2017. március 14. kedd

márc. 14
0:39
Eurofutball: alapszakaszelsők Korhuték, újra élen a Benfica (She)
A lengyel élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Ekstraklasa) 25. fordulójában Litauszki Róbert együttese, a Cracovia hazai pályán 1–1-es döntetlent játszott a Zaglebie Lubinnal. A magyar légióst nem nevezték a meccsre. Ez volt a krakkói csapat idénybeli 12. bajnoki döntetlenje!
márc. 14
0:43
Keddi sportműsor: Juve–Porto, Leicester–Sevilla, Lotte–BVB (She)
Kedden újabb két csapat jut be a Bajnokok Ligája negyeddöntőjébe. A Juventus hazai pályán kétgólos előnyből folytatja a Porto elleni csatáját, míg a Leicester City 1–2-ről próbál meg fordítani a Sevilla ellen. Németországban a Dortmund harmadosztályú ellenfele otthonában harcolná ki a nemzeti kupa elődöntőjébe jutást. A Mol Ligában elkezdi a finálét a DVTK és a MAC, a női vízilabda ob I-ben pedig…
márc. 14
6:57
NBA: Leonard-henger után a liga élén a Spurs (She)
Győzött a San Antonio Spurs az Atlanta Hawks ellen az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszának legutóbbi játéknapján, ezzel Kawhi Leonardék beérték a ligaelső Golden State Warriorsot – mindkét gárda 52–14-es mérleggel büszkélkedhet! Újabb pofonba szaladt bele a Lakers. A játéknapon csak a Bulls tudott idegenben nyerni.
márc. 14
7:33
NHL: kikapott a címvédő; klubrekord a Columbusnál (She)
Az észak-amerikai jégkorongbajnokság (NHL) alapszakaszának legutóbbi játéknapján szétlövés után kapott ki a címvédő Pittsburgh Penguins a Calgary Flames otthonában. A New York Islanders hazai jégen nyolcat kapott a Carolina Hurricanestől, nyert a Columbus Blue Jackets a Philadelphia Flyers ellen, ez pedig történelmi siker, a Blue Jackets ugyanis 44. győzelmét könyvelhette el a szezonban, s 94…
márc. 14
7:35
U19: hova tűnt Tajti Mátyás? – „Nélküle is sikeresek voltunk” (She)
Nagy meccsek jönnek... Március  22. és 27. között az Eb-selejtezős  elitkörben három mérkőzést játszik a magyar U19-es válogatott. A Nemzeti Sport annak próbált utánajárni, miért nem került be a megmérettetésre készülő keretbe a korábban a Barcelonánál is pallérozódó Tajti Mátyás.
márc. 14
7:51
Férfi kézi BL: a Szeged egy nappal követi a Veszprémet (She)
Előbb a Telekom Veszprémnek, majd a Mol-Pick Szegednek szurkolhatunk a férfi kézilabda Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében, hiszen a veszprémiek az első, idegenbeli találkozón, majd a hazai visszavágón is egy nappal korábban lépnek pályára, mint a szegediek. A négy BL-meccset a Nemzeti Sport Online élőben közvetíti!
márc. 14
8:09
Férfi kosár: súlyos sérülést szenvedett az Alba irányítója (She)
Legalább féléves kihagyás vár Tóth Péterre, az Alba Fehérvár férfi kosárlabdacsapatának játékosára.
márc. 14
9:03
Válogatott: Storcknak üzent a keretből kimaradó Nikolics (She)
Mint arról beszámoltunk, Nikolics Nemanja nem tagja a magyar labdarúgó-válogatott keretének, amely a Portugália elleni világbajnoki selejtezőre készül. A Chicago Fire légiósa a Nemzeti Sportnak elárulta: elfogadja a döntést, de ez nem jelenti azt, hogy vége válogatottbeli karrierjének
márc. 14
9:21
DVTK: Bódog sokat futó és agresszív csapatot szeretne (She)
Sokat futó és agresszív Diósgyőrt akar látni a Dániából hazatérő, a német mentalitást képviselő Bódog Tamás. A hivatalosan hétfőn bemutatott új vezetőedző tudja: képes segíteni a gödörben lévő együttesnek, ám egyedül nem tud csodát tenni.
márc. 14
9:21
Sportfogadás: Erős kombival készültünk a BL-re (Agroinform)
Kedden és szerdán folytatódik a Bajnokok Ligája, ennek apropóján egy kombit állítottunk össze.
márc. 14
9:39
Ökölvívás: Harcsa Zoltán túl a nehézségeken, kitart Tokióig (She)
Harcsa Zoltán hét hónap szünet után győzelemmel tért vissza a ringbe, és az idei eredményektől függetlenül kitart a tokiói játékokig.
márc. 14
9:57
Kép: Párizsban kaptak lencsevégre két Bayern-játékost (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Bayern München két játékosa, David Alaba és Franck Ribéry vasárnap Párizsban járt egy koncerten, ugyanis szabadnapot kapott a csapat összes játékosa Carlo Ancelotti vezetőedzőtől.
márc. 14
9:59
BL: „madridi kampány” a Barcelona–PSG újrajátszásáért (She)
Luis Melendo, a Real Madrid egyik szurkolója internetes petíciót indított a 6–1-es hazai sikerrel végződő Barcelona–Paris Saint-Germain Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő második mérkőzésének újrajátszásáért. A királyi gárda drukkere tizenhárom pontban foglalta össze érveit.
márc. 14
10:01
El: Kassai a nyolcaddöntő slágermeccsén fújhatja a sípot (She)
A Nemzeti Sport értesülései szerint Kassai Viktor és csapata vezeti a csütörtök esti Roma–Lyon Európa-liga-nyolcaddöntőt.
márc. 14
10:03
Ökölvívás: sztrájk miatt nem utazhatott három magyar (She)
A kedden Halléban kezdődő Chemiepokal nemzetközi ökölvívó tornára nem utazott el a háromtagú magyar csapat.
márc. 14
10:33
Tenisz: Fucsovics megsérült, veszélyben a miami torna (She)
Fucsovics Márton lábsérülés miatt nem tudott kiállni mérkőzésére az egyesült államokbeli Irvingben zajló keménypályás challenger-tenisztornán.
márc. 14
10:33
Indian Wells: BL után jöhetnek a teniszrangadók (Agroinform)
Pazar játéknap következik Indian Wellsben, pályára lép többek között Djokovics, Nadal, Federer és Del Potro is.
márc. 14
10:35
Aranycipő: Messi vezet, hármas holtverseny a 2. helyen (She)
Továbbra is Lionel Messi vezeti az Aranycipőért folyó versenyt, míg a második helyen álló Andrea Belottihoz Pierre-Emerick Aubameyang és Bas Dost is felzárkózott.
márc. 14
10:51
Női kézi: Görbiczet és Mörköt is legyőzte a Győr edzője (She)
Az NSO Tv folytatja sorozatát, melyben élsportolókat vesznek rá kihívásra. Ezúttal azonban formát bontottunk, ugyanis nem kollégánk hívta ki a profikat, mint Torghelle Sándorék vagy Kovacsics Anikóék esetében, hanem a Győri Audi ETO KC edzője, Danyi Gábor mérte össze tudását a Crossbar Challenge-ben két világsztárral, Görbicz Anitával és Nora Mörkkel. A kihívás lényege, hogy a játékosoknak…
márc. 14
10:53
Tenisz: Wawrinka már a 16 között Indian Wellsben (She)
Stan Wawrinka két szettben legyőzte Philipp Kohlschreibert az Indian Wells-i férfi tenisztorna harmadik fordulójában, meglepetésre nem jutott be azonban a nyolcaddöntőbe a cseh Tomás Berdych.
márc. 14
10:55
Felkészülés: európai topklubok csapnak össze Ázsiában (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Bayern München kedden jelentette be, hogy július 16-tól július 28-ig Ázsiában szerepel az Audi Summer Tour 2017 keretén belül.
márc. 14
11:09
Játékossors: az exchelsea-s dúsgazdag indonéz klubhoz írt alá (She)
Az indonéz Persip Bandungban folytatja pályafutását Michael Essien, a ghánaiak Bajnokok Ligája-győztes labdarúgója.
márc. 14
11:45
FA-kupa: Júdás a Chelsea legjobb edzője, amíg... – Mourinho (She)
Parázs hangulatú mérkőzésen a Chelsea 1–0-ra legyőzte a Manchester Unitedet az angol FA-kupa negyeddöntőjében, így a londoniak jutottak a legjobb négy közé. Antonio Conte, a hazaiak olasz menedzsere és José Mourinho, a „vörös ördögök” portugál szakvezetője kis híján egymásnak esett a meccs közben az oldalvonal mellett.
márc. 14
11:45
Angol foci: Az nem taktikta, hogy rúgjuk szét a másik lábát - Conte (Agroinform)
A Chelsea olasz trénere szerint csoda, hogy Eden Hazard nem sérült meg a Manchester United ellen.
márc. 14
11:47
Rp. gyorskori: Minden versenyre éremért megyek – Liu Shaoang (She)
Liu Shaoang két éremmel zárta a rotterdami világbajnokságot: 1000 méteren a második helyen végzett, és tagja volt a bronzérmes váltónak is. Hollandiából hazatérve a Nemzeti Sportnak beszélt sikereiről, fejlődéséről, valamint a közelgő olimpiáról.
márc. 14
11:49
NB II: nincs edzőkérdés Csabán, de a csapattal nem elégedettek (She)
Az őszi szezonhoz hasonlóan tavasszal is rendkívül gyengén rajtolt a labdarúgó NB II-ben a Békéscsaba (a csapat három meccsen csupán egy pontot szerzett), ezért felröppent a hír, hogy edzőváltásra kerül sor a klubnál. A klub ezt cáfolta, nem tárgyalnak Zoran Szpisljak menesztéséről.
márc. 14
12:03
Videó: kilökték a Nascar-versenyzőt, ököllel bosszulta meg (She)
A Nascar autóverseny-sorozat Las Vegas-i állomása nem akármilyen közjátékkal zárult – Kyle Busch a verseny után összeverekedett az őt kilökő Joey Loganóval.
márc. 14
12:05
1860 München: Simonról osztott meg videót a klub (She)
Továbbra is egyénileg edz Simon Krisztián, a német másodosztályban szereplő 1860 München labdarúgója. Mint ismert, a 25 éves szélső 2015 novemberében játszotta utolsó tétmérkőzését a csapatban. Súlyos sérülése szerencsére már a múlté, ám arról, hogy mikor térhet vissza a csapatba, egyelőre nincs hír.
márc. 14
12:39
DVSC: a keddi igazgatósági ülésen dönthetnek Pontes sorsáról (She)
A Nemzeti Sport Online információi szerint kedden 17.30-kor összeül a labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC igazgatósága, hogy döntést hozzon Leonel Pontes vezetőedző sorsáról.
márc. 14
12:41
Mexikó: egyéves eltiltásokkal ért véget a bírósztrájk (She)
Befejeződött a játékvezetők sztrájkja Mexikóban, miután két agresszív labdarúgót egyaránt egyéves eltiltással sújtott a szövetség.
márc. 14
12:57
BL: a PSG panaszt tett az UEFA-nál Aytekin miatt – sajtóhír (She)
A Paris Saint-Germain nem nyugszik bele, hogy a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében 4–0-s előnyről 6–1-re elvesztette az FC Barcelona elleni visszavágót – ezzel kiesett a legrangosabb európai kupasorozatból. Sajtóhírek szerint a francia klub hivatalos panaszlevelet küldött az Európai Labdarúgó-szövetségnek (UEFA), melyben Deniz Aytekin játékvezető hibáit firtatja.
márc. 14
12:57
Bajnokok Ligája: Jöhet egy újabb csoda a Leicester Citytől? (Agroinform)
Az angol bajnok hátrányból, ám korántsem reménytelen helyzetből indul csatába kedd este.
márc. 14
13:15
Női kézi BL: „A Fradinak jobb a címvédő, mint egy skandináv ellenfél” (She)
A Ferencváros korábbi válogatott kézilabdázója, Szamoránsky Piroska a DIGI Sport Reggeli Start keddi adásában beszélt a fővárosi együttes BL-negyeddöntős párharcáról – a zöld-fehérek a címvédő CSM Bucuresti-tel találkoznak –, illetve saját egyéni terveiről.
márc. 14
13:51
Sportfogadás: Hét meccsből nyert hét milliót, és semmi durva nem volt benne (Agroinform)
Egy budapesti játékos 7-es kötésével közel 7 milliót kaszált, míg egy pécsi fogadó 30 ezerből nyert 5,1 milliót.
márc. 14
14:09
MOB: Életműdíjat kapott Gallov Rezső; NS-munkatársak elismerése (She)
A Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) Média Életműdíját vehette át kedden Gallov Rezső sportújságíró, sportvezető. A MOB Nívódíjjal jutalmazta a Nemzeti Sport két munkatársát is.
márc. 14
14:11
Kép: rózsaszín lett az F1-es istálló idei autója – hivatalos (She)
A Force India hivatalosan is bejelentette, hogy megegyezett a BWT-vel, Európa első számú vízenergiával foglalkozó vállalatával, így a 2017-es évben rózsaszín autóval versenyez majd Sergio Pérez és Esteban Ocon.
márc. 14
14:13
Válogatott: már Viníciusról is van saját adata Storcknak (She)
A magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Bernd Storck kihelyezett edzést vezényelt Biatorbágyon a március 25-i, portugáliai vb-selejtezőre készülő – még nem teljes – keretnek. A programban fizikai felmérések szerepeltek, a keret újoncairól, így a napokban honosított Vinícius Paulóról először gyűjthetett saját adatot a német szakember.
márc. 14
14:15
BL: Vardy az időjárásból kovácsolna előnyt; Dybaláék a végső győzelmet célozzák meg (She)
Kedd este két újabb együttes csatlakozik a Barcelona, Bayern München, Borussia Dortmund és Real Madrid alkotta kvartetthez a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjébe. A Leicester City a Sevilla elleni idegenbeli 2–1-es veresége után igyekszik kiharcolni a továbbjutást, míg a Juventus az első meccsen aratott kétgólos sikerét megőrizve otthon biztosítaná be helyét a legjobb nyolc között.
márc. 14
14:17
NB II: a vezetőség megdöbbent, lemondott a vezetőedző (She)
A labdarúgó NB II-ben 18. helyen álló Ceglédi VSE hivatalos honlapján bejelentette, Nagy Mihály lemondott vezetőedzői posztjáról.
márc. 14
14:45
Gyász: elhunyt a fehérvári öttusa karizmatikus alakja (She)
Életének 49. évében súlyos betegségben elhunyt Komlódy Zsolt mesteredző, aki évtizedekig az Alba Volán, majd az Alba Öttusa szakmai munkájáért felelős edzőként dolgozott.
márc. 14
14:45
Bajnokok Ligája: A Portónál úgy érzik, a három százalék esély is esély (Agroinform)
Az európai kupákban 339 alkalomból eddig csak kilencszer fordult elő, hogy egy csapat 2-0-s előnyről otthon kiessen.
márc. 14
15:03
Kép: CR odaszúrt, Evra trollkodott a korábbi MU-klasszissal (She)
Rio Ferdinand, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester United ikonja továbbra is fontosnak tartja a jó kondíciót, ezért extrém feladatokkal igyekszik magát fitten tartani. Legutóbbinál viszont Cristiano Ronaldo és Patrice Evra is megtalálta a korábbi védőt – utóbbi trollkodott is egy kicsit Ferdinanddal.
márc. 14
15:21
F1: a Palermo gratulált a Force Indiának (She)
Mint arról beszámoltunk, a Force India hivatalosan is bejelentette, hogy a 2017-es szezonban rózsaszínű autóval versenyeznek. Az F1-es istállónak az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Palermo is gratulált az új dizájnhoz.
márc. 14
15:21
Európa Liga: Az EL-visszavágók legjobb meccsét kapta Kassai (Agroinform)
Kassai Viktor vezeti az AS Roma és az Olympique Lyon labdarúgó Európa Liga nyolcaddöntő visszavágóját.
márc. 14
15:23
Vb 2018: keretet hirdetett csoportellenfelünk (She)
Lars Orsen, a feröeri labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya kijelölte keretét az Andorra elleni világbajnoki selejtezőre.
márc. 14
15:57
Videó: a klub a Twitter-oldalán alázta porig az ellenfél játékosát (She)
Az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokságban (MLS) szereplő Los Angeles Galaxy vasárnap 1–0-s vereséget szenvedett a Portland Timberstől. A találkozó legérdekesebb jelenete az volt, amikor a játékvezető másodjára „jutalmazta” sárga lappal Jelle Van Damme-ot, így a Galaxy játékosa mehetett zuhanyozni. S hogy miért? Íme!
márc. 14
16:15
BL: De Bruyne szerint a Man. City eljuthat a döntőig (She)
A Manchester City belga válogatott labdarúgója, Kevin De Bruyne szerint az angol együttesnek minden esélye megvan arra, hogy finálét játsszon a Bajnokok Ligájában.
márc. 14
16:17
Tenisz: a spanyol klasszis is a rangos budapesti mezőnyben (She)
A világranglistán 29. spanyol Fernando Verdasco is részt vesz az április 22-én kezdődő budapesti salakpályás férfi tenisztornán.
márc. 14
16:19
Juventus: a rivális vezetőedzője lehet Allegri utódja (She)
Olasz sajtóértesülések szerint elképzelhető, hogy a jelenleg a Roma labdarúgócsapatát irányító Luciano Spalletti lesz az olasz rekordbajnok Juventus vezetőedzője, amennyiben Massimiliano Allegri távozik a klubtól.
márc. 14
16:33
Tenisz: Grand Slam-döntős és spanyol világsztár is jön Budapestre (Agroinform)
Újabb nagy név jelentette be, indul az április budapesti teniszbajnokságon.

Keresés