keveréknek köszönhetően piros-fehér-zöld színű italt kapunk.
márc. 10
16:41
Budapesti férfi tenisztorna: korábbi Grand Slam-döntős jön (She)
A ciprusi Markosz Bagdatisz és a szerb Viktor Troicki is szerepel majd az április 22-én kezdődő budapesti salakpályás férfi tenisztornán.
márc. 10
16:43
Válogatott: Nikolics és Elek is kimaradt a portugálok elleni keretből (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség hivatalos honlapján tette közzé a magyar válogatott Portugália elleni vb-selejtezőre készülő keretét.
márc. 10
16:51
E-sport: Szokásos meglepetések vagy végre lenyugodtak a kedélyek? (Agroinform)
Ezen a héten is elkaphatunk néhány zsíros oddsot az NA LCS-n. Lássuk, Thanatos szerint mire érdemes tippelni!
márc. 10
17:15
BL: balhé a Camp Nouban a dráma után, eljárást indított az UEFA (She)
Fegyelmi eljárást indított az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) annak nyomán, hogy a Paris Saint–Germain barcelonai Bajnokok Ligája-mérkőzése után néhány hazai szurkoló a pályára rohanva ünnepelt a Camp Nou Stadionban.
márc. 10
17:17
Cselgáncs-vk: Pupp Réka ezüstérmet szerzett Bakiban (She)
Az 52 kilogrammos Pupp Réka ezüstérmet nyert pénteken a cselgáncs világkupa-sorozatba tartozó baki Grand Slam-viadalon.
márc. 10
17:33
Gyász: elhunyt John Surtees, az F1 és a motorsport legendája (She)
Elhunyt John Surtees, a motorsport és a Formula–1 történetének legendája – az egyetlen, aki két és négy keréken is világbajnokságot nyert. Surtees 83 éves volt.
márc. 10
17:45
La Liga: Baszk derbi és nehéz madridi meccs fűszerezi a hetet - fogadások a spanyol fordulóra (Agroinform)
A Barcelona és a Real Madrid meccse is egyértelműnek ígérkezik, de ez nem jelenti, hogy nincs mire fogadni a héten.

Keresés