2017. március 16. csütörtök

márc. 16
0:03
BL: három spanyol a legjobb nyolcban – innen folytatják (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) péntek 12.00-tól Nyonban sorsolja ki a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének párosítását. A címvédő Real Madrid mellett a Barcelona, a Bayern München, a Borussia Dortmund, a Juventus, a Leicester City, a Monaco és az Atlético Madrid van még versenyben. Íme, minden olyan információ, amit a folytatásról tudni érdemes!
márc. 16
0:21
BL: „Fel kell tennünk a kérdést, milyen előrelépés történt Guardiola alatt” (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében a Monaco az idegenbeli 5–3-as vereség után hazai pályán 3–1-re legyőzte a Manchester Cityt, 6–6-os összesítéssel, idegenben szerzett több góljának köszönhetően továbbjutott. Vadul lengő ingaként lehetne jellemezni a találkozót: az első félidőben csak a Monaco volt a pályán, a második félidő első felében csak a City, hogy aztán Tiemoué Bakayoko…
márc. 16
0:25
Csütörtöki sportműsor: Vasas–Haladás, NB II, Európa-liga (She)
Csütörtökön pótolják be a labdarúgó NB I 20. fordulójából elhalasztott Vasas–Haladás mérkőzést, míg az NB II-ben komplett fordulót rendeznek. Az Európa-liga nyolcaddöntőjének visszavágóit 19 órakor és 21.05-kor kezdik. Folytatódik a jégkorong Mol Liga döntője, míg a férfi kézilabda Magyar Kupában a négyes döntő lesz a tét. Íme, a mai sportműsor.
márc. 16
6:57
Tenisz: Federer ismét lecsapott Nadalra; kiesett Djokovics! (She)
Roger Federer két szettben legyőzte Rafael Nadalt az Indian Wells-i kemény pályás tenisztorna nyolcaddöntőjében. Novak Djokovicsnak továbbra sem megy – a szerb nem bírt Nick Kyrgiosszal.
márc. 16
7:33
Juve: Dybala beszélt a jövőjéről, hamarosan minden eldől (She)
Paulo Dybala az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Juventusnál szeretné folytatni a pályafutását. Ezt ő maga jelentette ki.
márc. 16
7:35
NBA: a Spurs otthon kikapott, Harden tripla duplát ért el (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) szerdai játéknapján a San Antonio Spurs hazai parketten 110–106-os vereséget szenvedett a Portland Trail Blazerstől. LaMarcus Aldridge két kihagyott meccs után visszatért a Spursbe, de nem örülhetett. A Houston Rockets a tripla duplát szerző James Harden (18 pont, 12 lepattanó, 13 assziszt) vezérletével 139–100-ra legyőzte a Los Angeles…
márc. 16
7:51
NHL: sorozatban tíz győztes meccs után kikapott a Calgary (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) szerdai játéknapján a Boston Bruins 5–2-re nyert a Calgary Flames vendégeként, ezzel megszakadt a Calgary tíz mérkőzésből álló győzelmi szériája.
márc. 16
8:27
DVSC: 261 millió forintot kellene kifizetni Pontes menesztésekor (She)
Mint beszámoltunk róla, kedden sem született döntés a DVSC labdarúgócsapatának portugál vezetőedzője, Leonel Pontes ügyében, akit menesztene a vezetőség, de erre anyagi okok miatt nem került még sor.
márc. 16
9:03
NB I: az olaszok is ámulnak a Mancinit másoló magyar csodagólján (She)
Bartha László Debrecen elleni, csodálatos gólja már Olaszországban is téma. A labdarúgó NB I-ben szereplő Paksi FC játékosának nem mindennapi találatát a La Gazzetta dello Sport sem hagyta szó nélkül: Roberto Mancini Parma ellen szerzett, emlékezetes góljához (1998–1999-es kiírás) hasonlította Bartha villanását.
márc. 16
9:03
Tv-műsor: Hokidöntő, EL-dömping és darts Premier League a mai kínálatban (Agroinform)
Temérdek néznivaló, igazi sportos csütörtök vár ránk. Csak győzzünk hova kapcsolni a televízióban!
márc. 16
9:21
U19: a kimaradó Tajti az edzővel nem beszélt, a kerethirdetésről sem tudott (She)
A Málaga 18 éves magyar labdarúgója, Tajti Mátyás tudomásul vette, hogy kihagyták az U19-es Eb-elitkörre készülő keretből. A Barcelonát tavaly nyáron elhagyó középpályás nem fél attól, hogy  az elveszett tehetségek sorsára jut Málagában.
márc. 16
9:21
Darts: Megoszlottak a vélemények a nap rangadóját illetően - tippek, podcast (Agroinform)
Rotterdamban folytatódik a PL, a PDC Hungarian Fan Club csapatával pedig ismét nagyító alá vettük az aktuális meccseket.
márc. 16
9:57
NB I: kinevezték az MTK vezérigazgatóját – hivatalos (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő MTK Budapest bejelentette, Zakor Sándor lett a futballcsapatot működtető részvénytársaság vezérigazgatója.
márc. 16
9:59
WTCC: Nagy szezon lesz, érzem! – Michelisz Norbert (She)
Új autó, új fejlesztések, világbajnoki remények – a Honda Monzában bemutatta az idei Civicet, amely aerodinamikailag, motorikusan és technikailag is fejlődött. Ami pedig Michelisz Norbertet illeti: nos, ő piros-fehér-zöldben és optimistán várja a túraautó-vb 2017-es szezonját.
márc. 16
10:15
Világfutball: a svédek megtalálták a színészkedés ellenszerét? (She)
A svéd másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Östers IF klubigazgatója, Johan Lindberg elhatározta, hogy megtisztítja a futballt a színészkedéstől – saját csapatával mutat példát.
márc. 16
10:33
F1: a Mercedes távozó vezetője munkába állt a Williamsnél (She)
Munkába állt a Williamsnél Paddy Lowe, a Mercedes korábbi technikai igazgatója, aki régi-új csapatánál műszaki vezető, elnökségi tag és társtulajdonos lett.
márc. 16
10:33
Sportfogadás: A Roma, az Ajax és a Celta meccse hozhat pénzt a konyhára - EL-kombi (Agroinform)
Csütörtökön folytatódik az Európa Liga, ennek apropóján egy kombit állítottunk össze.
márc. 16
10:51
Atlétika: Kővágó Zoltán világbajnoki döntőbe jutna (She)
Kővágó Zoltán olimpiai ezüstérmes diszkoszvető szeretne döntőbe jutni az idei, londoni világbajnokságon.
márc. 16
10:53
Országfutás: több mint 10 ezer résztvevő, csúcsdöntés lehet (She)
Az előzetes regisztráció szerint több mint tízezer résztvevővel és legalább százezer teljesítendő kilométerrel rajtol el szombaton az ötödik Országfutás.
márc. 16
10:55
Olimpia: Milánó rendezne 2028-ban, de csak egy feltétellel (She)
Milánó 2028-ban vagy 2032-ben megrendezné a nyári olimpiát, de csak akkor, ha nem Párizs nyeri el a 2024-es nyári játékok rendezésének jogát.
márc. 16
11:09
Videoton: Bergék megmérkőztek az ultrákkal – videó (She)
A Videoton ultracsoportja, a Red-Blue Devils ismét kihívta az NB I-es labdarúgócsapat szakmai stábját egy barátságos meccsre. A klub videós beszámolójából kiderül, ez volt a harmadik összecsapás a felek között, s akárcsak Paulo Sousa idején, ezúttal is a stáb nyert. Íme, az összefoglaló!
márc. 16
11:11
Vasas: kezdődhet az új stadion építése, bővíthető befogadóképesség (She)
Miután sikeresen zárult a közbeszerzés, Markovits László, a Vasas Sport Club elnöke a klub 106. születésnapján aláírta a Market-KÉSZ konzorciummal kötött generálkivitelezői szerződést az új Illovszky Rudolf Stadionra.
márc. 16
11:27
NB II: Rangadók sora a másodosztályban - íme a kombink (Agroinform)
Az élen álló csapatok közül több is rangadót játszik, míg a listavezető előtt kötelező győzelem áll.
márc. 16
12:03
Videó: az NBA-sztár kosarat dobott, pedig nagyon nem akart (She)
Manu Ginóbili, az NBA-ben szereplő San Antonio Spurs ikonja a szerdai, Portland Trail Blazers elleni találkozón szándékosan el akart rontani egy büntetőt, ám ennek ellenére pontot szerzett.
márc. 16
12:03
Európa Liga: Két-három párharcban maradtak már csak izgalmak? (Agroinform)
Persze a valóság ennél azért jóval árnyaltabb, de nézzük mit mutatnak a továbbjutókra kínált szorzók.
márc. 16
12:05
NBA: bevásárolt a Spurs sztárja – francia kosárcsapatot vett (She)
Újabb kosárlabdaklubot vásárolt hazájában Tony Parker, az észak-amerikai bajnokságban (NBA) szereplő San Antonio Spurs francia sztárja.
márc. 16
12:07
Kézi: Nem gázolok át hullákon csak azért, hogy győzzek – Vranjes (She)
A Telekom Veszprémet és a magyar férfi kézilabda-válogatottat 2017 nyarától irányító Ljubomir Vranjes fegyelmet követel a játékosaitól, de emberséges is, és nem gázol át hullákon a győzelemért. Tanácsként annyit mond, tudni kell nevetni a kudarcokon is, még ha nem is azonnal a vereség után. Az edző ezekről is beszélt a Sport Tv-nek adott exkluzív interjújában.
márc. 16
12:09
PL: az egyik kiesőjelölt menesztette menedzserét (She)
Az angol élvonalbeli Premier League-ben 19., utolsó előtti helyen álló Middlesbrough bejelentette, Aitor Karanka menedzser távozik a klubtól.
márc. 16
12:21
Légiósok: Nem voltam olyan képességű, mint Király Gábor – Turi Géza (She)
A feröeri élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Víkingur csapatának korábbi kapusa, Turi Géza a DIGI Sport Reggeli Start című műsorában beszélt visszavonulásáról, illetve új feladatairól.
márc. 16
12:23
BL: „Vardy szélhámos” – Nasri kiakadt, elárulta, mi történt valójában (She)
Mint korábban megírtuk, a Leicester City jutott be a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjébe, miután 2–0-ra legyőzte a Sevillát a nyolcaddöntő visszavágóján. A spanyolok kiállított középpályása, Samir Nasri elmondta, hogy mi történt közte és a piros lapot kiprovokáló Jamie Vardy között.
márc. 16
12:57
Nemzetközösségi Játékok: Ausztrália lehet a 2022-es rendező (She)
A rendezési jogától hétfőn megfosztott dél-afrikai Durban helyett Perth vagy Melbourne is otthont adna a 2022-es Nemzetközösségi Játékoknak.
márc. 16
12:57
Európa Liga: Eltiltottak és veszélyeztetettek - kisokos az Európa Ligához (Agroinform)
A Bajnokok Ligája után csütörtökön a második számú európai kupasorozatban is kialakul a legjobb nyolc mezőnye.
márc. 16
13:15
F1: töltse le a 2017-es idény szurkolói szoftverét! (She)
A jövő héten elrajtol a Formula–1 2017-es szezonja. Ennek apropóján már elérhető a Gyurka Szilárd által elkészített szurkolói szoftverünk!
márc. 16
13:17
Vb 2018: itt a portugál keret, velük játszanak a mieink! (She)
Fernando Santos, az Európa-bajnoki címvédő, március 25-én Magyarországot vendégül látó portugál labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya kihirdette keretét a közelgő világbajnoki selejtezőre.
márc. 16
13:19
MU: Mourinho heves vitába keveredett bizalmasával – sajtóhír (She)
A The Sun arról számolt be, hogy a Manchester United szerdai edzésén heves vita alakult ki José Mourinho menedzser, illetve az erőnléti edző, Carlos Lalin között.
márc. 16
13:33
Labdarúgás: bemutatkozhat a zanzibári fociválogatott (She)
Az Afrikai Labdarúgó-szövetség (CAF) hivatalosan felvette tagjai közé Zanzibárt.
márc. 16
13:35
Videó: Gulácsi látványos védésekkel készül a hétvégére (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő RB Leipzig kapusa, Gulácsi Péter látványos védéseket mutatott be csapata edzésén, amelyről Instagram-oldalán posztolt videót.
márc. 16
13:51
F1: a McLaren a Mercedesnél kopogtatott – sajtóhír (She)
A BBC értesülései szerint az F1-es McLaren-istálló felvette a kapcsolatot a Mercedesszel az esetleges jövőbeli motorszállítási szerződés kapcsán.
márc. 16
13:51
Bajnokok Ligája: A Bayern felnőtt a Barcelonához, a Leicestert viszont teljesen leírják a bukik (Agroinform)
Több, mint harmincszoros pénzt fizetnének az irodák, ha Craig Shakespeare tovább írná a Rókák sikertörténetét.
márc. 16
13:53
Man. City: teljes tisztogatás, 18 játékos távozhat – sajtóhír (She)
A The Guardian írása szerint akár tizennyolc játékosától elköszönhet a nyáron Pep Guardiola, a Premier League-ben szereplő Manchester City menedzsere.
márc. 16
14:27
Labdarúgás: kispályás emléktorna Grosics Gyula tiszteletére (She)
A Grosics Alapítvány az Aranycsapat kapusának, a Nemzet Sportolójának tiszteletére június 11-én megrendezi az első Grosics Gyula kispályás emléktornát.
márc. 16
14:45
Afrika: véget ért Issa Hayatou 29 éves elnöksége a CAF élén (She)
A jövőben nem Issa Hayatou irányítja az Afrikai Labdarúgó-szövetséget (CAF), mivel a csütörtöki elnökválasztáson alulmaradt kihívójával, a madagaszkári Ahmad Ahmaddal szemben.
márc. 16
14:47
PL: fontos meccseket hagyhat ki a Tottenham gólvágója (She)
A Sky Sports információi szerint bokaszalag-sérülés miatt négy-hat hetes kihagyás vár a Premier League-ben szereplő Tottenham játékosára, Harry Kane-re.
márc. 16
15:03
NB II: élő eredménykövető a 25. forduló mérkőzéseiről (She)
Hétközi fordulót rendeznek a labdarúgó NB II-ben: az éllovas Soroksár a kieső helyen álló Cigándot fogadja, a Puskás Akadémia FC a Békéscsabával mérkőzik meg, míg a nap rangadóját a Balmazújváros és a Vác játssza egymással. Kövesse figyelemmel a mérkőzéseket a Nemzeti Sport Online élő, folyamatosan frissülő eredménykövetője segítségével!
márc. 16
15:21
Videó: hihetetlen – dupla ollózós gól a Botafogo meccsén (She)
Gyönyörű találatot láthatott testközelből az, aki kilátogatott a Botafogo és az Estudiantes Libertadores-kupa-mérkőzésére. A jobbról érkező beadást követően először Bruno Silva, majd Roger ért a labdához – a kettőjük összjátékából született gól pedig egészen elképesztőre sikeredett. Videó!
márc. 16
15:21
Indian Wells: Nagy fordítás után jöhet az elődöntő? (Agroinform)
Wawrinka-Thiem rangadó a felső ágon, mindketten első Indian Wells-i elődöntőjükért szállnak harcba péntek hajnalban.
márc. 16
15:39
Vb 2018: az 55-szörös válogatott 4 év után újra az angol keretben (She)
Csaknem négy év, 2013 után ismét az angol válogatottban szerepelhet Jermain Defoe, a Sunderland 34 éves csatára, akit Gareth Southgate szövetségi kapitány behívott a Németország elleni felkészülési mérkőzésre és a Litvánia elleni vb-selejtezőre készülő keretbe.
márc. 16
15:41
Férfi vízi Európa-kupa: 19 év után nyerhet a Ferencváros (She)
Európa-bajnok szerb légiósát, Sztefan Mitrovicsot kivéve teljes keretével edzett csütörtökön a Népligetben a Ferencváros férfi vízilabdacsapata, amely jövő szerdán, Nagyváradon játssza a döntő első mérkőzését az Európa-kupában.
márc. 16
15:43
Vb 2018: először keretben a franciák csodagyereke (She)
Didier Deschamps, a francia labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya kihirdette keretét a Luxemburg elleni világbajnoki selejtezőre, valamint a Spanyolország elleni felkészülési mérkőzésre.
márc. 16
15:57
Kézi: Rasmussen a 4. helyen zárt az Év edzője-szavazáson (She)
A negyedik helyen végzett Kim Rasmussen, a magyar női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya a nemzetközi szövetség (IHF) Év edzője-szavazásán.

Keresés