2017. április 1. szombat

ápr. 1
0:15
NS: Puskás: 90; Lopetegui-exkluzív – szombat (She)
A Nemzeti Sport szombati számából ajánljuk:
ápr. 1
0:51
Szombati sportműsor: topligák, NB I; kézi BL, MK négyes döntő (She)
Erős a futballprogram (NB I, topligák) és erős a kézilabdaműsor (férfi BL, EHF-kupa, NB I, női Magyar Kupa), ahogyan azt tavaszi szombatokon megszokhattuk, de a többi sportág rajongói sem maradnak nézni- és olvasnivaló nélkül. Íme az ajánlat, böngésszék kedvükre!
ápr. 1
3:54
Megérkezett a család is: már otthon érzik magukat Chicagóban Nikolicsék (Blikk)
Chicago — Újra teljes Nikolics Nemanja (29) boldogsága! A egyesült államokbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Chicago Fire magyar csatára két hónap után ismét együtt lehet a családjával, hiszen felesége, Nóra (31), kislányuk, Tijana (6) és kisfiuk, Marko (3) is kiköltözhetett hozzá. A Blikk olvasói most bepillanthatnak a futballista bérelt lakásáb
ápr. 1
3:58
Teljes a hírzárlat: évek óta titkolják, mi van Schumacherrel (Blikk)
Gland — Már több mint három esztendeje nem tudni, milyen egészségi állapotban van Mi­chael Schumacher (48). A hétszeres világbajnok korábbi Forma–1-es versenyző 2013. december 29-én, a franciaországi Méribelnél síelés közben szenvedett borzalmas balesetet. Sziklás részen bukott, beütötte a fejét, s bár volt rajta bukósisak, súlyos agysérüléssel szá
ápr. 1
6:51
MLS: Sallói csapata negyedik meccsén harmadszor ikszelt (She)
Az észak-amerikai profi labdarúgóligában (MLS) Sallói Dániel csapata, a Sporting Kansas City gól nélküli döntetlent játszott a Toronto vendégeként.
ápr. 1
7:27
Tenisz: Federer nem hibázott, álomdöntő Miamiban (She)
Roger Federer hatalmas csatában, 7:6, 6:7, 7:6-ra legyőzte az ausztrál Nick Kyrgiost a miami kemény pályás férfi tenisztorna elődöntőjében, így a svájci klasszis lesz Rafael Nadal ellenfele a vasárnapi fináléban.
ápr. 1
7:29
NBA: Westbrook 39. tripla duplája sem volt elég a Spurs ellen (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) pénteki játéknapján a San Antonio Spurs 100–95-re legyőzte az Oklahoma Cityt, amelyben Russell Westbrook szezonbeli 39. tripla dupláját érte el, így már csak kettőre van Oscar Robertson 41-es csúcsától. A Cleveland Cavaliers sorozatban három vereség után nyert ismét – a Philadelphia 76ers bánta LeBron Jamesék feltámadását –, míg a Golden State…
ápr. 1
7:45
NHL: újabb két csapat jutott be a rájátszásba (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) pénteki játéknapján a Keleti főcsoportot is vezető Washington Capitals sorozatban hat győzelem után szenvedett vereséget (Arizona Coyotes, 3–6). A Calgary Flames 5–2-es sikerével bejutott a playoffba, akárcsak a St. Louis Blues, amely a Colorado Avalanche ellen büntetőkkel maradt alul.
ápr. 1
7:47
NB II: három támadóját is nélkülöznie kell Supka Attilának (She)
Nincs könnyű helyzetben Supka Attila, a labdarúgó NB II-ben szereplő Sopron szakmai igazgatója, hiszen három támadójára sem számíthat a vasárnapi, Békéscsaba elleni bajnokin – tudta meg a Nemzeti Sport Online.
ápr. 1
8:09
Kiegyeznének a papírforma-eredményekkel (Azenpenzem)
Idegenbeli győzelme után egészséges önbizalommal tekint a hét végi Bajnokok Ligája-kötelezettsége elé a két férfikézilabda-csapatunk. A Veszprém egy, a Szeged két gól különbséggel nyert, minden a magyarok továbbjutását sugallja, de nem árt résen lenni, és figyelni a német példára.
ápr. 1
8:21
TV-műsor: Fontos kézimeccseket és nagy rangadókat nézhetünk (Agroinform)
A Veszprém BL-visszavágót játszik, a nőknél az MK-döntő a tét. Fociban Honvéd-Fradi, Schalke-Dortmund és Monaco-PSG jön.
ápr. 1
8:39
Emlékezés: Jelenetek egy álomból – ma lenne 90 éves Puskás Ferenc (She)
A madridi Marca egy ausztrál művész ikonszerű festményét mutatja be Puskás Ferenc áprilisi elsejei, kilencvenedik születésnapjának előestéjén, de világszerte ünneplik Öcsi bácsit a magyarok és a futballkedvelők.
ápr. 1
8:57
Ökölvívás: szombattól Erdei Zsolt lehet a szövetség elnöke (She)
Ha nem fordul ki sarkából a világ, szombattól Erdei Zsoltnak hívják a Magyar Ökölvívó-szakszövetség elnökét.
ápr. 1
9:33
Gyász: elhunyt a Nemzeti Sport egykori fotósa, Danis Barna (She)
Hetvenhárom éves korában elhunyt Danis Barna fotóriporter, a Nemzeti Sport egykori munkatársa.
ápr. 1
9:33
Premier League: Ki-ki meccsre van kilátás Liverpoolban (Agroinform)
A Premier League 30. fordulója a Merseyside-derbivel indul, avagy a Liverpool az Evertont fogadja szombaton.
ápr. 1
10:09
Úszás: Hosszú Katinkáék az Országházba költöznek, ezt ő maga írta (She)
A háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinka a hivatalos Facebook-oldalán tett közzé egy bejegyzést, mely szerint csapata, az Iron Team az Országházba költözik. A hír elolvasásakor vegyük figyelembe, hogy április elsejét írunk…
ápr. 1
10:09
Női kézilabda: Borítékolható a Győr-Fradi döntő? (Agroinform)
A női kézilabda Magyar Kupa elődöntőjében a Győr a Debrecennel, míg az FTC a Dunaújvárossal találkozik.
ápr. 1
10:45
MU: megoperálták a sztárt, nem tudni, mikor játszhat (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester United hivatalos honlapján tudatta, hogy megsérült Juan Mata.
ápr. 1
10:47
Hertha: A Bajnokok Ligája túl sok lenne nekünk – Dárdai (She)
Dárdai Pál, a Hoffenheimtől 3–1-es vereséget szenvedő Hertha BSC labdarúgócsapatának vezetőedzője a Bundesliga hivatalos oldalának értékelte a mérkőzést.
ápr. 1
11:00
Egyértelműen a felülmúlhatatlan Puskás Ferenc sikere, hogy Szöllősi Györgyöt kinevezték rendkívüli meghatalmazott nagykövetnek (444.hu)
Mondta Szöllősi. Ha ezt Öcsi bácsi megélte volna...!
ápr. 1
11:03
Videó: nincs lehetetlen, a karok nélküli fiú így szórja a 3 pontosokat! (She)
Jamarion Styles egy ritka bakteriális fertőzés következtében nagyon fiatalon elveszítette mindkét karját: a 13 éves fiút ez azonban nem állítja meg abban, hogy kövesse álmait!
ápr. 1
11:03
Sportfogadás: Meglepetést szimatolunk a Chelsea meccsén (Agroinform)
Lássuk, hogy a hétvégén mely tippeket érzik a legerősebbnek tippmestereink, szerkesztőink!
ápr. 1
11:21
MK: új fejlemény, az Újpestnek elég 1–0-ra legyőzni a Vasast (She)
Szerdán Magyar Kupa-mérkőzésen a Vasas 2–1-re legyőzte a házigazda Újpestet a Szusza Ferenc Stadionban. A negyeddöntős kupapárharc első mérkőzésén tehát az angyalföldiek kerültek előnybe, a jövő heti visszavágón akár 1–0-s vereséggel is továbbléphetnének – hittük eddig…
ápr. 1
11:23
Videó: Shaq szétverte a stúdiót LeBron James miatt (She)
Az amerikai TNT tévécsatornánál szakértőként dolgozó Shaquille O'Neal már csak a 8. legtöbb pontot szerző játékos az NBA történetében, miután a minap LeBron James megelőzte a centerlegendát az örökranglistán. És hogy reagált a hírre az amerikai óriás? Hát, így… Természetesen nem kell azért olyan komolyan venni a videót.
ápr. 1
11:39
Dél-Korea: Feczesin cseréje gólt szerzett, de ez is kevés volt (She)
Feczesin Róbert csapata, a Csonnam Dragons hazai pályán 3–1-re kikapott a Pohang Steelerstől a dél-koreai labdarúgó-bajnokság negyedik fordulójában, ezzel továbbra is pont nélkül áll – egyedüliként a tizenkettes mezőnyben.
ápr. 1
11:39
Premier League: Kemény meccs előtt a Manchester United és a Tottenham (Agroinform)
A Manchester United a West Bromiwchot fogadja, míg a Tottenham a Burnleyhez utazik a Premier League 30. fordulójában.
ápr. 1
11:51
Odafent is tovább száguld (Azenpenzem)
Lassan tizenegy éve nincs közöttünk, de lehetetlen elfelejtenünk Puskás Ferencet, minden idők legnagyobb magyar labdarúgóját, az egyetemes futballtörténelem géniuszát, a valaha volt legeredményesebb európai válogatott góllövőt. Hogyan is felejthetnénk el, amikor 90. születésnapja előestéjén kapott immár hivatalos diplomáciai képviseletet, alighanem
ápr. 1
11:57
Bayern: 30 millióért érkezik a rivális válogatott játékosa? (She)
Német lapértesülések szerint a nyáron a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Bayern Münchenhez szerződik Julian Brandt, a Bayer Leverkusen válogatott középpályása.
ápr. 1
12:15
Légiósok: Feczesin cseréje gólt szerzett, de ez is kevés volt (She)
Feczesin Róbert csapata, a Csonnam Dragons hazai pályán 3–1-re kikapott a Pohang Steelerstől a dél-koreai labdarúgó-bajnokság negyedik fordulójában, ezzel továbbra is pont nélkül áll – egyedüliként a tizenkettes mezőnyben.
ápr. 1
12:15
Sportfogadás: Kosárderbikkel kaszálnánk - hétvégi magyar kombi (Agroinform)
A hétvége legnagyobb profittal kecsegtető magyar vonatkozású eseményeit keresed? Itt találod!
ápr. 1
12:51
Videó: ijesztő látvány, méhek lepték el a pályát a meccsen (She)
Különleges „díszvendégek” jelentek meg a Colorado Rockies–San Diego Padres meccsen az amerikai profi baseball-liga (MLB) előszezonjában, a pályát a kilencedik inningben méhek lepték el. Méghozzá olyan mennyiségben, hogy a játékosok levágták magukat a földre, hátha úgy átrepülnek felettük a betolakodók…
ápr. 1
13:09
NB I: A mumusához látogat a Videoton (Agroinform)
A listavezető székesfehérvári csapat a bombaformában lévő Paks otthonában lép pályára az NB I. 24. fordulójában.
ápr. 1
13:27
Kajak-kenu: magyar diplomata az európai szövetségnél (She)
Az Európai Kajak-kenu Szövetség (ECA) bukaresti kongresszusán beválasztották az elnökségbe Kárai Pétert, a magyar szövetség (MKKSZ) gazdasági és vagyongazdálkodási alelnökét. A mandátuma négy évre szól.
ápr. 1
13:29
Ökölvívás: Erdei Zsolt a szövetség új elnöke (She)
Az előzetes várakozásoknak megfelelően Erdei Zsoltot választották meg a Magyar Ökölvívó-szakszövetség (MÖSZ) új elnökének a szombati tisztújításon.
ápr. 1
13:45
Tolongás a húsosfazéknál (Azenpenzem)
Szombaton tíz órakor előbb beszámolót, majd déltől tisztújító közgyűlést tartott a magyar boksztársadalom a Hotel Arénában. Évtizedeken át formális volt az esemény, Csötönyi Sándor vaskézzel vezette és uralta a honi ökölvívást, ám a 68 éves elnök most lelépett a színről, s az egyetlen jelölt, Erdei Zsolt vette át a helyét. Terhes az örökség, ám Mad
ápr. 1
13:51
Madár lett a MÖSZ új elnöke (ATV)
Az előzetes várakozásoknak megfelelően Erdei Zsoltot választották meg a Magyar Ökölvívó Szakszövetség (MÖSZ) új elnökének a szombati tisztújításon.
ápr. 1
14:03
Férfi vízi ob I: a KSI két góllal nyert Tatabányán (She)
A sereghajtó KSI 9–7-re győzött a Tatabánya vendégeként a férfi vízilabda ob I alsóházi középszakaszában szombaton.
ápr. 1
14:21
Női kézi: dán sikeredző veszi át a CSM Bucuresti irányítását (She)
Nem akar bábu lenni, ezért felmondott a CSM Bucuresti női kézilabdacsapatát eddig irányító Aurelian Rosca, miután „nyakára hozták” a svéd Per Johanssont. Szombaton az is eldőlt, hogy a következő szezontól a dán Helle Thomsen lesz a bukarestiek vezetőedzője.
ápr. 1
14:21
NB I: Na, ez az igazán háromesélyes derbi! (Agroinform)
Noha az idei szezonban a Vasas minden pontot elrabolt a Lokitól, szombaton este meglepetést várunk.
ápr. 1
14:39
Légiósok: Sokat tanulhatok Schweinsteigertől – Nikolics (She)
Nikolics Nemanja, az észak-amerikai profi labdarúgóligában (MLS) szereplő Chicago Fire támadója a klub Fire Weekly című műsorában beszélt a csapathoz szerződő Bastian Schweinsteigerről, a lengyel bajnokság és az MLS közötti különbségről, valamint saját jövőjéről.
ápr. 1
14:41
Vívás: Márton Anna ezüstérmes Szöulban, Szilágyi korán kiesett (She)
Márton Anna ezüstérmet nyert a kardozók Szöulban rendezett Grand Prix-versenyén, amelyen a férfiak mezőnyében a legjobb magyar, Szatmári András a nyolcaddöntőig jutott.
ápr. 1
14:48
Hivatalos: Erdei Zsolt az Ökölvívó Szövetség új elnöke (Blikk)
Az előzetes várakozásoknak megfelelően Erdei Zsoltot választották meg a Magyar Ökölvívó Szakszövetség (MÖSZ) új elnökének a szombati tisztújításon.
ápr. 1
14:51
Ma lenne 90 éves a focilegenda, Puskás Ferenc (ATV)
Éppen ma 90 éve, 1927. április 1-jén született a magyar labdarúgás legendás alakja, Puskás Ferenc.
ápr. 1
14:57
Úszás: a szövetség vizsgálatot indít a gyanúba kevert edzővel kapcsolatban (She)
A Magyar Úszószövetség szombaton az alábbi közleményt adta ki:
ápr. 1
15:15
La Liga: ötgólos meccset veszített el otthon a Villarreal (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 29. fordulójában a Villarreal hazai pályán 3–2-es vereséget szenvedett az Eibartól.
ápr. 1
15:15
Serie A: Tengernyi tippel készültünk az olasz fordulóra! (Agroinform)
Fogadási szempontból nagyon tetszetős fordulót rendeznek hétvégén Olaszországban. Íme a tippjeink!
ápr. 1
15:17
Videó: véletlen? Megtaposták a Liverpool-játékos hátát (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 30. fordulójában a Liverpool az Evertont fogadta. A találkozón többször is piros lapot reklamáltak a „vörösök” játékosai: az egyik eset ez volt, mikor Ashley Williams megtaposta Emre Can hátát. Kérdés, véletlen volt-e vagy szándékos…
ápr. 1
15:19
Atlétika: Prágában megdőlt a női félmaratoni világrekordja (She)
A kenyai Joyciline Jepkosgei 1:04:52 órás világcsúccsal nyerte meg a prágai félmaratoni versenyt, ráadásul menet közben a 10 és a 15 kilométeres rekordon is javított.
ápr. 1
15:30
Itt az idő a visszavágásra: megtörné a Fradi-átkot Lanzafame (Blikk)
— Három hét szünet után rangadóval folytatódik a labdarúgó-NB I.
ápr. 1
15:33
Videó: hogy nem állították ki ezért az Everton játékosát?! (She)
A Liverpool 3–1-re legyőzte a városi rivális Evertont az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 30. fordulójában. A találkozón a hazaiak szerint a legnagyobb csoda az volt, hogy a játékvezető nem küldte el idő előtt zuhanyozni a vendégek középpályását, Ross Barkleyt. És legyünk őszinték, a videót látva, igazuk van…

Keresés