2017. március 15. szerda

márc. 15
0:21
BL: „A League Two-t is megjártam, most 8 között vagyok, döbbenetes!” (She)
Első angol csapatként a Leicester City jutott be a Bajnokok Ligája 2016–2017-es kiírásának negyeddöntőjébe – a BL-újonc PL-címvédő a Sevilla elleni 2–0-s hazai sikerrel biztosította helyét a legjobb nyolc között. Biztosan a Leicester lesz a legkisebb csapat a negyeddöntőben – ráadásul a Citynek otthon a kiesés elleni harccal is foglalkoznia kell –, de a teljesen valószínűtlen angol bajnoki…
márc. 15
0:57
Szerdai sportműsor: utolsó felvonás a BL-nyolcaddöntőben (She)
A Monaco–Manchester City és az Atlético Madrid–Leverkusen mérkőzéssel szerdán véget ér a labdarúgó Bajnokok Ligája idei nyolcaddöntője. De nem csak e két meccsből áll a szerdai élő sportközvetítések kínálata; íme, a lista!
márc. 15
7:15
Tenisz: Federer nyert Indian Wellsben, Nadallal találkozik (She)
Roger Federer két játszmában búcsúztatta Steve Johnsont, így továbbjutott a legjobb 16 közé az Indian Wells-i kemény pályás tenisztornán.
márc. 15
7:51
NBA: Curry szülinapozott; James, Westbrook – tripla dupla (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) keddi játéknapján a címvédő Cleveland Cavaliers 128–96-ra legyőzte a Detroit Pistonst, LeBron James tripla duplát ért el (16 pont, 11 lepattanó, 12 assziszt). Az Oklahoma City Thunder 122–104-re nyert a Brooklyn Nets vendégeként. Russell Westbrook megszerezte szezonbeli 33. tripla dupláját (25 pont, 12 lepattanó, 19 assziszt), pályafutása…
márc. 15
8:09
NHL: Ovecskin és a Capitals pocsék szériája megszakadt (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) keddi játéknapján a Washington Capitals 4–2-re legyőzte a Minnesota Wildot – ezzel megszakadt négy mérkőzésből álló vereségi sorozata. Alekszandr Ovecskin szerezte a Washington második gólját, az orosz hokis ezt megelőzően tíz meccse volt eredményes, ami a leghosszabb gólcsend pályafutása során.
márc. 15
9:03
Kép: Chicharito fogadást bukott, így néz ki most a haja! (She)
Egy kicsit megkésve ugyan, de tartotta szavát a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Bayer Leverkusen csatára, Javier Hernández. A mexikói támadó arra fogadott csapattársával, hogy az Atlanta Falcons nyeri a Super Bowlt, ám mivel végül csodával határos módon kimászott a gödörből, és megnyerte a meccset a New England Patriots, Chicharitónak kopaszra kellett nyírnia a…
márc. 15
9:21
Leicester City: „De jó itt látni Kantét!” „Júdás!” (She)
A hétfő este az FA-kupa negyeddöntőjében a Manchester United ellen a Chelsea győztes gólját szerző N’Golo Kanté és a lelátóról figyelte a Leicester City Sevilla elleni fordítását a BL-nyolcaddöntő visszavágóján. A meccs után a brit BT Sport csatorna ráközelített az ünneplő franciára, mire a stúdióban ülő szakértő csúnyán betett a meghitt pillanatba.
márc. 15
9:21
Tv-műsor: BL-derbik, alpesi sí és Indian Wells ma a terítéken - tv műsor (Agroinform)
A téli sportok és a tenisz szerelmeseinek is egész napra kínálunk programot, este azonban a focié a főszerep.
márc. 15
9:39
Barca: nem akármilyen szerződést kínálnak Iniestának (She)
Spanyol lapértesülés szerint az FC Barcelona hamarosan meghosszabbítja Andrés Iniesta szerződését.
márc. 15
9:57
Portugál–magyar: sztárok népszerűsítik a meccset, telt ház a cél (She)
A Portugália–Magyarország labdarúgó világbajnoki-selejtező előtt három korábbi portugál válogatott játékos, Simao Sabrosa, Pauleta és Joao Vieira Pinto felhívást tett közzé, melyben arra ösztönzik a szurkolókat, hogy minél többen látogassanak ki a lisszaboni összecsapásra.
márc. 15
10:15
F1: az új tulaj az azeri futam miatt bírálja Ecclestone-t (She)
Az F1 új tulajdonosai szerint Bernie Ecclestone hibát követett el, amikor Azerbajdzsánba is F1-es futamot vitt. Szerintük nem minden a pénz.
márc. 15
10:17
Mémek: a hölgy miatt fejelt Nasri, a Real-elnök már telefonál (She)
Mint arról beszámoltunk, a Leicester City hazai pályán 2–0-ra legyőzte a Sevillát a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének keddi visszavágóján, és ezzel kiharcolta a legjobb nyolc közé kerülést. Az internet népe pedig nem hagyta szó nélkül az angol címvédő újabb csodamenetelését!
márc. 15
10:19
U20-as vb: Maradona és Aimar kisorsolta a csoportokat (She)
A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) szerdán elkészítette a májusban kezdődő U20-as világbajnokság csoportbeosztását.
márc. 15
10:33
DVSC: még nem döntöttek Pontes sorsáról – sajtóhír (She)
Későbbre halasztották a döntést Leonel Pontes vezetőedzőről Debrecenben – tudta meg a dehir.hu.
márc. 15
10:51
Nemzetközi foci: Dzsudzsák történelmet írt - videó (Agroinform)
A magyar válogatott csapatkapitánya megszerezte első gólját az ázsiai Bajnokok Ligájában.
márc. 15
11:09
Légiósok: a tizenegyesölő Gulácsi beszélt a titkáról (She)
Gulácsi Péterrel, a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő RB Leipzig kapusával készített hosszabb interjút klubja, melyben a magyar válogatott játékos többek között kitért a tizenegyesekre és a Király Gáborral való kapcsolatára is.
márc. 15
11:11
F1: ezért került le a Mercedesről a Schumachernek szóló üzenet (She)
Michael Schumacher rajongói felháborodva vették tudomásul, hogy az idei F1-es Mercedesen már nem látható a 2013 decemberében síbalesetben súlyos fejsérülést szenvedő legendának szóló „Keep Fighting Michael” felirat. A csapat elmagyarázta, mi történt.
márc. 15
11:13
Hertha: Dárdai Pál a városi riválisnak szorít (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Hertha BSC magyar vezetőedzője, Dárdai Pál a jelenleg másodosztályban szereplő Union Berlin elleni városi rangadóval nyitná az új idényt.
márc. 15
11:27
Indian Wells: Nadal visszavághat Federernek a melbourne-i fiaskóért (Agroinform)
Szerdán csúcsderbikkel folytatódik az Indian Wells-i viadal, mi pedig ismét nagyító alá vettük a játéknap kínálatát.
márc. 15
12:03
Válogatott: „Nem leszek öngyilkos, mert nem kaptam meghívót” (She)
Csapata házi gólkirálya, nagyszerű formába játszik a szezonban, mégsem kap meghívott a magyar labdarúgó-válogatottba Futács Márkó, a horvát Hajduk Split futballistája, aki nem kesereg, inkább klubcsapatára koncentrál.
márc. 15
12:05
F1: Pérezék beleköptek a levesbe – melyik a legszebb F1-autó? (She)
Már azt hihettük, az összes istálló bemutatta 2017-es autóját, amikor jött a Force India meglepő bejelentése, miszerint a csapat az eredetileg bemutatott ezüst helyett rózsaszín versenygéppel vág neki az idei szezon kihívásainak. Ez új helyzetet teremt a négykerekűek közötti szépségversenyben – ki tudja, legközelebb talán a Ferrari jelenti be, hogy zöldre vált. Ha ez megtörténne, azért…
márc. 15
12:21
BL: Az egyetlen csapat, amelyet elkerülnék – Buffon (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjébe továbbjutó Juventus kapusa, Gianluigi Buffon egyedül a Leicester Cityt kerülné el a pénteki sorsoláson.
márc. 15
12:39
Fiorentina: többen távozhatnak, köztük Paulo Sousa is (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Fiorentinánál – a La Gazzetta dello Sport információja szerint – nagy változások jöhetnek a nyáron, több játékos mellett valószínűleg a vezetőedző, Paulo Sousa is elhagyja az együttest.
márc. 15
12:39
Bajnokok Ligája: Megoldja a kötelező házi feladatot az Atlético Madrid? (Agroinform)
A németek új trénerrel, a spanyolok pedig önbizalomtól duzzadva léphetnek pályára a szerdai visszavágón.
márc. 15
12:41
Kép: Varsóban is megemlékeztek március 15-ről (She)
Nemes gesztust tett Nikolics Nemanja korábbi és Nagy Dominik jelenlegi csapata, a Legia Warszawa. A lengyel klub hivatalos Facebook-oldalán március 15. alkalmából egy Nagy Dominik-képpel köszöntötte a magyarokat.
márc. 15
13:15
EBEL: négy év után visszatér a Medvescak Zagreb – hivatalos (She)
A horvát Medvescak Zagreb bejelentette, hogy a következő szezonban ismét csapatot indít az osztrák központú jégkorong-bajnokságban, az EBEL-ben.
márc. 15
13:17
Úszás: Hosszú Katinka sorozatban negyedszer lett Európa legjobbja (She)
Hosszú Katinka sorozatban negyedszer lett a legjobb női úszó az Európai Úszószövetség (LEN) 2016-os esztendőre vonatkozó éves szavazásán.
márc. 15
13:33
Chelsea: egy Van Damme-film hatásai a „kékek" játékosára (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Chelsea védője, Kurt Happy Zouma elárulta, honnan ered a neve.
márc. 15
13:35
BL: Dybala ezzel a csapattal találkozna a döntőben (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Juventus támadója, Paulo Dybala elárulta, melyik csapattal találkozna legszívesebben, ha eljutnának a Bajnokok Ligája fináléjába.
márc. 15
13:51
Bajnokok Ligája: Miért ne nyerhetne kettővel Európa leggólerősebb csapata? (Agroinform)
A Monacónál mindenki a 2004-es, Real elleni bravúrt emlegeti. Guardiola érzi, hogy gólt kell lőniük, különben baj lesz.
márc. 15
14:09
BL: Casillas és Buffon így jellemezte egymást 3 szóban! (She)
Iker Casillas és Gianluigi Buffon talán utoljára találkozott a pályán, mikor a Juventus kiejtette kedd este a Portót a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében. A két kapus a meccs előtt így beszélt egymásról!
márc. 15
14:11
BL: A City a végső győzelemre is esélyes, ha... – Guardiola (She)
Szerdán este a Monaco–Manchester City és az Atlético Madrid–Leverkusen párharc visszavágója után teljessé válik labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjének mezőnye. Íme, néhány érdekesség és nyilatkozat az utolsó két nyolcaddöntő előtt!
márc. 15
14:27
Kép: így néz ki C. Ronaldo újonnan nyílt edzőterme (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó bajnokságban (La Liga) szereplő Real Madrid portugál csillaga, Cristiano Ronaldo a napokban nyitotta meg edzőtermét Madridban. Lássuk, hogyan is néz ki belülről a CR7 Crunch Fitness!
márc. 15
14:45
La Liga: kórházba szállították a Bilbao kapusát az edzésről (She)
Az Athletic Bilbao szerda délelőtti edzésén fejsérülést szenvedett, ezért kórházba szállították Alejandro Remirót, a baszk klub 21 éves kapusát.
márc. 15
14:47
Dortmund: eldőlt, Götze már nem játszik ebben a szezonban (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Borussia Dortmund középpályása, Mario Götze ebben a szezonban már nem léphet pályára – jelentette be a klub.
márc. 15
15:03
Női kézi BL: megvannak a negyeddöntő időpontjai (She)
Megvannak a női kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének pontos időpontjai. Bukarestben minden jegy elkelt a Ferencváros elleni mérkőzésre.
márc. 15
15:03
Angol foci: Állati lesz az utolsó néhány forduló a Premier League-ben! (Agroinform)
A Macskák menthetetlenek, a Tigrisek, a Sasok, a Hattyúk és a Rókák azonban még küzdenek.
márc. 15
15:21
PL: elutasította az Everton ajánlatát, irány a Chelsea? (She)
Romelu Lukaku, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Everton csatára elutasította a klub szerződéshosszabbítási ajánlatát, és könnyen elképzelhető, hogy nyáron visszatér a Chelsea-hez.
márc. 15
15:23
Barca: Messi fia ezért nem léphet soha apja nyomdokaiba (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő Barcelona játékosa, Lionel Messi elmondta az okát, hogy nagyobbik fiából miért nem lesz soha labdarúgó.
márc. 15
15:39
Oroszország: hatott a Mourinho-kritika, bezárták a pályát (She)
A silány gyep miatt ideiglenesen bezárták az orosz labdarúgó-bajnokságban és az Európa Ligában szereplő Rosztov stadionját.
márc. 15
15:41
Haladás: eldőlt a Liverpool-nevelésű támadó sorsa (She)
Mészöly Géza, a labdarúgó NB I-ben szereplő Haladás vezetőedzője döntött a héten a klubnál próbajátékon szereplő Alaster Redmayne sorsáról: a Liverpool-nevelésű támadó nem lesz a szombathelyi együttes játékosa.
márc. 15
15:57
F1: Dili Dolly Automata mini farinája ihletet adott – MÉMEK (She)
Kedden a Sahara Force India Formula–1-es istálló bejelentette: a BWT-vel, Európa első számú vízenergiával foglalkozó cégével kötött új szponzori megállapodás értelmében Sergio Pérez és Esteban Ocon rózsaszín autókkal versenyez majd a 2017-es idényben. Van, akinek tetszik az új autó, az olasz labdarúgócsapat, a Palermo még gratulált is a színválasztáshoz – azonban az internet kreatív népe azonnal…
márc. 15
15:57
Bajnokok Ligája: Megoszlanak a vélemények a City esélyei kapcsán (Agroinform)
Az odavágók legtöbb gólját hozta a Manchester City és a Monaco csatája, a két gárda most is nagy tűzijátékra készül.
márc. 15
16:51
U17-es női Eb-sel.: legyőztük a házigazdát, egy lépésre a kijutás (She)
A magyar női U17-es labdarúgó-válogatott Pusztai Sára góljával 1–0-ra legyőzte a házigazda Szerbiát az Európa-bajnoki selejtező elitkörének második fordulójában.
márc. 15
16:51
Darts: Van Gerwen hazai közönség előtt oktathatja a legendát (Agroinform)
Elhagyja a szigetországot a Premier League-mezőnye, csütörtökön a hollandiai Rotterdamban folytatódik a küzdelem.
márc. 15
16:53
Barcelona: újabb átigazolási botrány – készül a feljelentés (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Barcelona újabb átigazolási botrányba keveredhet: a brazil Gremio szerint egy kiskorú játékosukat illegálisan próbálja megszerezni a katalán gigász.
márc. 15
17:09
Női kézi: Hornyák és Kovacsics nem játszhat a válogatottban (She)
Hornyák Dóra és Kovacsics Anikó sérülés miatt nem játszhat a magyar női kézilabda-válogatott pénteki barátságos mérkőzésén a horvát csapat ellen.
márc. 15
17:27
Világfutball: az idegmérges gyilkosság elérte a focit is (She)
A két ország közötti feszült diplomáciai helyzet miatt az ázsiai futballszövetség (AFC) június 8-ra halasztotta Észak-Korea és Malajzia válogatottjának mérkőzését.
márc. 15
17:27
Foci: Kíméletlen harcot ígér az UEFA elnöke (Agroinform)
Az európai szövetség zéró toleranciát hirdetett a fogadási csalást elkövetőkkel szemben.
márc. 15
17:45
Képek: Hosszú Katinka is a '48-as hősök előtt tiszteleg (She)
Hosszú Katinka háromszoros olimpiai bajnok az alábbi képpel tiszteleg az 1848–1849-es forradalom és szabadságharc hősei előtt. „Amikor a dobogó tetején állok, büszkén gondolok arra, hogy abban az országban élhetek, ahol a szabadság mindenek felett áll” – írja a 27 éves úszó. Rajta kívül természetesen több sportoló is megemlékezett a bátrakról Magyarország nemzeti ünnepén. A teljesség igénye…

Keresés