2017. március 20. hétfő

márc. 20
0:15
Hétfői sportműsor: jön a döntő 4. felvonása a Mol Ligában (She)
Hétfőn rendezik a jégkorong Mol Liga döntőjének negyedik mérkőzését, amelyen a MAC Budapest a DVTK Jegesmedvéket fogadja. Az egyik csapat negyedik győzelméig tartó párharcban jelenleg 2–1-re a miskolci csapat vezet. Az előttünk álló válogatott szünet miatt a mai futballprogram nem mondható sűrűnek.
márc. 20
0:33
Tenisz: Federert Indian Wellsben sem lehetett megverni – megvan a 25. Masters! (She)
Az Australian Open-címvédő Roger Federer két játszmában (6:4, 7:5) legyőzte honfitársát, a szintén svájci Stan Wawrinkát az Indian Wells-i kemény pályás férfi tenisztorna döntőjében, ezzel 2004, 2005, 2006 és 2012 után ötödször nyerte meg az „ötödik Grand Slam-tornaként” is emlegetett versenyt.
márc. 20
7:09
NBA: LeBronék visszatértek, óriásit hajrázott a Cleveland (She)
Tízpontos hátrányban kezdte az utolsó negyedet, de végül 125–120-ra győzött a Cleveland Cavaliers a Los Angeles Lakers vendégeként az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) vasárnapi játéknapján.
márc. 20
7:45
NHL: ilyen gyors hazai triplát most látott először Chicago (She)
A Columbus Blue Jackets és a Chicago Blackhawks is kiharcolta a rájátszásba kerülést az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) vasárnapi játéknapján.
márc. 20
8:39
Kép: világsztár szurkolója lett a magyar válogatottnak (She)
Különleges vendéget köszönthetett Dzsudzsák Balázs a válogatott edzőtáborában. Az Oscar-díjas Jamie Foxx éppen hazánkban forgat, szabadidejében meglátogatta a Portugália elleni vb-selejtezőre készülő magyar válogatott csapatkapitányát. A 49 éves amerikai színész egyedülálló ajándékot is kapott a nemzeti együttes hetesétől.
márc. 20
8:57
DAC: „A rangadókon két helyzetből három gólt kell rúgni” (She)
Mint korábban megírtuk, László Csaba csapata, a DAC gól nélküli döntetlent játszott a Spartak Trnavával (Nagyszombat) a szlovák élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 24. fordulójának vasárnapi játéknapján. A mérkőzést követően csalódottan értékelt a dunaszerdahelyiek vezetőedzője, akinek több játékosa is csalódást okozott.
márc. 20
8:59
MU: Ibra maradna, de van egy feltétele – ez nem lesz egyszerű… (She)
Daniel Kristofferssont Svédországban csak úgy emlegetik, mint az újságírót, aki sosem téved. És most Zlatan Ibrahimovicról beszélt honfitársa…
márc. 20
9:15
Rögbi: vereséggel ünnepelt a győztes; 21 perces (!) ráadás – videók (She)
A címvédés után a Grand Slam már nem jött össze az angol rögbiválogatottnak a 2017-es Hat nemzet bajnokságban, miután kikapott Írországban. Az angolok számára így nem folytatódott a 18. meccses győzelmi széria sem. Jól jött a franciáknak a 21 perces (!) ráadás Párizsban Wales ellen: a hazaiaknak sikerült fordítaniuk. Az idén önmagukat felülmúló skótok lenullázták az olaszokat.
márc. 20
9:17
Barcelona: Büszke vagyok, hogy én adtam az első gólpasszt Messinek – Ronaldinho (She)
Az asztalitenisz ihlette teqball (amikor is egy hajlított asztalon lábtengóznak az egymással szemben álló felek vagy párosok) viharos gyorsasággal hódít. A magyar projekt utazó nagykövete a brazilok ikonja, a 37 éves Ronaldinho, aki a játék révén járt már Budapesten is. A teqballt feltaláló Borsányi Gábor és Huszár Viktor gyakran találkozik Ronaldinhóval, ők tolmácsolták a Nemzeti Sport néhány…
márc. 20
9:21
Gémesi György községházból a Tisztelt Házba kerül? (Behaviour)
Harcra kész a polgármesterek pártja – Az Új Kezdet a vidék erejében bízik.
márc. 20
9:21
Heti műsor: A héten összecsapunk Portugáliával! (Agroinform)
Az Eb-győztes portugálok otthonában vizitálnak Bernd Storck fiai, de lesz még Uruguay-Brazília derbi is a héten.
márc. 20
9:33
Videó: Sallai hatéves „magyar átkot” tört meg a Serie A-ban (She)
Mint korábban megírtuk, Sallai Roland megszerezte első gólját a Palermo színeiben az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban. A szicíliaiak légiósa hatéves „átkot” tört meg, ezt megelőzően legutóbb Rudolf Gergely szerzett magyar gólt a Serie A-ban.
márc. 20
10:09
Videó: ezt látni kell, így ünnepelt a Legia az öltözőben! (She)
Vasárnap este a lengyel élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 26. fordulójának rangadóján a Legia Warszawa 2–1-re legyőzte idegenben a Lechia Gdanskot, így feljött egészen a második helyre a tabellán. A lengyelek érdekes módját választották a győzelem megünneplésének az öltözőben. Érdemes végignézni a videót…
márc. 20
10:11
Vizes vb 2017: Érzem, hogy jó úton járunk – Kenderesi (She)
Az olimpiai bronzérmes Kenderesi Tamás vágya a július 14-én kezdődő budapesti vizes világbajnokság előtt, hogy ne sérüljön meg, és az áprilisi országos bajnokságon megnyerje a 200 pillangót.
márc. 20
10:27
MU: négy között a PL-ben? Mourinho inkább Európa-ligát nyerne (She)
José Mourinho, a Manchester United labdarúgócsapatának vezetőedzője az Európa-liga megnyerését fontosabbnak tartja, mint azt, hogy együttese a legjobb négy közé kerüljön a Premier League-ben.
márc. 20
10:33
Magyar foci: Ha NB II, akkor garantált a gólínség? (Agroinform)
A számok alapján idén kaszálni lehet, ha valaki minden meccsre az undert pakolja az NB II-ben.
márc. 20
10:45
Videó: a futó elfelejtette, van még egy kanyar a cél előtt… (She)
Egész szürreálisra sikeredett a Kínában, Vuhsziban rendezett maratoni verseny befutója vasárnap. Az élen haladó futók ugyanis nagy lendülettel suhantak át a célvonalon, ám ezzel volt egy kis probléma: amiről ők azt gondolták, hogy a cél, az igazából csak az utolsó kanyar volt.
márc. 20
11:39
NB I: elkészült a menetrend a 26. fordulótól a 31.-ig (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) versenybizottsága nyilvánosságra hozta az NB I pontos menetrendjét a 26. fordulótól a 31.-ig.
márc. 20
11:41
Gyász: részeg volt a kajakos halálának okozója – sajtóhír (She)
A Blikk információja szerint részeg volt az autós, aki fékezés nélkül belehajtott egy piros lámpánál várakozó járműbe szombatra virradóra Budapesten, a Szentendrei úton, és ezzel két fiatal halálát okozta – az egyik áldozat Janza Richárd, a Multi Vízisport Sportegyesület 21 éves, ifjúsági világbajnok kajakosa.
márc. 20
11:45
Premier League: Wengert már év közben kivágja az Arsenal? (Agroinform)
Az oddsok alapján az Ágyúsok mestere már David Moyesnál is nagyobb favorit arra, hogy menesszék.
márc. 20
12:15
Portugál–magyar: miért ne lenne esélyünk? – Storck Bőlére és Futácsra is reagált (She)
Bernd Storck, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya a nemzeti együttes Portugáliába utazása előtti utolsó edzést megelőzően tartott sajtótájékoztatót Telkiben.
márc. 20
12:21
Magyar válogatott: Szalai elárulta, mivel lehet esélyünk a portugálok ellen (Agroinform)
Storck elmondta, gólt akarunk rúgni Lisszabonban a portugáloknak. Szalai olyan őrült meccsre számít, mint az Eb-n volt.
márc. 20
12:51
Portugál–magyar: Visszaütöttük – Szalai Ádám a dudorról (She)
A magyar labdarúgó-válogatott hétfői sajtótájékoztatóján Bernd Storck szövetségi kapitány mellett Szalai Ádám is nyilatkozott az újságíróknak.
márc. 20
12:53
Fitnesz: Kiss Virág Ausztráliában bemutatkozott a profik között (She)
A fitneszes Kiss Virág Ausztráliában bemutatkozott a profik között. A bikini szakág kiválósága tavaly nőtte ki az amatőrök mezőnyét és szerezte meg a profi kártyát, az Arnold Classic Australia viszont igazi mély víz volt számára. Kiss Virág Ausztráliában első magyar bikini fitneszesként léphetett pódiumra.
márc. 20
12:55
Gyász: tragédia a kézilabdapályán, elhunyt a Külker kapusa (She)
Tragikus hirtelenséggel elhunyt Dian László György, a Külker SC kézilabdakapusa a vasárnap lejátszott Híd-Unió Varánuszok–Külker SC Bp. 1/A bajnoki mérkőzésen.
márc. 20
12:57
Spanyol foci: 46 éve nem voltak ennyire kegyesek a bírók a Barcával (Agroinform)
Messiéké az egyetlen csapat, amely ellen 28 forduló alatt egyetlen tizenegyest és kiállítást sem ítéltek.
márc. 20
13:09
Palermo: A barátnőmnek ajánlom a gólomat – Sallai (She)
Bár Sallai Roland megszerezte első gólját a Palermóban, a csapat kikapott az Udinesétől az olasz labdarúgó-bajnokságban. Sallait a Palermo YouTube-csatornája kérte fel egy kis elemzésre.
márc. 20
13:27
SEHA-liga: eldőlt, hol rendezik meg a négyes döntőt (She)
A címvédő Telekom Veszprém részvételével Bresztben rendezik meg április 7-én és 9-én a férfi kézilabda SEHA-liga négyes döntőjét.
márc. 20
13:45
Tokió 2020: megváltoztatták a felháborodást keltő szabályzatot (She)
A szervezőbizottság és a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) kérésének eleget téve a 2020-as tokiói olimpia golftornájának otthont adó klub módosította szabályzatát, s bevezette a nők teljes jogú tagságát.
márc. 20
14:09
Magyar foci: Igazságot a magyar futballnak! (Agroinform)
Balsors, akit régen tép fociverzióban: 54-es vb-döntő, 62-es negyeddöntő, Gera és Törőcsikék kiállítása. Elég volt!
márc. 20
14:39
Nice: ilyen már tényleg nincs! Balotelli ezért késett a meccsről (She)
Bár Lucien Favre vezetőedző a kezdőcsapatba nevezte Mario Balotellit a Nantes elleni francia élvonalbeli bajnokin (1–1), az olasz csatár csak a második percben érkezett meg a pályára. Az indok pedig ennél nem is lehetne „balotellisebb”…
márc. 20
14:41
Gyirmót: 24-szeres osztrák bajnokkal játszanak a szünetben (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Gyirmót FC Győr hivatalos honlapján számolt be róla, hogy a válogatott vb-selejtezője miatti szünetben felkészülési mérkőzésen összecsap az osztrák Austria Wiennel.
márc. 20
14:57
DVSC: pénteken edzőmeccset játszik a Loki (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Debreceni VSC hivatalos honlapján számolt be róla, hogy a világbajnoki selejtezők miatti szünetben összecsap a szlovákiai MFK Zemplín Michalovcéval (Nagymihály).
márc. 20
15:21
Átigazolás: A Chelsea szedheti szét az év meglepetéscsapatát (Agroinform)
Információk szerint a londoni Kékek két játékosért is ajánlatot tehetnek a nyáron a tündöklő Monacóból.
márc. 20
15:33
Arsenal: a klub cáfolja, hogy megkereste Tuchelt (She)
Az Arsenalnál cáfolják, hogy megkeresték volna a vezetőedzői posztra a Borussia Dortmund labdarúgócsapatának trénerét, Thomas Tuchelt.
márc. 20
15:45
Dárdai klubja beperelne egy AfD-s képviselőt (888.hu)
Elképesztő az indok: egy szelfiért perelné be a Hertha a berlini politikust.
márc. 20
15:47
Gyerekek szidták a magyarokat Bukarestben (888.hu)
A vérlázító eset egy másodosztályú focimeccsen történt a román fővárosban, ahol a székelyföldi Sepsiszentgyörgy csapata volt a vendég.
márc. 20
15:51
Portugál–magyar: lengyel bíró fúj Lisszabonban (She)
A lengyel Szymon Marciniak lesz a Portugália–Magyarország vb-selejtező játékvezetője március 25-én, Lisszabonban – számolt be a hírről az mlsz.hu.
márc. 20
15:53
Női kézi MK: minden jegy elkelt a négyes döntőre (She)
Minden jegy elkelt a női kézilabda Magyar Kupa kecskeméti négyes döntőjére, amelyet jövő szombaton és vasárnap tartanak a Messzi István Sportcsarnokban – írta hétfőn Facebook-oldalán a magyar szövetség.
márc. 20
16:03
Kiderült, mi volt Hosszú Katinka baja a vizes vébével (888.hu)
Az ok sokkal prózaibb, mint azt korábban a baloldali sajtó titkon, vagy néha nem is olyan titkon remélte.
márc. 20
16:05
Ezért fogjuk megverni a portugálokat! (888.hu)
Jövő szombaton kulcsfontosságú mérkőzést játszik a magyar labdarúgó-válogatott Portugáliában.
márc. 20
16:07
Elindult a visszaszámlálás: mindjárt itt a vizes vb! (888.hu)
117 nappal a rajt előtt vasárnap délelőtt, néhány perccel tíz óra előtt elindították a budapesti vizes világbajnokság hivatalos visszaszámláló óráját az Erzsébet téren.
márc. 20
16:09
F1: melyik csapat lesz a legerősebb 2017-ben? Szavazzon! (She)
A hét végén Ausztráliában elrajtol a Formula–1 2017-es idénye. A csapatok a kétszer négynapos barcelonai teszten a nagyközönség előtt mutathatták meg, hol tartanak a felkészülésben – vagy éppen nem mutatták meg, csak éppen annyit hoztak ki az autójukból, amennyit a szezon előtti felkészülés gyanánt még elégségesnek éreztek. Ki terítette ki a lapjait, és ki altatta a riválisokat? Ki lesz a…
márc. 20
16:15
Tenisz: Lesz-e Federer újra világelső? (Agroinform)
Az év első Grand Slam-viadala után az év első Masters megmérettetése is Roger Federer győzelmét hozta.
márc. 20
16:27
Portugál–magyar: milyen eredmény születik? Szavazás (She)
Szombaton Lisszabonban Portugália vendégeként lép pályára a magyar labdarúgó-válogatott világbajnoki selejtezőn. Nyáron az Európa-bajnokságon 3–3-as döntetlent játszottunk Cristiano Ronaldóékkal Lyonban – vajon most is egyenlő erők küzdelmét hozza az összecsapás? Milyen végeredménnyel? Szavazzon-tippeljen!
márc. 20
17:03
Tenisz: Babos kiemelt Miamiban, francia ellenfél jön (She)
Babos Tímea kiemeltként a második fordulóban kapcsolódik be a küzdelmekbe a miami kemény pályás tenisztorna szerdán kezdődő női főtáblás küzdelmeiben.
márc. 20
17:27
Spanyol foci: Nem kellene elfelejteni, hogy Barcelonában nem csak egy csapat van! (Agroinform)
A városban Messi olyan, mint egy vallás - írta a liga oldala, mire az Espanyol egy önérzetes Twitter-üzenettel reagált.
márc. 20
17:39
Férfi kézi: fair play helyett botrány, Iváncsik edzőjét támadják (She)
A norvég kézilabda-bajnokságban szereplő, Iváncsik Tamást is foglalkoztató Elverum vezetőedzője elismerte, hogy az alapszakasz utolsó előtti fordulójában négy játékosa szándékosan gyűjtött be piros lapot, hogy még a rájátszás előtt letölthessék eltiltásukat.
márc. 20
18:15
Parasport: tizenhét magyar érem az egri viadalon (She)
A magyar versenyzők 17 érmet, köztük öt aranyat nyertek a hétvégi, egri para-asztalitenisz Hungarian Openen.
márc. 20
18:17
NFL: az FBI megtalálta Brady eltűnt mezét – és egy bónuszt (She)
A Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) hosszú nyomozás után Mexikóban találta meg azt a mezt, amelyet Tom Brady, a New England Patriots irányítója viselt a profi amerikaifutball-liga (NFL) február eleji nagydöntőjében, az 51. Super Bowlon, és amelynek a meccs után nyoma veszett.

Keresés